Jump to content

Xiaomi 14

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

49 minutes ago, arasparadiser said:

Καλησπέρα παιδια. Το xiaomi 12 ήταν εξαιρετικό τηλέφωνο. Φαντάζομαι το xiaomi 14 τι καλό θα είναι.

Σε αυτό το μέγεθος είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε android.

Για μένα και σε ios αλλά νταξει σίγουρα κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τα κακά του,όπως όλα τα κινητά.

Το κινητό το έχω 2 μήνες και είναι τούμπανο...Για θερμοκρασία επειδή διαβάζω πολλά σχόλια ειδικά σε scroutz κτλ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα καθώς εννοείται και κανένα με θόλωμα φακών κτλ... Μπαταρία προσωπικά μου βγάζει μια ημέρα περίπου. 

19 ώρες πριν, Dimitris_1386 said:

Το κινητό το έχω 2 μήνες και είναι τούμπανο...Για θερμοκρασία επειδή διαβάζω πολλά σχόλια ειδικά σε scroutz κτλ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα καθώς εννοείται και κανένα με θόλωμα φακών κτλ... Μπαταρία προσωπικά μου βγάζει μια ημέρα περίπου. 

Σχετικά με τη θερμοκρασία και το θόλωμα των φακών, για το Ultra δεν τα λένε αυτά;

Και για το απλό το 14 λένε και για το ultra...Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Ειδικα για την θερμοκρασία που λένε(δεν ξέρω για τους φακούς ίσως να υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε κάποια παρτίδα)το iphone του αδερφού μου ζεσταίνεται περισσότερο νομίζω σε φυσιολογικά πλαίσια και αυτό.

Γεια σας δε μπορω να προσθεσω widgets απο τις εφαρμογες.Εχει μονο λιγα απο εφαρμογες συστηματος.Μπορειτε να με βοηθησετε;

Update: έγινε update στο play store στην εφαρμογή  app vault και λύθηκε το πρόβλημα 

Edited by empeiros

Από θέμα θερμοκρασίας δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Προχθές για πρώτη φορά μου εμφάνισε θόλωμα στον φακό. Έκανα μία εκκαθάριση την εφαρμογή της κάμερα, ένα restart τη συσκευή και περιμένω αν μου εμφανιστεί ξανά. Να σημειώσω πως από τότε που πήρα τη συσκευή, δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση. Είμαι ακόμα στην 1.0.14

7 ώρες πριν, left_ace said:

Από θέμα θερμοκρασίας δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Προχθές για πρώτη φορά μου εμφάνισε θόλωμα στον φακό. Έκανα μία εκκαθάριση την εφαρμογή της κάμερα, ένα restart τη συσκευή και περιμένω αν μου εμφανιστεί ξανά. Να σημειώσω πως από τότε που πήρα τη συσκευή, δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση. Είμαι ακόμα στην 1.0.14

Φιλε όταν λες θόλωμα στο φακό, τι ακριβώς είδες; Θαμπή φωτογραφία;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

10 ώρες πριν, giorgos1966 said:

Φιλε όταν λες θόλωμα στο φακό, τι ακριβώς είδες; Θαμπή φωτογραφία;

Όταν ανοίγεις την κάμερα, θολώνει για 3 δευτερόλεπτα και μετά ξεθολώνει. Μου έκανε εντύπωση διότι ορισμένοι στο φόρουμ ανέφεραν πως κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο 8Κ τους εμφάνισε θόλωμα σε συνδιασμό με τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Μήπως είναι διαφορετικές περιπτώσεις αυτό που αναφέρω, δε γνωρίζω. 

Γεια σας παιδιά. Τη βοηθεια σας οποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο προβλημα που αντιμετωπίζω. Πηρα ενα tempered class privacy που είναι και αντι-κατασκπευτικό δηλαδη από πλάγια καποιος δε μπορεί να δει την οθόνη μου. Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν ακούει τώρα στο δακτυλικό μου αποτύπωμα. Υπάρχει κάποιο άλλο συγκεκριμένο tempered class privacy που έχετε, να αναγνωρίζει και το αποτύπωμα; Ευχαριστώ.

Edited by giorgos1966

Γεια σας, έχει κανείς με free2go volte στο κινητό;

Έχω 5g κανονικα, στο netmonster γράφει provisioned αλλά το κινητό δεν έχει volte. Ούτε wifi calling 

Edited by empeiros

3 ώρες πριν, giorgos1966 said:

Γεια σας παιδιά. Τη βοηθεια σας οποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο προβλημα που αντιμετωπίζω. Πηρα ενα tempered class privacy που είναι και αντι-κατασκπευτικό δηλαδη από πλάγια καποιος δε μπορεί να δει την οθόνη μου. Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν ακούει τώρα στο δακτυλικό μου αποτύπωμα. Υπάρχει κάποιο άλλο συγκεκριμένο tempered class privacy που έχετε, να αναγνωρίζει και το αποτύπωμα; Ευχαριστώ.

Δοκίμασες να ξαναστησεις το δαχτυλικο;

Λογικά θα φτιάξει εκτός κι αν το γυαλί είναι πολύ παχύ 

14 minutes ago, panosfx said:

Δοκίμασες να ξαναστησεις το δαχτυλικο;

Λογικά θα φτιάξει εκτός κι αν το γυαλί είναι πολύ παχύ 

Tο εκανα κάμποσες φορές αλλά τίποτα. Μήπως εχεις να συστήσεις κανένα λεπτό σε πάχος; Αυτο που πήρα το παράγγειλα από το Temu. 

48 minutes ago, giorgos1966 said:

Tο εκανα κάμποσες φορές αλλά τίποτα. Μήπως εχεις να συστήσεις κανένα λεπτό σε πάχος; Αυτο που πήρα το παράγγειλα από το Temu. 

Δεν έχω ιδέα γιατί δεν φοράω τζαμάκια εγώ.

Δοκίμασε αν βρεις όμως το hofi.Νομιζω αυτό κάνει μια χαρά,αλλά δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου.

Λογικά ότι είναι με πάχος μέχρι 0.3mm κάνει.

Επίσης έχε το νου σου γιατί πολλά δεν έχουν τρυπούλα για την μπροστινή κάμερα 

Edited by panosfx

1 minute ago, panosfx said:

Δεν έχω ιδέα γιατί δεν φοράω τζαμακια εγώ.

Δοκίμασε αν βρεις όμως το hofi.Νομιζω αυτό κάνει μια χαρά,αλλά δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου.

Εντάξει φίλε μου, θα κοιτάω. Ευχαριστώ.

19 ώρες πριν, empeiros said:

Γεια σας, έχει κανείς με free2go volte στο κινητό;

Έχω 5g κανονικα, στο netmonster γράφει provisioned αλλά το κινητό δεν έχει volte. Ούτε wifi calling 

Καλημέρα. Δυστυχώς πριν δύο μήνες είχα την δική σου εμπειρία και στον μήνα πάνω έφυγα από Nova και επανήλθα στη Vodafone. Κακή ποιότητα κλήσεων, πάρα πολλά drop calls και γενικά επιβεβαιώνω αυτά που γράφεις. Επικοινώνησα μαζί τους διότι είμαι πολλά χρόνια στη Nova και τους είπα πως εφόσον μέσα στο κατάστημά σας (ηλεκτρονικό) υπάρχει το Xiaomi 14, πως είναι δυνατόν να μην υποστηρίζει WiFi calling ;;; Εντάξει....τι να πούνε. Με συνοπτικές αποχώρησα. 

Γεια σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά. Με ανοιχτά όλη μέρα wifi Bluetooth συνδεμένο με ρολόι και τοποθεσία και χρήση χωρίς παιχνίδια την βγάζει πάνω κάτω την μέρα? Ισχύει που διαβάζω ότι γενικά η μπαταρία μετά από 10 μέρες περίπου στρώνει και δεν την τρώει αβερτα;

Eγω το εχω 9 μερες και βγαζει ανετα τη μερα (μαλλον 1,5 μερες) ολα ανοιχτα

Άνετα και σε μένα 1 ημέρα, τη βγάζει η μπαταρία.

Κι εμένα το ίδιο.Μου βγάζει την μέρα σχετικά εύκολα.

Έτσι κι αλλιώς όμως φορτίζει σφαίρα,οπότε δεν θα έχεις θέμα ότι χρήση και να κάνεις 

Να κάνω άλλη μια ερώτηση? Βλέπω στο ίντερνετ κάποια τηλέφωνα με AI έχουν την δυνατότητα πχ να εξαφανίζουν κάτι από μια φωτογραφία. Το Xiaomi 14 το κάνει αυτό;

43 minutes ago, kouskous13 said:

Να κάνω άλλη μια ερώτηση? Βλέπω στο ίντερνετ κάποια τηλέφωνα με AI έχουν την δυνατότητα πχ να εξαφανίζουν κάτι από μια φωτογραφία. Το Xiaomi 14 το κάνει αυτό;

Nαι και μαλιστα τοπικα στο τηλεφωνο οχι μεσω ιντερνετ

Να ρωτήσω βρε παιδιά. Εάν τοποθετηθεί τζαμακι και στην κάμερα πίσω, για προφύλαξη θα υπάρχει θέμα με την ευκρίνεια των φωτογραφιών; Η δε χρειάζεται να μπει;

Edited by giorgos1966

36 minutes ago, giorgos1966 said:

Να ρωτήσω βρε παιδιά. Εάν τοποθετηθεί τζαμακι και στην κάμερα πίσω, για προφύλαξη θα υπάρχει θέμα με την ευκρίνεια των φωτογραφιών; Η δε χρειάζεται να μπει;

Προσωπικά πήρα αν και φοράω Spigen θήκη αλλά επέλεξα να μην έχει τζάμι, απλό προστατευτικό. Πιστεύω χρειάζεται.