Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δε σε πειράζει η σχετικά μικρή οθόνη,κάνεις χαλαρά την δουλειά σου.:cool: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία του.

Το έχω μια βδομάδα τώρα, του αναβάθμισα και την ROM στην τελευταία έκδοση και δουλεύει τέλεια :D. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής! Κανένα καλό theme δεν εχω βρεί να του βάλω μόνο :cry:

Το έκανα αυτό,αλλά πρέπει να ακουμπάω τον αντίχειρα μου πάνω στο 1 για να ανάβει το φως.Μόλις πάρω το χέρι μου σβήνει.Αμα είσαι σε σχετικά σκοτεινό μέρος,δεν μπορείς να γράψεις μήνυμα ή να πάρεις τηλ με το 1 χέρι.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?

Το δικό μου με light sensor off ανοίγει πάντα το φωτισμό των πλήκτρων. Όχι για πάντα όμως...

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

καλησπερα στο forum!η κοπελα μου εχει ενα 8500,και χθες της εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχει γεμισει ο χωρος των sms και πρεπει να σβησει μερικα για να το παρει.εσβησε τα περισοτερα εκανε restart ομως το μηνυμα οτι πρεπει να σβησει για να παραλαβει το μηνυμα εμφανιζεται ακαθεκτο..καμια συμβουλη???επισης μηπως βγηκε καποιο προγραμμα/patch που σε αφηνει να κανεις install τα java στην καρτα μνημης?thank u!:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ξερει κανεις που βρισκουμε εφαρμογες? Επισης πως το κανουμε Update? ευχαριστω

Εφαρμογες, μπορεις να δεις το φορουμ Smartphones Software.

Εγω περασα μια rom πολυ απλα.... κατεβαζεις το αρχειο RUU_... .exe και συνδεεις το κινητο με activesync. μετα απλως ακολουθεις τις οδηγιες.

απο ποιότήτα κατασκευής πως είναι?

Ικανοποιητικοτατο. Το εχω βεβαια λιγοτερο απο βδομαδα, αλλα ειναι αρκετα στοιβαρο. Μεγαλο μερος του ειναι μεταλλικο. (ειχα την εντυπωση οτι ειναι πλαστικο). Δεν μου τριζει, και το πορτακι "παιζει" ανεπαισθητα. Εχει μια περιεργη αισθηση στο ανοιγμα. (Ειναι λιγο, σαν μεντεσες :lol: ). Αλλα θα ελεγα οτι βολευει. Μονη ενσταση ειναι στο δακτυλιο γυρω απο την καμερα, που εχω την εντυπωση οτι ξεβαφει (νομιζω οτι ειναι κοινο προβλημα σε πολλα κινητα).

Αληθεια, ξερει κανεις εαν το πανω καπακι βγαινει; Χωρις κατσαβιδι εννοω ::)

Να προσθεσω οτι , το πληκτρολογιο ειναι ΠΟΛΥ σκληρο στην αρχη, αλλα μετα μαλακωνει. Νομιζα οτι απλα το συνηθησα, αλλα επιασα στα χερια μου ενα του κουτιου και ειναι πιο σκληρα. :)

bug το moblue:wacko:?εγώ το χρησιμοποιώ και μου δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα:happy:τι πρόβλημα σου βγάζει?

Πόσο μεγάλο αρχείο έχεις μεταφέρει?Δοκίμασα ένα video 5,6mb και το έστειλε κανονικά.Ενα άλλο 12,5mb κόλλησε στο 80%.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να απενεργοποιήσουμε το receive all incoming beams στη συσκευή.

Πόσο μεγάλο αρχείο έχεις μεταφέρει?Δοκίμασα ένα video 5,6mb και το έστειλε κανονικά.Ενα άλλο 12,5mb κόλλησε στο 80%.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να απενεργοποιήσουμε το receive all incoming beams στη συσκευή.

Το μεγαλύτερο που έχω στείλει είναι 10,4mb με το receive ενεργό αν έχει ο task πολλές εφαρμογές ανοιχτές, άρα λίγη μνήμη μου κολλάει κ εμένα οκ αλλά γενικά μια χαρά μου δουλεύει:O

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

http://www.wm-soft.com/products/smart-file-acceptor

Smart File Acceptor

Νομιζω οτι προκειται για το καλυτερο του ειδους, και κοστιζει μονο 3 δολλαρια. Εχω το demo και ειναι ΣΦΑΙΡΑ. Δεν ξερω πως, αλλα μεταφερει 3-4 φορες πιο γρηγορα. Μολις καταφερω να κανω την πληρωμη θα ποσταρω εντυπωσεις απο την πληρη εκδοση.

Τελικά πηρα και εγώ αυτό το κινητό...

Το θ΄μα είναι οτι χρειάζομαι έναν file explorer...βρήκα τον resco explorer αλλά δεν είναι δωρεάν;

Ξέρετε κάποιον δωρεάν αλλά και καλό;

Επίσης αν καποιος έχει τον resco cr***ed μπορεί να μου το στείλει με pm;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Γεια χαρά παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα bluetooth. Γίνεται η σύνδεση...όλα καλά, αλλά αν είναι μεγάλο το αρχείο που μου στέλνουν, όπως κάποιο mp3 μου λέει ότι δεν έχω χώρο και ακυρώνεται η λήψη. Αλλά έχω μία κάρτα 2gb σχεδόν άδεια, οπότε έχω χώρο...πως μπορώ να βάλω επιλογή τα δεδομένα μέσω bluetooth να αποθηκεύονται στην κάρτα (storage card) και όχι στην συσκευή? thnx

Το moblue είναι αυτό που ζητάς.Για να δουλέψει σωστά πρέπει να απενεργοποιήσεις το receive incoming beams από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Ευχαριστώ τον virus plus που μου το έστειλε :rolleyes:

Γεια χαρά παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα bluetooth. Γίνεται η σύνδεση...όλα καλά, αλλά αν είναι μεγάλο το αρχείο που μου στέλνουν, όπως κάποιο mp3 μου λέει ότι δεν έχω χώρο και ακυρώνεται η λήψη. Αλλά έχω μία κάρτα 2gb σχεδόν άδεια, οπότε έχω χώρο...πως μπορώ να βάλω επιλογή τα δεδομένα μέσω bluetooth να αποθηκεύονται στην κάρτα (storage card) και όχι στην συσκευή? thnx

Αρκετά καλό (ίσως και καλύτερο από το moBlue) είναι και το File Acceptor ψάξτε το στο gsm-forum:D

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Καλό και το file acceptor,αλλά μόλις πάω να στείλω ένα mp3 το pc διακόπτει την σύνδεση και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος, ενώ το moblue το λαμβάνει κανονικά.Προσπαθώ επίσης να τρέξω ένα ****** του resco και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω το κατάλληλο πιστοποιητικό.Υπάρχει κάποια λύση?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΜS ΤΗΣ WIND ΓΙΑ ΤΟ QTEK 8500???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC]

πολύ ωραίο κινητάκι με εξαιρετική -πλεον- τιμή :)

ξέρει κανείς εαν μπαίνει μια κάρτα wifi, σαν και αυτή σε μορφή micro SD ??

http://www.spectec.com.tw/products_detal.asp?dptype=w1sdw823

είναι το μόνο που του λείπει, νομίζω !!

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Ρε σεις εγκατέστησα μερικά παιχνιδάκια όπως d0om1 και 2(και άλλα) αλλά γίνεται μια βλακεία:Τα παιχνίδια παίζουν σε μικρότερη ανάλυση απο ότι του κινητού.Δηλαδη η ενεργη οθόνη του παιχνιδιού είναι μικρότερη απο την κανονική οθόνη του κινητού με αποτέλεσμα ο γυρω γυρω χώρος να είναι μαύρος.Ξέρετε καμία λυση για να μη ωγάζω τα μάτια μου;:D

Αυτά τα παιχνίδια που βρήκες θα είναι για WM2003 (ανάλυση 220 επί 176) ενώ το 8500 είναι WM2005 με ανάλυση 320 επί 240. Καταλαβαίνεις ότι το μαύρο γύρω-γύρω δεν το γλυτώνεις...
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

υπαρχει καποιο direct link για mo blue και File Acceptor cr**ed ??στο gsm γινεται ο χαμος και search =τιποτα....

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power