Ferz Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Lagoudakis για μένα το είπες η για τον Eaglez? Να πω επίσης ότι είναι αυτό http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1049.htm ελπίζω κάποιος να γνωρίζει κάτι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ακολουθησε τις οδηγιες,απλο και ευκολο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293665 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 epidi den katexo poli kala tin aggliki glosa an katalaba kala katebazo to HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a to trexo kai eime etimos??? an mporite na moy ta analisete min kano kamia zimia ston titana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 epidi den katexo poli kala tin aggliki glosa an katalaba kala katebazo to HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a to trexo kai eime etimos??? an mporite na moy ta analisete min kano kamia zimia ston titana. την αγγλικη μπορει να μην την κατεχεις :O αλλα το greekglish παει συννεφο :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? μπορεις να τα βαλεις κανονικοτατα και χωρις κανενα προβλημα. τα ελληνικα της ace δεν δεχεται η συσκευη σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Λοιπόν το παιδί που το πουλαει προσπάθησε να το ξεκλειδώσει με το wwe unlocker που βρήκε στο http://www.xda-developers.com και του κόλλησε στο 57% και πλέον όποτε ανάβει του λέει “no gsm”.Έχει κανείς καμία ιδέα αν θα καταφέρω να το κάνω να ξαναδεί δίκτυο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chevicol Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Paidia kalispera kai syggnwmi ek ton proterwn !!Parakolouthw synexws to forum, omws gia prwti fora tha ithella na ypovalw kia egw ena erwtima kai den xerw pws ginetai !! (asxetos!!)Apla ithella na rwtisw efoson valw ta wm6 kai to metaniwsw pws tha mporesw na xanavalw ta wm5 ?? Eyxaristw kai sygnwmi !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? Όπως σου είπε ο Ζaxarakis μπορείς να βάλεις WM6 αλλά αν θές Ελληνικά σε όλο το περιβάλον μία πρόταση είναι αυτή που γράφω παραπάνω(δες τις φωτό από vodafone είναι). Άλλη πρόταση για Ελληνικά είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311105 Είναι δοκιμασμένη χωρίς κολλήματα και στην ταχύτητα παραπλήσια με την offisial. :wink: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.... αυτο ρωτουσα τοσο καιρο εδω... αρα δεν μπορουμε να εχουμε ακομα με τα wm6 160 χαρ στο ext. keyb. :-) Μπορείς να βάλεις επιπλέον το AE Keyboard Map και να έχει και στο εξωτερικό 160 χαρακτήρες. Τώρα δεν ξέρω αν δεν κολλάει με το Leng, αλλά εγώ που έχω αγγλική Rom και δεν έχω βάλει το Leng, έχω κανονικά στην original WM6 SMS 160 χαρακτήρων στο εξωτερικό πληκτρολόγιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μπορείς να βάλεις επιπλέον το AE Keyboard Map και να έχει και στο εξωτερικό 160 χαρακτήρες. Τώρα δεν ξέρω αν δεν κολλάει με το Leng, αλλά εγώ που έχω αγγλική Rom και δεν έχω βάλει το Leng, έχω κανονικά στην original WM6 SMS 160 χαρακτήρων στο εξωτερικό πληκτρολόγιο... Σ'ευχαριστώ Φίλε μου... Θα κάνω μια δικιμή να το δω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Lagoudakis για μένα το είπες η για τον Eaglez? Να πω επίσης ότι είναι αυτό http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1049.htm ελπίζω κάποιος να γνωρίζει κάτι…συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση:Oγια τον Eaglez πηγαινε η απαντηση φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Όπως σου είπε ο Ζaxarakis μπορείς να βάλεις WM6 αλλά αν θές Ελληνικά σε όλο το περιβάλον μία πρόταση είναι αυτή που γράφω παραπάνω(δες τις φωτό από vodafone είναι). Άλλη πρόταση για Ελληνικά είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311105 Είναι δοκιμασμένη χωρίς κολλήματα και στην ταχύτητα παραπλήσια με την offisial. :wink: lol anabathmistika stin 2.10gr euxaristo bebea i aporia parameni giati den pire tin ekdosi HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108_2_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έχει περάσει τα 06 καινα έχει προβλήματα? Πέρασα την ρομ του φίλου Σφακιανάκη και τα ελληνικά της ace και απο εκεί που δεν έιχα προβλήματα με τα 05 , κάθε τόσο έχω restart, κολλήματα και ειδικά στο κομμάτι τηλέφωνο καθε τόσο κολλάει , με πετάει , δεν έρχονται οι κλήσεις κλπ. Τα μόνα εξωτερικά προγράματα που έχω περάσει προς το παρόν είναι το resco explorer 5,35 και spd backup 1.5.1 . Υπάρχει περίπτωση να φταίει κατι με αυτα ; κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έχει περάσει τα 06 καινα έχει προβλήματα? Πέρασα την ρομ του φίλου Σφακιανάκη και τα ελληνικά της ace και απο εκεί που δεν έιχα προβλήματα με τα 05 , κάθε τόσο έχω restart, κολλήματα και ειδικά στο κομμάτι τηλέφωνο καθε τόσο κολλάει , με πετάει , δεν έρχονται οι κλήσεις κλπ. Τα μόνα εξωτερικά προγράματα που έχω περάσει προς το παρόν είναι το resco explorer 5,35 και spd backup 1.5.1 . Υπάρχει περίπτωση να φταίει κατι με αυτα ; κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ; Ευχαριστώ προκαταβολικά μιχαλη μετα την εγκατασταση των ελληνικων πρεπει να κανεις hard reset ;) αν και η ελληνικη ρομ της ace βαραινει πολυ τον τιτανα....δραματικα θα ελεγα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 μιχαλη μετα την εγκατασταση των ελληνικων πρεπει να κανεις hard reset ;) αν και η ελληνικη ρομ της ace βαραινει πολυ τον τιτανα....δραματικα θα ελεγα :O χμ, και τώρα Δημήτρη? έκανα ένα hard reset λίγο πριν και το μόνο που έβαλα ξανά είναι τις επαφές μου. Για να μην έχω προβλήματα πρέπει να περάσω πάλι τις ρομ (Αγγικη και εληνική ) ξανά και να κάνω μετά ξανά hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 φιλε μου μιχαλη κανονικα δεν πρεπει να εχεις αυτα τα προβληματα,εμενα με το που περασα την ρομ και μετα τα ελληνικα της ace μου εκανε μονο του hard reset,εσενα δεν σου εκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieggito Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Παιδιά ποια έκδοση RadioROM προτείνετε ?? κοιτάζω το xda και δεν ξέρω αν η τελευταία είναι η καλύτερη ή κάποια άλλη. Παράθεση "Αυτά τα κάνει ο Ζιοβάνι... και πριν από τριαντά χρόνια ο Πελέ...!" Χελάκης (Ολυμπιακός - Γαλατά 3-0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Παιδιά ποια έκδοση RadioROM προτείνετε ?? κοιτάζω το xda και δεν ξέρω αν η τελευταία είναι η καλύτερη ή κάποια άλλη. black satin medium just the best ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 χμ, και τώρα Δημήτρη? έκανα ένα hard reset λίγο πριν και το μόνο που έβαλα ξανά είναι τις επαφές μου. Για να μην έχω προβλήματα πρέπει να περάσω πάλι τις ρομ (Αγγικη και εληνική ) ξανά και να κάνω μετά ξανά hard reset? μιχαλη δεν χρειαζεται να τις ξαναπερασεις. αλλαξε τπτ η παλι τα ιδια? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Γιάννη , Δημήτρη σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Προς το παρών δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα ξανά εκτός απο μια κλήση που δεν ήρθε και που ίσως να οφείλετε και απο cosmote . Αν δω ότι μου κάνει κόλπα ξανά θα περάσω τις ρομ απο την αρχή. Δημήτρη υπάρχουν και Ελληνικά εκτός από αυτά της ace? Αν είναι να ελαφρύνω την συσκευή να τα περάσω με την λήξη της εγγύησης. Πάντως μια βόλτα απο χαλκιδα για καφε θα έρθω μια μέρα , αν μαλιστα εινα μεσα και ο Γιαννης ακομα καλύτερα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 τυχαιο θα ηταν αυτο με την κληση,μπορει να μην ειχες σημα εκεινη την στιγμη,φυσικα και να το κανονισουμε καποια στιγμη;)(ξερω βλεπετε ΑΕΚ τωρα:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 τυχαιο θα ηταν αυτο με την κληση,μπορει να μην ειχες σημα εκεινη την στιγμη,φυσικα και να το κανονισουμε καποια στιγμη;)(ξερω βλεπετε ΑΕΚ τωρα:D) αστα γιαννη...πικρα... αν και ειναι φυσιολογικη η καταληξη του αγωνα...δεν παυει να ειναι πικρα...τεραστια διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 re paidia exo paratitirisei oti to wi-fi tou titana se sxesi me alla kinita symbian nokia as poume einai poly xalia. oi alloi dipla mou sindeode kanonika se selides kai mena den exei sima sxedon katholou. edaksi to ti kraksimo akouo den fadazeste...:worry::wacko:;):D Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Καλημέρα παίδες... Όσοι βάλατε την original WM6 Rom, ίσως να έχετε κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγή WMA ή άλλων αρχείων. Σε εμένα για παράδειγμα, ο CorePlayer "πήδαγε" κατά την αναπαραγωγή WMA αρχείων ενώ ο WMPlayer δεν είχε πρόβλημα. Σε κάποια άλλα forums άλλοι χρήστες είχαν και κάποια άλλα παράπονα... Η λύση είναι να πετάξετε αυτά τα δύο αρχεία στον φάκελο των Windows που έχω εδώ και λογικά δεν θα έχετε άλλα προβλήματα. Το προτείνω μόνο για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα με την original WM6 Rom. Τα αρχεία δεν σβήνουν τους παλιούς drivers, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τους παλιούς αν το επιθυμήσετε... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!! WM5_WMV9_Codecs.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 re paidia exo paratitirisei oti to wi-fi tou titana se sxesi me alla kinita symbian nokia as poume einai poly xalia. oi alloi dipla mou sindeode kanonika se selides kai mena den exei sima sxedon katholou. edaksi to ti kraksimo akouo den fadazeste...:worry::wacko:;):D πιοια ρομ εχεις? εγω δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα, με τα wm6 τουλαχιστον :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts