GreekMu Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Βασικα ειναι τοσο μικρος που αν τον δεις απο κοντα θα νομιζεις οτι πλακα σου κανανε. Ποιος ειπε οτι δεν κανει για usb;Card reader ειναι απλα ειναι τοσο μικρος που το να χαθει ειναι πολυ ευκολο.Και αν ειναι και η καρτα μεσα τοτε αστα να πανε.Την Δευτερα παρελαβα απο play247.Εχω μια αμφιβολια για την ταχυτητα του γιατι δεν μου φανηκε και πολυ μεγαλη.Μολις παρω κανενα reader σε ανθρωπινο μεγεθος θα το δοκιμασω. Απιστευτο, ουτε καν πηγε το μυαλο μου οτι ειναι card reader, νομιζα ειναι κατι αλλο (απο το μεγεθος) και ουτε που πηγε το μυαλο μου να το βαλω μεσα σε usb γιατι φανταστηκα θα χωθει μεσα :p :lol: Παρα πολυ μικρο, αλλα εξισου βολικο αν το βαλεις πχ σε μπρελοκ. Απο της φωτο δεν φενετε με τιποτα το μεγεθος του, και εγω πρωτου το παρω νομιζα θα ειναι μεγαλο και κανονικο και μολις ειρθε εμεινα γιατι ελεγα οτι δεν ειναι για usb. :p Παρτε μια φοτω και θα καταλαβετε http://img524.imageshack.us/img524/8559/02022008205ye8.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 @GreekMu: όντως είναι μικροσκοπικός ο reader. Εγώ αν πάρω αυτό το πακέτο, με τον reader της SanDisk (από Κατερέλο μάλλον), βλέπω να κάνω μάλλον καμία πατέντα να τον δέσω με κάτι πάνω στο καλώδιο microUSB ή να τον έχω μόνιμο πάνω σε κάποιο hub. Θα είναι εξαιρετικά εύκολο να χαθεί. ;) p.s.: άσχετο, τι χάλια φωτογραφία είναι αυτή???? Δυσφημίζεις το Ν82!!! :lol::lol::lol: -> για κοντινές λήψεις, θέλει τη ρύθμιση "κοντινή λήψη". ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 @GreekMu: όντως είναι μικροσκοπικός ο reader. Εγώ αν πάρω αυτό το πακέτο, με τον reader της SanDisk (από Κατερέλο μάλλον), βλέπω να κάνω μάλλον καμία πατέντα να τον δέσω με κάτι πάνω στο καλώδιο microUSB ή να τον έχω μόνιμο πάνω σε κάποιο hub. Θα είναι εξαιρετικά εύκολο να χαθεί. ;) p.s.: άσχετο, τι χάλια φωτογραφία είναι αυτή???? Δυσφημίζεις το Ν82!!! :lol::lol::lol: -> για κοντινές λήψεις, θέλει τη ρύθμιση "κοντινή λήψη". ;) Οντως, δεν ειχα ξαναβγαλει κοντινη ληψη. Παντως εχει μεσα και μπρελοκακι για τα κλειδια, για να το εχεις παντα μαζι σου :) Πλακα πλακα αμα σου περισευει καμια 512 καρτουλα μπορεις να την εχεις παντα εκει στα και να ειναι στα κλειδια και παντου να εχεις ενα mini "usb stickaki" Αλλη καλυτερη τοτε: http://img524.imageshack.us/img524/8559/02022008205ye8.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Εχει δοκιμάσει κανείς 4gb στο 6110? (τα 2gb γέμισαν πολύ γρήγορα..) Το ξέρω τι λέει η NOKIA (οτι παιρνει μέχρι 2) αλλα το δοκίμασε κανένας? Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Εχει δοκιμάσει κανείς 4gb στο 6110? (τα 2gb γέμισαν πολύ γρήγορα..) Το ξέρω τι λέει η NOKIA (οτι παιρνει μέχρι 2) αλλα το δοκίμασε κανένας? Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει? Μπορείς να βάλεις χωρίς πρόβλημα την 4GB, μην ανησυχείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Οντως, δεν ειχα ξαναβγαλει κοντινη ληψη. Αλλη καλυτερη τοτε: http://img524.imageshack.us/img524/8559/02022008205ye8.th.jpg Είδες??? Άψογη εστίαση. Now, that' s N82 :respect: Πάντως το μπρελοκάκι είναι πολύ χρήσιμο, πραγματικά όλα τα λεφτά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Σε γλυτώνει απο την αγορά card reader για κάρτες High Capacity, μιας και οι κλασικοί card reader δεν τις αναγνωρίζουν. Ό,τι καλύτερο μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην συσκευασία. Έχω πήξει απο αντάπτορες microSD, δε θα άντεχα και άλλον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Σε γλυτώνει απο την αγορά card reader για κάρτες High Capacity, μιας και οι κλασικοί card reader δεν τις αναγνωρίζουν. Ό,τι καλύτερο μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην συσκευασία. Έχω πήξει απο αντάπτορες microSD, δε θα άντεχα και άλλον. :) Ακριβως. Οποτε για οσους ενδιαφερονται να παρουν, να κοιταξουν να ειναι με τον Micro Reader και οχι με τον SD Adaptop (αυτο δεν περιλαμβανει τον Reader) Οποτε εχουμε 3 εκδοσεις 1) Με Micro Reader 2) Με SD Adaptor 3) Και αν δεν κανω λαθος το e-shop εχει την bulk εκδοση, που δεν εχει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ακριβως. Οποτε για οσους ενδιαφερονται να παρουν, να κοιταξουν να ειναι με τον Micro Reader και οχι με τον SD Adaptop (αυτο δεν περιλαμβανει τον Reader) Οποτε εχουμε 3 εκδοσεις 1) Με Micro Reader 2) Με SD Adaptor 3) Και αν δεν κανω λαθος το e-shop εχει την bulk εκδοση, που δεν εχει τιποτα. Ακριβώς. Από τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα, ο Κατερέλος έχει την πρώτη έκδοση, ενώ το e-shop έχει την τρίτη (μόνο την κάρτα). Διαλέγεις και παίρνεις. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Μπορείς να βάλεις χωρίς πρόβλημα την 4GB, μην ανησυχείς. Η καρτα ομως μπορει να ειναι και high capacity ή μονο απλη καρτα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Η καρτα ομως μπορει να ειναι και high capacity ή μονο απλη καρτα?? Ούτως ή άλλως HC θα είναι. Οι απλές φτάνουν μέχρι τα 2GB, από 'κεί και πάνω είναι όλες HC είναι.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ακριβως. 3) Και αν δεν κανω λαθος το e-shop εχει την bulk εκδοση, που δεν εχει τιποτα. Ακριβώς. Από τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα, ο Κατερέλος έχει την πρώτη έκδοση, ενώ το e-shop έχει την τρίτη (μόνο την κάρτα). Διαλέγεις και παίρνεις. :) Όχι ρε παιδιά, πώς συμπεράνατε ότι είναι bulk ? Επειδή την έχει σκέτη στη φωτογραφία ? Bulk sandisk μόνο μαιμούδες ή μεταχειρισμένες στο e-bay μπορεί να βρείτε! Η αλήθεια είναι ότι κόντεψα να την ακυρώσω με αυτά που γράφατε, παρόλο που γνώριζα ότι δεν έχουν βγει bulk sandisk κάρτες. Εννοείται πως δε θα έπαιρνα bulk, την παρέλαβα σήμερα από το e-shop, τελικά είναι με τον mobilemate micro reader και το μπρελοκ σε retail συσκευασία. Πραγματικά εκπληκτικά μικρός ο reader!!! 63 euro από e-shop.:) http://img211.imageshack.us/my.php?image=96220110obt7.jpg Edit: Τώρα βλέπω ότι την αφαίρεσαν από το site, μάλλον όσοι πρόλαβαν την πήραν, ευτυχώς την έχω στα χέρια μου. Πάντως τόσο ο micro reader, όσο και η κάρτα γράφουν made in China πάνω, ενώ η προηγούμενη που είχα, sandisk 2 GB, ήταν made in Taiwan. Η 8GB με micro reader έχει 5 χρόνια εγγύηση η κάρτα και 2 ο micro reader. Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Όχι ρε παιδιά, πώς συμπεράνατε ότι είναι bulk ? Επειδή την έχει σκέτη στη φωτογραφία ? Bulk sandisk μόνο μαιμούδες ή μεταχειρισμένες στο e-bay μπορεί να βρείτε! Η αλήθεια είναι ότι κόντεψα να την ακυρώσω με αυτά που γράφατε, παρόλο που γνώριζα ότι δεν έχουν βγει bulk sandisk κάρτες. Εννοείται πως δε θα έπαιρνα bulk, την παρέλαβα σήμερα από το e-shop, τελικά είναι με τον mobilemate micro reader και το μπρελοκ σε retail συσκευασία. Πραγματικά εκπληκτικά μικρός ο reader!!! 63 euro από e-shop.:) http://img211.imageshack.us/my.php?image=96220110obt7.jpg Edit: Τώρα βλέπω ότι την αφαίρεσαν από το site, μάλλον όσοι πρόλαβαν την πήραν, ευτυχώς την έχω στα χέρια μου. Πάντως τόσο ο micro reader, όσο και η κάρτα γράφουν made in China πάνω, ενώ η προηγούμενη που είχα, sandisk 2 GB, ήταν made in Taiwan. Η 8GB με micro reader έχει 5 χρόνια εγγύηση η κάρτα και 2 ο micro reader. Το e-shop όντως σε bulk την είχε τη SanDisk, τουλάχιστο όταν είχα πάρει τηλέφωνο εγώ. Προφανώς πέσαμε σε διαφορετικές παρτίδες φίλε μου. Τώρα πάντως έχει μόνο μέχρι 4άρα, προφανώς έμεινε από stock. :) Πάντως ο Κατερέλος αυτή την 8άρα την κατέβασε ακόμα περισσότερο. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Το e-shop όντως σε bulk την είχε τη SanDisk, τουλάχιστο όταν είχα πάρει τηλέφωνο εγώ. Προφανώς πέσαμε σε διαφορετικές παρτίδες φίλε μου. Τώρα πάντως έχει μόνο μέχρι 4άρα, προφανώς έμεινε από stock. :) :D Μάλλον πέτυχες στο τηλέφωνο πωλητή που δε γνώριζε. Bulk κάρτες μνήμης δεν έφερε ποτέ. Ίδια μέρα που πήρες τηλέφωνο και έγραψες το αρχικό σου post την παράγγειλα και μου ήρθε η retail version:D. Αν και έλεγε άμεσα διαθέσιμη, μου ήρθε μετά από μια εβδομάδα, άρα μάλλον δεν την είχαν stock και σου απάντησαν πρόχειρα ότι μάλλον είναι bulk.;) Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Πάντως ο Κατερέλος αυτή την 8άρα την κατέβασε ακόμα περισσότερο. :D Μετα την πτωση της τιμης,τελικα δεν αντεξα και χτυπησα και μια 8αρα. http://img137.imageshack.us/img137/6500/132132fif9.th.jpg (εχουμε ξεφυγει εντελως ..Οσο χωρο και να εχουμε παντα θα βρισκουμε τροπο να τον γεμιζουμε) Εσυ τι εκανες Πανο ,την πηρες τελικα ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μετα την πτωση της τιμης,τελικα δεν αντεξα και χτυπησα και μια 8αρα. http://img137.imageshack.us/img137/6500/132132fif9.th.jpg (εχουμε ξεφυγει εντελως ..Οσο χωρο και να εχουμε παντα θα βρισκουμε τροπο να τον γεμιζουμε) Εσυ τι εκανες Πανο ,την πηρες τελικα ? Εντός των ημερών θα την πάρω κι εγώ. Δεν ξέρω αν θα την πάρω από τον Κατερέλο ή θα περιμένω το e-shop. Μου αρέσει καλύτερα ο card reader που δίνει στη συσκευασία το e-shop, δηλαδή ο λευκός που χρησιμοποιείται με αντάπτορα και όχι απευθείας. Προς το παρόν δεν έχει το e-shop 8άρα. Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω πρόβλημα με αυτή που έχω, μια TwinMOS 2άρα, καθώς η εργοστασιακή έχει μπει στην άκρη εδώ και καιρό. Πολλά νερά μου έκανε από την αρχή κι έτσι τώρα κάθεται αναπαυτικά στο πακέτο του κινητού. ; ) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampouros Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Εντός των ημερών θα την πάρω κι εγώ. Δεν ξέρω αν θα την πάρω από τον Κατερέλο ή θα περιμένω το e-shop. Μου αρέσει καλύτερα ο card reader που δίνει στη συσκευασία το e-shop, δηλαδή ο λευκός που χρησιμοποιείται με αντάπτορα και όχι απευθείας. ) Άσπρο reader και αντάπτορα έχουν οι κάρτες μέχρι 6 GB. Η 8 GB δε βγαίνει με τον άσπρο adaptora αλλά με το μαύρο micromate reader που φαίνεται στις φωτογραφίες παραπάνω. Αυτόν πήρα κι εγώ από το e-shop.:) Παράθεση tsampouros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Για το Ν95 ποια προτεινετε? Αυτη η 4GB SDHC απο τον καστερελο ειναι συμβατη? Τι λεει απο επιδοσεις? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Για το Ν95 ποια προτεινετε? Αυτη η 4GB SDHC απο τον καστερελο ειναι συμβατη? Τι λεει απο επιδοσεις? Μια χαρα ειναι φιλε μου :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγώ πάντως παιδιά το πήρα απόφαση και παρήγγειλα αυτή από e-shop. Από ό,τι φαίνεται από την περιγραφή, έχει τον άσπρο card reader στο πακέτο. Δεν ξέρω αν τον έχουν πάρει από το πακέτο καμιάς 4άρας, αλλά ακόμα κι έτσι μου αρέσει, μιας και θα έχει και SD adaptor μέσα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Never Enough: 16GB MicroSDHC cards are on the way! http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/16gb_00.jpg This is truly amazing, almost crazy; 12GB card represents a 100 percent boost in card capacity from the currently largest worldwide available microSDHC cards! Try, just try, to imagine Nokia N96’s build in flash memory extended with this card? It will be memory monster with 32GB of the storage space! Read More... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 τελικα ποια ειναι η μεγαλυτερη που μπορω να βρω για το νοκια ν80 και απο που.με καποιο adapter μπορει να χρησιμοποιηθει καρτα 16 gb micro to minisd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 τελικα ποια ειναι η μεγαλυτερη που μπορω να βρω για το νοκια ν80 και απο που.με καποιο adapter μπορει να χρησιμοποιηθει καρτα 16 gb micro to minisd? Σου απάντησα εδώ: #6174 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 καλησπερα παιδια. εχω το νοκια ν82. ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα καταστημα που να πουλα screen protectors για ν82. θελω να παω να αγορασω εναν δε θελω ονλινε καταστηματα για να το παρω αυριο κιολας αν γινεται...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μπορείς να βρεις παντού screen protectors... Γερμανό, Πλαίσιο, Multirama κλπ. Τώρα αν είναι για το N82 ειδικά δεν νομίζω. Συνήθως πάνε με τις ίντσες. Το πολύ πολύ τo κόβεις και το προσαρμόζεις στο N82. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts