Jump to content

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου που σημαίνει ανάγκη για μεγαλύτερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και φυσικά  πολλά όμορφα Public XMAS δώρα!

Και όπως κάθε χρόνο, οι γιορτές ξεκινούν στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, στο κατάστημα Public Συντάγματος, που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του φώτα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να δημιουργήσουν γιορτινές αναμνήσεις, που θα κρατήσουν μια ζωή!

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, όσοι επισκεφθούν το Public Συντάγματος θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ετοιμάζουν τα Public: μουσική μπάντα θα κάνει τον γύρο του τετραγώνου τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα καταλήξει στο κατάστημα, ενώ δύο ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες  “Public Golden tickets” και άλλα μοναδικά δώρα!

Επιπλέον, σε όλα τα στολισμένα καταστήματα Public, πέραν του ότι θα βιώσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά, βρίσκουμε διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία δώρων, για να επιλέξουμε το ιδανικό για αυτούς που αγαπάμε, αυτό που θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, ανεξάρτητα από το στυλ και τις προτιμήσεις τους.

Ταυτόχρονα, για όσους προτιμούν να κάνουν την έρευνά τους ηλεκτρονικά και επιλέγουν να ολοκληρώσουν τις αγορές δώρων online, στο Public.gr θα βρουν την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για να σκορπίσουν χαρά στους αγαπημένους τους, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί όλη η μαγεία των γιορτών ξετυλίγεται εκείνη τη μαγική στιγμή που το δώρο βρίσκει τον παραλήπτη του. Εκείνο το χαμόγελο όλο φως που ακολουθεί. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν μέχρι το πορτοκαλί περιτύλιγμα να φανερώσει το περιεχόμενό του. Εκείνη η υπέροχη αγκαλιά που θα ακολουθήσει. Είναι αυτή η στιγμή της ανταλλαγής που θέλουμε να κρατήσει για πάντα. Αυτό είναι το τέλειο δώρο: να μοιραζόμαστε αγάπη και φροντίδα.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας και να θυμηθούμε πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιράσουμε αγάπη. Ένας από αυτούς είναι με μια πορτοκαλί κορδέλα και μία ζεστή αγκαλιά!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Για θυμίστε μου λίγο, αυτή η εταιρεία είναι που έκανε μηνήσεις  στον Ρουβίκωνα, γιατί έκανε ειρηνικές διαμαρτυρίες στο κατάστημα Αγιας Παρασκευής;

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει με την συγκεκριμένη αλυσίδα. Μόνο αγάπη μοιράζει.
https://www.2020mag.gr/themata/7527-spania-vlepeis-alysida-katastimaton-na-zitaei-apegnosmena-boykotaz?fbclid=IwAR1-XuAL1Qo2st9qkPcwQ4tIJRUT22apmSvX6ikFdkMIa7E-kq3jLnrLKnw

Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, soleman said:

Για θυμίστε μου λίγο, αυτή η εταιρεία είναι που έκανε μηνήσεις  στον Ρουβίκωνα, γιατί έκανε ειρηνικές διαμαρτυρίες στο κατάστημα Αγιας Παρασκευής;

ειρηνική? Σε ιδιωτική επιχείρηση το να εισβάλεις με το έτσι θέλω και να κλείνεις ταμία και να βγάζεις ανακοινώσεις δεν είναι καθόλου ειρηνικό. Εκτός αν εννοείτε ως Ειρήνη οτι δεν τα σπάσανε ως συνήθως. 

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...