Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά! 😅😅😅

FB_IMG_1739169829307.jpg

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

1000 plus τηλέφωνα και 2k βλέπε fold σειρά  και πατάμε κάθε μέρα το κουμπάκι στις ρυθμίσεις για το update .. Επειδή μερικές εταιρείες βασικά η μοναδική εταιρεία που δεν έχει δώσει android 15 .. xiaomi one plus κάτι vivo και tcl την έχουν πάρει την αναβάθμιση από τα Χριστούγεννα. 

Εμείς απλά περιμένουμε πότε θα k@,;;:-,%"^σει  να μας τη δώσει.. φτάσαμε απόκριες και ακόμα λανσάρουν το s25 την πατάτα με ai της χρονιάς..  ειλικρινά πότε ξανά samsung.. θα δοκιμάσω κάνα pixel που δεν έχω πιάσει ποτε στα χέρια μου.

P30 pro

Εν τω μεταξύ ήδη έχουν αρχίσει και αλλάζουν κάποια εικονίδια σε εφαρμογές που ενημερώνονται για να είναι συμβατές μέ one ui 7 ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια

58 minutes ago, MAFAdo said:

Σου ηρθε ενημερωση φεβρουαριου τι CSC εχεις γιατι μονο τα κορεατικα εχουν παρει φεβρουαριου....Μπορεις λιγο να ανεβασεις την εικονα...

Σωστά. Στην Κορέα το αγόρασα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

11 minutes ago, xrhstos1974 said:

Σε ζηλευω φιλε....οποτε επειδη θα παρεις πρωτος οταν και οποτε βγει το one ui 7 στειλε μας να δουμε τι καλουδια θα εχει....

1 hour ago, sbxgr said:

θα δοκιμάσω κάνα pixel που δεν έχω πιάσει ποτε στα χέρια μου

Αν δεν είχα ακουστικά, ρολόι, τηλεόραση κλπ. Θα το σκεφτόμουν..

Πάντως και στο δίπλα θέμα με το s25 λένε για μικροπροβληματα του ui. 

Δεν λέω ότι καλά κάνουν και αργούν, αλλά ότι κάπου το έχουν χάσει με τις ενημερώσεις γενικά.

Μήπως να μειώσουν τις συσκευές;

Edited by Gorge

2 ώρες πριν, xrhstos1974 said:

Έχεις μαμά εγγραφή κλήσης;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

36 minutes ago, vastegial_74 said:

Έχεις μαμά εγγραφή κλήσης;

Ναι βέβαια. 

3 ώρες πριν, MAFAdo said:

Σε ζηλευω φιλε....οποτε επειδη θα παρεις πρωτος οταν και οποτε βγει το one ui 7 στειλε μας να δουμε τι καλουδια θα εχει....

Για να δούμε. Αν και δεν κοιτάω καθημερινά, ξεχνιέμαι... 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,  κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 2 μέρες προερχόμενος από OP 8 pro. Μία ερώτηση. Όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο το εικονίδιο. Πως μπορώ να το αλλάξω να φαίνεται ολόκληρη η ειδοποίηση?

Ευχαριστώ 

25 minutes ago, stathis1991 said:

Καλησπέρα,  κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 2 μέρες προερχόμενος από OP 8 pro. Μία ερώτηση. Όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο το εικονίδιο. Πως μπορώ να το αλλάξω να φαίνεται ολόκληρη η ειδοποίηση?

Ευχαριστώ 

Λογικά έχεις ορίσει κλείδωμα οθόνης. Οπότε θα πας στις ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος και κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει απόκρυψη περιεχομένου. Εκεί μέσα μπορείς να ρυθμίσεις να εμφανίζεται και το περιεχόμενο της ειδοποίησης εκτός απο το εικονίδιο. 

Screenshot_20250210_210341_Settings.jpg