adomax Δημοσιεύτηκε November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2005 Ξερεις κανενας πως να αλλαξω την I.P διευθυνση του υπολογιστη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Αν δεν έχεις static IP (που εσύ δεν έχεις), συνήθως αρκεί ένα reconnect στη σύνδεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Υπαρχει θετικο να μην αλλαζει η ip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Η ip ειναι καλό να αλλάζει για λόγους ασφαλείας. Γι'αυτο ακομη και οι μη static dsl συνδέσεις αλλαζουν αναλογα με τον παροχεα ανα τακτα χρονικά διαστήματα (καπου κοντα στις 72 ωρες, 48;, εξαρταται, και παλι με κάθε επιφύλαξη). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Η ip ειναι καλό να αλλάζει για λόγους ασφαλείας. Γι'αυτο ακομη και οι μη static dsl συνδέσεις αλλαζουν αναλογα με τον παροχεα ανα τακτα χρονικά διαστήματα (καπου κοντα στις 72 ωρες, 48;, εξαρταται, και παλι με κάθε επιφύλαξη). :) Εγώ κατάλαβα Globy ότι ζητά πληροφορίες για το πως να μην φαίνεται η διεύθυνση του στο δίκτυο αλλά κάποια άλλη. Ανωνυμία θέλει μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Την διεύθυνση ip της καθορίζει ο provider εφόσον αναφερόμαστε σε dialup και adsl συνδέσεις. Σε ορισμένους provider, σε adsl συνδέσεις ακόμα και αν δεν είναι static η συνδρομή που έχετε, το ip δεν αλλάζει πολύ συχνά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Την διεύθυνση ip της καθορίζει ο provider εφόσον αναφερόμαστε σε dialup και adsl συνδέσεις. Σε ορισμένους provider, σε adsl συνδέσεις ακόμα και αν δεν είναι static η συνδρομή που έχετε, το ip δεν αλλάζει πολύ συχνά. Συμφωνοι αλλά μπορούμε να κάνουμε να φαίνεται ότι έχουμε άλλη Ip μεσω Proxy server ή anonymizer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Spartak, το μήνυμά μου πάει εδώ: Υπαρχει θετικο να μην αλλαζει η ip; Υ.α.γ Mcde, Forthnet και Tellas, αν δεν κάνω λάθος αλλαζουν και συχνά μάλιστα Υ.β.γ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Υποθέτω οτι παίρνεις απο DHCP και μπαίνεις στο PC σου σαν administrator.ΟΙ εντολές είναι οι παρακάτω. ipconfig /release και μετα ipconfig /renew Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Η forthnet την αλλάζει κάθε δέκα μέρες... Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Ρε παιδιά μήπως ρωτάει για την εσωτερική ΙΡ; @adomax εννοείς την ΙΡ που φαίνεται στο Internet ή την IP του PC σου στο LAN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 την IP που φαίνεται στο Internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 βασικά είχα βρεί ένα προγραμματάκι που μου άλλαζε την Ip μέσω ενούς proxy αλλα πήγαινε υπερβολικά αργά.. :( το χρησιμοποιώ καμιά φορά αν δεν έχω acc στο rapidshare κ θέλω να κατεβάσω αρκετά αρχεία το ένα μετά το άλλο.. νομίζω λέγεται hide ip :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DartaniaN Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορώ σε σύνδεση με στατική IP να αλλάζω την IP μου όποτε εγώ θέλω?? Με την δυναμική απλά έκανα επανεκκίνηση στο router γίνεται με τον ίδιο τρόπο και στη στατική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορώ σε σύνδεση με στατική IP να αλλάζω την IP μου όποτε εγώ θέλω?? Με την δυναμική απλά έκανα επανεκκίνηση στο router γίνεται με τον ίδιο τρόπο και στη στατική? Γι αυτό τη λένε στατική. Επειδή δεν αλλάζει :rolleyes: Πρέπει να το ζητήσεις από τον πάροχο, θα πάρει αρκετές μέρες, ίσως υπάρχει χρέωση και δεν μπορείς να το κάνεις κάθε τρεις και λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts