Jump to content

vosk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vosk

  1. Γεια σας, ψαχνω ενα utility που να μπορει να προβλέψει τον υπολοιπο χρονο αναμονής της συσκευης, και οχι να δειχνει ξερα ενα ποσοστο.... Εχω βρει τα εξής: WMMiniBattery Freeware battery indicator, με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εξυπνη σχεδιαση, που επιτρεπει να εχετε μια ενδειξη σχεδον σε ολες τις εφαρμογες (δειτε screenshots) , αλλα δυστυχως η ενδειξη που σχετιζεται με αυτο που θελω μαλλον δεν λειτουργει.:worry: Exs Sutidos PocketPC Battery Monitor ΑΚΟΜΗ ενα battery bar για το today screen, αλλα αυτο εδω δειχνει μια προβλεψη, η οποια ειναι λιγοτερο αξιοπιστη απο το να σου διαβασουν τον καφε..... Ασε που για να παιξει (να εμφανιστει ) θελει καποιου ειδους μαγικο συνδιασμο. PowerGuard : Δυστυχως θελει λεφτα για να ενεργοποιηθει η λειτουργια, και δεν βαζει καπου καποια ενδειξη για να μπορω να το βλεπω ευκολα Τα φωτα σας παρακαλω
  2. Ρε παιδια για βοηθατε λιγο. Πριν απο λιγο μιλησα με το 13830 και μου ειπαν οτι επειδη ακριβως εχω CU (καρτα γενικοτερα) δεν επιτρεπει το δικτυο προσβαση εκτος wap. Ενω μπαινω κανονικα σε wsp:// sites, για http:// ουτε λογος... Τι συμβαινει;
  3. Αυτα ισως σε βοηθησουν: http://www.gsm forum.gr/forum/showthread.php?t=47 http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=11488 επισης υπαρχουν cabs για Windows Mobile που εγκαθιστουν ρυθμισεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 Υπαρχει καποιος που μπορει να πει με βεβαιοτητα οτι εχει ενεργοποιησει προσβαση http/surf σε CU??
  4. Εγω παιδια εχω Vodafone CU και ηθελα να παρω τις ρυθμισεις για Vf Live Prepay, αλλα δεν δεχεται τον κωδικο (1234) και αποτυγχανει.... Τελικα το παλεψα manually... Επισης, δεν εχω καταλαβει ακομα... Χωρις το Surf N Mail εχεις προσβαση σε http σελιδες; Εχω Windows Mobile Smartphone κινητο και ηθελα να συνδεσω το live messenger, θα μου ηταν μεγαλη διευκολυνση... Μεχρι τωρα εχω καταφερει να συνδεθω σε wap over gprs.... Και βεβαιως μου ειναι αχρηστο...:confused: Και εφ οσον το Surf N Mail ειναι 3,5 ευρω/ μηνα πως θα χρεωνομαι εγω με καρτοκινητη;
  5. Ειναι απλα πολυ πιο σβελτο...
  6. Για τα ελληνικα , το αρχειο της ACE Hellas εμενα δουλεψε, αλλα μονο σε non-threaded mode για τα sms.
  7. Εγω παντως δεν εχω προβλημα με την αυτονομια... Μου αρκει να αντεξει μεχρι να γυρισω σπιτι... ;);)Και ειναι επαρκης η μπαταρια για 1-1,5 ωρα μουσικη την ημερα που το θελω.
  8. Λοιπον κοιταξα στην καρτα εγγυησης και γραφει: "... applies only to the hardware components provided with the original packaging" ( η κατι αναλογο τελος παντων) , οποτε και το handsfree ειναι στην εγγυηση.:) Οτι και να ναι, εγω καλυπτομαι :rolleyes::rolleyes:
  9. μα επειδη το ξερω το ζητημα σου λεω... Στο βυσμα ασκω πιεση, ουτε καν κινειται το καλωδιο... Οτι ειναι στο βυσμα δεν το συζητω, απλα σε πια πλευρα (κινητο - handsfree) δεν ξερω. Οπως και να χει, εγω το εδωσα πισω για το service ηδη. Οψομεθα. Οσο για την εγγυηση, δεν νομιζω ουτε γω να ειναι και το handsfree,αλλα ενα stereo bluetooth headset θα δωσει την λυση σε καθε μελλοντικο παρατραγουδο. και ενα usb bluetooth dongle στο pc, και μετα το βυσμα μενει μονο για φορτιση :rolleyes:. Ευχαριστω οπως και να χει.
  10. Το βυσμα κουναω και παιζει παντως.... Σαν να χεις δικαιο... Εγω το εστειλα ηδη :O:O. Οκ, αυτα ειναι στην εγγυηση; :lol::lol::lol:
  11. Γεια σας παιδια, Ειχα παρει το δικο μου qtek 8500 τον Ιουλη και τωρα ετοιμαζομαι να το στειλω στο service, διοτι το βυσματακι του ετοιμαζεται να μας αφησει χρονους... Ενω ο φορτιστης και το usb λειτουργουν, τα ακουστικα δεν δουλευουν, και οταν κουναω το βυσμα κανουν-δεν κανουν επαφη... Μαλλον εχει ξεκολλησει το βυσμα... :wacko::wacko: Απο οτι βλεπω στα fora (πληθ. του forum:X) ειναι συχνο πυκνο φαινομενο.... Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ; Θα το παρω πριν το 2009 στα χερια μου;
  12. ξεχασα να πω, πηγα να παρω τις ρυθμισεις μεσα απο OTA SMS αλλα στο site ζηταει το IMSI :wacko::wacko: , που να το βρω ρε παιδια!!!
  13. Χαιρετε, Καταλαβαινω οτι τετοιες ερωτησεις εχουν χιλιοαπαντηθει, αλλα η αναζητηση δεν με βοηθησε. Εχω ενα qtek 8500. και μια καρτα cu, θα ηθελα να δω αν μπορω να ενεργοποιησω το internet μεσω WAP η καλυτερα GPRS.( Αν θυμαμαι καλα, το cu δεν προσφερει gprs.:confused::ninja:) . Εχω εγκαταστησει το 8500_greek πακετακι της ACE-HELLAS αλλα δεν μου εχει προσθεσει τις ρυθμισεις στο start->ρυθμισεις->συνδεσεις->gprs. :( . Για ριξτε λιγο τα φωτα σας ευχαριστω :)
  14. Δοκιμασε να βγαλεις προσωρινα την καρτα, και μετα με τον explorer να σβησεις εαν υπαρχει τον φακελο storage card. μετα ξαναβαλε την καρτουλα σου.:confused:
  15. http://www.wm-soft.com/products/smart-file-acceptor Smart File Acceptor Νομιζω οτι προκειται για το καλυτερο του ειδους, και κοστιζει μονο 3 δολλαρια. Εχω το demo και ειναι ΣΦΑΙΡΑ. Δεν ξερω πως, αλλα μεταφερει 3-4 φορες πιο γρηγορα. Μολις καταφερω να κανω την πληρωμη θα ποσταρω εντυπωσεις απο την πληρη εκδοση.
  16. Να προσθεσω οτι , το πληκτρολογιο ειναι ΠΟΛΥ σκληρο στην αρχη, αλλα μετα μαλακωνει. Νομιζα οτι απλα το συνηθησα, αλλα επιασα στα χερια μου ενα του κουτιου και ειναι πιο σκληρα. :)
  17. Τελικα δεν βρηκα ακρη με τα tsk αρχεια.:wacko: Δεν ειναι στο remove software, δεν υπαρχουν πουθενα στο τηλεφωνο, ουτε ως κρυφα αρχεια ουτε στο φακελο windows ουτε πουθενα. στο registry δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο. Συμπερασμα; Μην βαλετε ποτε θεματα tsk σε smartphone γιατι (περα απο το οτι δεν παιζουν σωστα προφανως) δεν μπορουν να απεγκατασταθουν. :lol:.
  18. Εφαρμογες, μπορεις να δεις το φορουμ Smartphones Software. Εγω περασα μια rom πολυ απλα.... κατεβαζεις το αρχειο RUU_... .exe και συνδεεις το κινητο με activesync. μετα απλως ακολουθεις τις οδηγιες. Ικανοποιητικοτατο. Το εχω βεβαια λιγοτερο απο βδομαδα, αλλα ειναι αρκετα στοιβαρο. Μεγαλο μερος του ειναι μεταλλικο. (ειχα την εντυπωση οτι ειναι πλαστικο). Δεν μου τριζει, και το πορτακι "παιζει" ανεπαισθητα. Εχει μια περιεργη αισθηση στο ανοιγμα. (Ειναι λιγο, σαν μεντεσες :lol: ). Αλλα θα ελεγα οτι βολευει. Μονη ενσταση ειναι στο δακτυλιο γυρω απο την καμερα, που εχω την εντυπωση οτι ξεβαφει (νομιζω οτι ειναι κοινο προβλημα σε πολλα κινητα). Αληθεια, ξερει κανεις εαν το πανω καπακι βγαινει; Χωρις κατσαβιδι εννοω ::)
  19. Το γνωριζω! δεν ψαχνω για τετοια themes, απλα ετυχε να κατεβασω κατα λαθος 2-3 και ειπα να πειραματιστω :) θα ψαξω και θα επανελθω ευχαριστω για τον χρονο.
  20. παιδια εχω ενα qtek 8500 ,και αφου εκανα "διπλο κλικ" σε μερικα .tsk θεματα, αυτα αντιγραφισαν στο my docs και εμφανιστικαν δυο φορες στην λιστα των επιλογων. αφου διεγραψα τα αρχεια, εμειναν μια φορα στην λιστα, αλλα δεν ξερω που ειναι αποθηκευμενο το δευτερο αντιγραφο :lol::p και ελεγα, εαν μου την βιδωσει να βγαλω κανενα, που θα τα βρω;
  21. ποια εκδοση εχεις; εγω δανειστηκα απο ενα φιλο την 0.11 Εαν το ανοιξεις (το moBlue) και κλεισεις την οθονη την ωρα της μεταφορας, απλα... Παγωνει . Απλα σταματαει να μεταφερει δεδομενα....
  22. δοκιμαζοντας και το moBlue αλλα και το Sniper, διαπιστωσα οτι το μεν πρωτο ειναι η χαρα του bug και δεν ειναι χρησιμοποιησημο, το δε δευτερο, σταματαει να μεταφερει οταν το αρχειο φτασει το μεγεθος του αδειου χωρου στο Κινητο. Δωρο αδωρο... Αρα τι να το κανω; Μαλλον με το ενσωματωμενο software θα μεινω...
  23. σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την ταχυτατη απαντηση... θα δοκιμασω το προγραμματακι και βλεπουμε ;) Edit: Δοκιμαστε επισης το MotileTech Sniper... ΠΟΛΥ καλο. Το προβλημα μου ομως παραμενει. Δεν καταφερα ακομη να στειλω αρχεια μεγαλυτερα απο 3-4 mb.
  24. Γεια σας παιδια, Μολις χτες πηρα στα χερια μου το Qtek 8500 , και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος. εχω περασει το νεο ROM για το προβλημα των χαμενων κλησεων (προληπτικα) αλλα εχω το εξης προβλημα: Εχω μολις 5mb χωρο στο κινητο, και ετσι δεν μπορω να λαβω μεγαλα αρχεια, με το μπλε δοντι :p ... υπαρχει τροπος να αλλαξω τον φακελο προορισμου; Δοκιμασα να ψαξω στην registry HKLM\Software\Microsoft\Obex\Services αλλα το μονο που βλεπω εκει ειναι {000......00} και δεν βρισκω την επιλογη BaseDir, μια λυση που λενε οτι δουλευει στο Mpx200. Μηπως μπορει καποιος να με διαφωτισει; Δοκιμασα να δημιουργησω το key που λειπει, το BaseDir δλδ αλλα δεν εχει καμια επιπτωση, ουτε με restart του τηλ .
  25. λετε οτι λεει η αμερικανικη βιομηχανια για τα κυβικα : οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο. και βγαζουν 5λιτρους κινητηρες με 260 αλογα, αντε 300. Ο TSI ειναι ενα βημα παραπανω απο ολους τους υπολοιπους, οσον αφορα την ιπποδυναμη ανα λιτρο. Ειναι επιτευγμα το οτι συνδιαζουν δυο υπερσυμπιεστες με τοση αρμονια. Οδηγειστε ενα tsi και θα δειτε. συμπεριφερεται σαν 2λιτρος στα αλογα, και σαν 2λιτρος diesel στην ροπη. (και κανει και ενα ελαφρυ τσουφ στην αλλαγη :) ). Οχι ξεσπασματα σαν evo και impreza. Ειναι ενας κινητηρας με πολιτισμενη λειτουργια. Διαβασα πιο πανω , οτι θα εχει περισσοτερες φθορες επειδη αποδιδει το ιδιο σε ολο το φασμα στροφων , σε σχεση με εναν απλα υπερσυμπιεσμενο. Αυτο ειναι απλα γελοιο. Ο κινητρας ειναι φτιαγμενος να αποδιδει με αυτην την υπερπληρωση: Ειτε λιγοτερη ειτε περισσοτερη ειναι μη ιδανικα για τετοια συμπιεση. και αν νομιζετε οτι οι υπολοιποι που "τουρμπιζουν" πιο πανω, οτι "ξεκουραζονται" στα χαμηλα, τοτε κανετε λαθος. Απλα δεν υπηρχε τροπος να επιτυχουν αλλη υπερπληρωση σε τετοιες στροφες. ενα θα πω : 175NM στο ρελαντι νομιζω οτι ξεκιναει απο 18.000 euro. για πειτε μου κατι ανταγωνιστικο σε αυτα τα λεφτα; και μην ακουσω το κλασσικο "Ειναι golf" γιατι ενα golf ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα απο πολλα αμαξια. βραβευτηκε Best New Engine in 2006 (ΥΓ. δεν εχω το tsi)
×
×
  • Create New...