Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κοιταξεις στο σαιτ που σου δινω τα αναφερει αναλυτικα ;)

μπες στο φορουμ

http://4winmobile.com/forums/htc-hermes/

και κοιτα και εκει που ειναι η εγκυκλοπαιδια για τον τιτανα :)

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Hermes

zaharakhs johner thaaaaaaaaank you guys..prepei na teleiosw to diavasma ths exetastikhs mou kai na arxisw to diavasma gia ton tytana...:p thanx again

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω και εγω ο περιεργος τι κανει αυτο το fix;:Oεχει σχεση με τα γνωστα fixakia;:p

Mάλλον για το tcpmp το έβγαλαν επειδή στο tytn έκανε κάτι προβληματάκια μετα την aku3.

Guest lagoudakis
Mάλλον για το tcpmp το έβγαλαν επειδή στο tytn έκανε κάτι προβληματάκια μετα την aku3.
η πλακα ειναι οτι στον τιτανα παιζει μια χαρα,βεβαια για να μην κανει ''νερα''η εικονα στο βιντεο,εβαλα στα options-video τσεκαρα να ειναι στο raw framebuffer,η πλακα ειναι στο 3600 που δεν παιζει ο ηχος οτι και αν εχω κανει,ξεκιναει και σε 5'' σταματαει,μουγκα!!!και πρεπει να το σταματησω και να το ξαναξεκινησω για να ειναι οκ

gia osous exoun problhmata me to tcpmp(an kai nomizw oti o monos edw mesa eimai ego) mporeite na deite ayto: http://www.4winmobile.com/forums/htc-hermes/10022-updated-hermes-tcpmp-v0-81-unofficial-hybrid-media-player-all-codecs-here.html
Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

η πλακα ειναι οτι στον τιτανα παιζει μια χαρα,βεβαια για να μην κανει ''νερα''η εικονα στο βιντεο,εβαλα στα options-video τσεκαρα να ειναι στο raw framebuffer,η πλακα ειναι στο 3600 που δεν παιζει ο ηχος οτι και αν εχω κανει,ξεκιναει και σε 5'' σταματαει,μουγκα!!!και πρεπει να το σταματησω και να το ξαναξεκινησω για να ειναι οκ

πουλα το το 3600 και παρε το καιζερ :D:lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δεν θελω και πολυ!!!!!ετοιμος ειμαι:Dαλλα περιμενω την επιδοτηση γιατι ειναι μια 200αρου αλλα ειναι για 20/12 :(:(

πουλα το 3600 και παρτο τωρα :!:και μετα με την επιδοτηση παρε καποιο αλλο εμπορικο κινητο και δωστο πριν το ξεσφραγισεις :lol:

αν διαβασει η γυναικα σου κανα μηνυμα μου :worry:θα πει ""με τετοιους κανεις παρεα και σε ξεμυαλιζουν "":lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

μη μου βαζεις ιδεες τωρα:secret:αλλα λεω να περιμενω λιγο να δω πως θα παει σαν συσκευη,μην ξαναμπλεξω!!!!δεν αντεχω αλλο

εγω λεω να ξεκινησεις :p

μια χαρα παει !!

ασε που δεν παιρνουμε χαμπαρι εμεις απο τετοια :lol:

Για να βάλω στον Γιάννη άλλο ένα προβληματισμό.

ΕΤΕΝ Χ800 400ης ή 500ης ανάλογα από ποιό site το διαβάζεις, 128 μνήμη και VGA οθόνη και φυσικά GPS...και ράδιο :vava:

ΑΧ να είχε και πληκτρολόγιο.

Όσο για το ΤyΤΝ ΙΙ νέα τιμή 568.350 EUR + μεταφορικά από το store-XDA

ΕΤΕΝ Χ800 400ης ή 500ης ανάλογα από ποιό site το διαβάζεις, 128 μνήμη και VGA οθόνη και φυσικά GPS...και ράδιο :vava:

οχι και ΕΤΕΝ περικλη :blink:

δεν σε αναγνωριζω :rolleyes::D:lol:

οχι και ΕΤΕΝ περικλη :blink:

δεν σε αναγνωριζω :rolleyes::D:lol:

Aπορρίπτεται λόγο πληκτρολογίου γι αυτό και ψάχνω για την καλύτερη τιμή του ΤyΤΝ ΙΙ. :respect:Απλά η HTC δεν μπορούσε έστω το ράδιο να βάλει που το έχει και η ποιό απλή συσκευή?:rtfm:

Όσο για το ΤyΤΝ ΙΙ νέα τιμή 568.350 EUR + μεταφορικά από το store-XDA

Πρόκειται να έρθει και το Χ800+qwerty=M900!:D

Eπειδή η VGA είναι κόλλημα, θα προτιμούσα X800 και ας ήταν πιο αργό.

Πρόκειται να έρθει και το Χ800+qwerty=M900!:D

Eπειδή η VGA είναι κόλλημα, θα προτιμούσα X800 και ας ήταν πιο αργό.

Καλά johner μόλις είπα ότι καταστάλαξα, με βάζεις πάλι σε διλήμματα:hypno:

Καλά johner μόλις είπα ότι καταστάλαξα, με βάζεις πάλι σε διλήμματα:hypno:

ετσι ειναι ο γιαννης...θα σε βοηθησει παντα ακομη και εκει που δεν το περιμενεις :D

χοχο:D

Βασικά αν δε σε ενδιαφέρει (δηλαδή δεν έχεις δει) VGA οθόνη:drool: και το (φαντάζομαι) καλύτερο GPS τότε προτείνω ανεπιφύλακτα τον kaiser!:D

help gia allh mia fora...eixa kanei ena backup(contacts,mhnymata ktl) mesw PIMbackup se ena T830 pou eixa me wm5 fysika..otan paw na to epanaferw sto tytn me wm6 metaferonati ola ektos apo ta mhnymata tou inbox kai tou drafts(ta deleted metaferontai)..gia asfaleia eixa kanei 2 diaforetika backup me to idio programma kai sta 2 omws symbainei to idio....

help gia allh mia fora...eixa kanei ena backup(contacts,mhnymata ktl) mesw PIMbackup se ena T830 pou eixa me wm5 fysika..otan paw na to epanaferw sto tytn me wm6 metaferonati ola ektos apo ta mhnymata tou inbox kai tou drafts(ta deleted metaferontai)..gia asfaleia eixa kanei 2 diaforetika backup me to idio programma kai sta 2 omws symbainei to idio....

Κάνε άλλο ένα restore μόνο τα μηνύματα.

Κάνε άλλο ένα restore μόνο τα μηνύματα.

done that..same results...:(

done that..same results...:(

Με τα μηνύματα κάτι παίζει γιατί και εμένα πάντα με τη δεύτερη μου τα παίρνει σε όσες συσκευές το δοκίμασα. Από WM5 σε 6 δεν έτυχε να το δοκιμάσω οπότε ίσως παίζει ρόλο.

Με τα μηνύματα κάτι παίζει γιατί και εμένα πάντα με τη δεύτερη μου τα παίρνει σε όσες συσκευές το δοκίμασα. Από WM5 σε 6 δεν έτυχε να το δοκιμάσω οπότε ίσως παίζει ρόλο.

h lysh brethike...egine "anemakto" restore me to PIMbackup v.1.9...ola ok..thnx Giannh

καλησπερα παιδες... μετα απο μεγαλη αποχη :p απο το forum (αφου δν παρουσιαστηκαν οποιαδηποτε προβληματα...) να με και παλι... :D

μια ερωτησουλα να κανω...

αδαης και εγω που ειμαι

εχει τυχει σε κανενα με το που του αποστελνεται ενα sms ο τιτανας να παρουσιαζει το γνωστο Sleep Of Death και να μν επανερχεται με τπτ? μονο με soft reset???

εννοειται πως το μνμα χανεται απο προσωπου γης, αυτο δν το συζηταμε :)

εμενα μου μπηκε στ μυαλο πως ευθυνεται η καρτα μνημης.εχω win5 και δν βαζω 6 αφου μετα απο μεγαλη παλη καταφερα να το φερω στα μετρα μου :)

εχω την sandisk 2gb αυτη που αρκετες φορες "χανεται" και δν τη βλεπει ο τιτανας

περιμενω για τα φωτα σας

ναι αλλα να το παρω πως οφειλεται στην καρτα?γιατι απο που αλλου να του συνεβαινε? δν μου εβγαλε αλλο προβλημα... να κτυπησω ξυλο :d

apo oti exw diavasei oi kingston dn exoun tetio provlima

mono oi sandisk