Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές symbian 7.0s

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (25 Νοέ. 2004 , 18:57)

Με ποια εφαρμογη μπορω να ηχογραφω αυτοματα ολες τις κλησεις μου στο κινητο,τοσο εισερχομενες,οσο και εξερχομενες; Πχ σε αρχεια wav,rm,mp3,ή οτι αλλο..

Χρησιμοποιουσα μια στο παρελθον,αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποια ηταν..

Με το power dictaphone και το call recorder της Symbianware.Αφου θες μονο για κλησεις τοτε σου προτεινω το Call Recorder. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να επεξεργαζεσαι εικονες, να τις μονταρεις δηλαδη.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 (25 Νοέ. 2004 , 20:47)

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να επεξεργαζεσαι εικονες, να τις μονταρεις δηλαδη.

Υπαρχουν παρα πολλα,το θεμα ειναι τι ακριβως ψαχνεις.Ριξε μια ματια ΕΔΩ για μια ολοκληρωμενη λιστα οσον αφορα graphics applications. :)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (25 Νοέ. 2004 , 20:52)

Υπαρχουν παρα πολλα,το θεμα ειναι τι ακριβως ψαχνεις.Ριξε μια ματια ΕΔΩ για μια ολοκληρωμενη λιστα οσον αφορα graphics applications. :)

Thanks

:D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (24 Νοέ. 2004 , 23:15)

Τι πάει να πει "επιλυω" μια γραφικη παρασταση;; Για χαραξη πάντως χρησιμοποιησε το Bcalc

ευχαριστω , νομιζω οτι αυτο ειναι που ψαχνω

Παιδια εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο ? :worry:

Οταν χρησιμοποιω το profimail_1.23 για να κατεβασω καποια μειλ,

αρκετες φορες εμφανιζεται blue screen (κατι μου θυμιζει :cry: ) με καποιο error και το κινητο κανει reboot :wacko:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (25 Νοέ. 2004 , 16:18)

Ok to katevasa :) . erotisi:

Se pio path vazo ta games? :o

Thanks

e:\Gamephone\gamephone_myrom ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Thanks για τα tips παιδιά, αλλά απ'ότι είδα τα games είναι ψιλοάθλια.. :rolleyes: . Μάλλον η εφαρμογή πάει για τον κάλαθο τον αχρήστων :) (Aααα...e:\Gamephone\gamephone_myrom? <---- δεν υπάρχει πουθενά , ίσως η έκδοση που έχω να ναι παλιά-1.4-)

Thanks anyway! :)

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

paidia mipos xerete an yparxei "full" to Mobile Baby Toy for S60
[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs (26 Νοέ. 2004 , 19:57)

Ti kanei afto?

A moveable Feast

It often happens, that you need to entertain your child outdoors, and there're no toys in touch, or they don’t help. The Mobile Baby Toy might save you then. It will turn your mobile phone into amazing developmental toy, with which your baby can play alone, or with you.

Your baby’s

pal You get a toy mobile phone, that answers to every key press with a nice picture and a funny tune, specific for each of 24 keys.

Many games

inside A dummy mobile phone with real phone pictures and sounds, cartoon heroes, animal photos and drawings, babies photos… You can download new pictures & tunes sets into your phone or memory card, and select the theme you want in Baby Toy. So, this game will never make your child bored! As your baby grows, the toy will grow as well: learn the alphabet and numbers.

Safe Mobile Baby Toy handles all key presses itself. You can close this program only by typing a custom unlocking code. Now you can give your mobile phone to your baby with no fear of losing a half of your address book or getting huge international call bills

http://www.mobilebabytoy.com

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (26 Νοέ. 2004 , 07:41)

Thanks για τα tips παιδιά, αλλά απ'ότι είδα τα games είναι ψιλοάθλια.. :rolleyes: . Μάλλον η εφαρμογή πάει για τον κάλαθο τον αχρήστων :) (Aααα...e:\Gamephone\gamephone_myrom? <---- δεν υπάρχει πουθενά , ίσως η έκδοση που έχω να ναι παλιά-1.4-)

Thanks anyway! :)

Τοσο δυσκολο ειναι να τους φτιαξεις εσυ αυτους τους φακελους; :confused: :D :o
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (27 Νοέ. 2004 , 01:23)

Τοσο δυσκολο ειναι να τους φτιαξεις εσυ αυτους τους φακελους; :confused: :D :o

Φυσικά και δεν είναι δύσκολο φίλε Woca :o Όμως υποτίθεται πως η ίδια εφαρμογή έπρεπε να είχε δημιουργήσει αυτούς τους 2 φακέλους από μόνη της.. ;). Τους έφτιαξα και γω και έβαλα μέσα στο gamephone_myrom το *.gbc αρχείο αλλά τίποτε.. :( . Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω όμως πως αξίζει τον κόπο το όλο εγχείρημα (εκτός και αν εγώ δεν έχω δει καλά games μέχρι στιγμής.. :whistle: )

εγω παιδια δοκιμασα το ogg player αλλα δεν κατορθωσα να βαλλω κανεναν ogg σαν ηχο,ενω καλουσε το τηλεφωνο ηταν αθορυβο.Οταν ομως πηγαινα στην λιστα απο το προφιλ ο ηχος ακουγοτανε κανονικα.Καποιες οδιγιες για να ακουγονται κανονικα η ηχοι;

Ο ogg player δουλεύει και σαν ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ?!?!

Ενα ξυπνητήρι θελω, διαφορετικό από αυτο που έχει το 6600, που να παίζει εστω wav..

Υπάρχει;

Παίδες

Κάπου είδα πως μπορεί το κινητό να γίνει webcam :) . Από ότι ξέρω χρειάζονται 2 programms (το webcam xp και το remote s60 pro).

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Δουλεύει? Λίγο μούσι μου φαίνεται ..Αν δουλεύει και κάποιος τα έχει βρει κάπου ας μου πει :o

Haris1977 το δευτερο προγραμμα που χρειαζεσαι εκτος απο το Remote S60 λεγεται SoftCam και θεωρητικα γινεται αλλα αν θυμαμαι καλα πιο παλια που το ειχαν δοκιμασει δεν δουλευε. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (28 Νοέ. 2004 , 15:20)

Haris1977 το δευτερο προγραμμα που χρειαζεσαι εκτος απο το Remote S60 λεγεται SoftCam και θεωρητικα γινεται αλλα αν θυμαμαι καλα πιο παλια που το ειχαν δοκιμασει δεν δουλευε. :o

Θα προσπαθήσω να το βρω και θα δω ;). Thanks !

Το έχω κάνει και δουλεύει άψογα. Το μόνο κακό είναι οτι μετά απο λίγο η camera μπαίνει σε αναμονή και πρέπει να πατήσεις κάποιο πλήκτρο

Με το ETI camcoder δεν μπαίνει σε αναμονή :) απλά πρέπει να βάλεις τον screensaver να μπαίνει μετά από πολύ ώρα.Το χρησιμοποιώ με το yahoo messenger και όλα παίζουν ρολόι!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...