Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο διαβασμα και των 21 σελιδων του συγκεκριμενου θεματος, μπορω να πω οτι με εχετε ψησει και ειμαι φουλ για να χτυπησω και εγω αυτο το μικρο θαυμα.

Βασικα το σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο, αλλα επειδη θελω να κανω ανανεωση συμβολαιου vodafone (λογω πολυ καλης επιχορηγησης) το ειχα απορριψει αφου συνηθως η vodafone ειναι η τελευταια που φερνει τα νεα μοντελα.

Ελα ομως που εδω εκανε την εκπληξη και το εχει ηδη διαθεσιμο!!! :D :D :D

Λοιπον πριν κανω οποιαδηποτε κινηση θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια που απο οτι ειδα δεν εχουν ειπωθει στα προηγουμενα post.

1) Αφου θα το παρω απο vodafone, θα ειναι η ελληνικη version. Και ρωτω: αυτο σημαινει οτι ΟΛΟ ΤΟ MENU ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ??? Δηλαδη δεν υπαρχει επιλογη οπως σε καποια κινητα, να βαλω το μενου στην αγγλικη γλωσσα???

Πιστευω οτι πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα να βλεπεις τα WM5 στα ελληνικα...

2) Θελω να ρωτησω κατι για τα SMS. Εγω σε γενικες γραμμες γραφω αρκετα sms. Γιαυτο ακριβως το λογο απερριψα το S200. Στο TyTN Βολευει το πληκτρολογια ή ειναι λιγο πικρα η κατασταση? Ενταξει δεν περιμενω την ευκολια ενος απλου κινητου. Αλλα ρε παιδια οταν πηγα να γραψω μηνυμα με το S200, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ :wacko:

ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???

3) Μπορει κανεις να πει τι ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια αγορας? Ποιο πολυ για τη θηκη ενδιαφερομαι.

και 4) Βλεπω μεγαλη απογοητευση απο την καμερα. Να πω την αληθεια απο ενα videaki που ειδα παραπανω, δεν ενθουσιαστηκα. Μπορει κανεις να σηκωσει καμμια φωτογραφια να παρουμε καμμια ιδεα???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα απο διαβασμα και των 21 σελιδων του συγκεκριμενου θεματος, μπορω να πω οτι με εχετε ψησει και ειμαι φουλ για να χτυπησω και εγω αυτο το μικρο θαυμα.

Βασικα το σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο, αλλα επειδη θελω να κανω ανανεωση συμβολαιου vodafone (λογω πολυ καλης επιχορηγησης) το ειχα απορριψει αφου συνηθως η vodafone ειναι η τελευταια που φερνει τα νεα μοντελα.

Ελα ομως που εδω εκανε την εκπληξη και το εχει ηδη διαθεσιμο!!! :D :D :D

Λοιπον πριν κανω οποιαδηποτε κινηση θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια που απο οτι ειδα δεν εχουν ειπωθει στα προηγουμενα post.

1) Αφου θα το παρω απο vodafone, θα ειναι η ελληνικη version. Και ρωτω: αυτο σημαινει οτι ΟΛΟ ΤΟ MENU ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ??? Δηλαδη δεν υπαρχει επιλογη οπως σε καποια κινητα, να βαλω το μενου στην αγγλικη γλωσσα???

Πιστευω οτι πρεπει να ειναι μεγαλη ξενερα να βλεπεις τα WM5 στα ελληνικα...

2) Θελω να ρωτησω κατι για τα SMS. Εγω σε γενικες γραμμες γραφω αρκετα sms. Γιαυτο ακριβως το λογο απερριψα το S200. Στο TyTN Βολευει το πληκτρολογια ή ειναι λιγο πικρα η κατασταση? Ενταξει δεν περιμενω την ευκολια ενος απλου κινητου. Αλλα ρε παιδια οταν πηγα να γραψω μηνυμα με το S200, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ :wacko:

ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???

3) Μπορει κανεις να πει τι ακριβως περιλαμβανει η συσκευασια αγορας? Ποιο πολυ για τη θηκη ενδιαφερομαι.

και 4) Βλεπω μεγαλη απογοητευση απο την καμερα. Να πω την αληθεια απο ενα videaki που ειδα παραπανω, δεν ενθουσιαστηκα. Μπορει κανεις να σηκωσει καμμια φωτογραφια να παρουμε καμμια ιδεα???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D

1. Λογικά θα είναι το ελληνικό. Στα υπόλοιπα ελληνικά της αγοράς έχεις την επιλογή να το γυρισείς σε αγγλικό περιβάλλον. Επειδή όμως η vodafone πολύ συχνά κάνει τα δικά της καλό είναι να επιβεβαιώσεις μαζί τους. Αν έχουν τη συσκευή για επίδειξη η αλλαγή γίνεται μέσα από τα settings. Μπορείς ίσως να το τσεκάρεις και μόνος σου.

2. Καμία σχέση με το S200 καθώς εδώ έχεις hardware keyboard. Όταν το συνηθίσεις είναι σα να γράφεις με πληκτρολόγιο (σχεδόν...)

3. Η συσκευασία περιέχει: συσκευή, hands-free, θήκη, μπαταρία, manuals, usb καλώδιο & CD. Η θήκη προσωπικά μου άρεσε πολύ και δε σκοπεύω να την αλλάξω.

4. Η κάμερα όντως είναι πολύ μέτρια. Αν θες κινητό με υψηλές δυνατότητες κάμερας θα χρειαστεί να δεις κάτι άλλο (κάποιο πιο "multimedia" κινητό...)

Ξέρει κανείς πώς μπορεί να αλλάξει το background στο Phone? Αλλάζω themes, αλλάζει το background στην today screen αλλά αυτό το πράσινο background στο phone δε λέει να αλλάξει. Καμιά ιδέα?

Πας --> Έναρξη / Ρυθμίσεις / Σήμερα ;)

Νίκος,

:)

Πας --> Έναρξη / Ρυθμίσεις / Σήμερα ;)

Έτσι αλλάζει το background από το theme - όχι από το phone utility...

τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με αυτό (δες τα link παραπάνω)...

Άργησα λίγο να απαντήσω φίλε μου αλλά δουλειές...

Λοιπόν, μερικές σελίδες πιο πίσω (σόρυ που δεν έψαξα αλλά τρέχω όλη μέρα) θα βρεις ένα ποστ όπου κάποιος ρωτάει για νέο μοντέλο HTC. Δίνει και λίνκ όπου φαίνεται ότι ετοιμάζεται το ίδιο ακριβώς μοντέλο με τον τιτάνα αλλά χωρίς πληκτρολόγιο.

Μια ερώτηση γενικού περιεχομένου για όλα τα παιδιά του φόρουμ.

Είναι τόσο αργό στις κλήσεις επειδή είναι ππσ - δηλαδή άλλης τεχνοτροπίας - από τα σμαρτφόουνς ή εγώ έχω πρόβλημα;

τερματίζω κλήση και κλείνει μετά από 2 - 3 δευτρερόλεπτα!

Προσπαθώ να περάσω γρήγορα από μια ενεργή κλήση που μόλις τερματίζεται σε μια που είναι σε αναμονή και ..."φέξε μου και γλύστρησα!"

Στα εικονικά πλήκτρα, πιέζεις πρώτα το ένα νούμερο να ακουστεί και το μπιπ και αφού χορτάσεις μπιπ, μπορείς να πιέσεις και το επόμενο!

Άνοιγμα - κλείσιμο τηλεφώνου αργό μέχρι αγανακτήσεως! Προχθές μάλιστα νόμιζα ότι κόλλησε και πήγα να του κάνω σοφτ ρισέτ!

Συμβαίνει σε όλους;

:blink:

Και ναι, πρόσεξα να μην έχω πολλά προγράμματα να τρέχουν "από πίσω", για την ακρίβεια μάλιστα τα έκλεινα όλα και το τηλέφωνο (σε λειτουργία ως τηλέφωνο) εξακολουθούσε και σερνόταν...

Σοφτ ρισέτ χρειάστηκε και κάποια στιγμή που το πληκτρολόγιο (χαρντγουέαρ) δεν άλλαζε σε ελληνικά... Βρε τίποτα λέμε... Μετά το σοφτ επανήλθε βέβαια... :happy:

Να σημειώσω επίσης ότι το τηλέφωνο αργεί να ανταποκριθεί και σε κουμπιά χαρντγουέαρ. Τελειώνεις την κλήση και πατάς το κόκκινο τηλεφωνάκι κι αυτό μετράει μερικά ακόμη δεύτερα μέχρι να κλείσει επιτέλους τη ρημάδα τη γραμμή... :(

Μερικές φορές, αργεί τόσο που φοβάμαι να πω οτιδήποτε (ξέρεις παίρνει το αφεντικό και μόλις το κλείνεις τον στέλνεις στο διάολο) μη τυχόν και ακούει ακόμη!!! :lol:

Κάνω κάτι λάθος το στραβάδι;

Υ.Γ. Ρε παιδιά έλεος! Με την ηχώ στο μπλέ δόντι (για όσους με ακούν) υπάρχει λύση ή φταίει το ακουστικό που είναι παλιό ΝΟΚΙΑ;

Αυτά τα προβλήματα απόκρισης που αναφέρεις (όχι όμως τόσο έντονα όσο λες) τα είχα στο jasjar. Βελτιώθηκαν αρκετά με τη νέα rom που έβαλα.

Στο TyTN δεν έχω τέτοια προβλήματα.

1-2 ερωτήσεις που μπορεί να βοηθήσουν:

(1) Είναι το ελληνικό ή το πήρες από έξω

(2) Από πότε το έχεις? Μήπως είναι από τα πρώτα devices τα οποία είχαν αρκετά προβληματάκια?

(3) Τα είχες αυτά τα προβλήματα από την αρχή ή εμφανίστηκαν στην πορεία? Αν εμφανίστηκαν στην πορεία ίσως θα έπρεπε να εξετάσεις την περίπτωση ενός hard reset...

Για δείτε αυτό το "tweak": http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=61984

"Διορθώνει" τα ενοχλητικά beep όταν ανεβοκατεβάζεις την ένταση κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Επισης κάνει την απόκριση του jog κατά τη διαδικασία αυτή πιο γρήγορη...

Αυτά τα προβλήματα απόκρισης που αναφέρεις (όχι όμως τόσο έντονα όσο λες) τα είχα στο jasjar. Βελτιώθηκαν αρκετά με τη νέα rom που έβαλα.

Στο TyTN δεν έχω τέτοια προβλήματα.

1-2 ερωτήσεις που μπορεί να βοηθήσουν:

(1) Είναι το ελληνικό ή το πήρες από έξω

(2) Από πότε το έχεις? Μήπως είναι από τα πρώτα devices τα οποία είχαν αρκετά προβληματάκια?

(3) Τα είχες αυτά τα προβλήματα από την αρχή ή εμφανίστηκαν στην πορεία? Αν εμφανίστηκαν στην πορεία ίσως θα έπρεπε να εξετάσεις την περίπτωση ενός hard reset...

1. Ελληνικότατο

2. 3 - 4 εβδομάδες (μυαλό κουρκούτι δεν θυμάμαι ακριβώς)

3. Μάλλον από την αρχή... Αλλά τότε δεν είχα μπει σε φουλ ρυθμούς τηλεφωνημάτων. Τώρα...

Σε γενικές γραμμές ρε παιδιά, αν το συγκρίνετε με το προηγούμενο τηλέφωνό σας (που δεν ήταν ππσ) υπάρχει διαφορά στην απόκριση του τηλεφώνου (ως λειτουργία) ;:confused:

1. Ελληνικότατο

2. 3 - 4 εβδομάδες (μυαλό κουρκούτι δεν θυμάμαι ακριβώς)

3. Μάλλον από την αρχή... Αλλά τότε δεν είχα μπει σε φουλ ρυθμούς τηλεφωνημάτων. Τώρα...

Σε γενικές γραμμές ρε παιδιά, αν το συγκρίνετε με το προηγούμενο τηλέφωνό σας (που δεν ήταν ππσ) υπάρχει διαφορά στην απόκριση του τηλεφώνου (ως λειτουργία) ;:confused:

Αν το συγκρίνεις με τηλέφωνο που δεν ήταν ppc τότε ναι οι αποκρίσεις έχουν μεγάλη διαφορά. Αν το συγκρίνεις με άλλα ppc τότε πιστεύω ότι στο TyTN οι αποκρίσεις έχον βελτιωθεί σημαντικά...

Το πήρααααααα επιτέλους.Είναι η πρώτη μου επαφή με ppc κ όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστώ πολύ βοήθεια.Μήπως για αρχή μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να αποθηκεύω ήχους στην sd και να μπορώ απο εκεί να ορίζω ήχους κλήσεις?:help:

Το πήρααααααα επιτέλους.Είναι η πρώτη μου επαφή με ppc κ όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστώ πολύ βοήθεια.Μήπως για αρχή μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να αποθηκεύω ήχους στην sd και να μπορώ απο εκεί να ορίζω ήχους κλήσεις?:help:

Καλορίζικο... Λοιπόν για την ερώτησή σου.Όπως είσαι συνδεδεμένος με το activesync από το pc σου πάτα το κουμπί explore. Στο παράθυρο που ια ανοίξει διπλό κλικ στο εικονίδιο με το PDA και από εκεί διπλό κλικ στο folder "Storage Card". Εκεί μπορείς να αντιγράψεις ό,τι θες.

Αφού βάλεις την sd μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα soft reset αν δεν την δει κατευθείαν...

Αν το συγκρίνεις με τηλέφωνο που δεν ήταν ppc τότε ναι οι αποκρίσεις έχουν μεγάλη διαφορά. Αν το συγκρίνεις με άλλα ppc τότε πιστεύω ότι στο TyTN οι αποκρίσεις έχον βελτιωθεί σημαντικά...

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω το νέο είδος τηλεφώνου που χρησιμοποιώ και να μην περιμένω αστραπές και βροντές από τον τιτάνα σε ότι αφορά το "τηλέφωνο".

Νομίζω όμως, ότι αν μπορεί να το πει κανείς μειονέκτημα, αντισταθμίζεται και με το (πολύ) παραπάνω από τα υπόλοιπα καλούδια... ;)

Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσω το νέο είδος τηλεφώνου που χρησιμοποιώ και να μην περιμένω αστραπές και βροντές από τον τιτάνα σε ότι αφορά το "τηλέφωνο".

Νομίζω όμως, ότι αν μπορεί να το πει κανείς μειονέκτημα, αντισταθμίζεται και με το (πολύ) παραπάνω από τα υπόλοιπα καλούδια... ;)

Φοβάμαι πως έτσι είναι. Προσωπικά έμαθα να δουλεύω το τηλ μέσω contacts. Πολύ σπάνια πλέον γράφω νούμερο με το numpad.

Επίσης όταν είσαι μέσα στον dialer παίξε με το jog.

Όταν το πας πάνω βγαίνουν τα recent calls. Όταν το κάνεις κάτω βγαίνουν τα quick dials.

Εξαιρετικά βολικό και χρήσιμο...

μέχρι 4 gb δοκιμασμένα

από κει και πέρα ... το πρωτόκολλο των 4bit δεν φαίνεται να το υποστηρίζει αλλά ποτέ δεν ΄ξέρεις

Ας επιχειρήσουμε...

μέχρι 4 gb δοκιμασμένα

από κει και πέρα ... το πρωτόκολλο των 4bit δεν φαίνεται να το υποστηρίζει αλλά ποτέ δεν ΄ξέρεις

εννοω τι μαρκα??sd/micro sd??

[sIGPIC][/sIGPIC]

μέχρι 4 gb δοκιμασμένα

Τι εννοείς μέχρι 4GB δοκιμασμένα; Έχεις δοκιμάσει 4GB microSD στο TyTN; Υπάρχει microSD στα 4GB; :confused:

μέχρι 4 gb δοκιμασμένα

Ώπα, μισό!

Πώς και πότε δοκιμάστηκαν αυτά τα 4 GB σε MicroSD, με δεδομένο ότι μόλις τώρα αρχίζουν να κυκλοφορούν ευρέως οι καρτούλες των 2 GB από τη Sandisk και, εξ όσων γνωρίζω, αυτή είναι και η ανώτερη υπαρκτή χωρητικότητα, μέχρι στιγμής; :blink:

Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω -και, σ' αυτή την περίπτωση, πολύ θα ήθελα να το μάθω...

iPhone 3Gs 32

Ώπα, μισό!

Πώς και πότε δοκιμάστηκαν αυτά τα 4 GB σε MicroSD, με δεδομένο ότι μόλις τώρα αρχίζουν να κυκλοφορούν ευρέως οι καρτούλες των 2 GB από τη Sandisk και, εξ όσων γνωρίζω, αυτή είναι και η ανώτερη υπαρκτή χωρητικότητα, μέχρι στιγμής; :blink:

Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω -και, σ' αυτή την περίπτωση, πολύ θα ήθελα να το μάθω...

file autes tis kartes tis exeis brei twn 2gb??epeidh tha to parw shmera to htc na mhn parw ama einai amesws 1gb.oso gia timh???eida sto plaisio h 1gb exei 95eurw:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποσο?

για δειτε και εδω:http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=2399

ela re epatha plaka twra....:confused: :confused: :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολιs εγινα και εγω κατοχοs σημερα τηs συσκευηs αυτηs.τωρα βεβαια φορτιζει και το ειδα ελαχιστα.επειδη παιρνω 1φορα τετοια συσκευη μαλλον θα σαs ζαλισω.:) η συσκευασια εχει ενα cd??:rolleyes: το εβαλα και ειδα οτι δεν εχει προγραμμα να παιρναs αρχεια??:confused:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολιs εγινα και εγω κατοχοs σημερα τηs συσκευηs αυτηs.τωρα βεβαια φορτιζει και το ειδα ελαχιστα.επειδη παιρνω 1φορα τετοια συσκευη μαλλον θα σαs ζαλισω.:) η συσκευασια εχει ενα cd??:rolleyes: το εβαλα και ειδα οτι δεν εχει προγραμμα να παιρναs αρχεια??:confused:

Eπειδή φίλε μου νομίζω πως είσαι κι εσύ λίγο στραβάδι σαν εμένα, θα σου πω τα εξής:

1. ΔΙΑΒΑΣΕ το εγχειρίδιο! Βασικότατο!

2. Πριν επιχειρήσεις τον πρώτο συγχρονισμό, βεβαιώσου πως έχεις κάνει αντίγραφα των επαφών σου και τις έχεις και σε άλλο φάκελλο.

3. Προγραμμάτισε να αγοράσεις μια κάρτα μνήμης γιατί δεν υπάρχει στην συσκευασία και θα τη χρειαστείς για να σετάρεις το συγχρονισμό σου σε ότι αφορά αρχεία μουλτιμίντια.

4. Θα δεις (εγχειρίδιο) ότι για να περάσεις προγράμματα (ειδικά τώρα που είσαι σχετικά καινούριος) δεν χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα! Τα αντιγράφεις σε φάκελο που βρίσκεται στο πισί σου και στον επόμενο συγχρονισμό τα παίρνει μόνο του μέσα!

5. Το ίδιο ισχύει για βίντεο και τραγούδια

6. Ψάξτο μέχρι εξαντλήσεως και δούλεψε πολύ την οθόνη ώστε να δεις αν σου βγάζει κανένα πρόβλημα με την στοίχησή της γιατί βγήκαν κάποια μοντέλα με ελατωματική οθόνη όπως το δικό μου (μου την άλλαξαν αμέσως)

7. Βάλε κωδικό (ίσως στην αρχή είναι σπαστικός να τον δίνεις ξανά και ξανά αλλά είναι ακριβό μηχάνημα και καλό είναι να ξέρουν όλοι στο περιβάλλον σου ότι αν το πάρουν θα κάνουν απλώς μια τρύπα στο νερό)

8. ΜΗ χάσεις τα ακουστικά (εγώ τα έχασα και γι αυτό με καίει και το γράφω... ήταν μπάζο βέβαια, αλλά τώρα πρέπει να πάρω άλλα! Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς αν υπάρχουν καλά και συμβατά άλλους είδους ή θα πρέπει να πάρω τα ...ιδια :( ; )

9. Βάλε το "ροδάκι" στην καθημερινότητά σου. Είναι πολύ χρήσιμο! Εξασκήσου!

10. Ψάξε τα κουμπιά που υπάρχουν και θα δεις ότι ελάχιστες φορές πρέπει να βγάζεις πενάκι! Εξασκήσου επίσης!

Αυτά και καλορίζικο! :up: :up: :up:

Υ.Γ. πάρε και μια μπλε χάντρα καλού κακού... :)