Knorcedger Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Πράγματι, η καινούρια έκδοση ειναι πολύ καλύτερη. Και επιτέλους λειτουργεί και το share folders, αν και δεν έχω καποιον φίλο με την beta έκδοση να το δοκιμάσω.. Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Είχα τον 8 και μου έκανε χθες update και άλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ. Έχει patch για αυτή την έκδοση? Εμένα μου βγάζει οτι υπάρχει μια καινούργια έκδοση κλπ και πρέπει να την κατεβάσει, πατάω OK, το κατεβάζει, κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να συνδεθεί μου ξαναβγάζει το ίδιο. Ξανακατεβάζει την καινούργια έκδοση και όταν πάλι πάει να συνδεθεί το ίδιο.. Τι παίζει? Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Εμένα μου βγάζει οτι υπάρχει μια καινούργια έκδοση κλπ και πρέπει να την κατεβάσει, πατάω OK, το κατεβάζει, κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να συνδεθεί μου ξαναβγάζει το ίδιο. Ξανακατεβάζει την καινούργια έκδοση και όταν πάλι πάει να συνδεθεί το ίδιο.. Τι παίζει? Και εγω αυτο ακριβως το προβλημα ειχα. Πρωτα κατεβασε το απο εδω (ειναι η τελευταια build) αλλα πριν το εγκαταστησεις καντο πρωτα unistall και μετα παλι install την εκδοση που κατεβασες. Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Δεν τρέχει το νεο beta....To κάνω install πατάω το εικονίδιο ξανακάνει install,και μετά πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ στο program files/msnmessenger δεν υπάρχει κανένα msnmsgr.exe... Reinstall έχω δοκιμάσει. PS:Tα έχω δοκιμάσει τα παραπάνω... http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 παιδια..η νεα εκδοση του μσν 8 δεν ειναι ψιλοχαλια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Eμένα δεν τρέχει το νεο beta. To κάνω install πατάω το ικονίδιο ξανακάνει install,και μετά πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ στο program files/msn messenger δεν υπάρχει κανένα msnmsg r.exe... Reinstall έχω δοκιμάσει. Κοίτα 2 μηνύματα πριν... ;) παιδια..η νεα εκδοση του μσν 8 δεν ειναι ψιλοχαλια? Και μένα η προηγούμενη beta μ'άρεσε καλύτερα από εμφάνιση! :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102998 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Είχα τον 8 και μου έκανε χθες update και άλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ. Έχει patch για αυτή την έκδοση? Βγήκε καινούριο patch για την τελευταία έκδοση (built 8.0.0566) το A-Patch130rc1b29_WLM. Αν θες να στο στείλω πες μου.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδιά, συγνώμη αν έχει απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν βρήκα κάτι στο τόπικ.. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, πάω να συνδεθώ στο msn και μου βγάζει το μήνυμα "Runtime Error! Program:C:\Program files\MSN Messenger\msnmsgr.exe R6025 -pure virtual function call". lΠώς μπορώ να το διορθώσω; Το επεγκατέστησα και το ξανάβαλα, αλλά πάλι τα ίδια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Βγήκε καινούριο patch για την τελευταία έκδοση (built 8.0.0566) το A-Patch130rc1b29_WLM. Αν θες να στο στείλω πες μου.. Το θέλω! Δώσε λινκ καλύτερα, αλλιώς mail kostsourt@yahoo.com http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Το θέλω! Δώσε λινκ καλύτερα, αλλιώς mail kostsourt@yahoo.com http://apatch.ikhost.com/ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Εντυπώσεις? Εγώ τον πέρασα σε 'καθαρό' σύστημα (μετά απο φορμάτ) και μου έχει κρασάρει ήδη 4-5 φορές μέσα σε 2 μέρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Εντυπώσεις? Εγώ τον πέρασα σε 'καθαρό' σύστημα (μετά απο φορμάτ) και μου έχει κρασάρει ήδη 4-5 φορές μέσα σε 2 μέρες... Εμένα μια χαρά δουλέυει μέχρι τώρα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο build. Δεν είσαι όμως ο μόνος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Ξέρω και άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα και γυρίσαν αναγκαστικά στο 7.5. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Παιδιά έιναι στα ελληνικά?? Τον είχα βάλει άλλα ήταν στα αγγλικά και το απεγκατέστησα!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 υπαρχει MSn 8 live σε Ελληνικα.Αν ψαξεις se W@r3Z φορουμ θα βρεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 mexri tora file mou oso kai an epsaksa den brhka kati se 8 kai ellhnika! an mporeis na boh8hseis pm....euxaristo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 αν εχει κατι πειτε κ εμενα...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 για try this Είναι κανονική beta θέλει beta tester passport για να συνδεθεί :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 ανα μπραβο sirhc.αυτο ειναι που ελεγα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 κ που θα το βρουμε αυτο?beta tester passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 o sirhc εδωσε λινκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Από σήμερα έχω κ Live! Mail με χωρητικότητα 2G :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 εσυ πρεπει να συνδιασες gmail με msn massenger live?σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Όχι εγώ έχω gmail 1giga & Hotmail που σήμερα έγινε Live! Mail 2giga ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 To gmail δεν δινει το ιδιο σε ολους?Επειδη εμενα μου εχει 2716 MB Το hotmail 2 :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts