kogos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 4 Μάρ. 2004 , 00:21) Αυτό έχω κατεβάσει johner.... Παρόλα αυτά, υποστηρίζει κάποια ελληνικά....Λείπουν τα ελληνικότατα γράμματα όπως το Σ, Π κι άλλα παρόμοια.... Μήπως δεν ΄κανω κάτι σωστά; Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις πως έχεις καταφέρει να μπεις σε safe mode και δεν το έχεις καταλάβει... ξεκινάς με το μολύβι πατημένο και μπαίνει σε safe mode, αλλά μην περιμένεις να δεις κάτι παράξενο... είσαι σε safe... πίστεψέ με... ακολούθησε τα παρακάτω βήμματα και θα λύσεις το πρόβλημα χωρίς φορματ... Αν το πρόγραμμα που εν μέρη είναι εγκατεστημένο εμφανίζεται στην "Διαχείρηση" τότε κάνε τα παρακάτω... 1. κατέβασε το πρόγραμμα UnMakeSIS.exe (είναι δύσκολο να το βρεις ακόμα και στο mirc που έχει τα πάντα, αν δεν το βρεις στείλε PM με το mail σου) και κάνε extract τα αρχεία του sis από τον υπολογιστή σου... 2. πέρασέ τα χειροκίνητα στη συσκευή... και στο σωστό folder με το seleq... 3. πήγαινε στην "Διαχείρηση" και κάνε διαγραφή... 4. κάνε restart 5. πήγαινε στα μηνύματα και κάνε πάλι εγκατάσταση... Θα παρατηρήσεις πως μετά την εγκατάσταση το κινητό έχει σβήσει αυτόματα το μήνυμα... Αν και πάλι το μήνυμα δεν έσβησε (εμένα δεν μου έσβησε ενώ έπρεπε κανονικά) τότε θα πρέπει να πας στο seleq και να το αλλάξεις σε read only OFF (τώρα θα δεις πως αν το αλλάξεις θα μπορείς να το σβήσεις μερά... Αν το πρόγραμμα που εν μέρη είναι εγκατεστημένο δεν εμφανίζεται στην "Διαχείρηση" τότε κάνε τα παρακάτω... κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία αλλά πρώτα απ'όλα θα πρέπει να σβήσεις ένα αρχείο sis από τον φάκελο E:\system\install (το αρχείο με το όνομα του προγράμματος)... Κατά την γμώμη μου, καλό είναι να ακολουθήσεις ένα τρίτο τρόπο ο οποίος είναι και ο καλύτερος για το κινητό... 1. μεταφέρεις το αρχείο των contacts (που σου είπε ένας φίλος παραπάνω) στον υπολογιστή... 2. μεταφέρεις ΟΛΟ το folder ''MAIL'' από το κινητό στον υπολογιστή 3. ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 4. Κάνεις φορματ σε κινητό ΚΑΙ MMC... 5. ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ MMC 6. μεταφέρεις το αρχείο με τα contacts και το folder MAIL στην θέση τους (αντικαθιστώντας το folder MAIL που είναι στο κινητό)... 7. πας στο μενού μηνυμάτων και ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...και ως δια μαγείας, δεν θα σου πει πως χρησιμοποιείται ήδη... Με τον τρόπο αυτό δεν θα χάσεις ούτε contacts, ούτε μηνύματα αλλά θα χάσεις όλα τα προγράμματα που έχεις κάνει install... Μην ξεχάσεις πως όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνουν με αυστηρή σειρά που αναφέρονται και ΠΑΝΤΑ το κινητό σε safe mode... καλή τύχη... the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radburne Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Καλημέρα φίλοι μου ! Εγκατέστησα το Photographer 2.4 αποθήκευσα και το αρχειάκι *.app που ήταν μαζί με το *.sis και μόλις ανοίγω την εφαρμογή μου δίνει δύο επιλογές: 1. Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) 2. Enter licence code Τι κάνουμε λοιπόν εδώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκατασταθεί πλήρως? Please help me, έχω ακούσει ότι είναι όμορφη εφαρμογούλα. Thanks ! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kogos ( 4 Μάρ. 2004 , 02:11) Συγνώμη μη ζητάς για το μέγεθος του μηνύματος, δεν πειράζει... για τα κεφαλαία ζήτα συγνώμη καλύτερα... Συγνώμη δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει για τίποτα.Η υπόδειξη για την αποφυγή των κεφαλαίων αρκεί. http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis ( 4 Μάρ. 2004 , 00:03) Ναι αλλα στο πισι δεν θα φαίνονται κανονικά λόγω του ότι είναι σε γραμματοσειρά unicode! Έχω δοκιμάσει και να αλλάξω τη γραμματοσειρα! Τελικά ο johner έχει δίκιο... Κι αν θυμάμαι καλά τι έκανα τα ξημερώματα....τα μηνύματα που θέλεις να σώσεις τα κάνεις copy στο Notes..... Πας μετά στις σημειώσεις, και στέλνεις στο πισί σου τα μηνύματα...χωρίς κανένα πρόβλημα στα γράμματα.... Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με, αλλά εγώ τα έσωσα έτσι ακριβώς!!!!!!! Και τώρα θα σου δείξω εγώ που θα πάει το βλαμένο το πρόγραμμα!!! I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elotia Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 ΑΑΧΧΧΧ.... παιδια έχω ένα πρόβλημα εχθές κατέβασα το oggplay kai to resco viewer με αποτέλεσμα σήμερα να μου γράφει οταν ανοίγω το κινητό εφαρμογή main έκλεισε. Δεν ξέρω αν οφείλεται απο τα αυτα ή απο κάτι άλλο.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronto323 Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 paidia iparxei kanena register code gia to MGS Karting kai gia to warpfighter eyxaristw ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elotia ( 4 Μάρ. 2004 , 09:50) ΑΑΧΧΧΧ.... παιδια έχω ένα πρόβλημα εχθές κατέβασα το oggplay kai to resco viewer με αποτέλεσμα σήμερα να μου γράφει οταν ανοίγω το κινητό εφαρμογή main έκλεισε. Δεν ξέρω αν οφείλεται απο τα αυτα ή απο κάτι άλλο.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μην ανησυχείς. ΔΕν είναι απαραίτητο να φταίει αυτό που λές. Θα μπορούσε π.χ. να φταίει ότι προτού κλείσεις το κινητό χθές να είχες ανοιχτα προγράμματα!! . Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές.Μην ανησυχείς. Πάντως Δεν βγαίνει πάντα αυτό το μήνυμα κάθε φορά που το ανοίγεις! http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος radburne ( 4 Μάρ. 2004 , 07:39) Καλημέρα φίλοι μου ! Εγκατέστησα το Photographer 2.4 αποθήκευσα και το αρχειάκι *.app που ήταν μαζί με το *.sis και μόλις ανοίγω την εφαρμογή μου δίνει δύο επιλογές: 1. Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) 2. Enter licence code Τι κάνουμε λοιπόν εδώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκατασταθεί πλήρως? Please help me, έχω ακούσει ότι είναι όμορφη εφαρμογούλα. Thanks ! Αν όπως λές έχεις περάσει το cr@@@ed αρχείο *.app στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το photographer , τότε λογικά θα πρέπει να επιλέξεις την επιλογή 2 και να βάλεις ότι κωδικό θέλεις. Αφου λέμε ότι είναι cr@@@ed κανονικά πρέπει να το δεχτεί. Αυτό γίνεται και σε μερικά άλλα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει. http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος radburne ( 4 Μάρ. 2004 , 07:39) Καλημέρα φίλοι μου ! Εγκατέστησα το Photographer 2.4 αποθήκευσα και το αρχειάκι *.app που ήταν μαζί με το *.sis και μόλις ανοίγω την εφαρμογή μου δίνει δύο επιλογές: 1. Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) 2. Enter licence code Τι κάνουμε λοιπόν εδώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκατασταθεί πλήρως? Please help me, έχω ακούσει ότι είναι όμορφη εφαρμογούλα. Thanks ! Καλημερα σε ολους! Οτι εκανες με το app θα κανεις και με το license.dll που υπαρχει μεσα στο zipάκι και εισαι Ο.Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 jerei kaneis kapoio programma gia na ftiaxnoume ta dika mas themes ? thx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fender ( 4 Μάρ. 2004 , 11:29) jerei kaneis kapoio programma gia na ftiaxnoume ta dika mas themes ? thx To theme editor h**p://www.aivanet.com/en/index.php?show=10&name=Theme%20Editor ή το πολύ καλύτερο της Nokia! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 radburne το Licencemanager.dll20 (καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα) δεν το βαζεις στο φακελο : E:\system\apps\(φακελος της εφαρμογης). Το βαζεις στο E:\system\libs ;) . http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Μάρ. 2004 , 12:39) radburne το Licencemanager.dll20 (καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα) δεν το βαζεις στο φακελο : E:\system\apps\(φακελος της εφαρμογης). Το βαζεις στο E:\system\libs ;) . Εχεις δίκιο asymvivastos. To επιβεβαιώνω!! (Βέβαια αφού την πάτησα και στάλθηκε ένα μηνυμα από το photografer χωρίς την έγκρισή μου αξίας 2 euro για να δουλέψει για 30ημέρες) Υ.Γ:Το αρχείο ονομάζεται: licensemanager20s.dll http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Μάρ. 2004 , 12:39) radburne το Licencemanager.dll20 (καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα) δεν το βαζεις στο φακελο : E:\system\apps\(φακελος της εφαρμογης). Το βαζεις στο E:\system\libs ;) . Καλησπερα! εγω εβαλα το dll στο apps και οχι στο libs και δε μου δουλευει κανονικα,δηλ δε μου ζηταει register πως το εξηγεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT ( 4 Μάρ. 2004 , 12:53) Καλησπερα! εγω εβαλα το dll στο apps και οχι στο libs και δε μου δουλευει κανονικα,δηλ δε μου ζηταει register πως το εξηγεις; Το License code το ζητάει μόνο στην αρχή μετά την εγκατάσταση.θα πάτησες στην αρχή το 'Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) ' και θα αγόρασες στην ουσία το πρόγραμμα για 30 ημέρες(με αποστολή κρυφού μηνύματος). Πάντως αντέγραψε στο E:\system\libs(ή C:\system\libs ανάλογα αν η εγκατάσταση έγινε στην κάρτα ή στην μνήμη) to licensemanager20s.dll http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Μπορω να βρω πουθενα κανα προγραμμα για περρισοτερρη ωρα βιντεο? To camcoder λογικα αλλα στο irc ολα trial τα βρισκω.. I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frederik ( 4 Μάρ. 2004 , 13:39) Μπορω να βρω πουθενα κανα προγραμμα για περρισοτερρη ωρα βιντεο? To camcoder λογικα αλλα στο irc ολα trial τα βρισκω.. Το μονο που δουλευει καλα με το 6600 ειναι το ΤΙΜ videomsg το οποιο το βρισκεις και στο aivanet.Στο mIRC τα βρισκεις ολα trial :blink: :blink: ???Πως γινεται αυτο??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisTh ( 4 Μάρ. 2004 , 13:22) Το License code το ζητάει μόνο στην αρχή μετά την εγκατάσταση.θα πάτησες στην αρχή το 'Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) ' και θα αγόρασες στην ουσία το πρόγραμμα για 30 ημέρες(με αποστολή κρυφού μηνύματος). Αν πρώτα αντέγραφες στο E:\system\libs(ή C:\system\libs ανάλογα αν η εγκατάσταση έγινε στην κάρτα ή στην μνήμη) to licensemanager20s.dll και μετά επέλεγες το 'Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) δεν θα έφευγε το μήνυμα αγοράς.Κάντο πάντως και τώρα γιατί οι 30 μέρες περνάνε... γρήγορα!!! Kοιτα ακριβως τι εκανα: 1- εβαλα το sis 2-αντικ/σα το app γνωστο... τροπο 3-εβαλα το licence.dll στο system-apps (και οχι στο libs) και μου δουλυει κανονικα απο την arxh ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!!! λες να εχω προβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT ( 4 Μάρ. 2004 , 13:47) Kοιτα ακριβως τι εκανα: 1- εβαλα το sis 2-αντικ/σα το app γνωστο... τροπο 3-εβαλα το licence.dll στο system-apps (και οχι στο libs) και μου δουλυει κανονικα απο την arxh ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!!! λες να εχω προβλημα; ayto ekana k gw molis twra :D trabixa k kati foto k ola kala :up: oso gia to register den nomizw na exoume problima afou akolou8isame ti nomimi odo :p :p LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Μηπως μιλαμε για αλλη εκδοση?Εχετε βαλε την 2.4_openbit_wap_web?Γιατι και εγω την πρωτη φορα το *.dll το ειχα βαλει στο ιδιο folder με το *.app και δεν δουλευε,συνεχιζε να μου ζηταει registration. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT ( 4 Μάρ. 2004 , 13:47) Kοιτα ακριβως τι εκανα: 1- εβαλα το sis 2-αντικ/σα το app γνωστο... τροπο 3-εβαλα το licence.dll στο system-apps (και οχι στο libs) και μου δουλυει κανονικα απο την arxh ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ!!! λες να εχω προβλημα; Το μήνυμα φαίνεται ότι στάλθηκε μόνο από την αναφορά του .Δεν το καταλαβαίνεις!! Την πρώτη φορά που έτρεξες το πρόγραμμα ΔΕΝ σου έβγαλε τις 2 παρακάτω επιλογές? 1. Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) 2. Enter licence code Μόνο στην περίπτωση που έκανες την σωστή διαδικασία αντιγραφής του *.dll και *.app ΔΕΝ σου τις βγάζει !! Εκτός αν προυπήρχε το *.dll στο φάκελο E:\system\libs μετά την εγκατάσταση μίας άλλης εφαρμογής που είχε το ίδιο *.dll που είναι λίγο απίθανο!! http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Μάρ. 2004 , 14:01) Μηπως μιλαμε για αλλη εκδοση?Εχετε βαλε την 2.4_openbit_wap_web?Γιατι και εγω την πρωτη φορα το *.dll το ειχα βαλει στο ιδιο folder με το *.app και δεν δουλευε,συνεχιζε να μου ζηταει registration. oxi gi auti tin ekdosi milaw,ekana oti akribws eipes ap tin arxi :D k den mou ebgale kan tis 2 epiloges stin arxi :D me ebale kateu8eian sto menou! LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 4 Μάρ. 2004 , 14:01) Μηπως μιλαμε για αλλη εκδοση?Εχετε βαλε την 2.4_openbit_wap_web?Γιατι και εγω την πρωτη φορα το *.dll το ειχα βαλει στο ιδιο folder με το *.app και δεν δουλευε,συνεχιζε να μου ζηταει registration. photographer 2.4 απο aivanet. http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 4 Μάρ. 2004 , 09:35) Συγνώμη δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει για τίποτα.Η υπόδειξη για την αποφυγή των κεφαλαίων αρκεί. ναι ρε συ... αστειευόμενος το έγραψα... SORRY OFF TOPIC.. συνεχίζουμε the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 Γκρρ.....Ενός κακού μύρια έπονται....Γιατί μετά το φορμάτ που έκανα στο κινητό δεν γίνεται να στείλω από το πισιδάκι μου προγράμματα στο κινητό; Access denied μου γράφει..Από το κινητό στο πισιδάκι όμως στέλνω......!!!! Καμία ιδέα;;; I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts