gfdimopo Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Παντως εαν υπαρχει ενα καλος ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος παιζει κατι διαφορετικό απο τους άλλους, αυτός ειναι ο Best... :D Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Eτσι όπως τα λες είναι! Γιατί με μια φορά δε μπορείς να κρίνεις τον άνθρωπο αν σου κάνει ή όχι για τις απαιτήσεις σου από ραδιοφωνικό παραγωγό,που να είσαι και ψυχολόγος δηλαδή :w00t: Την άλλη φορά θα βγω με τον «κύριο» να βγάλω καλύτερα και ασφαλή συμπεράσματα για μια τέτοια εξέχουσα προσωπικότητα :lol: Το να μη σου αρέσει είναι δεκτό, αλλά απέχει κατά πολύ από το να τον χαρακτηρίζεις απεχθή και να λες οτι καλά του έκαναν, με μόνο κριτήριο τα 10 λεπτά που τον είδες στην TV. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Το να μη σου αρέσει είναι δεκτό, αλλά απέχει κατά πολύ από το να τον χαρακτηρίζεις απεχθή και να λες οτι καλά του έκαναν, με μόνο κριτήριο τα 10 λεπτά που τον είδες στην TV. Δηλαδή για να θεωρήσεις κάποιον απεχθή, πρέπει να έχεις ζήσει μαζί του μια ζώη; :rolleyes: Και στο κάτω κάτω, σε ότι αφορά την TV και το ράδιο, κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και ακούμε. :) Σιγά μην του κάνουμε και μελέτη σε βάθος για να δούμε αν θα πρέπει να το βλέπουμε/ακούμε ή όχι. :p Αυτά τα πράγματα γίνονται ενστικτωδώς. Έτσι ακριβώς όπως επιλέγουμε και τους ανθρώπους που κάνουμε παρέα και συναναστρεφόμαστε μαζί τους. :) Ή σου πάει, ή δεν σου πάει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Παραπονιέστε για μία ραδιοφωνική εκπομπή και για έναν δημοσιογράφο (και όχι μόνο παραγωγό), ο οποίος στην τελική δεν είναι και κανένα ξεπεταχτούρι αλλά έχει χρόνια παρουσίας στο ραδιόφωνο. "Τη φάτσα του Ψαριανού" δεν ξέρω πόσοι την έχουν δει, πάντως τον θυμάμαι καλεσμένο σε εκπομπή στο SevenX πριν από πολλά χρόνια. Κάθε δημοσιογράφος - παραγωγός ραδιοφώνου έχει το προσωπικό του στυλ το οποίο αν δε συμβαδίζει με το δικό σας μπορείτε κάλλιστα να αλλάξετε σταθμό την ώρα εκείνη. Δηλαδή ο Τσαουσόπουλος που πέταγε όλην την ώρα κάτι "Fcuk Off" και κάτι "Fcuk" σκέτο χωρίς λόγο ήταν σωστός? Και να θυμίσω επίσης πως οι εκπομπές του ήταν πάντα σε prime time (είτε μεσημέρι είτε βραδάκι) και τις άκουγαν και ακροατές κάτω των 18. Ο Ψαριανός έχει το δικό του κοινό, ένα μέρος του οποίου εκείνη την ώρα πηγαίνει με το αυτοκίνητό του σε μία δουλειά, είναι κολλημένο στην κίνηση και, αν μη τι άλλο, θέλει να ακούσει δυο πράγματα για να ξεφύγει παρέα με καλή μουσικούλα. Ο Ψαρ πρώτα αυτοσαρκάζεται και μετά σαρκάζει. Εκεί που τον θεωρώ υπερβολικό είναι όταν αναφέρεται στα ποδοσφαιρικά (οπαδός ΑΕΚ γαρ), μετά όμως θυμάμαι τον Τσουκαλά και ξαναϋπολογίζω τα όρια της υπερβολής. Anyway, επειδή μακρυγόρησα, ούτε φίλος του Ψαριανού είμαι, ούτε τον ξέρω προσωπικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι με το ιδιαίτερο στυλ του είναι το απόλυτο αγχολυτικό για κάποιον κολλημένο στην κίνηση μες στο καταμεσήμερο. Και ναι, του επιτρέπω να με λέει "ηλίθιο", από την ώρα που δεν κάνω κάτι για τα δρώμενα στη χώρα μου, όταν παίρνω το αυτοκίνητό μου και πήζω στην κίνηση αντί να πάρω τα ΜΜΜ, όταν - όταν - όταν... Είναι το πώς το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το "οι ακροατές είναι ηλίθιοι". Ίσως θα ήταν ορθότερο να λέει ότι "οι ακροατές είναι μαζοχιστές", αλλά μάλλον κόπηκε και η λέξη "μαζοχιστές" από το Εσουρού. Τα παραπάνω δεν αποτελούν flame προς οποιονδήποτε. Απλά καταθέτω την άποψή μου σαν ακροατής της εκπομπής του Ψαρ και του Best γενικότερα. Φίλε μου εχεις απόλυτο δίκαιο οι περισότεροι κρινουν τελείως επιφανιακά ας σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και να δούμε λιγο το δάσος αλλα ετσι είμαστε νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, μπορούμε να έχουμε αποψη για όλα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Υπάρχει τηλεοπτικό κανάλι Best; :confused: :stupid: Ναι. Εκπέμπει σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. Συμφερόντων Χρηστίδη... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δηλαδή για να θεωρήσεις κάποιον απεχθή, πρέπει να έχεις ζήσει μαζί του μια ζώη; :rolleyes: Και στο κάτω κάτω, σε ότι αφορά την TV και το ράδιο, κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και ακούμε. :) Σιγά μην του κάνουμε και μελέτη σε βάθος για να δούμε αν θα πρέπει να το βλέπουμε/ακούμε ή όχι. :p Αυτά τα πράγματα γίνονται ενστικτωδώς. Έτσι ακριβώς όπως επιλέγουμε και τους ανθρώπους που κάνουμε παρέα και συναναστρεφόμαστε μαζί τους. :) Ή σου πάει, ή δεν σου πάει. :) Μη μου αναλύεις το θέμα του αν μας αρέσει καποιος ή οχι.Ξαναλέω πως είναι φυσιολογικό να μη σου αρέσει κάποιου η φάτσα και το στυλ. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα όμως το να μου λες "είναι απεχθής", "καλά έκανε το ΕΣΡ" και τέτοια, έχοντας δει τη φάτσα του 10 λεπτα και δίχως καν να έχεις ακούσει την εκπομπή του :!: Δεν είναι λίγο υπερβολικό, βεβιασμένο και τελείως επιφανειακό συμπέρασμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 akrivos edo alloi tosoi lene ta xeirotera na pume k den tus kunietai kanenas...ase pu bgainun k sto giali k ta lene...mia radiofoniki ekpompi tus peiraxe....den blepun ta aisxh tus?!!!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Μη μου αναλύεις το θέμα του αν μας αρέσει καποιος ή οχι. Δεν θα μου πεις εσύ τί θα κάνω! Μ! :lol: :p Ξαναλέω πως είναι φυσιολογικό να μη σου αρέσει κάποιου η φάτσα και το στυλ. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα όμως το να μου λες "είναι απεχθής", "καλά έκανε το ΕΣΡ" και τέτοια, έχοντας δει τη φάτσα του 10 λεπτα και δίχως καν να έχεις ακούσει την εκπομπή του Γούστα είναι αυτά. :) Και το τί θεωρείς εσύ απεχθές και το πως ορίζεις τη λέξη, ίσως να απέχει από αυτό που σημαίνει. :p Και τέλος πάντων, κάποτε ας υπάρξει ένας σεβασμός στα γούστα των άλλων. Ο καθένας μιλά για τον εαυτό του και το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Δεν θα του επιβάλλει κανείς τί θα του είναι απεχθές και τί όχι. :) Για μένα, ας πούμε, ο Ψαριανός μου είναι παντελώς αδιαφορος. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ, δεν καίγομαι να τον ακούσω. Δεν με αφορά γενικότερα. Μήπως θα πρέπει να με πείσεις πως κάνω λάθος ότι μου είναι αδιάφορος και πως πρέπει ντε και καλά να τον ακούσω επειδή εσύ τον βρίσκεις ενδιαφέρον; :confused: Δεν γίνονται με το ζόρι αυτά. :p Δεν είναι λίγο υπερβολικό, βεβιασμένο και τελείως επιφανειακό συμπέρασμα; Όχι. :p Πολύ προσωπικά και πατριωτικά το έχετε πάρει βρε παιδάκι μου. :lol: Ένα κολπάκι ήταν όλο αυτό και κάθεστε και υποστηρίζετε τί; Κάτι που εξ αρχής βρωμούσε από μακρία πως πρόκειται για trick. Ε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δεν θα μου πεις εσύ τί θα κάνω! Μ! :lol: :p Γούστα είναι αυτά. :) Και το τί θεωρείς εσύ απεχθές και το πως ορίζεις τη λέξη, ίσως να απέχει από αυτό που σημαίνει. :p Και τέλος πάντων, κάποτε ας υπάρξει ένας σεβασμός στα γούστα των άλλων. Ο καθένας μιλά για τον εαυτό του και το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Δεν θα του επιβάλλει κανείς τί θα του είναι απεχθές και τί όχι. :) Για μένα, ας πούμε, ο Ψαριανός μου είναι παντελώς αδιαφορος. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ, δεν καίγομαι να τον ακούσω. Δεν με αφορά γενικότερα. Μήπως θα πρέπει να με πείσεις πως κάνω λάθος ότι μου είναι αδιάφορος και πως πρέπει ντε και καλά να τον ακούσω επειδή εσύ τον βρίσκεις ενδιαφέρον; :confused: Δεν γίνονται με το ζόρι αυτά. :p Άντε πάλι. Δεν έχεις καταλάβει για τι μιλάω. Φυσικά και είναι γούστα αυτα και διαφέρουν. Το να μη βρίσκεις κάποιον ενδιαφέρον επειδή δε σου άρεσε η φάτσα του είναι θεμιτό, το να τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ εξολοκλήρου όμως είναι ΛΑΘΟΣ. Είναι σα να μου λες, "Άσε τις προάλλες είδα το Ρωχάμη στο δρόμο και δε μου άρεσε ο τρόπος που μίλαγε. Καλά έκαναν και τον έκλεισαν ισόβια", χωρίς καν να ξέρεις ή έστω να έχεις ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το ποιόν του, ώστε να βγάλεις ασφαλή συμπέρασμα. Πολύ προσωπικά και πατριωτικά το έχετε πάρει βρε παιδάκι μου. :lol: Ένα κολπάκι ήταν όλο αυτό και κάθεστε και υποστηρίζετε τί; Κάτι που εξ αρχής βρωμούσε από μακρία πως πρόκειται για trick. Ε... :lol: Ναι. Τα στησε το ΕΣΡ με τον Best, ώστε να διαφημίσουν τον Ψαριανό :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Με το οριστικό «λουκέτο» όμως σε έναν ραδιοσταθμό που δεν του έχει επιβληθεί καμία κύρωση πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο. Με την αδιανόητη απόφασή τους κατάφεραν να δημιουργήσουν και πάλι τριγμούς στο Συμβούλιο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ορισμένα μέλη του ΕΣΡ φαίνεται να υποστηρίζουν ότι δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για το «Best Radio» (Αττικής) αλλά για άλλη ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει εμπλακεί στην υπόθεση με τα στημένα τηλεπαιχνίδια, γι' αυτό και οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση. Όλο το άρθρο εδώ: http://www.enet.gr/online/online_text?c=113&id=91358128,97872176,10785264 Φαντάσου πόσο πολύ ασχολήθηκαν με το θέμα, που δεν κατάλαβαν για ποιό πράγμα ψήφιζαν :blink: Α, κατάλαβα. Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: α) Τα μαζεύουν άρον-άρον ή β) επαναλήφθηκε και στο ΕΡΣ το κλασικό σκηνικό του Ελληνικού Δημοσίου: "υπογράφουμε ή ψηφίζουμε ότι βρούμε μπροστά μας, σιγά μην αφήσουμε την Πασιέντζα για να κάτσουμε να διαβάσουμε". Ότι χαρτί και να τους πας (από επίσημη απόφαση μέχρι μια απλή χαρτοπετσέτα :alien: ), θα το υπογράψουν από συνήθεια ή θα το ρίξουν σε κάλπη. Αν είχαν τη δυνατότητα αυτή, τους έχω ικανούς να έκλειναν καταλάθος και κανένα CNN :p Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ανανεώθηκε ξανά η άδεια λειτουργίας του best απο το ΣτΕ. Ευτυχώς γιατί είχε αρχίσει να μου λείπει.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Τι να σου λείπει; Αφού δεν έκλεισε ποτε :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 και σιγά μην κλείσει ο Best ρε παιδιά... :cool: Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Ανανεώθηκε ξανά η άδεια λειτουργίας του best απο το ΣτΕ. Ευτυχώς γιατί είχε αρχίσει να μου λείπει.. :DΑν δεν κάνω λάθος, δεν ανανεώθηκε, απλά μέχρι να εξεταστεί το θέμα, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΕΣΡ, με απόφαση του ΣτΕ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μπορεί να μας πεί κάποιος/α από μακεδονία , αν έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός best που έγινε η όλη φασαρία? :w00t: ή την γλύτωσαν; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μπορεί να μας πεί κάποιος/α από μακεδονία , αν έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός best που έγινε η όλη φασαρία? :w00t: ή την γλύτωσαν; :D λογικά όχι, αφού η επίσημη απόφαση τελικά αφορούσε το ραδιόφωνο best, άσχετα με το τι νόμιζαν μερικοί ότι ψήφιζαν... :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανανεώθηκε, απλά μέχρι να εξεταστεί το θέμα, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΕΣΡ, με απόφαση του ΣτΕ.Ναι, περιμένουν να εξεταστεί το θέμα από την ανώτερη αρχή, μέχρι τότε ο σταθμός λειτουργεί κανονικά. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 GJRS - Flash - Best next... (μάλλον φαίνετε, έψαχναν κάποιο απλό λόγο για να κλείσει ακόμα ένας σταθμός...) :worry: (ka8usterimeno mode on) Me ton Jeronymo ti eixe ginei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 απλά πουλήθηκε στον όμηλο Αλλαφούζου, υπάρχει σχετικο thread στο my music Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μπορεί να μας πεί κάποιος/α από μακεδονία , αν έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός best που έγινε η όλη φασαρία? :w00t: ή την γλύτωσαν; :D Λογικά δεν θα τον πειράξουν, τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν θέλουν να πιστέψει ο κόσμος ότι μπορεί να είναι τόσο ******* που μπερδεύτικαν, που για να λέμε την αλήθεια δεν μπερδεύτικαν απλά θέλησαν να θυμίσουν ότι υπάρχουν και ότι (και καλά) έχουν το πάνω χέρι... Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts