f_ste Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Kαλορίζικο.Τα προγράμματα της spb δεν κάνουν για το 8500. Efxaristw file mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Παρακαλώ τα φώτα σας: Έχω ένα QTEK8500 και ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καταφέρει κανείς σας να χρησιμοποιήσει τις java εφαρμογές GMail και Opera Mini μέσω του wap της Wind (gwap). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Παιδια μου έπεσε κάτω το κινιτό(!!!) και έσπασε το πισω καπάκι με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετά εύκολα και να κλείνει το κινητό! Αν το πάω στην ελληνικη αντιπρωσοπία παίζει να μου το φτιάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Re paidia den vriskw pouthena rithmiseis tis vodafone..Mono gia to 8020 exei rithmiseis.. Episis mipws exei kanenas to Orchid Shortcut "free"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riva Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πωλειται Qtek 8500 στο κουτι 200€ οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Πωλειται Qtek 8500 στο κουτι 200€ οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm. χαχα τι 200€ ρε φίλε 169 έχει σε eshop!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 χαχα τι 200€ ρε φίλε 169 έχει σε eshop!!!! Apo oti eida to eshop den exei pia to 8500 alla logika twra tha vgaloun kai oi upoloipoi tetoies prosfores.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawa26 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Με το 8500 στο ιντερνετ μπαίνω μέσω του υπολογιστή και του καλωδίου usb. Υπάρχει και άλλος τρόπος που δεν χρειάζεται την ύπαρξη υπολογιστη? Η συνδεσή μου είναι cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδια μου έπεσε κάτω το κινιτό(!!!) και έσπασε το πισω καπάκι με αποτέλεσμα να βγαίνει αρκετά εύκολα και να κλείνει το κινητό! Αν το πάω στην ελληνικη αντιπρωσοπία παίζει να μου το φτιάξουν; Den 3erw an poulane sketa ta kapakia alla logika den tha uparxei provlima..To polu polu na sou xrewsoun olokliri tin prosopsi i na sou vroun apo kapoio metaxeirismeno.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις χρειάζονται για mms και internet για κοσμοκάρτα. Πέρασε κάποιες ρυθμίσεις με την εισαγωγή της sim αλλά δε λειτουργεί ούτε η αποστολή mms ούτε το internet. Έστειλα και ανάλογα μηνύματα στην κοσμοτέ, αλλά ούτε λειτούργησε τίποτα ούτε ρυθμίσεις μου ήρθαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παίδες, ίσως είναι αστεία η ερώτηση αλλά ... πώς μπορώ να δω τους μετρητές κλήσεων του qtek8500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Απο το Ιστορικό πατώντας μενού το 4. Προβολή χρονομέτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Απο το Ιστορικό πατώντας μενού το 4. Προβολή χρονομέτρων. ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για αναγνώριση των τηλ. αριθμών στο κείμενο των μηνυμάτων σύμφωνα με τις επαφές? Όταν δηλ. λαμβάνεις μηνυμα με έναν αριθμό ως κείμενο, να εμφανίζεται το όνομα της επαφής και όχι ο αριθμός. Thx προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για αναγνώριση των τηλ. αριθμών στο κείμενο των μηνυμάτων σύμφωνα με τις επαφές? Όταν δηλ. λαμβάνεις μηνυμα με έναν αριθμό ως κείμενο, να εμφανίζεται το όνομα της επαφής και όχι ο αριθμός. Thx προκαταβολικά... Den nomizw na ginetai afto pou zitas..Ektos an vreis kammia efarmogi pou na sou kanei aftomata e3agwgi minimatos apo sms alla kai pali den nomizw na uparxei kati tetoio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 nomizw pws ginetai outws h allws. 8a koitaksw kai 8a sou pw Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Εχεις κανεις το file acceptor ή το moblue? PM... thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosk Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Γεια σας παιδια, Ειχα παρει το δικο μου qtek 8500 τον Ιουλη και τωρα ετοιμαζομαι να το στειλω στο service, διοτι το βυσματακι του ετοιμαζεται να μας αφησει χρονους... Ενω ο φορτιστης και το usb λειτουργουν, τα ακουστικα δεν δουλευουν, και οταν κουναω το βυσμα κανουν-δεν κανουν επαφη... Μαλλον εχει ξεκολλησει το βυσμα... :wacko::wacko: Απο οτι βλεπω στα fora (πληθ. του forum:X) ειναι συχνο πυκνο φαινομενο.... Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ; Θα το παρω πριν το 2009 στα χερια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Γεια σας παιδια, Ειχα παρει το δικο μου qtek 8500 τον Ιουλη και τωρα ετοιμαζομαι να το στειλω στο service, διοτι το βυσματακι του ετοιμαζεται να μας αφησει χρονους... Ενω ο φορτιστης και το usb λειτουργουν, τα ακουστικα δεν δουλευουν, και οταν κουναω το βυσμα κανουν-δεν κανουν επαφη... Μαλλον εχει ξεκολλησει το βυσμα... :wacko::wacko: Απο οτι βλεπω στα fora (πληθ. του forum:X) ειναι συχνο πυκνο φαινομενο.... Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ; Θα το παρω πριν το 2009 στα χερια μου; Αφού ο φορτιστής και η σύνδεση USB δουλεύουν κανονικά, χλωμό να είναι πρόβλημα της υποδοχής στο τηλέφωνο, είναι πρόβλημα των ακουστικών. Ή το καλώδιό τους ή το βύσμα τους έχει χαλάσει. Αυτό είναι ακόμα πιο συχνό-πυκνό φαινόμενο. Αγόρασε καινούρια ακουστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το βύσμα του τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosk Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το βυσμα κουναω και παιζει παντως.... Σαν να χεις δικαιο... Εγω το εστειλα ηδη :O:O. Οκ, αυτα ειναι στην εγγυηση; :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το βυσμα κουναω και παιζει παντως.... Σαν να χεις δικαιο... Εγω το εστειλα ηδη :O:O. Οκ, αυτα ειναι στην εγγυηση; :lol::lol::lol: Κουνάς το βύσμα αλλά φυσικά και αναπόφευκτα κουνιέται και το καλώδιο των ακουστικών, το οποίο μάλλον έχει το πρόβλημα. Δεν είχες ποτέ σου walkman/mp3 player/κάτι;; :p :lol: Τα ακουστικά έτσι κάνουν όταν χαλάνε, εμένα το παθαίνουν όλα μετά από 3-4 μήνες! Είμαι λίγο άτσαλη! :O Δεν νομίζω να καλύπτονται από την εγγύηση αλλά μπορείς να ζητήσεις να αγοράσεις καινούρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosk Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 μα επειδη το ξερω το ζητημα σου λεω... Στο βυσμα ασκω πιεση, ουτε καν κινειται το καλωδιο... Οτι ειναι στο βυσμα δεν το συζητω, απλα σε πια πλευρα (κινητο - handsfree) δεν ξερω. Οπως και να χει, εγω το εδωσα πισω για το service ηδη. Οψομεθα. Οσο για την εγγυηση, δεν νομιζω ουτε γω να ειναι και το handsfree,αλλα ενα stereo bluetooth headset θα δωσει την λυση σε καθε μελλοντικο παρατραγουδο. και ενα usb bluetooth dongle στο pc, και μετα το βυσμα μενει μονο για φορτιση :rolleyes:. Ευχαριστω οπως και να χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosk Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Λοιπον κοιταξα στην καρτα εγγυησης και γραφει: "... applies only to the hardware components provided with the original packaging" ( η κατι αναλογο τελος παντων) , οποτε και το handsfree ειναι στην εγγυηση.:) Οτι και να ναι, εγω καλυπτομαι :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ωραία, άρα μάλλον θα πάρεις και καινούρια ακουστικά τζάμπα! ;) Πάντως αν είχε πρόβλημα το βύσμα στο τηλέφωνο, επιμένω ότι θα είχες και πρόβλημα στη σύνδεση με USB στο PC σου και βέβαια δε θα φόρτιζε από το φορτιστή του. Δε γίνεται να έχει πρόβλημα μόνο με τα ακουστικά. Οψόμεθα, όπως λες κι εσύ! Όσο για τη λύση με το Bluetooth είναι καλή και πρακτική, σου "λύνει τα χέρια", αλλά αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία και το 8500 δε φημίζεται για την αυτονομία του, όπως γενικά όλα τα Windows Mobile. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosk Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Εγω παντως δεν εχω προβλημα με την αυτονομια... Μου αρκει να αντεξει μεχρι να γυρισω σπιτι... ;);)Και ειναι επαρκης η μπαταρια για 1-1,5 ωρα μουσικη την ημερα που το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts