Jump to content

(MSN) Windows Live Messenger 8.0 (Beta)

Demis_CY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι, η καινούρια έκδοση ειναι πολύ καλύτερη. Και επιτέλους λειτουργεί και το share folders, αν και δεν έχω καποιον φίλο με την beta έκδοση να το δοκιμάσω..

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα τον 8 και μου έκανε χθες update και άλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ.

Έχει patch για αυτή την έκδοση?

Εμένα μου βγάζει οτι υπάρχει μια καινούργια έκδοση κλπ και πρέπει να την κατεβάσει, πατάω OK, το κατεβάζει, κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να συνδεθεί μου ξαναβγάζει το ίδιο. Ξανακατεβάζει την καινούργια έκδοση και όταν πάλι πάει να συνδεθεί το ίδιο.. Τι παίζει?

Phantom Of The Opera

Εμένα μου βγάζει οτι υπάρχει μια καινούργια έκδοση κλπ και πρέπει να την κατεβάσει, πατάω OK, το κατεβάζει, κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να συνδεθεί μου ξαναβγάζει το ίδιο. Ξανακατεβάζει την καινούργια έκδοση και όταν πάλι πάει να συνδεθεί το ίδιο.. Τι παίζει?

Και εγω αυτο ακριβως το προβλημα ειχα. Πρωτα κατεβασε το απο εδω (ειναι η τελευταια build) αλλα πριν το εγκαταστησεις καντο πρωτα unistall και μετα παλι install την εκδοση που κατεβασες.

Oneplus 6 8/128

Δεν τρέχει το νεο beta....To κάνω install πατάω το εικονίδιο ξανακάνει install,και μετά πάλι τα ίδια.

Εν τω μεταξύ στο program files/msnmessenger δεν υπάρχει κανένα msnmsgr.exe...

Reinstall έχω δοκιμάσει.

PS:Tα έχω δοκιμάσει τα παραπάνω...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Eμένα δεν τρέχει το νεο beta. To κάνω install πατάω το ικονίδιο ξανακάνει install,και μετά πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ στο program files/msn messenger δεν υπάρχει κανένα msnmsg

r.exe...

Reinstall έχω δοκιμάσει.

Κοίτα 2 μηνύματα πριν... ;)

παιδια..η νεα εκδοση του μσν 8 δεν ειναι ψιλοχαλια?

Και μένα η προηγούμενη beta μ'άρεσε καλύτερα από εμφάνιση! :O

Είχα τον 8 και μου έκανε χθες update και άλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ.

Έχει patch για αυτή την έκδοση?

Βγήκε καινούριο patch για την τελευταία έκδοση (built 8.0.0566) το A-Patch130rc1b29_WLM. Αν θες να στο στείλω πες μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, συγνώμη αν έχει απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν βρήκα κάτι στο τόπικ..

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, πάω να συνδεθώ στο msn και μου βγάζει το μήνυμα

"Runtime Error! Program:C:\Program files\MSN Messenger\msnmsgr.exe R6025 -pure virtual function call".

lΠώς μπορώ να το διορθώσω; Το επεγκατέστησα και το ξανάβαλα, αλλά πάλι τα ίδια...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Βγήκε καινούριο patch για την τελευταία έκδοση (built 8.0.0566) το A-Patch130rc1b29_WLM. Αν θες να στο στείλω πες μου..

Το θέλω! Δώσε λινκ καλύτερα, αλλιώς mail kostsourt@yahoo.com

Εντυπώσεις? Εγώ τον πέρασα σε 'καθαρό' σύστημα (μετά απο φορμάτ) και μου έχει κρασάρει ήδη 4-5 φορές μέσα σε 2 μέρες...

Εντυπώσεις? Εγώ τον πέρασα σε 'καθαρό' σύστημα (μετά απο φορμάτ) και μου έχει κρασάρει ήδη 4-5 φορές μέσα σε 2 μέρες...

Εμένα μια χαρά δουλέυει μέχρι τώρα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο build. Δεν είσαι όμως ο μόνος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα. Ξέρω και άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα και γυρίσαν αναγκαστικά στο 7.5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Παιδιά έιναι στα ελληνικά?? Τον είχα βάλει άλλα ήταν στα αγγλικά και το απεγκατέστησα!!

To gmail δεν δινει το ιδιο σε ολους?Επειδη εμενα μου εχει 2716 MB

Το hotmail 2 :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...