stelioz78 Δημ. Πέμπτη στις 04:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:13 πμ (edited) 9 ώρες πριν, pazu said: Ξέρω ότι κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσω στις εφαρμογές και ζητώ συγνώμη για αυτό. Ξέρει κανείς πως γίνεται να μην βγάζει διαφημίσεις ο Samsung browser στο YouTube; εκτός του να αλλάξω vpn στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ | με adguard και adblock fast προσθετα του browser , χωρις αλλαγη dns , εμενα θα εμφανισει μονο μια στατικη διαφημιση με skip κουμπι , αλλα οχι σε καθε βιντεο. Edited Πέμπτη στις 04:14 πμ by stelioz78 1 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. Πέμπτη στις 11:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:57 πμ Καλησπερα παιδια Αλλαξα απο cosmote σε vodafone σημερα και βλέπω οτι δεν ενεργοποιουνται τα μηνυματα rcs. Αναφερομαι στην εφαρμογη μηνυματων της samsung. Πηγαινω ρυθμισεις > ρυθμισεις συνομιλιας > Εναρξη και μου βγαζει αποτυχια συνδεσης. Πρεπει να κανω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Πέμπτη στις 12:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:01 μμ 2 minutes ago, Leon_G said: Καλησπερα παιδια Αλλαξα απο cosmote σε vodafone σημερα και βλέπω οτι δεν ενεργοποιουνται τα μηνυματα rcs. Αναφερομαι στην εφαρμογη μηνυματων της samsung. Πηγαινω ρυθμισεις > ρυθμισεις συνομιλιας > Εναρξη και μου βγαζει αποτυχια συνδεσης. Πρεπει να κανω κατι αλλο; το samsung messages δεν δουλεύει πλέον με rcs. Πρέπει να πας στο google messenger. Η ίδια η samsung το ανακοίνωσε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. Πέμπτη στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:07 μμ Πως γινεται αυτο; Αφου μεχρι εχθες ειχα RCS κανονικα. Ηταν υποστηριξη της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Πέμπτη στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:44 μμ 2 ώρες πριν, Leon_G said: Πως γινεται αυτο; Αφου μεχρι εχθες ειχα RCS κανονικα. Ηταν υποστηριξη της cosmote; στο samsung messages το rcs δουλεύει μέσω τον carriers. Ενώ το google messages μόνο του. εγώ που έχω vodafone μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να πάω στο google messenges και θα σταματήσει το rcs στο samsung. Επειδή η vodafone θα πάει στο rcs της google. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι γίνεται με την cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. Πέμπτη στις 05:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:16 μμ cosmote εχω κανονικα rcs ,μεχρι ωρας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. Πέμπτη στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:19 μμ (edited) 19 ώρες πριν, pt2937 said: Τι διαβάζουμε.... αναφέρει κάπου η Σαμυ ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προστασία οθόνης; δηλαδή σύμφωνα με εσένα αν αγοράσεις αυτοκίνητο κλειδωσετο σε γκαράζ για να μη χαλάσει Εισαι απο εκείνους τους λίγους που αλλα τους λες και αλλα καταλαβαινουν... Δεν σε παρεξηγω... Υπαρχουν κ οι περιορισμενοι αντίληψης άνθρωποι... Θελω να πω πως λογικά δεν έχει αναφερθεί από κανεναν που να εχει ζελατινα η τζαμακι... Μιας κ εψαξα το θεμα στο reddit και στην samsung, οσοι έχουν αναφερει το προβλημα δεν φοραγανε καμια προστασια! Edited Πέμπτη στις 07:21 μμ by HSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. Χθες στς 06:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:07 πμ (edited) 10 ώρες πριν, HSP said: Εισαι απο εκείνους τους λίγους που αλλα τους λες και αλλα καταλαβαινουν... Δεν σε παρεξηγω... Υπαρχουν κ οι περιορισμενοι αντίληψης άνθρωποι... Θελω να πω πως λογικά δεν έχει αναφερθεί από κανεναν που να εχει ζελατινα η τζαμακι... Μιας κ εψαξα το θεμα στο reddit και στην samsung, οσοι έχουν αναφερει το προβλημα δεν φοραγανε καμια προστασια! Συγγνώμη αλλά αυτό είναι αυτονόητο. Αν φορά κάποιος τζαμακι, πως θα φύγει η επιστρωση αν δεν έρχεται σε καθημερινή επαφή με τίποτα? Edited Χθες στς 06:08 πμ by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Εχω ILO csc. Μετά το τελευταίο update δεν μου δουλεύει το google pay. Λετε να φταιει το csc? Δεν είχα ποτέ θέμα μέχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Η ελαιοφοβική επίστρωση φεύγει αν χρησιμοποιείς σαπούνια, οινόπνευμα, αντισηπτικά κ.α. για να καθαρίζεις την οθόνη. Δεν περίμενα να βγει ο Ινδός για να μου το πει. Τρέχα γύρευε τι σκατά έκανε στην οθόνη αυτός. Αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες θέλει προσπάθεια για να γίνει. 4 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Ρε παιδιά γιατί δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το bypass charging; και τον φορτιστή να βάλω στον πρίζα το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Βγήκε νέο security update. Στο reddit βλέπω γκρίνια για την μπαταρία.. Βέβαια στο reddit γκρινιάζουν για τα πάντα, οποτε θα την περάσω το απόγευμα :p Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αν και έχω το s24+ κι όχι το ultra,νομίζω όμως κι άλλοι θα το έχετε κάνει αυτό. Άλλαξα csc σε THL ,αλλά είχα αφήσει μέσα την κάρτα σιμ.Καλως μου το εμφανίζει ετσι την έκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών; Τελευταίο update μου λέει 1 Νοεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p.stafoj Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 24 minutes ago, panosfx said: Αν και έχω το s24+ κι όχι το ultra,νομίζω όμως κι άλλοι θα το έχετε κάνει αυτό. Άλλαξα csc σε THL ,αλλά είχα αφήσει μέσα την κάρτα σιμ.Καλως μου το εμφανίζει ετσι την έκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών; Τελευταίο update μου λέει 1 Νοεμβρίου Εγώ σε κάθε update αλλάζω ξανά csc σε EU αλλιώς δεν εμφανίζει ποτέ τα updates.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 8 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 λεπτά πριν 4 ώρες πριν, Prattein_Aloga said: Βγήκε νέο security update. Στο reddit βλέπω γκρίνια για την μπαταρία.. Βέβαια στο reddit γκρινιάζουν για τα πάντα, οποτε θα την περάσω το απόγευμα :p Οταν λες νεο εννοεις δευτερο security patch δεκεμβριου αληθεια εαν επιτρεπεται σε τι τελειωνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts