gepa04 Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος Έχετε πάρει όλοι τη 15;Εμένα έχει κολλήσει στη 14.Δε βγάζει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, gepa04 said: Έχετε πάρει όλοι τη 15;Εμένα έχει κολλήσει στη 14.Δε βγάζει αναβάθμιση. Global ή Ευρωπαϊκό έχεις;Κανονικά έπρεπε να την είχες πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος Που φαίνεται αυτό;από skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος 4 minutes ago, gepa04 said: Που φαίνεται αυτό;από skroutz Βγάλε ένα screenshot αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 19 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 19 Νοέμβριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος Παράξενο θα έπρεπε να έχεις αναβαθμιστεί,Ευρωπαϊκό είναι. Έχεις πατήσει πάνω εκεί που λέει Xiaomi HyperOs να φανταστώ ,να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος 1 hour ago, panosfx said: Παράξενο θα έπρεπε να έχεις αναβαθμιστεί,Ευρωπαϊκό είναι. Έχεις πατήσει πάνω εκεί που λέει Xiaomi HyperOs να φανταστώ ,να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση; Ναι εννοείται.κανενα κόλλημα πρέπει να είναι από αυτά που συνηθίζει η xiaomi αλλά δε ξέρω πως να το λύσω χωρίς επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος 49 minutes ago, gepa04 said: Ναι εννοείται.κανενα κόλλημα πρέπει να είναι από αυτά που συνηθίζει η xiaomi αλλά δε ξέρω πως να το λύσω χωρίς επαναφορά. Προσπάθησε να αλλάξεις χώρα μέσα από τις ρυθμίσεις μπας και ξεκολλήσει. Βάλε Ιταλία ας πούμε και δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος 34 minutes ago, panosfx said: Προσπάθησε να αλλάξεις χώρα μέσα από τις ρυθμίσεις μπας και ξεκολλήσει. Βάλε Ιταλία ας πούμε και δες έχω δοκιμάσει για μέρες χώρες και τίποτα.Δε ξέρω τι φταίει και όσο το έχω ψαξει ξεκάθαρη λύση δεν έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος Δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση, επιβεβαιώνω. Με ευρωπαϊκό είμαι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος (edited) Επειδή δεν έχει ανοιχτεί θέμα για το Xiaomi 14T Pro.... Έχω βρει την έκδοση (12/512) με τιμολόγιο στα 564,44€. Αξίζει να το τσιμπήσω; Edited 20 Νοέμβριος by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 20 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 20 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Επειδή δεν έχει ανοιχτεί θέμα για το Xiaomi 14T Pro.... Έχω βρει την έκδοση (12/512) με τιμολόγιο στα 564,44€. Αξίζει να το τσιμπήσω; Σαν τιμή είναι πολύ καλή σε σχέση με τις τιμές των ανταγωνιστών. Αν αξίζει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. 22 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Νοέμβριος On 19/11/2024 at 8:00 ΜΜ, gepa04 said: Έχετε πάρει όλοι τη 15;Εμένα έχει κολλήσει στη 14.Δε βγάζει αναβάθμιση. Κ σε εμενα που το παρελαβα χτες , ηρθε με την 14 κ δεν μου βγαζει ακομη δυνατοτητα αναβαθμισης, οποτε δεν εισαι ο μοναδικος 😉 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hermos Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Το xiaomi 14 τραβάει βίντεο σε hdr10+; Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο feature λόγω samsung τηλεόρασης, αλλά στο επίσημο site της xiaomi βλέπω ότι το xiaomi 14 τραβάει βίντεο σε dolby vision και hdr, χωρίς να λένε αν είναι hdr10+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος Εδώ και σε διάφορα reviews στο youtube το αναφέρουν. Xiaomi 14 - Full phone specifications 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 24 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 24 Νοέμβριος 48 minutes ago, left_ace said: Εδώ και σε διάφορα reviews στο youtube το αναφέρουν. Xiaomi 14 - Full phone specifications Το δικό μου με αφήνει να τραβήξω βίντεο HDR μέχρι 1080 30fps. Κι ούτε γράφει HDR 10+ κάπου,σκέτο HDR. Δε νομίζω ότι τα γράφει σωστά στο gsmarena. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hermos Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 22 ώρες πριν, panosfx said: Το δικό μου με αφήνει να τραβήξω βίντεο HDR μέχρι 1080 30fps. Κι ούτε γράφει HDR 10+ κάπου,σκέτο HDR. Δε νομίζω ότι τα γράφει σωστά στο gsmarena. Μήπως είναι ρύθμιση σε κάποιο pro mode ή κάτι παρόμοιο; Στις ρυθμίσεις του κινητού δεν σου λέει κάτι; Τουλάχιστον dolby vision πρέπει να λέει, μετά φαντάζομαι θα σου αφήνει ελεύθερη και την επιλογή 4k. Αλλά δεν το έχω ακόμη το κινητό για να ξέρω σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 7 minutes ago, Hermos said: Μήπως είναι ρύθμιση σε κάποιο pro mode ή κάτι παρόμοιο; Στις ρυθμίσεις του κινητού δεν σου λέει κάτι; Τουλάχιστον dolby vision πρέπει να λέει, μετά φαντάζομαι θα σου αφήνει ελεύθερη και την επιλογή 4k. Αλλά δεν το έχω ακόμη το κινητό για να ξέρω σίγουρα. Αναφέρει το Dolby Vision. Στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάπου το HDR 10+ 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Πάντως στο επισημο site της XIOMI, το HDR10+ αναφερεται ως χαρακτηριστικο της οθονης και οχι σαν δυνατοτα ληψης video Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Γεια σας Είμαι ο μόνος που έχει μείνει χωρίς update στο hyper os 1.0.22.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hermos Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 hour ago, teobot said: Πάντως στο επισημο site της XIOMI, το HDR10+ αναφερεται ως χαρακτηριστικο της οθονης και οχι σαν δυνατοτα ληψης video Αναφέρει HDR σε 4K και 30fps, αλλά δεν ξέρω αν εννοεί hdr10+ ή hlg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 hour ago, empeiros said: Γεια σας Είμαι ο μόνος που έχει μείνει χωρίς update στο hyper os 1.0.22.0; κ εγώ τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, empeiros said: Γεια σας Είμαι ο μόνος που έχει μείνει χωρίς update στο hyper os 1.0.22.0; Εγω ειμαι με την 1.0.13.0 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας Είμαι ο μόνος που έχει μείνει χωρίς update στο hyper os 1.0.22.0; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινες πίσω εσύ. Τα Ευρωπαϊκά έχουν πάει στην 1.1.4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Ανά κύματα θα έρθει η ενημέρωση, γι αυτό και δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts