Jump to content

Xiaomi 14

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, gepa04 said:

μου ήρθε η 1.0.24.0 με ενημερωση ασφαλείας μόνο Οκτωβρίου.Ότι ναναι

Και μενα.και υποτιθεται θα παρουμε android 15, hyper os 2 το Νοεμβριο.

Ηξερα ομως που εμπλεκα οταν πηρα xiaomi, καλα να παθω

1 hour ago, empeiros said:

Και μενα.και υποτιθεται θα παρουμε android 15, hyper os 2 το Νοεμβριο.

Ηξερα ομως που εμπλεκα οταν πηρα xiaomi, καλα να παθω

Αν εξαιρέσεις αυτό το κομμάτι όμως κατά τα άλλα είναι το καλύτερο compact τηλέφωνο που είχα τα τελευταία χρόνια.

4 ώρες πριν, gepa04 said:

Αν εξαιρέσεις αυτό το κομμάτι όμως κατά τα άλλα είναι το καλύτερο compact τηλέφωνο που είχα τα τελευταία χρόνια.

4 ώρες πριν, gepa04 said:

Συμφωνώ, άλλωστε για αυτό το πήρα. Αλλά η xiaomi με κουράζει 

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν με ενδιαφέρει πότε θα έρθει το update. Το κινητό ρολλάρει απροβλημάτιστα. Απολαμβάνω την ομαλότητά του. 

μαλλον θα σας συγχυσω... χθες ελαβα την τελευταια beta του 2.0 το οποίο θα βγει λογικά σε καμια εβδομάδα παγκοσμια.

δεν είδα πολλά πράγματα και κάποια oπως το circle to search που περιμενα ενω λεει οτι το εχει δεν δουλευει.

Καλησπέρα, νέος κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Μπορεί να μου πεί κάποιος πως απενεργοποιούνται οι γραμμές ευθυγράμμισης(Gridlines) στην κάμερα; Επίσης το εικονίδιο του google wallet στην μπάρα στην περιοχή των συντομεύσεων είναι γκρί και δεν πατιέται. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Ευχαριστώ

Screenshot_2024-12-03-00-58-36-877_com.miui.home.jpg

Edited by Minas_Kriti

8 ώρες πριν, Minas_Kriti said:

Καλησπέρα, νέος κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Μπορεί να μου πεί κάποιος πως απενεργοποιούνται οι γραμμές ευθυγράμμισης(Gridlines) στην κάμερα; Επίσης το εικονίδιο του google wallet στην μπάρα στην περιοχή των συντομεύσεων είναι γκρί και δεν πατιέται. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Ευχαριστώ

Screenshot_2024-12-03-00-58-36-877_com.miui.home.jpg

Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας θα απενεργοποιήσεις τις γραμμές. Όσο για το wallet, έχεις ενεργοποιήσει τις κάρτες σου; Έχεις πατήσει αποδοχή σε όλα;

16 minutes ago, left_ace said:

Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας θα απενεργοποιήσεις τις γραμμές. Όσο για το wallet, έχεις ενεργοποιήσει τις κάρτες σου; Έχεις πατήσει αποδοχή σε όλα;

Υπάρχει επιλογή μόνο για ενεργοποίηση των γραμμών. Δεν έχω βρει πως απενεργοποιούνται. Όσο για το πορτοφόλι ναι. Η εφαρμογή του πορτοφόλι του λειτουργεί κανονικά 

Edited by Minas_Kriti

Καλησπέρα σας Βρε παιδιά κανένα τζαμακι οθόνης της προκοπής, να αναγνωρίζει το δαχτυλικο αποτύπωμα υπάρχει; 2 έχω αλλάξει μέχρι στιγμής αλλά τίποτα....

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

7 ώρες πριν, giorgos1966 said:

Καλησπέρα σας Βρε παιδιά κανένα τζαμακι οθόνης της προκοπής, να αναγνωρίζει το δαχτυλικο αποτύπωμα υπάρχει; 2 έχω αλλάξει μέχρι στιγμής αλλά τίποτα....

Με αυτό της Nillkin Tempered Glass 2.5D CP+ PRO , δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

2 ώρες πριν, teobot said:

Με αυτό της Nillkin Tempered Glass 2.5D CP+ PRO , δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα

Δουλεύει κανονικά η αναγνώριση απιτυπωματος, έτσι;. Ρε φίλε έχω δώσει κάνα 50αρι μέχρι τώρα και δεν είχα βγάλει άκρη. Ευχαριστώ 

23 ώρες πριν, giorgos1966 said:

Δουλεύει κανονικά η αναγνώριση απιτυπωματος, έτσι;. Ρε φίλε έχω δώσει κάνα 50αρι μέχρι τώρα και δεν είχα βγάλει άκρη. Ευχαριστώ 

Πριν ξοδέψεις έξτρα χρήματα να κάνω μια ερώτηση; Έχεις αφαιρέσει την προστατευτική ζελατίνα της οθόνης πριν βάλεις το τζαμακι σωστά;

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

24 minutes ago, teobot said:

Πριν ξοδέψεις έξτρα χρήματα να κάνω μια ερώτηση; Έχεις αφαιρέσει την προστατευτική ζελατίνα της οθόνης πριν βάλεις το τζαμακι σωστά;

Ναι την είχα βγάλει. Α ξέχασα να πω ότι τα τζαμακια ήταν privacy. Αυτά που από πλάγια δε φαίνεται η οθόνη. 

Λοιπον χθες ελαβα και την δευτερη beta 2.0.6.0. Πλεον είνα ενα πανισχυρο like iphone android. έχει όλα τα ai που έχει η Xiaomi εκτος του assistant οποτε βολευομαστε με το gemini είναι ταχυτατο δεν ζεστενεται τοσο οσο στο παρελθον και εχει μια ελαχιστη διαφορα στην μπαταρια προς τα κατω. Σε συνεργασια με το xiaomi pad 6s pro που έχει και αυτο την 2 ειναι αψογα και λειτουργουν σαν τελειο διδυμο.

On 8/12/2024 at 10:20 ΠΜ, giorgos1966 said:

Ναι την είχα βγάλει. Α ξέχασα να πω ότι τα τζαμακια ήταν privacy. Αυτά που από πλάγια δε φαίνεται η οθόνη. 

Τελικά αλλαξα tempered glass κανονικό, όχι privacy και βρήκα την υγειά μου. Μια χαρά δουλευει, τωρα, το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αρα τα privacy τζαμάκια ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ  για όποιον θέλει να εχει και δαχτυλικό αποτύπωμα μετα. Σας ενημερώνω για να μην την πατήσετε σαν εμενα που χάλασα περίπου 50 ευρω, ώσπου να βρώ σωστό τζαμάκι.

Edited by giorgos1966

On 12/12/2024 at 10:16 ΠΜ, Ermenegildo said:

Λοιπον χθες ελαβα και την δευτερη beta 2.0.6.0. Πλεον είνα ενα πανισχυρο like iphone android. έχει όλα τα ai που έχει η Xiaomi εκτος του assistant οποτε βολευομαστε με το gemini είναι ταχυτατο δεν ζεστενεται τοσο οσο στο παρελθον και εχει μια ελαχιστη διαφορα στην μπαταρια προς τα κατω. Σε συνεργασια με το xiaomi pad 6s pro που έχει και αυτο την 2 ειναι αψογα και λειτουργουν σαν τελειο διδυμο.

Global ή EU ;

Nεος κάτοχος της συσκευής και εγώ,αγορά προχθές από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων.

Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής σε όλα.

Μια ερώτηση μόνο,το wallet όταν κάνω slide είναι συνέχεια ενεργοποιείμενο(μπλε).

Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω?

On 19/12/2024 at 8:41 ΠΜ, Shadow30 said:

Nεος κάτοχος της συσκευής και εγώ,αγορά προχθές από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων.

Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής σε όλα.

Μια ερώτηση μόνο,το wallet όταν κάνω slide είναι συνέχεια ενεργοποιείμενο(μπλε).

Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Καλορίζικο.

Απενεργοποίησε το NFC.

Σε ευχαριστώ, απενεργοποιήμενο είναι στις ρυθμίσεις αλλά όταν κάνω slide συνεχίζει να δείχνει ενεργό Screenshot_2024-12-20-15-19-56-565_com.android.settings.thumb.jpg.d1d778f6cc13e8165553a0a4565cba5e.jpgScreenshot_2024-12-20-15-20-28-260_com.android.settings.thumb.jpg.903b6d4907f819d5d7d34591b904d618.jpg

Edited by Shadow30
Άκυρο, ήθελε επανεκκίνηση, λύθηκε