Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η λύση για το Ελληνικό hardware πληκτρολόγιο είναι μια...

AEKMap!

Με αυτό σου γράφω τώρα! Και ένας φίλος με pm με ρώτησε που να το βρει, αλλά εμένα μου το δώσανε μαζϊ με το τηλέφωνο...

Είπα μηπως το βρίσκατε στο ipmart-forum, το παιδί που έψαξε, δεν το βρήκε...

η λυση δεν ειναι μονο μια.εκτος απο το aek map μπορεις να γραψεις ελληνικα με αγγλικη ρομ αν κανεις το αντιστοιχο tweak στην registry.

εμαθε κανεις νεα αν τελικα τα παιδια στο xda εκαναν τον τιτανα μας να παιζει gps?

παραθετω το aek map με ελληνικο πληκτρολογιο και την δυνατοτητα να γραφεις ελληνικα sms 160 χαραχτηρων.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η λυση δεν ειναι μονο μια.εκτος απο το aek map μπορεις να γραψεις ελληνικα με αγγλικη ρομ αν κανεις το αντιστοιχο tweak στην registry.

εμαθε κανεις νεα αν τελικα τα παιδια στο xda εκαναν τον τιτανα μας να παιζει gps?

παραθετω το aek map με ελληνικο πληκτρολογιο και την δυνατοτητα να γραφεις ελληνικα sms 160 χαραχτηρων.

Καλο το AEK και ευχαριστουμε αλλα και ποιο ειναι το tweak της registry

για να ειμαστε ολοκληρωμενοι? :D :rolleyes: :shifty:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Φίλε μου άψογος!!! Δεν είχα το ελληνικό πληκτρολόγιο και την δυνατότητα να γράφεις ελληνικά sms 160 χαραχτήρων!!!

Tnx!!!

Άρα και το παλικάρι που μου έστειλε pm μπορεί να το πάρει από εδώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Καλο το AEK και ευχαριστουμε αλλα και ποιο ειναι το tweak της registry

για να ειμαστε ολοκληρωμενοι? :D :rolleyes: :shifty:

Goto the following registry entry

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Oem\Qwerty]

There is a key called 'Layout' and it is in Decimal.

The default value of English ROM is 20409, and Chinese ROM is 20404 (both are in hexadecimal).

The suitable value for German Hermes keyboard is 20407 (132103 in decimal).

The suitable value for Spanish Hermes keyboard is 2040a (132106 in decimal).

Probably Hermes use 20+country ID (409=WWE, 407=German, 404=Trad. Chinese, etc...) format for keyboard layout value.

Other IDs can be found here: http://www.microsoft.com/globaldev/reference/winxp/xp-lcid.mspx.

The above settings does not work with the latest Hermes firmware, the following is required.

[HKEY_CURRENT_USER\keyboard layout\Preload]

"Default"="e0010414"

[HKEY_CURRENT_USER\keyboard layout\Preload\1]

"Default"="e0010414"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Oem\Qwerty]

"Layout"="132116"

The last setting is the same as in the above solution

These settings are for Norwegian keyboard, country code : 0414

Tested on fw. 1.31.502.1

ετσι οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει το aekmap ειτε το παραπανω registry tweak για να γραφει ελληνικα.οποιος ακολουθησει το tweak ας κανει κ ενα back up καλου κακου.εγω εχω ελληνικη rom στον τιτανα και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα απο τα δυο.οταν ομως ειχα qtek 9000 πριν περασω την ελληνικη rom, μου δουλεψαν κ τα δυο.ουτως η αλλως τα registry tweaks και στα δυο μηχανηματα ειναι τα ιδια.επομενως δεν νομιζω να εχει κανεις καποιο προβλημα.τις πληροφοριες τις ειχα βρει οταν ειχα το qtek 9000 απο το γνωστο μας site πριν κανα μηνα.

gesamfunai με το π990ι εισαι τελικα ευχαριστημενος?ασχετο βεβαια αλλα εδω και μερες βλεπω οτι αλλαξες το αβαταρ.εγω οπως ξερεις το ειχα κ το εδωσα λογω ελλειψης ιατρικων εφαρμογων.καλοριζικο anyway!ελπιζω ομως τον τιτανα σου να μην τον εδωσες.

kalispera.Molis agorasa to tytn kai exo mia erotisi.Pos mporo na metafero tis ikones,epafes kai minimata apo to Nokia 6260 sto tytn.

(P.S:Exo dimiourgisi antigrafo asfalias ston ipologisti mou me to Nokia PC Suite.)

Euxaristo

καλως ηρθες κ με γεια.

δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το back up του κινητου για τον τιτανα.αλλο φορματ.μπορεις να περασεις τις επαφες μονο μεσω συγχρονισμου με outlook.

βασικά εγώ δεν την έκανα ακόμα καθότι έχω δυο ερωτήσεις

α) τι έκδοση bootloader φοράει η ελληνική version

β) με αυτή θα μπορώ να γράφω ελληνικά και με το συρόμενο πληκτρολόγιο;

δεν ξερω ποια εκδοση φοραει η ελληνικη version.οταν εκανα την αναβαθμιση δεν προσεξα ποια εκδοση ειναι.νομιζω ομως οτι ειναι η 1,04.

αν εχεις αγγλικη ρομ δεν νομιζω πως μορεις να περασεις ομως την αναβαθμιση απο την ace-hellas.προκειται περι αναβαθμιση της ηδη ελληνικης ρομ και οχι μιας νεας ελληνικης ρομ.δεν ξερω αν με καταλαβες

gesamfunai με το π990ι εισαι τελικα ευχαριστημενος?ασχετο βεβαια αλλα εδω και μερες βλεπω οτι αλλαξες το αβαταρ.εγω οπως ξερεις το ειχα κ το εδωσα λογω ελλειψης ιατρικων εφαρμογων.καλοριζικο anyway!ελπιζω ομως τον τιτανα σου να μην τον εδωσες.

Γεια σου φιλε μου.Ευχαριστουμε ΚΑΙ για το registry tip...

Οσον αφορα το avatar ναι το αλλαξα (γιατι του ΤΥΤΝ δεν μου αρεσει -

το SPV ειναι πιο ομορφο αν υπηρχε θα το εβαζα...)

Τωρα εχω αυτα τα 2 drmdtsap και μου αρεσουν και τα 2 και ειμαι

πολυ ικανοποιημενος και με τα δυο.

Βεβαια ειναι 2 διαφορετικες συσκευες και η καθε μια αξιζει να ασχοληθεις

και να χρησιμοποιησεις,να εξερευνησεις....

Βεβαια το P990i χρειαζεται επειγοντως εφαρμογες καθε ειδους να

κυκλοφορησουν καθως και βελτιωσεις μεσω firmware se 3-4 βασικα σημεια..

AND NEWS >>> Αυριο μεθαυριο θα εχω στα χερια μου ενα 2ο SPV-M3100

ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το δικο μου Orange ξεκλειδωτο ΑΓΛΛΙΑΣ με εγγυηση.

Οπως καταλαβαινεις πρεπει να φυγει... :)

Οποιος ενδιαφερεται .....εδω ειμαι :rolleyes:

Sorry MODS σχεδον εβαλα αγγελια :X

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

θα συμφωνησω μαζι σου ως προς το θεμα της ομορφιας.το orange σανα μου φαινεται πιο ομορφο.αυτο το μαυρο χρωμα βλεπεις......χαιρομαι που εμεινες ικανοποιημενος απο το p990i.κριμα ομως που η συναλλαγη μας τοτε δεν εκατσε.θα γλυτωνα απο πολυ τρεξιμο,χρημα και αγχος....δεν πειραζει ομως.οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι some other time....τουλαχιστον εστω κ μετα απο ταλαιπωρια κατεληξα με την συσκευη που ηθελα και με βολευει στη δουλεια μου.αυτο εχει σημασια.καλο βραδυ φιλε gesamfunai.καλο βραδυ σε ολους σας.

α και κατι ακομα...κανεις ρε παιδια βρηκε ακρη με αυτα που λεγονται στο xda περι gps για τον τιτανα μας?λετε να τα καταφερουν τα παιδια εκει και τρεχουμε destinator pn και στην πλατφορμα μας?

παίδες ευχαριστώ πολύ για τα tip για τη γλώσσα. Όντας και γω κάτοχος SPV M3100 το ΑΕΚmap μου φάνηκε κάτι παραπάνω απο χρήσιμο. Φαντάζομαι ότι με τα registry hacks θα έχεις πλέον μόνιμο ελληνικό πληκτρολόγιο και δε θα μπορείς να το αλλάζεις κατα βούληση όπως με το AEKmap (πχ έβαλα το OK button δίπλα απο το tab να μου κάνει αλλαγή γλώσσας)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

Βάλε το αλλού! Θα απενεργοποιήσει όλα τα οκ!!! Διάλεξε πχ το μπλε και το "κενό"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Βάλε το αλλού! Θα απενεργοποιήσει όλα τα οκ!!! Διάλεξε πχ το μπλε και το "κενό"...

ναι ετσι κανε το.εχει δικιο ο neo_com.ο συνδιασμος αυτος ειναι ο καλυτερος.ετσι αλλαζει το πληκτρολογιο απο αγγλικα σε ελληνικα στα tytn που εχουν ελληνικη rom.ετσι δε θα χαλασεις καποια λειτουργια κουμπιου οπως ειναι το ''οκ''

παίδες ευχαριστώ πολύ για τα tip για τη γλώσσα. Όντας και γω κάτοχος SPV M3100 το ΑΕΚmap μου φάνηκε κάτι παραπάνω απο χρήσιμο. Φαντάζομαι ότι με τα registry hacks θα έχεις πλέον μόνιμο ελληνικό πληκτρολόγιο και δε θα μπορείς να το αλλάζεις κατα βούληση όπως με το AEKmap (πχ έβαλα το OK button δίπλα απο το tab να μου κάνει αλλαγή γλώσσας)

ναι το κακο με το registry tweak ειναι οτι η αλλαγη σε ελληνικο θα ειναι μονιμη.αλλα κ παλι εγω στο μεγιστο των περιπτωσεων ελληνικα γραφω παντα εκτος αν κανω πλοηγηση στο νετ σε ξενες σελιδες.γνωμη μου ειναι να βαλεις το aekmap λογω της επιλογης εναλλαγης πληκτρολογιου.το registry tweak το εδωσα για τον gesamfunai που το ζητησε.βεβαια το τι βολευει τον καθενα ειναι κατι υποκειμενικο.ο καλυτερος κριτης λοιπον ειναι η προσωπικη δοκιμη.

ρε παιδια να ρωτησω κατι?

το mame παιζει ολα τα roms?οταν βαζω το shinobi(το αγαπημανο μου παιχνιδι οταν ημουν πιτσιρικας) δεν το βλεπει καν?υπαρχει περιπτωση να παιζει μονο καποια συγκεκριμενα roms?

Kαλημέρα μάγκες...

Τα τελευταία νέα λένε για λειτουργία του GPS, απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μεταφορά δεδωμένων. Ένα παιδί στο forum του XDA είπε πως το πολύ σε 10 ημέρες το GPS του Tytn θα παίζει κανονικά...

Άντε να δούμε... Αν γίνει αυτό, τότε θα μιλάμε για το πιο ολοληρωμένο - χωρίς ράδιο - PPC...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια ο τιτανας μου οταν μιλαω και η μπαταρια ειναι στο 20% κλεινει η γραμμη και μετα απο μερικα δευτερα σβηνει.κ η μπαταρια δεν μου κραταει κ πολυ.ολα αυτα μετα την επισημη αναβαθμιση εληνικων (2.3.3) της ace-hellas για το ελληνικο firmware.γιατι ρε γαμωτο.ο τιτανας μου ειναι πολυ προσεγμενος στο θεμα της μπαταριας του.σκεφτειτε οτι στον υπολογιστη για συγχρονισμο το εβαζα μονο οταν χρειαζοταν φορτιση για να μην το χω στο ρευμα ενω εχει μπαταρια.τι να φταει?

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ PC ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΚΕΤ ΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ...).

ΠΟΥΛΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ QTEK S100 MOY KAI TI IPOD MOY ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ W950i ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΒΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ (ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΑ HBH-DS970).

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ W950i ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FIRMWARE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΦΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ..

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ PC ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TyTN ΚΑΙ ΤΟ Α2DP. ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΕΡΕΟΦΟΝΙΚΩΝ ΒΤ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ..

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΡΕΒΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΑ JABRA ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ..

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΙΤΑΝΑ? Η ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙPHONE?

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ PC ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΚΕΤ ΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ...).

ΠΟΥΛΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ QTEK S100 MOY KAI TI IPOD MOY ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ W950i ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΒΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ (ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΑ HBH-DS970).

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ W950i ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FIRMWARE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΦΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ..

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ PC ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TyTN ΚΑΙ ΤΟ Α2DP. ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΕΡΕΟΦΟΝΙΚΩΝ ΒΤ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ..

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΡΕΒΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΑ JABRA ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ..

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΙΤΑΝΑ? Η ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙPHONE?

Aμαν πια με αυτο το iphone.

Πως κανετε ολοι ετσι ? Σιγα την μεγαλη εφευρεση!!

Να παρεις TYTN

συμφωνω κ επ αυξανω.ΠΑΡΕ ΤΙΤΑΝΑ!!!σκεψου εγω μεχρι να παρω τιτανα ξερεις τι περασα απο τον σεπτεμβρη?λοιπον πουλησα ενα ipaq 6515 κ ενα sony psp,αγορασα ενα se p990i,το πουλησα και πηρα ενα qtek 9000,το πουλησα και επιτελους εχω τον τιτανα.βεβαια ενας νοημων ανθρωπος θα αγοραζε απευθειας τον τιτανα,αλλα nevermind.και ναι οταν ακους mp3 με ακουστικα η ενταση ειναι πολυ δυνατη καμια σχεση με se.By the way δεν ξαναγοραζω ποτε μα ποτε symbian phone.εχω περασει κ απο αυτα:nokia 6600,nokia ngage,nokia 7710,se p900i,se p990i.για μενα οι καλυτερες συσκευες για καποιον που το κινητο ειναι αντικειμενο δουλειας κ οχι μονο ειναι ppc.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ TyTN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ Α2DP? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΒΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ?

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ TyTN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ Α2DP? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΒΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ?

δοκιμασμενα...τα jabra BT620s

δες εδω http://www.myphone.gr/devices/gadgets-43.html

εγω τα πηρα απο εδω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=869538

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να ρωτήσω κάτι απλό.

Έχω το HTC tytn από ACE Hellas.

Άμα κάνω αναβάθμιση με ξένη ROM της ίδιας της HTC υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση μου?

Σε περίπτωση που κάνω το upgrade να κάνω επίσης downgrade το bootloader πάλι σε 1.04?

Μήπως γνωρίζει κάποιος πια είναι η τελευταία ελληνική firmware και που θα μπορούσα να τη βρω?

Θέλω να ρωτήσω κάτι απλό.

Έχω το HTC tytn από ACE Hellas.

Άμα κάνω αναβάθμιση με ξένη ROM της ίδιας της HTC υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση μου?

ναι δυστυχως:O

Σε περίπτωση που κάνω το upgrade να κάνω επίσης downgrade το bootloader πάλι σε 1.04?
απο οτι ξερω ειναι η 1.09 αγγλικη και δεν γινεται downgrade σε 1.04;)

Μήπως γνωρίζει κάποιος πια είναι η τελευταία ελληνική firmware και που θα μπορούσα να τη βρω?

στο φορουμ της qtek http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2662

αν εχεις αγορασει το τηλεφωνο σου απο ελλαδα και απο την ACE HELLAS τοτε κανε εγγραφη (ζητανε και ΙΜΕΙ συσκευης) και κατεβασε την νεα version. αν δεν μπορεσεις ,στειλε πμ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ναι δυστυχως:O

απο οτι ξερω ειναι η 1.09 αγγλικη και δεν γινεται downgrade σε 1.04;)

στο φορουμ της qtek http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2662

αν εχεις αγορασει το τηλεφωνο σου απο ελλαδα και απο την ACE HELLAS τοτε κανε εγγραφη (ζητανε και ΙΜΕΙ συσκευης) και κατεβασε την νεα version. αν δεν μπορεσεις ,στειλε πμ;)

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. :) Μόλις τελείωσα το update αλλά δε μου πείρε πάνω από 20λεπτά. Θα πρέπει να ανησυχώ?

Όταν πάω στη Γλώσσα μου λέει 2.3.3 πάντως.