Dimitris_1386 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Ναι.Μου έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα...Όλα καλά.Δεν έχει κάτι καινούργιο πάντως...Ψιλοπράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Σου ήρθε έχοντας ως χώρα Ελλάδα η με διαφορετικό location?καμία διαφορά στη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2024 Κάπου είδα και έβαλα κολομβία σαν χώρα και μου ήρθε.Μπαταρια να σου πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει αλλά νομίζω πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 Θα το αφήσω λίγο ακόμα και θα τη κάνω.Βασικα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό μέχρι στιγμής και φοβάμαι λίγο,χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 Χριστός ετέχθη. Χρόνια πολλά. Χριστός ετέχθη. Χρόνια πολλά. Κοιτάω παιδιά να το αγοράσω. Σε live που το έχω δει είναι πανέμορφο και τα δυνατά του σημεία πρέπει να είναι η οθόνη, η κάμερα, η μεγάλη μνήμη του, η γρήγορη φόρτιση του, η μεγάλη οθόνη του σε συνδυασμό με το μέγεθός του κλπ… Κάνω λάθος; Από ενταση ήχου πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 12 ώρες πριν, arasparadiser said: Χριστός ετέχθη. Χρόνια πολλά. Χριστός ετέχθη. Χρόνια πολλά. Κοιτάω παιδιά να το αγοράσω. Σε live που το έχω δει είναι πανέμορφο και τα δυνατά του σημεία πρέπει να είναι η οθόνη, η κάμερα, η μεγάλη μνήμη του, η γρήγορη φόρτιση του, η μεγάλη οθόνη του σε συνδυασμό με το μέγεθός του κλπ… Κάνω λάθος; Από ενταση ήχου πως πάει; Χρόνια πολλά. Μεγάλη οθόνη δε την λες σε σχέση με τις 6.7-6.9 ίντσες που κυκλοφορούν. Την ένταση του ήχου δε την έχει σχολιάσει αρνητικά κάποιος αν θυμάμαι καλά. Είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου Mi10T , η μέγιστη ένταση είναι αισθητά πιο κάτω αλλά δεν με απασχολεί μιας και είναι σε καλό επίπεδο. Το ίδιο και το μέγεθος της οθόνης αλλά μου άρεσε η πιο κομπακτ αίσθηση στο χέρι ή στις τσέπες. Βέβαια όταν το χρησιμοποιείς για πλοηγό υστερεί σε σχέση με τα μεγαλύτερης οθόνης κινητά , αλλά κάπου χάνεις - κάπου κερδίζεις.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Φφφφ Δεν τη λες και μικρή ολόκληρη οθόνη. Και ο επεξεργαστής που δεν είπα στο προηγούμενο μήνυμα πρέπει να είναι πολύ γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Το ρώτησα και σε άλλο νήμα της xiaomi αλλά προς το παρόν δεν έχω απάντηση. Δεν είχα ποτέ xiaomi και θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει xiaomi συσκευή που να έρχεται out of the box χωρίς διαφημίσεις στα μενού, στις εφαρμογές συστήματος, πουθενά μέσα στο τηλέφωνο. Χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι για να μην τις εμφάνιζει. Υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited December 29, 2024 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Στο φίλο που ρωτάει για το κινητό,είναι τούμπανο και οθόνη και επεξεργαστής και όλα.Ταχυτατο,με πολύ καλή οθόνη και κάμερα.Τα ηχεία είναι καλά αλλά μέχρι εκεί,ίσως να ήθελα ένα τσακ παραπάνω την ένταση του ακουστικού χωρίς όμως να ενοχλεί. Στο δεύτερο φίλο που ρωτάει για τις διαφημίσεις.Τι διαφημίσεις εννοείς? Της Xiaomi? Έχοντας από το redmi 3,rdm 6,mi 9,mi11,12tpro,14 τώρα νομίζω μόνο το rdm3,6 είχαν bloatware αλλά τα είχα πάρει και τα 2 από Κίνα. Από τότε νομίζω δεν έχω ξαναπετυχει, εκτός αν δεν καταλαβαίνω τον όρο "διαφήμιση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Ευχαριστούμε φίλε για τις απαντήσεις. Με το hyper os 2 υπάρχουν αλλαγές; Π.χ η εφαρμογή μηνύματα έχει αλλάξει καθόλου ή παραμένει η ίδια της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 7 ώρες πριν, vastegial_74 said: Καλησπέρα παιδιά. Το ρώτησα και σε άλλο νήμα της xiaomi αλλά προς το παρόν δεν έχω απάντηση. Δεν είχα ποτέ xiaomi και θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχει xiaomi συσκευή που να έρχεται out of the box χωρίς διαφημίσεις στα μενού, στις εφαρμογές συστήματος, πουθενά μέσα στο τηλέφωνο. Χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι για να μην τις εμφάνιζει. Υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οι ναυαρχίδες της Xiaomi τουλάχιστον οι EU,δεν έχουν σίγουρα διαφημίσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αφήνω αυτό εδώ αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου στείλει. Καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 12 ώρες πριν, panosfx said: Οι ναυαρχίδες της Xiaomi τουλάχιστον οι EU,δεν έχουν σίγουρα διαφημίσεις Αυτό θα έγραφα, επιβεβαιώνω. 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 13 ώρες πριν, panosfx said: Οι ναυαρχίδες της Xiaomi τουλάχιστον οι EU,δεν έχουν σίγουρα διαφημίσεις 35 minutes ago, left_ace said: Αυτό θα έγραφα, επιβεβαιώνω. Ευχαριστώ και τους δυο. Σε ναυαρχίδα αναφέρομαι οπότε όλα καλά. Από συνδεσιμότητα πχ. Android auto πως ντα πάει; Edited December 30, 2024 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 48 minutes ago, vastegial_74 said: Ευχαριστώ και τους δυο. Σε ναυαρχίδα αναφέρομαι οπότε όλα καλά. Από συνδεσιμότητα πχ. Android auto πως ντα πάει; Δυστυχώς για να έχω ήρεμο το νευρικό μου σύστημα ,κυκλοφορώ μόνο με δίκυκλο,κι ένα αμάξι που έχω δεν έχει τέτοια λειτουργία για να σου πω αν συνδέεται απροβληματιστα. Σε όποια άλλη συσκευή δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Edited December 30, 2024 by panosfx 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USERSQUA6891 Δημ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:09 μμ (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά !! Έχω εδώ και έναν μήνα το XIAOMI 14 και έχω κάποιες απορίες. 1) Στις ρυθμίσεις του XIAOMI 14 υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δεύτερου χώρου. Εχω δημιουργήσει τον δεύτερο χώρο και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής για να πάω στον πρώτο χώρο και αντίστοιχα στον δεύτερο από τον πρώτο. Παρατηρώ όμως ότι το τηλέφωνο κάνει από μόνο του την αλλαγή κι' ενώ βρίσκομαι στον πρώτο χώρο χωρίς να επιλέξω την αλλαγή με πάει από μόνο του στον δεύτερο (πολύ εκνευριστικό) Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να το φτιάξω. 2) Κατέβασα την εφαρμογή Opap online στο XIAOMI 14 και παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή της εφαρμογής στην οθόνη. Παράδειγμα όταν θέλεις να κάνεις ένα joker στην εφαρμογή και θέλεις να προχωρήσεις είναι αδύνατο να γίνει αυτό γιατί η κάτω μπάρα της αποστολής και πληρωμής κρύβεται κάτω όριο της οθόνης. Στο Samsung A54 που έχω την εφαρμογή δεν υπάρχει Όποιος φίλος γνωρίζει κάτι περιμένω την βοήθειά του. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους!! Edited Δευτέρα στις 07:42 μμ by USERSQUA6891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Σήμερα έστησα ένα Xiaomi 14. Ποια έκδοση HyperOS έχετε εσείς που το αγοράσατε από επίσημους μεταπωλητές στην Ελλάδα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2.0.1.0 VNCEUMXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts