OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 10:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:06 μμ (edited) 15 ώρες πριν, MAFAdo said: ΕΛΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ...ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ SAMMY... Τα έχει κάνει σαλάτα η sammy με τα updates... Σταματήστε βρε το spam στο check for updates. Ρήξατε τους servers... Edited Δευτέρα στις 10:07 μμ by OverClocker 1 6 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:04 πμ 7 ώρες πριν, OverClocker said: Τα έχει κάνει σαλάτα η sammy με τα updates... Σταματήστε βρε το spam στο check for updates. Ρήξατε τους servers... Καλημερα τι ωραιες εποχες s4 με android kitkat πωωω...μονο σαλατα εδω ελεγε οτι θα εστελνε εχτες beta 4 στους beta tester αλλα τιποτα...χαχαχα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. Τρίτη στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:19 πμ 21 ώρες πριν, Konstantine73 said: Αυτο είναι update για κάποια κινεζική συσκευή ? Το πραγματικά ανησυχητικό δεν έχει να κάνει με ποια συσκευή χρησιμοποιείς αλλά με τη δουλειά σου από τις 6 το πρωί με τις 8 το βράδυ? Καλύτερα να είχες poco Και να δουλεύεις σαν άνθρωπος Καλημέρα. Στην Κορέα το αγόρασα οπότε όλα μου έρχονται λίγο πιο γρήγορα. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 06:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:59 πμ 48 minutes ago, MAFAdo said: Καλημερα τι ωραιες εποχες s4 με android kitkat πωωω...μονο σαλατα εδω ελεγε οτι θα εστελνε εχτες beta 4 στους beta tester αλλα τιποτα...χαχαχα... Νοτε 2 με JB, πήρε οfficial την kit kat, μετά ο θεός μαζί μας, φλασαρισμα custom port rom σε LP, ότι είχαν αρχίσει με τα τριγωνάκια τότε για τις custom rom αλλά και πάλί στα τότε μπορούσες να τα καθαρίσεις 🙂 Μια αναβάθμιση έδινε τότε η Sammy και ήταν φοβερό 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Τρίτη στις 07:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:50 πμ 16 ώρες πριν, OverClocker said: Τι να σου πω, κανονικά οτιδήποτε έχεις από φώτο-βίντεο που υποστηρίζει το samsung gallery στη διαδρομή Pictures/Samsung gallery/ πρέπει να στο φέρει. Εμένα έτσι κάνει χρόνια τώρα και το δουλεύω αρκετά για να πετάω αρχεία κατευθείαν απ το pc κι όλας. Την εφαρμογή onedrive στο κινητό την έχεις έτσι. Οι φωτό που το gallery δεν σου δείχνει, από την εφαρμογή του κινητού, τις βλέπεις? μωρε και εμενα μεχρι τωρα τα εφερνε. προς το παρον απο το ΣΚ ακομα κανει συγχρονισμο καθως του εκανα επαναφορα εργοστασιακων, εστησα ολο το κινητο και μετα ξεκινησα τη διαδικασια γιατι ισως οταν τα κανει ολα μαζι το χανει. Εχω και το Onedrive εννοειται . Απο την εφαρμογη του Onedrive εννοεις? απο εκει ναι τα βλεπω αλλα θελω στη gallery να ειναι. Μενει να φανει τωρα τι θα κανει, αλλα αν δεν φερει καποιο αλμπουμ/φωτο και τελειωσει, δηλαδη γραφει οτι εχει γινει συγχρονισμος σημερα πχ (ετσι το δειχνει οταν τελειωσει) θα ειναι ενα προβλημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα την Spigen Slim Armour. Μου αρέσει πολύ σαν θήκη και το Kickstand πολύ στιβαρό ! Το S Pen δουλεύει άψογα 100% με την Esr δεν δούλευε καθόλου καλά. Μοναδικό Down ότι μάλλον η ασύρματη φόρτιση δεν δουλεύει με τον Original Samsung φορτιστή 15w που έχω.... Γενικά είμαι ευχαριστημένος και την προτείνω. Είναι 10g πιο βαριά από την Esr Flickstand αλλά μοιάζει πολύ πιο προστατευτικη σε περίπτωση πτώσης χωρίς να είναι πιο χοντρή. 297 Grams με την Esr 307 grams με αυτήν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Τρίτη στις 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:58 πμ 9 minutes ago, nikosaek2121 said: Παιδιά καλησπέρα σας, σήμερα παρέλαβα την Spigen Slim Armour. Μου αρέσει πολύ σαν θήκη και το Kickstand πολύ στιβαρό ! Το S Pen δουλεύει άψογα 100% με την Esr δεν δούλευε καθόλου καλά. Μοναδικό Down ότι μάλλον η ασύρματη φόρτιση δεν δουλεύει με τον Original Samsung φορτιστή 15w που έχω.... Γενικά είμαι ευχαριστημένος και την προτείνω. Είναι 10g πιο βαριά από την Esr Flickstand αλλά μοιάζει πολύ πιο προστατευτικη σε περίπτωση πτώσης χωρίς να είναι πιο χοντρή. 297 Grams με την Esr 307 grams με αυτήν εδώ. Πως είναι ο μαγνήτης? είναι δυνατός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ 35 minutes ago, Johnny_Johnny said: Πως είναι ο μαγνήτης? είναι δυνατός? Δεν ξέρω, λένε στα Review ότι είναι δυνατός. Αλλά εγώ δεν έχω ούτε 1 εξάρτημα Magsafe να το δοκιμάσω χάχα.... Έψαχνα και μια καλή θήκη με Kickstand χωρίς Magsafe άλλα μόνο την Zagg denali βρήκα που όμως είναι 2,5 φορές πιο ακριβή ( Μόνο από Amazon.com την φέρνουν ελλαδα ). Εφόσον όμως δουλεύει το S pen δεν με πειράζει το Magsafe, αν και με χαλάει το Wireless charging... έχετε να προτείνετε κάποιων καλό Magsafe φορτιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Τρίτη στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:58 μμ Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αρκετές θήκες spigen της οποίες δεν χρησιμοποιώ τελικά οπότε θα της βάλω αγγελία... Αν κάποιος φίλος ψάχνει κάποια και ενδιαφέρετε μου στέλνει pm... Θα ανεβάσω photo σύντομα ποιες έχω, όλες στα κουτιά τους και σε άψογη κατάσταση μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα... 😎 4 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Χθες στς 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:01 πμ (edited) καλημερα παιδες, επανερχομαι σε ενα θεμα που γραφω 2 μερες τωρα αν το εχει παρατηρησει κι αλλος. σημερα ολοκληρωθηκε ο συγχρονισμος των φωτογραφιων μου με το cloud απο onedrive καθως το συγκεκριμενο συγχρονιζει και τα αλμπουμ που φτιαχνεις μεσα στο dcim φακελο και βολευει αν θες να εχεις ωραια αρχειοθετημενες τις φωτο και στο pc. Το προβλημα ειναι οτι ειναι η 2η φορα που δοκιμασα να κανω το συγχρονισμο, απο το ΣΚ συνεχομενα και τελικα δε μου εχει φερει πολλες απο πολλα αλμπουμ. Πιστευα οτι θα ειναι μικρο το προβλημα αλλα ενω εχει φερει γυρω στα 84 αλμπουμ, πολλα απο αυτα εχουν ελαχιστο υλικο μεσα. ΠΧ αλμπουμ με 50 αρχεια και εχει φερει 2. κυριως βιντεο. αν επιλεξω ολα τα αρχεια απο τη συλλογη, μου δειχνει γυρω στα 6000 αρχεια, ενω εχω πανω απο 13.000 στο cloud. Εχετε καμια ιδεα ή καναν τροπο να δουλεψει? μεχρι το s24+ περισυ δεν ειχα θεμα, τα εφερνε ολα, τωρα διαπιστωνω οτι ενω κανει συγχρονισμο τοσες μερες, λειπουν πολλα. ειδικα οσοι αλλαζουμε συχνα συσκευες αυτο ειναι ενα θεμα, και ηταν και ο λογος που προτιμουσα Samsung μεχρι τωρα. Edited Χθες στς 07:04 πμ by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Χθες στς 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:10 πμ (edited) Για παμεεεεε. Καλησπέρα. Σήμερα βγήκε η beta 4 κ απ ότι φαίνεται θα είναι η τελευταία. Edit: https://www.androidsage.com/2025/02/19/samsung-one-ui-7-beta-program-is-complete/ Edited 22 ώρες πριν by johnnyman25 2 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Να ρωτησω κατι... Οταν καλειτε καποιο νουμερο εκτακτης αναγκης πχ το 100, 199 κλπ σας καλει πρωτα το 112? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν https://www.techaholic.gr/2025/02/17/to-galaxy-s24-tha-lavei-to-audio-eraser-apo-to-galaxy-s25/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) ήθελα να ήξερα ποια η χρησιμότητα του detailed pop up για ειδοποιήσεις αφού με αυτό δεν ανάβει καν η οθόνη! Edited 6 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν υπάρχει εφαρμογή /τρόπος η προεπισκοπηση ενός μηνύματος να μένει και να φαίνεται στην AOD ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts