George K Δημ. Σάββατο στις 08:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:12 πμ 38 minutes ago, agriniopk said: Υπάρχει τρόπος να δούμε ποια γραμματοσειρά υποστηρίζει και τα ελληνικά πριν την εγκατάσταση και βασικά πριν την αγοράσουμε ? Εχει στο store δοκιμη οποτε μπορεις να δεις και να γραψεις πριν την αγορασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Σε Ταϊλάνδη και κορεα εχει δωσει security patch Ιανουαρίου! Λογικα εμεις παμε απευθείας σε Ui7 7 η 8 Φεβρουαρίου λενε θα γινει διαθέσιμο στο s24u. Τους εχω ικανους να δωσουν με την 7αρα με security Ιανουαρίου! 😅😅 1 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 10:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:04 πμ 1 ώρα πριν, Livas said: Τους εχω ικανους να δωσουν με την 7αρα με security Ιανουαρίου! 😅😅 ναι και; δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι απο την συσκευή; εχεις υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία η σου έχει τάξει πάντα οτι θα παίρνει αμεσα την νεότερη εκδοση ασφαλείας; 1 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Σάββατο στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:55 πμ 1 ώρα πριν, mivechris said: ναι και; δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι απο την συσκευή; εχεις υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία η σου έχει τάξει πάντα οτι θα παίρνει αμεσα την νεότερη εκδοση ασφαλείας; 1500 εχεις δωσει οχι 300. Περιμενεις να εχεις μια καποια ασφαλεια. Οχι να την εχουν οι μισοι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 12:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:36 μμ 34 minutes ago, Gorge said: 1500 εχεις δωσει οχι 300. Περιμενεις να εχεις μια καποια ασφαλεια. Οχι να την εχουν οι μισοι... σαφέστατα γιατί όσοι έχουν δώσει 300 και κάτω, πέφτουν καθημερινά θύματα υποκλοπής από την συσκευή τους. android και πρώτο σε ενημερώσεις = πιξελ. Άρα εφόσον σε ενδιαφέρει πρώτα απ όλα η ασφάλεια έχεις κάνει λάθος επιλογή συσκευής. όπως και να έχει, η sams και η κάθε sams, ούτε apple είναι ούτε google που έχουν να διαχειριστούν 5-6 μοντέλα συνολικά με μικροδιαφορές ανά τα έτη. Έχουν ολόκληρο στόλο με πλήρως διαφορετικό hardware και αντίστοιχες ομάδες από πίσω, οπότε αν εσένα σου βγάλουν μια αναβάθμιση η οποία δεν λειτουργεί σωστά πάλι τα ίδια θα έγραφες (έχω δώσει 1500€ για τη συσκευή και οι βλάκες εβγαλαν ενημέρωση και κολλάει το τάδε, μα καλά δε μπορούσαν να την τεστάρουν λίγο ακόμα; τόσα λεφτά δώσαμε) Κράξιμο απλά για να κράξουμε. 6 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:12 μμ Καλησπέρα παιδιά έχω την Esr kickstand case, ο μαγνήτης επηρεάζει πολύ το πενάκι.... Έχετε κάτι διαφορετικό με Kickstand μα προτείνετε? Σκέφτομαι Spigen Slim armour ήθελα να ρωτήσω οποίων την έχει φαίνεται λίγο ογκώδης από τις φωτογραφίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Σάββατο στις 06:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:30 μμ (edited) 10 ώρες πριν, agriniopk said: Υπάρχει τρόπος να δούμε ποια γραμματοσειρά υποστηρίζει και τα ελληνικά πριν την εγκατάσταση και βασικά πριν την αγοράσουμε ? Από γραμματοσειρές να φάνε και οι κότες. Οι γραμματοσειρές θα πρέπει να είναι σε αρχείο ttf. Τα .ttf ανοίγουν στον υπολογιστή και βλέπεις τα γράμματα. Αν αυτά είναι στη μορφή που θέλεις τότε υποστηρίζουν ελληνικά... Μπορείς να ψάξεις γενικά. Αν όμως ανοίξεις το chrome και βάλεις να δεις τις γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά θα τις βγάλει όλες (και προφανώς και αυτή που θέλεις μιας και το pixel είναι google.... Βασικά δε χρειάζεται να αγοράσεις γραμματοσειρά. Έχει πάρα πολλές ελληνικές γραμματοσειρές free και πάρα πολλές που τις αγοράζεις μόνο αν είναι να τις χρησιμοποιήσεις για εμπορική χρήση.... https://fonts.google.com/?script=Grek Ακολουθούν 2 links με οδηγίες από youtube. Η zfonts δε μου έχει δουλέψει, ενώ η #mono δούλεψε μια χαρά.... Διαλέγεις και παίρνεις... https://www.youtube.com/watch?v=xHGX-Qm-HvE&list=LL&index=170&t=4s https://www.youtube.com/watch?v=_SrYltrRvxc&list=LL&index=20&t=2s Edited Σάββατο στις 06:31 μμ by thabull 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Αγνοείται ενημέρωση ιανουαριου. Αν την δείτε ενημερώστε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 23 minutes ago, dkon84 said: Αγνοείται ενημέρωση ιανουαριου. Αν την δείτε ενημερώστε Λογικα με την 7 θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Αν και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, θα μου κάνει τρελή εντύπωση. Καμιά άλλη χρονια δεν το έχει κάνει. Πάντα περίμενε κανα μήνα μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου για να δώσει το UI στις προηγούμενες γενιες. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, OverClocker said: Αν και όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, θα μου κάνει τρελή εντύπωση. Καμιά άλλη χρονια δεν το έχει κάνει. Πάντα περίμενε κανα μήνα μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου για να δώσει το UI στις προηγούμενες γενιες. Δεν νομίζω. Κανονικά το επερχόμενο μοντέλο είχε πάρει κάνα δυο μήνες πριν την παρουσίαση του νέου. Εδώ έχει πάρει android 15 η κουτσή Μαρία. Και έχει ξεκινήσει η 16 beta σε pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 9 minutes ago, dkon84 said: Δεν νομίζω. Κανονικά το επερχόμενο μοντέλο είχε πάρει κάνα δυο μήνες πριν την παρουσίαση του νέου. Εδώ έχει πάρει android 15 η κουτσή Μαρία. Και έχει ξεκινήσει η 16 beta σε pixel. Ούτε στο 22, ούτε στο 23 έγινε, ίσως κάνει την αρχή με το 24 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Κάπου είδα (δεν θυμάμαι που) ότι 9/2/2025 θα πάρουμε το update του 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 9 minutes ago, OverClocker said: Ούτε στο 22, ούτε στο 23 έγινε, ίσως κάνει την αρχή με το 24 Κάνεις λάθος γιατί πάντα κυκλοφορούσε Νοέμβριο προς Δεκεμβρίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν https://myphone.gr/mia-alli-efarmogi-thysiastike-oste-na-enischythei-i-ypiresia-google-messages/ Κρίμα Θα προτιμούσα να το είχανε το samsung messages σαν skin για το app της google τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 17 minutes ago, dkon84 said: Κάνεις λάθος γιατί πάντα κυκλοφορούσε Νοέμβριο προς Δεκεμβρίο. Σωστός συσκευή του 2024 έπρεπε να πάρει android 15 και το νέο ui7 Νοέμβριο με Δεκεμβριο οπως εκανε αντίστοιχα τις προηγουμενες χρονιές.Για εμένα ισως η χειρότερη χρόνια σε θέμα αναβαθμίσεων σε ναυαρχίδα απο την Samsung απλά τραγική και ειδικα στο θεμα update της καμερας σκετη κοροϊδία.Επίσης ας καθυστερήσει και άλλο λιγο την αναβάθμιση σε android 15 με το νέο ui7 στο s24u για να πουλήσει το s25u γιατι αν βγει θα μιλάμε για δύο ίδια τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 minutes ago, dkon84 said: Κάνεις λάθος γιατί πάντα κυκλοφορούσε Νοέμβριο προς Δεκεμβρίο. 6.0 ui Μετά την κυκλοφορία των Foldable τότε το 23. πέρσυ το πήρε oneui 6.1.1 μετα την κυκλοφορία των foldable Τώρα έχει OneUi major release για αυτό φαντάζομαι το καθυστερούν μετά την κυκλοφορία της νέας σειράς S Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Καλησπέρα στην παρέα. Προσωπικά δεν καίγομαι και τόσο για τα update... Όσο η συσκευή λειτουργεί μια χαρά είμαι της άποψης να μην την σκαλίζουμε γιατί πολλές φορές τα update μπορεί να γίνονται για να διορθώσουν πράγματα ή να μας δώσουν κάτι καινούριο ωστόσο δεν φέρνουν πάντα το καλύτερο... Και για αυτό όταν βγουν δεν τα κάνω αμέσως, αφήνω να περάσει κάποιος καιρός και αν δω ότι δεν έχουν βγάλει τίποτα προβλήματα τότε προχωράω... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, agriniopk said: Κάπου είδα (δεν θυμάμαι που) ότι 9/2/2025 θα πάρουμε το update του 7 Δεν υπάρχει περίπτωση η Samsung να δώσει το update Κυριακή οι ημέρ/νιες που παίζουν είναι 7,11,14. Ελπίζω να το δώσει το πρώτο 15νθήμερο του Φλεβάρη ειδάλος το κάνει σκόπιμα για να πουλήσει η σειρά S25 με το νέο OneUI που στην ουσία αυτή είναι η μόνη αναβάθμιση που αξίζει από την νέα σειρά. Edited 3 ώρες πριν by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Δε μπορω να καταλαβω τη πρεμουρα απο ορισμενους φιλους/συμφορουμιτες για τη μεγαλη αναβαθμιση η αυτες τις μηνιαιες αναβαθμισεις ασφαλειας που καθυστερουν 15 μερες και καποιοι μπαινουν σε Panic mode. Δεν υπαρχει σοβαρος κίνδυνος ασφαλειας με τη μικρη αυτη καθυστερηση,ξεκαθαρα πραγματα. Και η μεγαλη 7η αναβαθμιση ας αργησει,ποσο να κανει,15 μερες? κανα μηνα το πολυ? Τοσο πολυ εξαρτάται η ζωη μας απο αυτη την ''αλλαγη'' ??? 🤣 Edited 1 ώρα πριν by kek 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν εμένα θες να ενδιέφερε η αναβάθμιση γιατί έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις πολλών εφαρμογών !έρχεται το pop up αλλά το εικονίδιο ΔΕΝ μένει στην status bar με συνέπεια να μην ξέρω εάν έχει έρθει ειδοποίηση η όχι! αυτό γινόταν κάτι με τα προηγούμενα κινητά αλλά σε άλλες εφαρμογές ! έχω κάνει 3 φορές hard reset έχω δώσει φυσικά όλα τα δικαιώματα αλλά φευ!πολύ παράξενο πήρα και την samsung,θα το δουν λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 9 minutes ago, ilka71 said: εμένα θες να ενδιέφερε η αναβάθμιση γιατί έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις πολλών εφαρμογών !έρχεται το pop up αλλά το εικονίδιο ΔΕΝ μένει στην status bar με συνέπεια να μην ξέρω εάν έχει έρθει ειδοποίηση η όχι! αυτό γινόταν κάτι με τα προηγούμενα κινητά αλλά σε άλλες εφαρμογές ! έχω κάνει 3 φορές hard reset έχω δώσει φυσικά όλα τα δικαιώματα αλλά φευ!πολύ παράξενο πήρα και την samsung,θα το δουν λένε. Μήπως έχεις smartwatch της samsung? Και κλείνεις τις ειδοποιήσεις απο το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 λεπτά πριν (edited) 1 hour ago, dimitris1090T said: Μήπως έχεις smartwatch της samsung? Και κλείνεις τις ειδοποιήσεις απο το ρολόι? όχι όχι ένα huawei gt2 έχω 1 hour ago, dimitris1090T said: Μήπως έχεις smartwatch της samsung? Και κλείνεις τις ειδοποιήσεις απο το ρολόι? οι ειδοποιήσεις έρχονται με το brief pop up .στην μπάρα πάνω δεν μένει το εικονίδιο της εφαρμογής να καταλαβαίνω ότι έχει έρθει ειδοποίηση από την εφαρμογή ! Edited 8 λεπτά πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts