Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνω σχεδον απολυτως με την τοποθετηση του φιλου hypersonic και στα θετικα και στα αρνητικα. Διαφωνω (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) με το συρομενο πληκτρολογιο. Δε μου'χει τυχει να ανοιγει "ευκολα". Εκτος κι αν συμβει αυτο αργοτερα...
Carpe Diem

paidia ti bezei me to screen protector??

ap oti eida den kostizei kai polla

exo arketes gratzounitses kai tha ithela na ksero apo kapoion pou exei ti gnomi tou kai ti pezei genikos:!: :blink:

GREEN PLANET

Παιδια βρηκα ενα TyTn μεταχειρισμενο 2 μηνων και το δινει €500. Ποια ειναι η γνωμη σας? Να το χτυπησω?

φιλε μου ειναι καλη η τιμη του.τσεκαρε το για χτυπηματα και τυχον γραντζουνιες στην οθονη πρωτα και αν ολα ειναι οκ (ενοειται οτι θα παρεις και χαρτι αγορας για εγγυηση βεβαια μαζι ετσι?) παρτο;)

αξιζει καθε δραχμη που θα δωσεις για το τηλεφωνο και 500ε ειναι πολυ καλη τιμη εως πολυ φθηνο θα ελεγα ;)

καμια σχεση με το p990i :X

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλησπέρα και από τον (βρεγμένο ως το κοκκαλο) Βολο :cry:

Απλα θα ηθελα να παρακαλεσω τον φιλο που ανεφερε πριν για το οτι ειδε μεγαλη διαφορα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της καμερας να δωσει τις ρυθμίσεις αυτές, γιατί όλοι θα τις θέλουν λογικά, και επίσης (σαν άμεσος μελλοντικός αγοραστης) να ρωτήσω που εχει φθασει το serial number των τηλεφωνων της Ace, γιατί τα προβλήματα της σειράς 628**** λέγεται ότι λύθηκαν μετά την 635****.

Επίσης με την Dynax ασχοληθηκε κανεις; Υπάρχει παραλληλη εισαγωγή;Χανεις κατι αν τους προτιμήσεις σε σχεση με την Ace;

Ευχαριστώ.....

Γεια σας παιδιά...

Όποιος γνωρίζει σας παρακάλω να μου απαντήσει ...

Τι τύπους video μπορεί να παίξει,μέχρι πόσα frame rate και μέχρι τι μέγεθος?

Και αν είναι εύκολο να μου πείτε με ποιο προγραμμα θα μπορώ να αποκωδικοποιώ video.

Live and let live...

3ον. Αν το ψαξεις καλα θα βρει λυση σε πολλα προβληματα. Για παραδειγμα.... αρχικα ειχα εκνευριστει πολυ με τα Alarms. Τελικα ειδα οτι ειναι πολυ βολικα. Και οτι ηχο θελεις μπορεις να βαλεις, και δονηση και οτι γουσταρεις. Απορω γιατι μερικοι εχουν προβλημα.. :confused:

Εγώ γιατί δεν μπορώ να βάλω τους ήχους που θέλω στο ξυπνητήρι.? Τους έβαλα μέσα στο φάκελο των windows, μικρυνα τα αρχεία, αλλά....δεν τα βλέπει. Καμία ιδέα?:(

ZRX1200S

Εγώ γιατί δεν μπορώ να βάλω τους ήχους που θέλω στο ξυπνητήρι.? Τους έβαλα μέσα στο φάκελο των windows, μικρυνα τα αρχεία, αλλά....δεν τα βλέπει. Καμία ιδέα?:(

ειναι wav ?;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Παιδιά, πολλές φορές όταν το χρησιμοποιώ και μετά το αφήσω σε αναμονή για μερικές ώρες, όταν μετά πάω να το ανοίξω, απλά δεν ανοίγει! Το πράσινο λαμπάκι αναβοσβήνει κανονικά, αλλά μόνο με soft reset ανοίγει (η οθόνη) τελικά. Ξερει κανείς τι είναι πάλι αυτό;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, πολλές φορές όταν το χρησιμοποιώ και μετά το αφήσω σε αναμονή για μερικές ώρες, όταν μετά πάω να το ανοίξω, απλά δεν ανοίγει! Το πράσινο λαμπάκι αναβοσβήνει κανονικά, αλλά μόνο με soft reset ανοίγει (η οθόνη) τελικά. Ξερει κανείς τι είναι πάλι αυτό;

μου το εχει κανει πολλες φορες και η μονη λυση ητανε το reset εδω οταν καμια φορα μου κανουνε αναπ. κολλαει.καποια λυση δεν νομιζω να υπαρχει.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμενα το εκανε συχνα, εκανα back up και hard reset. Ειναι μια βδομαδα τωτα και ολα οκ. Καποιο bug θα ειναι....

Χριστόφορος :music:

μήπως εκεινη την ωρα (ή πριν) το φορτιζεις ή το εχεις με το καλωδιο πανω στον υπολογιστη πριν ??

μια στις τρεις εμενα οταν το εχω πανω στην μπριζα και φωρτιζει ή το εχω στον υπολογιστη...οταν βγαλω το καλωδιο μετα παταω το κουμπι και δεν ανοιγει...το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα και το λαμπακι αλλα δεν ανοιγει...αν με παρω τηλεφωνο απλα δεν χτυπαει...

για αυτο λεω μήπως πριν σου συμβει αυτο το ειχες τιποτα συνδεδεμενο ???

χμ.... :worry:

Ρε παιδιά, σόρυ αλλά νομίζω ότι αρχίζω και σπάζομαι πολύ με την αργοπορία του "τηλεφώνου".

Και με το κόλλημα που έφαγε προχθές και αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία, γιατί ούτε σοφτ ρισέτ δεν έκανε.

Και με τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο ( το συρρόμενο) που ανα μερικές μέρες, αρνούνται να εμφανιστούν και θέλουν τη μία σοφτ ρισέτ, την άλλη απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος...

Και με την ολοένα και χειρότερη συνεργασία του με ένα μπλου τουθ της ΝΟΚΙΑ που απο την αρχή όλα πήγαιναν καλά έως άριστα...

Και με τον ήχο για τα ξυπνητήρια που λέει ένας φίλος παραπάνω...

Και με την αναμονή κλήσης που ΔΕΝ γίνεται εναλλαγή με καμιά Πίστη!

Και με το ιντερνετ που ανα μερικές μέρες αρνείται να μπει και ψάχνομαι πάλι το χαζοπούλι να δω τι σκ@τ@ πήγε λάθος!

Και με τις γρήγορες κλήσεις που μόνο γρήγορες δεν είναι.

Και με την αναγνώριση φωνής, που δεν τολμάω να χρησιμοποιήσω μη τυχόν και πάρει άλλ αντ άλλων όπως πολύ συχνά το συνηθίζει!

Και με τα προγράμματα ηχογράφησης συνομιλιών που κανένα δεν γράφει σοβαρά και τους δύο συνομιλητές!

Ουφ! Όσο κι αν δεν θέλω να το παραδεχτώ, έχω σπαστεί αρκετά!

Ρε παιδιά, όλα τα παραπάνω εσείς δεν τα αντιμετωπίζετε;

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάτι από τα παραπάνω;

Αν ναι, πείτε μου πως γιατί κοντεύω να φρικάρω...

Μόνο εγώ τα αντιμετωπίζω; :(

Εσείς όλα καλά; :blink:

Ιδιαίτερα το τηλέφωνο, εσάς σας πάει σφαίρα στους Τιτάνες; Τι διάολο κάνω΄λάθος;

Βοηθάτε Χριστιανοί! :worry:

Υ.Γ. Άντε ρε ΑΕΚάρα γτια την πρώτη σου νίκη αύριο να πάρουμε και καμιά τζούρα ευτυχίας! (για την ΑΕΚ δεν ξενερώνω ποτέ!)

Υ.Γ.2 (προς moderators) Τελικά τι έγινε ρε παλικάρια με αυτό το περίφημο review? Είχατε πει ότι θα κάνατε ένα αναλυτικό ριβιού πολύ σύντομα και ακόμη δεν έχω δει απολύτως τίποτα! Όπως και για το Ρ990... Τα έχετε τα κινητά; Τα δουλεύετε; Θα μας πείτε τίποτα κι εμάς;

δοκιμασες να το κανεις ενα format???

εγω μολις το εκανα και ειναι η 2 φορα απο τοτε που το πηρα.

και εμενα κολλουσε αλλα οχι και ετσι.αμα ητανε ετσι θα το ειχα πεταξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μην απογοητευεστε.

εγω ειχα ολα αυτα και ακομα αλλα τοσα :mad:

αλλα δεν φταιει το αμοιρο τηλεφωνο!!

παντα (συνηθως εκτος κι αν υπαρχει καποιο προβλημα τελικα στο κινητο )φταινε οι περιεργες αφαρμογες που εγκαθιστουμε .....εγω μετα απο πολλα πειραματα,soft alla kai hard resets....και πολλες φορες στησιμο απο την αρχη του τηλεφωνου :(,κατι που καταλαβαινετε τι σημαινει να στησεις απο την αρχη ενα wm με φορτωμενες τοσες εφαρμογες και τοσες ρυθμισεις(καμερα,ταχυδρομεια,ασυρματα δικτυα,ρυθμισεις δικτυου,msn,επαφες,ημερολογιο,ηχους κλησεων κλπ,θεματα,εφαρμογες και.....και....και......)κι ομως εχω πλεον καταληξει σε καποιες σταθερες εφαρμογες που εχω μονιμα και απροβληματιστα στο κινητο και τις οποιες τις εχω σε ενα μπακ απ (μνημη τηλ αλλα και καρτας..)ετσι ωστε να μπορω να πειραματιζομαι πλεον ανετα και αν κατι δεν παει καλα να κανω ενα απλο restore και ξανα απο την αρχη:rolleyes:

εχω απο παιχνιδια

hellfire

backgammon

mummy maze

virtual pool

και τα 2 τα δικα του

και απο προγραμματα

tytn_patch(η ειδοποιηση κλησεων που λεγαμε...μιας και ειναι απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν το δικο μου)

handy menu

handy switcher

mem maid

i launcher 3

spb backup

spb weather

wordmate 2006 pro

resco file explorer

resco photo viewer

destinator 6

uptime

hellenic callendar (του δικου μας δημητρη παπαδημητριου)

pocket tv

sipchange

screen snap

screen capture

slovoed en-gr full

flash player (macromedia)

αυτα ολα μαζι ειναι και το μονιμο και ασφαλεστερο μεχρι στιγμης back up μου περιλαμβανοντας ολες τις πασης φυσεως ρυθμισεις που κανουμε στο κινητο μας ωστε να γινεται η ζωη μας πιο ευκολη;)

φυσικα ειναι πολλοι οι πειρασμοι με τοσες εφαρμογες που κυκλοφορουν στην αγορα και μας βαζουν σε περιπετειες καθε φορα που καποια απο αυτες δεν ειναι ακρως συμβατη,ειτε με το τηλεφωνο ειτε με καποια εφαρμογη αλλη που εχουμε ηδη εγκατεστημενη στο κινητο μας.... με τα σπαστικα και εκνευριστικα αποτελεσματα που αναφερουν τα παιδια πιο πανω.

μην σας παιρνει απο κατω..αν θελαμε να ειχαμε ενα τηλ που να μην παρουσιαζει ασυμβατοτητες σε διαφορα apps & games

και να μην κολαει απο αυτες και να μην χρειαζεται να ασχολουμαστε μαζι του.........

τοτε δεν θα ειχαμε WM η οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ""ανοιχτου λογισμικου""

:):):)

παιδια μην απογοητευεστε.

εγω ειχα ολα αυτα και ακομα αλλα τοσα :mad:

αλλα δεν φταιει το αμοιρο τηλεφωνο!!

παντα (συνηθως εκτος κι αν υπαρχει καποιο προβλημα τελικα στο κινητο )φταινε οι περιεργες αφαρμογες που εγκαθιστουμε .....εγω μετα απο πολλα πειραματα,soft alla kai hard resets....και πολλες φορες στησιμο απο την αρχη του τηλεφωνου :(,κατι που καταλαβαινετε τι σημαινει να στησεις απο την αρχη ενα wm με φορτωμενες τοσες εφαρμογες και τοσες ρυθμισεις(καμερα,ταχυδρομεια,ασυρματα δικτυα,ρυθμισεις δικτυου,msn,επαφες,ημερολογιο,ηχους κλησεων κλπ,θεματα,εφαρμογες και.....και....και......)κι ομως εχω πλεον καταληξει σε καποιες σταθερες εφαρμογες που εχω μονιμα και απροβληματιστα στο κινητο και τις οποιες τις εχω σε ενα μπακ απ (μνημη τηλ αλλα και καρτας..)ετσι ωστε να μπορω να πειραματιζομαι πλεον ανετα και αν κατι δεν παει καλα να κανω ενα απλο restore και ξανα απο την αρχη:rolleyes:

εχω απο παιχνιδια

hellfire

backgammon

mummy maze

virtual pool

και τα 2 τα δικα του

και απο προγραμματα

tytn_patch(η ειδοποιηση κλησεων που λεγαμε...μιας και ειναι απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν το δικο μου)

handy menu

handy switcher

mem maid

i launcher 3

spb backup

spb weather

wordmate 2006 pro

resco file explorer

resco photo viewer

destinator 6

uptime

hellenic callendar (του δικου μας δημητρη παπαδημητριου)

pocket tv

sipchange

screen snap

screen capture

slovoed en-gr full

flash player (macromedia)

αυτα ολα μαζι ειναι και το μονιμο και ασφαλεστερο μεχρι στιγμης back up μου περιλαμβανοντας ολες τις πασης φυσεως ρυθμισεις που κανουμε στο κινητο μας ωστε να γινεται η ζωη μας πιο ευκολη;)

φυσικα ειναι πολλοι οι πειρασμοι με τοσες εφαρμογες που κυκλοφορουν στην αγορα και μας βαζουν σε περιπετειες καθε φορα που καποια απο αυτες δεν ειναι ακρως συμβατη,ειτε με το τηλεφωνο ειτε με καποια εφαρμογη αλλη που εχουμε ηδη εγκατεστημενη στο κινητο μας.... με τα σπαστικα και εκνευριστικα αποτελεσματα που αναφερουν τα παιδια πιο πανω.

μην σας παιρνει απο κατω..αν θελαμε να ειχαμε ενα τηλ που να μην παρουσιαζει ασυμβατοτητες σε διαφορα apps & games

και να μην κολαει απο αυτες και να μην χρειαζεται να ασχολουμαστε μαζι του.........

τοτε δεν θα ειχαμε WM η οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ""ανοιχτου λογισμικου""

:):):)

κανε hard reset ,kai meta ανα μια ημερα βαζε απο 1 προγραμα.Για να μπορεσεις να τσεκαρεις ποια κανυν ζημια

κανε hard reset ,kai meta ανα μια ημερα βαζε απο 1 προγραμα.Για να μπορεσεις να τσεκαρεις ποια κανυν ζημια

μα :blink::blink::blink:

δεν ειπα εγω οτι εχω καποιο προβλημα...:)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ βγαζεται την μπαταρια σε καθε κολημα.οταν μας μπλοκαρη Α)ΚΑΝΟΥΜΕ SOFT reset β) hard reset

Αν δηλαδή βγάλω την μπαταρία, τι θα γίνει; Δεν είναι το ίδιο με το να σβήνει ξαφνικά μετά από αδύναμη μπαταρία;

Το πρόβλημα πράγματι, δεν το είχε ο ζαχαράκις αλλά εγώ...

Παιδιά, ξαναρωτάω: Εσάς το τηλέφωνο πάει σφαίρα; Όταν τερματίζετε μια κλήση, η γραμμή κλείνει αμέσως; Όταν πατάτε το πράσινο κουμπάκι (αποδοχή κλήσης - απάντηση) η γραμμή ανοίγει αμέσως;

Κανείς δεν μου απαντάει σ' αυτό!

όλοι είστε ικανοποιημένοι με την λειτουργία ως τηλέφωνο;

Για να ξέρω ότι εγώ έκανα το λάθος, πείτε μου ρε παιδιά...

Και μετά θα κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον από σας να μου ανοίξει τα μάτια... Αλλά απαντήστε μου ρε παίδες... Πλιζ!

Υ.Γ. πάω ΟΑΚΑ. Πάω να φέρω τα θραύσματα από το ρόδι...

Αν δηλαδή βγάλω την μπαταρία, τι θα γίνει; Δεν είναι το ίδιο με το να σβήνει ξαφνικά μετά από αδύναμη μπαταρία;

Παιδιά, ξαναρωτάω: Εσάς το τηλέφωνο πάει σφαίρα; Όταν τερματίζετε μια κλήση, η γραμμή κλείνει αμέσως; Όταν πατάτε το πράσινο κουμπάκι (αποδοχή κλήσης - απάντηση) η γραμμή ανοίγει αμέσως;

Και μετά θα κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον από σας να μου ανοίξει τα μάτια... Αλλά απαντήστε μου ρε παίδες... Πλιζ!

Φίλε Σωτήρη όπως ξέρεις παρόλο που το έχω 2 βδομάδες περίπου, ο χρόνος που είχα στην διάθεση μου την περίοδο αυτή είναι λίγος για να ασχοληθώ με το μικρό θαυματάκι. Ωστόσο , αν και έχω περάσει μόνο τον resco explorer και και to Hellenic calendar (ας είναι καλά ο lagoudakis γιατί μόνος δεν θα τα κατάφερνα) μπορώ να σου πω την συμπεριφορά του δικού μου ως τηλέφωνο. Ναι είναι κάπως αργό σε σχέση με τα κλασικά κινητά που είχα ως τώρα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να αποτελεί πρόβλημα. Και ξέρεις ότι λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας κάνω και δέχομαι πάνω από 50 κλήσεις την ημέρα. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι στο βαθμό που σκέπτομαι να το αλλάξω, ούτε κατά διάνοια. Με αμείβουν και με το παραπάνω οι επιπλέον δυνατότητές του και μάλιστα δίχως να το έχω μάθει και δίχως εξωτερικά προγράμματα. Όσο γι αυτό όλο και κάποιος θα μου δώσει τα φώτα και το ..λογισμικό… έτσι δεν είναι zaxarakis ? :) :) :)

Αν θέλεις , καφεδάκι ξανά Φιλαδέλφεια, τα τεστάρουμε δίπλα δίπλα στον τηλεφωνικό τομέα για να δούμε αν έχεις πρόβλημα .

Κάθε συνάδελφος κάτοχος tytn, αεκτζης η όχι, καλοδεχούμενος.

ΥΓ. Τυχερέ.. εγώ θα το δω TV. Να κανονίσουμε τα παιχνίδια του επόμενου γύρου να πάμε παρέα ρε συ …

οχι μιχαλη το τηλ δεν παει σφαιρα....

γιατι δυστυχως ειναι smartphone με πιο πολλες δυνατοτητες μικρου υπολογιστη και ειναι και τηλεφωνο...ενω τα κοινα τηλ ειναι μονο τηλ και το παλευουν να γινουν μικροι υπολογιστες χωρις φυσικα να τα καταφερνουν το ιδιο καλα οπως ο τιτανας μας;)

και μενα οταν θελω να σταματησω μια κληση πρεπει η να περιμενω 2-3 δευτερολεπτα αφου πατησω το στοπ μεχρι να τερματισει η κληση..ισως με καποιο firmware update να διορθωθει αυτο και καποια αλλα ψιλο προβληματακια που δεν ειναι αξια να αναφερθουν μιας και δεν ειναι καν σοβαρα ωστε να τα συζηταμε.

το μονο που με απογοητευει σε αυτο το θεμα...ειναι η ταχυτητα της εταιρειας του κινητου με την οποια κυκλοφορει firmware updates.....στο 9000 εβγαλε update κοντα(αν κανω λαθος διορθωστε με )μετα περιπου ενα 6μηνο και !!!!:mad:

παντως καλα ειναι να κανονισουμε και κανα καφεδακι να τα πουμε και απο κοντα με τα εργαλεια στην παραταξη :p και να λυθουν πολλες αποριες ζωντανα πλεον ;)

ΥΓ αντε ρε ΑΕΚΑΡΑ κανε το θαυμα σου σημερα!!!

με 10 παιζουν και μπορουμε ρε γαμωτο......αρκει να το πιστεψουνε και οι παικτες μας.....:(

Όσο γι αυτό όλο και κάποιος θα μου δώσει τα φώτα και το ..λογισμικό… έτσι δεν είναι zaxarakis ? :) :) :)

Αν θέλεις , καφεδάκι ξανά Φιλαδέλφεια, τα τεστάρουμε δίπλα δίπλα στον τηλεφωνικό τομέα για να δούμε αν έχεις πρόβλημα .

Κάθε συνάδελφος κάτοχος tytn, αεκτζης η όχι, καλοδεχούμενος.

ΥΓ. Τυχερέ.. εγώ θα το δω TV. Να κανονίσουμε τα παιχνίδια του επόμενου γύρου να πάμε παρέα ρε συ …

ενοειται οτι θα εχετε οτι ζητησετε :)

οτι εχω σχετικο με το τηλ ειναι κοινο σε οποιον απλα το θελησει :)

μιας και ειμαστε και ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αλλα και κατοχοι του ΤΙΤΑΝΑ και σε ολους μας αρεσει ο καφες και η συζητηση κανονιστε να τα πουμε κι απο κοντα :p

θα χω και καποια.........CDs καμενα ετοιμα με .......υλικο για τους παρευρισκομενους :lol::lol::lol:

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!

γεια σου ρε νικολα :D:D