Jump to content

Boxing thread

manoz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν νομίζει κάποιος ότι οι έλληνες είναι φασίστες έχει κάθε δικαίωμα να το γράψει και στον τίτλο και μέσα στο thread και banner που λέει ο λόγος να πληρώσει να βάλει στο myPhone.

Αν τώρα λες ότι μπορεί να γράφει άλλα κάποιος στο τίτλο του thread και άλλα στο thread το ίδιο, φυσικά και είναι κατακριτέο (μήπως γράφεται με αι αυτό;:o). Έχεις κάποιο τέτοιο παράδειγμα;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αρχικό Μήνυμα από τον manoz

Θα ήθελα, τέλος, αντί να πατήσω το report, να διαμαρτυρηθώ δημόσια για τα μηνύματα του χρήστη με το ψευδώνυμο Mythozz :eek: , ο οποίος ποστάρει σχεδόν μονολεκτικά, άσκοπα και χωρίς περιεχόμενο :p , και καλώ τους αρμόδιους να τον συνετίσουν... :wacko: :blink: :alien: :whistle: :lol:

Καλημέρα σε όλους

Παιδιά αυτό δεν γίνεται σε κανένα πολιτισμένο forum στον κόσμο. Δεν πρόκειται να επιτραπεί να δημιουργηθεί ένα τέτοιο forum. Δεχτείτε το ή αλλιώς συνεχίστε την κουβέντα και φτιάξτε 100 σελίδες σε αυτό το thread. Σας έχουν απαντήσει Mods, Super Mods, Co Admins ο Θεός ο ίδιος... αλλά δεν γίνεται κατανοητό. Απαντώ μονολεκτικά γιατί είναι άσκοπο, και δεν έχει βάση στο σημερινό Internet αυτό που ζητάτε.

Με λίγα λόγια... No way, never. :lol:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

Παιδιά αυτό δεν γίνεται σε κανένα πολιτισμένο forum στον κόσμο.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά ;)

Δεν πρόκειται να επιτραπεί να δημιουργηθεί ένα τέτοιο forum. Δεχτείτε το ή αλλιώς συνεχίστε την κουβέντα και φτιάξτε 100 σελίδες σε αυτό το thread. Σας έχουν απαντήσει Mods, Super Mods, Co Admins ο Θεός ο ίδιος... αλλά δεν γίνεται κατανοητό.

Διατάξτε..... :(

Εσείς έχετε το καρπούζι, εσείς και το μαχαίρι. :cool:

Απαντώ μονολεκτικά γιατί είναι άσκοπο, και δεν έχει βάση στο σημερινό Internet αυτό που ζητάτε.

Με λίγα λόγια... No way, never. :lol:

Θα μπορούσες να μην απαντήσεις καθόλου. Οι μονολεκτικές, χωρίς επιχειρήματα απαντήσεις είναι το ίδιο άσκοπες. Εξάλλου το σημερινό Internet είναι κάτι που αλλάζει και εξελίσσεται διαρκώς. Κάτι που δεν έχει θέση στο σημερινό, μπορεί κάλλιστα να έχει θέση στο αυριανό... ;)

Με λίγα λόγια ... Never say never.... :lol:

manoz δεν έχουμε όλοι το χρονο που ίσως έχεις εσύ για να αναλύουμε άσκοπα, κάτι που εκ των προτέρων δεν έχει βρει εφαρμογή πουθενά σε ολόκληρο το Internet.

Είμαι registered member σε 36 forums στον κόσμο... έλεος μόνο εδώ ζητάμε κάτι τέτοιο!! Απάντησα μονολεκτικά με την ελπίδα οτι θα κατανοήσεις κάτι που είναι προφανές... Ο χρόνος σου όμως είναι άπλετος όπως φαίνεται, όπως και η ευστροφία του μυαλού σου... Αυτό είναι καλό, όχι όμως πάντα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

manoz δεν έχουμε όλοι το χρονο Είμαι registered member σε 36 forums στον κόσμο ...

Μύθε που να βρεις χρόνο αν μπαίνεις σε 36 forums :p :lol: :lol:

Lol... μια φορά να μπεις στο καθένα αρκεί gmac... να δεις τι παίζει... :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=113315#post113315

Να το πω απλά. Όχι δεν γίνεται. Δεν είναι θέμα καρπουζιού και μαχαιριού, αλλά θέμα πολιτικής. Υπάρχουν αρκετά εντελώς unmoderated fora στο Internet, που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό - όπως επίσης και meetings, τα οποία καλό θα είναι να γίνονται πιο συχνά. Την ευθύνη ενός τέτοιου forum και τις επιπτώσεις του στις υπόλοιπες περιοχές (δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ένα περιστατικό σε ένα thread με διαξιφισμό μεταξύ δύο μελών, να μεταφέρεται και σε άλλα threads...) και σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει έχθρες, κακίες κ.ο.κ. που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που απαγορεύτηκαν οι κομματικές / αθλητικές συζητήσεις. Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτήν τη φορά :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν νομίζει κάποιος ότι οι έλληνες είναι φασίστες έχει κάθε δικαίωμα να το γράψει και στον τίτλο και μέσα στο thread και banner που λέει ο λόγος να πληρώσει να βάλει στο myPhone.

Αν τώρα λες ότι μπορεί να γράφει άλλα κάποιος στο τίτλο του thread και άλλα στο thread το ίδιο, φυσικά και είναι κατακριτέο (μήπως γράφεται με αι αυτό;:o). Έχεις κάποιο τέτοιο παράδειγμα;

Κοίτα για να μην το κουράζουμε περισσότερο το θέμα με το να σου φέρνω παραδείγματα και να σου θέτω ερωτήματα τα οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ, μπορούμε να κάνουμε το εξής;

Άνοιξε ένα θέμα και βαλε ως τίτλο «Οι Έλληνες είναι φασίστες» και να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.

Πως σου φαίνετε;

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Αρχικό Μήνυμα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ

Κοίτα για να μην το κουράζουμε περισσότερο το θέμα με το να σου φέρνω παραδείγματα και να σου θέτω ερωτήματα τα οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ, μπορούμε να κάνουμε το εξής;

Άνοιξε ένα θέμα και βαλε ως τίτλο «Οι Έλληνες είναι φασίστες» και να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.

Πως σου φαίνετε;

Κοίτα, επειδή είμαι λίγο χαζός από ότι φαίνεται, μπορείς να μου πεις:

1. Πού δεν σου απάντησα;

2. Τι θα γίνει άμα ανοίξω θέμα με αυτό το τίτλο και το αιτιολογήσω μέσα;

3. (Επιμένω) Παράδειγμα thread που θα έκανες report, έχεις για να καταλάβω τι εννοείς, γιατί λες «Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα...» άρα υπήρξε πρώτη.

4. Ποιός δεν απαντάει τελικά;

Ευχαριστώ...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Κοίτα, επειδή είμαι λίγο χαζός από ότι φαίνεται, μπορείς να μου πεις:1.Πού δεν σου απάντησα;

Α)aimilios ξαναδιάβασε τι έγραψα και πες μου που έχω πει ότι «όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει δίκιο»

Β) Όταν λέω τον τίτλο θέματος εννοώ όταν μπεις στο Chat n Fun πριν κάνεις κλικ σε ένα από τα θέματα το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι οι τίτλοι θεματος.Αν λοιπόν βάλεις ένα τίτλο θέματος π.χ «οι Έλληνες είναι φασίστες» και μέσα λες οτιδήποτε,το θέμα θα συζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους και όλα ωραία και καλα.Όλα ωραία και καλά; Δεν νομιζω,γιατι εγώ παράδειγμα που συμμετέχω στον εν λόγο θέμα δεν επηρεάζομε γιατί έχω γνώση πάνω στο θεμα, κάποιος που δεν συμμετέχει στο εν λόγο θεμα,που απλά περνάει από το Chat n Fun και βλέπει απλώς τον τίτλο θέματος δημιουργούνται εντυπώσεις ναι η όχι;

Γ)Είναι τίμιο αυτό ναι η όχι;

2. Τι θα γίνει άμα ανοίξω θέμα με αυτό το τίτλο και το αιτιολογήσω μέσα;

Θα σου κανω αναφορα,διαβασε ρε aimilios παραπανω τι εγραψα γιατι θα κανω αναφορα,παλι θα τα ξαναλεμε,ολοκληρο κειμενο εγραψα,διαβασε το

3. (Επιμένω) Παράδειγμα thread που θα έκανες report, έχεις για να καταλάβω τι εννοείς, γιατί λες «Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα...» άρα υπήρξε πρώτη

«Πρώτοι στην ξενοφοβία οι Έλληνες» σελ. 2

«Greek "Bordello" !!!» σελ. 3

4. Ποιός δεν απαντάει τελικά;

Μεχρι στιγμης εσυ

Ευχαριστώ...

Νασαι καλά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Kάποιος δεν θυμάμαι τώρα είπε πιο πριν ότι το myphone δεν είναι φόρουμ ποικίλης ύλης. Δυστυχώς η ίδια η εικόνα του chat&fun αποδεικνύει το αντίθετο... Υπάρχουν πολλοί χρήστες που κλώς κακώς αρέσκονται να συζητούν τέτοια θεματολογία και μόνο εκεί θα τους βρεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Κακό γίνεται όταν αυτό γίνεται αυτοσκοπός για κάποιους.

Προσωπικά διαφωνώ με την δημιουργία ενός τέτοιου thread γιατί νομίζω ότι κανείς δεν θα το τιμήσει με την παρουσία του γιατί θα ξέρει ότι εκεί μέσα μπαίνουν οι "δακτειλοδεικτούμενοι." Και στην τελική το βρίσκω λύση απελπισίας. Αν ρωτάς εμένα να σου πώ ότι καλύτερα να αυξηθούν τα ban παρά να γίνει κάτι τέτοιο για τους περιθωριακούς...

@ Αιμίλιος: Πρόσεξε αυτό:

Αρχικό Μήνυμα από τον TN97

Και κάτι άλλο.

Για την εξάλειψη του φαινομένου των "προβληματικών" users, υπάρχει το εξής μέτρο: να "αποβάλλετε" εσείς οι ίδιοι όσους προκαλούν, βρίζουν, προσβάλουν κτλ κτλ

Πως? Με το να τους αγνοείτε. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει την αξία που του δίνουμε εμείς.

Για τον λόγο αυτό, την επόμενη φορά που θα σας προκαλέσει κάποιος, απλά μην του απαντήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για κάποιον που "ψάχνεται" από το να τον αγνοείτε. ;)

Ούτε εμένα μου πολυάρεσε σαν ιδέα στην αρχή, αλλά τελικά είναι λύση. Γράψε αυτά που είναι να γράψεις και ΓΡΑΨΤΟΥΣ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε δεν είναι δικό σου πρόβλημα... Ας το λύσει με τον εαυτό του. Εσύ μην σπάς το στομάχι σου!

@ Αιμίλιος: Πρόσεξε αυτό:

Ούτε εμένα μου πολυάρεσε σαν ιδέα στην αρχή, αλλά τελικά είναι λύση. Γράψε αυτά που είναι να γράψεις και ΓΡΑΨΤΟΥΣ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε δεν είναι δικό σου πρόβλημα... Ας το λύσει με τον εαυτό του. Εσύ μην σπάς το στομάχι σου!

Πόσο δίκιο έχεις τελικά... ;) Και εμένα μου είναι δύσκολο, αλλά τελικά θα την ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Δεν βγαίνει άκρη...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios

Πόσο δίκιο έχεις τελικά... ;) Και εμένα μου είναι δύσκολο, αλλά τελικά θα την ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Δεν βγαίνει άκρη...

Μαλιστα,ωραια απαντηση.Το ωραίο φίλε aimilios ξέρεις πιο είναι; Ότι παρόλο που λες αυτά που λες (η ας πούμε καλύτερα υπονοείς) εσύ και ο φίλος σου παραπάνω εγώ θα ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να δινω εξηγήσεις για ότι γράφω σε όποιων μου το ζητήσει,όπως π.χ έκανα και με εσένα.

μονοπάτια.

Για την τιμή και την υπόληψη μου ωs Ελληναs, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που δεν απάντησα (ωs είχα ιερό καθήκον) σε πολλά κατάπτυστα που διάβασα σε άλλο thread για την πατρίδα μαs. Ειναι μια συνειδητή απόφαση μου να μην εμπλέκωμαι σε αντιπαραθέσειs ωστε να μην δημιουργώ καυγάδεs.

Δεν μου λύπει το φρόνημα ούτε οι απαντήσειs. Προέχει όμωs η ομόνοια που πρώτοs απ'όλουs τόνισε έναs ξένοs αλλα πολύ φιλέλλην, όπωs αποδείχτηκε ο philip απο βραζιλία. Διοτι θέλω να πιστεύω πωs στην ύστατη στιγμή, την ώρα που θα μαs χρειαστεί η πατρίδα(εαν δημιουργηθεί ανάγκη) θα είμαστε όλοι εκεί, δηλ. στο καθήκον. Οι συζητήσειs αυτέs κάνουν καλό σε όλουs για να είμαστε γνώστεs των πραγμάτων και των καταστάσεων γενικώs. Kαλό βράδυ.

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Για την τιμή και την υπόληψη μου ωs Ελληναs , θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που δεν απάντησα (ωs είχα ιερό καθήκον) σε πολλά κατάπτυστα που διάβασα σε άλλο thread για την πατρίδα μαs.

....

:wacko:

:p :p :p

Φαντάζομαι αστειεύεσαι με αυτά που λες! ή απλά τα λες με χιουμοριστικό ύφος!

Γιατί ακούγονται πολύ γελοία.... :p :p :p :alien: :alien:

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i

:p :p :p

Φαντάζομαι αστειεύεσαι με αυτά που λες! ή απλά τα λες με χιουμοριστικό ύφος!

Σου φαίνεται γελοίο που κάποιοι έχουν κάποια ιδεολογία ε; :o (ανεξάρτητα αν συμφωνείς η διαφωνείς με αυτή)

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Σου φαίνεται γελοίο που κάποιοι έχουν κάποια ιδεολογία ε; :o (ανεξάρτητα αν συμφωνείς η διαφωνείς με αυτή)

Με κάθε ειλικρίνεια δε θέλω να "καυγαδίσω" με κανέναν...

-Δε μου φαίνεται γελοίο να χει ο καθένας κάποια ιδεολογία όποια κι αν είναι αυτή, αλλά ο τρόπος που την εκφράζει.

-Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και είναι και επίκαιρο το θέμα, το ύφος του βίντεομιξ μου θύμισε τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος :!:

-Κι εγώ έχω ιδεολογία, όμως δεν την εκφράζω με τέτοιο στόμφο του στυλ "εγώ είμαι Έλληνας ρε κι έχω καθήκον να απαντάω στους ανθέλληνες!!" αλλά ήρεμα και πολιτισμένα (όσο μπορώ)

-Επίσης όσο φανατικά κι αν πιστέβω σε κάτι δε το αφήνω να με τυφλώσει εντελώς και σε όλα τα ποστ μου να κάνω έμμεσες αναφορές στα πολιτικά πιστέβω μου σε ένα φόρουμ που δεν επιτρέπει πολιτικές συζητήσεις και μετά να συζητάω πόσο κακό κάνουν στο φόρουμ οι πολιτικές συζητήσεις.

-Ξέρω πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή είμαστε (και είμαι) offtopic αλλά έχει καταντήσει αηδεία να κάνουν κάποια άτομα πολιτικά σχόλια σε κάθε θέμα που μπαίνουν και μάλιστα με προκλητικό τρόπο ώστε να προκαλούν όσους διαφωνούν να απαντήσουν και όσους συμφωνούν να ποστάρουν "συνυπογράφοντας".

-Ένα καλό παράδειγμα είναι το θέμα της πολίτικης κουζίνας στο section movies and tv. (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=7480)Ενώ όπως ήταν φυσικό το θέμα ανοίχτηκε για να σχολιάσουμε την ταινία κάποιοι πάλι άρχισαν να λένε για ελληνοτουρκικές φιλίες που επιβάλλουν να δείξουμε πιο μαλακά την εκδίωξη και αυτό έγινε στην ταινία... που είναι μια καθαρά πολιτική δήλωση.

Δηλαδή εγω που διαφωνώ κι έχοντας διαβάσει αρκετή ιστορία πιστέβω ότι όπως την παρουσιάζει έγινε η απέλαση πρέπει να ποστάρω (πολιτικά) και να υποστηρίζω τα αντίθετα από τα παιδιά που κάναν τις αναφορές;;; Ωραία! Τι θα γίνει μετά;

Θα απαντήσουν πάλι πολιτικά, θα εξελιχθεί σε κόντρα (και πφ τόπικ) και θα καταστραφεί ακόμα ένα θέμα

-Αφού έχει φανεί ότι δε πρόκειται να πείσουμε τους άλλους με τις απόψεις μας στον τομέα της πολιτικής όπου κάποιοι (ίσως κι εγώ) έχουν το φανατισμό των οπαδών της χ ομάδας γιατί να κάνουμε κόντρες χωρίς νόημα; Συγκρατηθείτε! Βρείτε ένα πολιτικό φόρουμ και κάντε όσα ποστ και θέματα θέλετε...

Ή στις παρέες σας αν θέλετε και στον περίγυρο σας να συζητάτε συνέχεια τις πολιτικές απόψεις σας (δεν είναι καθόλου κακό κάθε άλλο)

Αλλά γιατί να διχάζεται το φόρουμ και να χαλάμε την ατμόσφαιρα σε όλα τα θέματα; Αυτό είναι ένα παράπονο που 'χα εδώ και καιρό απλά επειδή στο συγκεκριμένο -άσχετο- θρεντ επαναλήφθηκε για άλλη μια φορά η ίδια συνταγή της ...πολιτικοποίησης :blink: γι'αύτό αποφάσισα να το αναφέρω εδω...

Κώστα δεν ήθελα να σου την πω. :o

Αλλά σίγουρα δεν είναι καλό να αποκαλούμε τα πιστεύω κάποιου γελοία. Είναι λίγο άκομψο, πως να το κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς ή όπως κι αν σου ακούγονται.

Όσο για το θέμα με την πολίτικη κουζίνα που αναφέρεις, δε νομίζω ότι οι πολιτικές στο thread είναι έντονες, είναι και το θέμα άλλωστε της ταινίας που σπρώχνει προς τα εκεί. Κατά τα άλλα δε βλέπω να έχει ξεφύγει το εκεί θέμα, κάθε άλλο μάλιστα.

Πάντα φιλικά,

Γιώργος

Κώστα δεν ήθελα να σου την πω. :o

Αλλά σίγουρα δεν είναι καλό να αποκαλούμε τα πιστεύω κάποιου γελοία. Είναι λίγο άκομψο, πως να το κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς ή όπως κι αν σου ακούγονται.

Όσο για το θέμα με την πολίτικη κουζίνα που αναφέρεις, δε νομίζω ότι οι πολιτικές στο thread είναι έντονες, είναι και το θέμα άλλωστε της ταινίας που σπρώχνει προς τα εκεί. Κατά τα άλλα δε βλέπω να έχει ξεφύγει το εκεί θέμα, κάθε άλλο μάλιστα.

Πάντα φιλικά,

Γιώργος

Δε λέω γελοία τα επιχειρήματα φίλε μου! :)

Με ενοχλεί ο φανατισμός απλά και το άσχημο ύφος. Ο οποιοσδήποτε τα διαβάζει αυτά νιώθει ότι είναι σαν να διεκδικεί ο βίντεομιξ περισσότερη "ελληνικότητα" από όσους διαφωνούν μαζί του... Δες το λίγο...

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Για την τιμή και την υπόληψη μου ωs Ελληναs, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που δεν απάντησα (ωs είχα ιερό καθήκον) σε πολλά κατάπτυστα που διάβασα σε άλλο thread για την πατρίδα μαs. Ειναι μια συνειδητή απόφαση μου να μην εμπλέκωμαι σε αντιπαραθέσειs ωστε να μην δημιουργώ καυγάδεs.

Δεν μου λύπει το φρόνημα ούτε οι απαντήσειs....

Δεν είναι και η πιο συμφιλιωτική και φιλική δήλωση που μπορείς να κάνεις. Και μάλιστα μέσα σε φόρουμ (το ξαναλέω) μη πολιτικό...

Έχεις κάποιο δίκιο για το παραδειγμα με την πολίτικη κουζίνα. Αν ψάξεις μέσα στο φόρουμ όμως θα δεις ότι πολλά θέματα ξεκινάν με εντελώς άσχετο θέμα και πολιτκοποιούνται στο τέλος. Να ένα πρόχειρο παράδειγμα (πιο πετυχημένο από το άλλο!) :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=4614&perpage=20&pagenumber=16

Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν εδώ μέσα. Θα χερόμουν όμως πάρα πολύ αν αποφέυγαμε να δείχνουμε λίγο τις απόψεις μας όπου μας έρθει στο φόρουμ :mad:

Αν υπάρχει μεγάλη όρεξη για πολιτική συζήτηση υπάρχουν και οι λύσεις που τόνησα στο πάνω ποστ μου ή και τα πμ ή τα αμιγώς πολιτικά θέματα του φόρουμ πχ αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=8585

Εκεί μπορείτε να πείτε ό,τι πιστέβετε έστω κι αν κάποια στιγμή μπει λουκέτο :p

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i

Eυχαριστώ μικρέ για το ύφοs και το σχόλιο σου.

Συγχαρητήρια και για την δημοκρατικότητά σου.

Εισαι μάλλον και κινηματογραφόφιλοs γιατι βλέπειs πολλα θρίλλερ και πολλά φαντάσματα.

Φίλε gmac οι χειρώτερεs βρησιέs του ειναι οι φατσούλεs εαν παρατηρήσειs προσεκτικά ποιέs έβαλε.

@gmac,VIDEOMIX χαιρετώ παιδιά

@kostas@sl45i για εξήγησε μας ξανά ρε μεγάλε που βγαίνεις και μιλάς με τόση ασέβεια και ειρωνεία προς τον VIDEOMIX,πιο είναι τελικά το πρόβλημα σου;

μονοπάτια.

Εγώ θα έλεγα να αποφεύγουμε γενικά τις πομπώδεις εκφράσεις περί πατρίδας, έθνους, ανθελληνισμού και προδοσίας. Στην πράξη κανείς μας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο πατριώτης από τον άλλον. Το να διεκδικεί κάποιος στα λόγια περισσότερο πατριωτισμό από τους άλλους και να κατηγορεί ανθρώπους που δεν ξέρει ως ανθέλληνες και προδότες δεν είναι τιμητικό για κανέναν.

Με αυτο το σκεπτικό πιστεύω ότι ένα "boxing thread" δεν θα έκανε καλό. Οι moderators το απέκλεισαν νωρίς νωρίς, απορω γιατι το συνεχίζουν κάποιοι.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

όταν συζητήσαμε για boxing thread, δεν εννοούμε να το ανοίξουμε εδώ, στον Σχολιασμό...

χαλαρώστε, κουλάρετε, στην επόμενη "φορτισμένη" απάντηση θα πέσει λουκέτο... και όχι μόνο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...