Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε κι εγω εχω αποφασισει πιο απο τα δυο να κρατησω. Το SmartCom, εχει καλυτερη ποιοτητα στις φωτο, αλλα δεν εχει autostart οπως το FSCaller.

Στο 6670 παντως, δουλευουν μια χαρα και τα 2 (v1.01 και 3.02 αντιστοιχα).

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ένα search, βρίσκεις σχετικά εύκολα αυτό που ψάχνεις! Πιο λίγο χρόνο θα ξοδέψεις αν ψάξεις εκεί παρά σε όλο το ιντερνετ! ;)

Βεβαια το πιο γρηγορο ειναι να μαθει καποιος να χρησιμοποιει το IRC αλλα δεν βλεπω πολυ προθημεια... :O

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Χρησιμοποιωντας το AutoExec και βαζοντας το SmartCom στη λιστα των προγραμματων που εκτελουνται αυτοματα με την εκκινηση, καθε φορα που ανοιγω το τηλ ανοιγει και το παραθυρο του SmartCom.

Δεν υπαρχει τροπος να ανοιγει στο background;

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Χρησιμοποιωντας το AutoExec και βαζοντας το SmartCom στη λιστα των προγραμματων που εκτελουνται αυτοματα με την εκκινηση, καθε φορα που ανοιγω το τηλ ανοιγει και το παραθυρο του SmartCom.

Δεν υπαρχει τροπος να ανοιγει στο background;

ενας φιλος μου'χε πει οτι πρεπει να βαλεις το αρχειο *.app για να ξεκινησει κανονικα ή κατι τετοιο. δεν ξερω αν γινεται, δεν το'χω προσπαθησει. για δες το ;)

ego pantos den exo kanena provlima me to autoexec, ena mikroprovlima exo me ta mamato smartcom, se merikous de mpainei i foto pou 8elo kai anagazomai na sviso tin epafi kai na kano restart to kinito pragma polu spastiko alla ti na kaneis, afou einai tsampa. :P
Μαύρη Θύελλα

Εγώ έκανα εγκατάσταση το SmartCom για να το δοκιμάσω και όταν βάζω μια Photo σε μια επαφή περνιέται αυτόματα σε όλες της επαφές μου η ίδια φωτογραφία.

Γνωρίζει κανείς γιατί το κάνει αυτό?

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Φανταζομαι ενα απο τα διαφορα bugs που κατα καιρους εχουν ειπωθει για το SmartCom. Εμενα δουλευει μια χαρα, αν και πρεπει να δοκιμασω ακομη τη συμβουλη του nikoskat.

My Travel Map

Φανταζομαι ενα απο τα διαφορα bugs που κατα καιρους εχουν ειπωθει για το SmartCom. Εμενα δουλευει μια χαρα, αν και πρεπει να δοκιμασω ακομη τη συμβουλη του nikoskat.

Το SmartCom είναι καλύτερο από το FSCaller?

Οπως σου απαντησα και πριν, αν δε σου βγαζει προβληματα με bugs, ειναι καλυτερο γιατι εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας.

My Travel Map

Ναι μπαίνει το total ir remote αρκεί να αλλάξεις την ημερομηνία στο 2003 οταν το εγκαταστήσεις και μετά να βάλεις το serial . μετά αλλάζεις σε 2005 και κανεις επανεκκίνηση στο τηλέφωνο...

και πρέπει να παίζει μετά.

Ναι μπαίνει το total ir remote αρκεί να αλλάξεις την ημερομηνία στο 2003 οταν το εγκαταστήσεις και μετά να βάλεις το serial . μετά αλλάζεις σε 2005 και κανεις επανεκκίνηση στο τηλέφωνο...

και πρέπει να παίζει μετά.

Νομίζω πρώτα κάνεις επανεκκίνηση και μετά αλλάζεις σε 2005.

παιδια δεν χρειαζεται επανεκκινηση απλα αλλαζεις πρωτα την ημερομηνια και μετα κανεις register με τον κωδικο απο το ******.Το εχω κανει σε παρα πολλα τηλεφωνα

Δυστυχώς δεν δουλεύει το (Psiloc TOTAL IR-REMOTE).

Ενώ παλιά έκανα αυτά που είπατε τώρα δεν γίνεται τίποτα λέει ότι έχει λήξη και ότι πρέπει να κάνω Download από το Site κ.τ.λ.

Γνωρίζει κανείς τη μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό?

Δυστυχώς δεν δουλεύει το (Psiloc TOTAL IR-REMOTE).

Ενώ παλιά έκανα αυτά που είπατε τώρα δεν γίνεται τίποτα λέει ότι έχει λήξη και ότι πρέπει να κάνω Download από το Site κ.τ.λ.

Γνωρίζει κανείς τη μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό?

Nai,eixes/exeis kapoio allo programma psiloc sto kinito.

Nexus 4 & iPad mini

παιδια δεν χρειαζεται επανεκκινηση απλα αλλαζεις πρωτα την ημερομηνια και μετα κανεις register με τον κωδικο απο το ******.Το εχω κανει σε παρα πολλα τηλεφωνα

Kai META den PREPEI na egkatasthseis kamia kainouria ekdosh twn programmatwn ths psiloc giati xalaei ta alla programmata pou exeis egkatasthsei.

It&C My Company Dpt

Nai,eixes/exeis kapoio allo programma psiloc sto kinito.

Όχι δεν έχω κάποιο άλλο πρόγραμμα της Psiloc.

Είχα εγκαταστήσει στο κινητό μου πριν καιρό την παλιά έκδοση (Psiloc Total IR-Remote v1.41) και πριν λίγες μέρες πήγα να το ανοίξω και μου έγραφε ότι έχει λήξη και πρέπει να κάνω Download κ.τ.λ. το διέγραψα και πέρασα το (Psiloc Total IR-Remote v1.45) αλλά μου αναφέρει τα ίδια ότι έχει λήξη κ.τ.λ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη φταίει αφού κάνω τα ίδια βήματα όπως και με την προηγούμενη έκδοση που δεν είχα πρόβλημα.

Όχι δεν έχω κάποιο άλλο πρόγραμμα της Psiloc.

Είχα εγκαταστήσει στο κινητό μου πριν καιρό την παλιά έκδοση (Psiloc Total IR-Remote v1.41) και πριν λίγες μέρες πήγα να το ανοίξω και μου έγραφε ότι έχει λήξη και πρέπει να κάνω Download κ.τ.λ. το διέγραψα και πέρασα το (Psiloc Total IR-Remote v1.45) αλλά μου αναφέρει τα ίδια ότι έχει λήξη κ.τ.λ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη φταίει αφού κάνω τα ίδια βήματα όπως και με την προηγούμενη έκδοση που δεν είχα πρόβλημα.

Νομιζω οι καινουργιες εκδοσεις δεν δουλευουν,οποτε μαλλον θα πρεπει να γυρισεις στην 1.41...

Το προβλημα ειναι οτι πιθανον να μην δουλευει ουτε αυτη,αν δεν προχωρησεις πρωτα σε format.

Nexus 4 & iPad mini

Νομιζω οι καινουργιες εκδοσεις δεν δουλευουν,οποτε μαλλον θα πρεπει να γυρισεις στην 1.41...

Το προβλημα ειναι οτι πιθανον να μην δουλευει ουτε αυτη,αν δεν προχωρησεις πρωτα σε format.

Προσπάθησα και με την παλιά έκδοση 1.41 αλλά τα ίδια μου γράφει.

Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το (Psiloc Total IR-Remote)? και αν ναι βρήκε κάποια λύση?

Για ποιον λόγο να κάνω Format?

Για ποιον λόγο να κάνω Format?

Eπειδη,μετα την εγκατασταση μενουν καταλειπα,τον καινουργιων version τα οποια κανουν την συσκευη,να μην δεχεται πιο παλιες version χωρις το μηνυμα "Application expired".

Nexus 4 & iPad mini

Eπειδη,μετα την εγκατασταση μενουν καταλειπα,τον καινουργιων version τα οποια κανουν την συσκευη,να μην δεχεται πιο παλιες version χωρις το μηνυμα "Application expired".

Την είχα εγκατεστημένη την 1.41 καιρό και πριν λίγες μέρες μου έβγαλε το μήνυμα (Application expired) για ποιον λόγω αφού δεν πήγα να εγκαταστήσω κάποια άλλη Version?

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από Format.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...