Nick1150 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Photos: (Από την ωραιότερη έκδοση του HTC Hermes) http://www.i-on.ru/?id=25,3289,1 ομορφο ;) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 uparxoun katholous extra prosopseis?? gnorizei kaneis??:worry: Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Photos: (Από την ωραιότερη έκδοση του HTC Hermes) http://www.i-on.ru/?id=25,3289,1 Προσέξατε στο πληκτρολόγιο τους Ρωσικούς χαρακτήρες; Εμείς εδώ;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Δεν το πρόσεξα ...... :wacko: ...... εμέις εδωωωωωω δεν έχει smilie για να το περιγράψω :D Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Photos: (Από την ωραιότερη έκδοση του HTC Hermes) http://www.i-on.ru/?id=25,3289,1 πανεμορφο πραγματικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 πανεμορφο πανεμορφο ποτε λεει η i-mate να το κυκλοφορησει ομως...? μεχρι τελος σεπτεμβριου θα το δουμε? (οπουδηποτε και οχι μονο στην ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη; γιατι το p910 μου εχει ξεφτυσει εντελως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernani Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Όπως βλέπετε από το avatar, σκοπεύω να "αλλαξοπιστήσω" κι εγώ λίαν συντόμως :) . Σκέφτομαι ωστόσο να προμηθευτώ το κινητό όχι από ελληνικό κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη), αλλά από εκεί που θα το βρω φθηνότερο. Πάρτε για παράδειγμα αυτο: http://www.egadgetdepot.com/catalog/product_info.php?products_id=49. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τα WM5 υποψιάζομαι ότι έχουν unicode support, και κατ' επέκταση υποστηρίζουν πλήρως Ελληνικά. Ισχύει σίγουρα κάτι τέτοιο ή χρειάζομαι τη modified version της ROM από την ACE Hellas; Θα μπορέσω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για Ελληνικό e-keyboard; Όταν αποφασίσω να γράψω SMS στα Ελληνικά, θα "χωρέσουν" 160 χαρακτήρες, ή θα κάνει καμιά τρελλή κωδικοποίηση ποιος ξέρει σε τι; Και η σημαντικότερη ερώτηση όλων: Όλες μου οι επαφές (μετά των φωτογραφιών) τους που είναι στα Ελληνικά, μπορούν να μεταφερθούν από το Ρ900 στο TyTn (ελπίζω πως ναι, μέσω outlook). Sorry αν σας έπρηξα, ernani Παράθεση ernani Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Όπως βλέπετε από το avatar, σκοπεύω να "αλλαξοπιστήσω" κι εγώ λίαν συντόμως :) . Σκέφτομαι ωστόσο να προμηθευτώ το κινητό όχι από ελληνικό κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη), αλλά από εκεί που θα το βρω φθηνότερο. Πάρτε για παράδειγμα αυτο: http://www.egadgetdepot.com/catalog/product_info.php?products_id=49. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τα WM5 υποψιάζομαι ότι έχουν unicode support, και κατ' επέκταση υποστηρίζουν πλήρως Ελληνικά. Ισχύει σίγουρα κάτι τέτοιο ή χρειάζομαι τη modified version της ROM από την ACE Hellas; Θα μπορέσω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για Ελληνικό e-keyboard; Όταν αποφασίσω να γράψω SMS στα Ελληνικά, θα "χωρέσουν" 160 χαρακτήρες, ή θα κάνει καμιά τρελλή κωδικοποίηση ποιος ξέρει σε τι; Και η σημαντικότερη ερώτηση όλων: Όλες μου οι επαφές (μετά των φωτογραφιών) τους που είναι στα Ελληνικά, μπορούν να μεταφερθούν από το Ρ900 στο TyTn (ελπίζω πως ναι, μέσω outlook). Sorry αν σας έπρηξα, ernani Yποστηρίζουν πλήρως τα Ελληνικά σε όλες τις ROM. Mπορείς να βάλεις ελληνικό keyboard καθώς και να χρησιμοποιείς το hardware για να γράφεις ελληνικά. SMS 160 χαρακτήρων επίσης ok. Eπαφές ok. Σου προτέινω αυτό το μαγαζί λόγω καλύτερης τιμής και μεγάλης αξιοπιστίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Πως γινεται να στειλεις 160 χαρακτηρες με sms με αγγλικο λειτουργικο? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 meta apo duo meres kai apeiro spasimo neuron to mikrofono doulepse san apo thauma!!:D :D Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 pira prin apo ligo stin tim kai mou eipan oti den exoun rithmiseis mms gia to tytn, mou esteilan me email apo kapoia qtek alla giok:blink: :O :( :worry: exei kapoios ti lisi gia to mistirio auto???? opoios akouei tytn htc nomizei oti einai modelo autokinitou apo gouadalazari:) Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Πως γινεται να στειλεις 160 χαρακτηρες με sms με αγγλικο λειτουργικο? Mε το AEKmap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Mε το AEKmap. Το εχω βαλει , αλλα δεν εχω 160 χαρακτηρες στα sms.Any help? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 pira prin apo ligo stin tim kai mou eipan oti den exoun rithmiseis mms gia to tytn, mou esteilan me email apo kapoia qtek alla giok:blink: :O :( :worry: exei kapoios ti lisi gia to mistirio auto???? opoios akouei tytn htc nomizei oti einai modelo autokinitou apo gouadalazari:) Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Το εχω βαλει , αλλα δεν εχω 160 χαρακτηρες στα sms.Any help? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1445332#post1445332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 pira prin apo ligo stin tim kai mou eipan oti den exoun rithmiseis mms gia to tytn, mou esteilan me email apo kapoia qtek alla giok:blink: :O :( :worry: exei kapoios ti lisi gia to mistirio auto???? opoios akouei tytn htc nomizei oti einai modelo autokinitou apo gouadalazari:) εγω εχω vodafone και δεν έκανα καμία ρύθμιση ..... τα mms παίζουν οκ. Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 http://www.sandisk.com/Products/Item(1841)-SDSDQ-1024-SanDisk_microSD_1GB.aspx Επειδή αυρίο λέω να την αγοράσω για το TyTN (το περιμένω εντός της άλλης βδομάδας), υπάρχει περίπτωση να μην τη διαβάζει ??? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freezakos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παίδες ειμαι καινουριος στο φορουμ ενδιαφέρομαι να πάρω το tytn και θα ήθελα να ρωτήσω αν οι φωτογραφίες του και τα βιντεο είναι ικανοποιητικά και αν το τηλέφωνο υποστηρίζει το destinator και αν ναι πως θα μπορέσω να το βρώ και πόσο κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernani Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Yποστηρίζουν πλήρως τα Ελληνικά σε όλες τις ROM. Mπορείς να βάλεις ελληνικό keyboard καθώς και να χρησιμοποιείς το hardware για να γράφεις ελληνικά. SMS 160 χαρακτήρων επίσης ok. Eπαφές ok. Σου προτέινω αυτό το μαγαζί λόγω καλύτερης τιμής και μεγάλης αξιοπιστίας. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, και για τα καλά τα νέα ;) Παράθεση ernani Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 poso exei???mhpws mporei na mou dwsei kapoios kapoio link na to dw analutika???thanks!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skurias Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 http://www.sandisk.com/Products/Item(1841)-SDSDQ-1024-SanDisk_microSD_1GB.aspx Επειδή αυρίο λέω να την αγοράσω για το TyTN (το περιμένω εντός της άλλης βδομάδας), υπάρχει περίπτωση να μην τη διαβάζει ??? Την διαβαζει αλλα ψαξε και για ultra II της ιδιας εταιριας. Ειναι πιο γρηγορη απο αυτη που εχεις βρει και την εχω βρει και πιο φτηνα απο την τιμη που εχει στο συγκεκριμενο site η απλη !!!! Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω απο που την πηρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Την διαβαζει αλλα ψαξε και για ultra II της ιδιας εταιριας. Ειναι πιο γρηγορη απο αυτη που εχεις βρει και την εχω βρει και πιο φτηνα απο την τιμη που εχει στο συγκεκριμενο site η απλη !!!! Αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω απο που την πηρα. ;) Θα με ενδιέφερε να μου πεις. Aν θες μου στέλνεις pm. Tο TyTN εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της ultra II ??? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ρε παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια και ας βγαινω off topic..... γιατι καποιοι δεν γραφετε ελληνικα????? προσωπικα ΔΕΝ διαβαζω κανενα ποστ που ειναι γραμμενο greekglish..... ημαρτον ρε γαμωτο....ελληνες ειμαστε και σε ελληνικο φορουμ γραφουμε..... δεν βλεπω καποιο λογο (εκτος της αγνοιας της ορθογραφιας της ελληνικης γλωσσας) να γραφει καποιος greekglish....:X Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_christos Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 εγω εχω vodafone και δεν έκανα καμία ρύθμιση ..... τα mms παίζουν οκ. Μήπως μπορείς να μου δώσεις τις ρυθμίσεις για Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts