Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

uparxei to kinito poleitai sta katastimata kai go pou exo anavathmisi meso tou germanou den mporo na to paro giati leei den to exoun akomi stis dikes tous apothikes.den einai ligo adiko????????????:worry: :O :( :confused: :wacko: :O

Γιατί δεν πας στο πλαίσιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

uparxei to kinito poleitai sta katastimata kai go pou exo anavathmisi meso tou germanou den mporo na to paro giati leei den to exoun akomi stis dikes tous apothikes.den einai ligo adiko????????????:worry: :O :( :confused: :wacko: :O

Σήμερα ρώτησα στον Γερμανό, το έχει στα 779 εουρος αλλά απο οτι κατάλαβα οχι ετοιμοπαράδοτο. Υπομονή λιγες μέρες...

Χριστόφορος :music:

Σήμερα ρώτησα στον Γερμανό, το έχει στα 779 εουρος αλλά απο οτι κατάλαβα οχι ετοιμοπαράδοτο. Υπομονή λιγες μέρες...

Πότε σου είπαν ? ή μήπως δεν ξέρουν ?

Νίκος,

:)

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ένας από αυτούς που αποφάσισαν να κάνουν το "άλμα" από smartphone σε ppc.

Αφού ευχαριστήσω την SonyEricsson που με έσπρωξε σε αυτή την αλλαγή, καθυστερώντας αδικαιολόγητα (για να μην πω τίποτα χειρότερο) το Ρ990, θέλω να ζητήσω την υπομονή σας σε όποια κοτσάνα σας ρωτήσω γιατί είμαι πραγματικά στραβάδι.

Δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου, αλλά το παρήγγειλα και έρχεται, ναι στο αστρονομικό ποσό των 789 ΕΥΡΩ... (HTC TyTN)

Ποιά είναι τα βασικά που θα πρέπει να περάσω στο μηχάνημα;

Τι είναι αυτό που εξ αρχής πρέπει να κάνω; :(

Με το παλιό μου, Ρ900, είχα μερικές ελάχιστες επισκέψεις στο ιντερνετ. Τώρα θέλω ιντερνετ και μεϊλ για πολύ πιο εκτεταμένη χρήση... :p

Το WiFi αν και ακόμη δεν το κατέχω, αλλά οσονούπω θα πρέπει να το χρησιμοποιώ.

:rolleyes:

Επίσης, για όσους το έχουν: Σε τι φάση είναι το πληκτρολόγιο; Βολεύει ας πούμε να γράψεις ένα κειμενάκι της τάξης των 300 λέξεων ή να πάρω και το σπαστό πληκτρολόγιο; :(

Ηχογράφηση κλήσεων. Γίνεται ή θέλει πρόγραμμα; :worry:

Ράδιο φαντάζομαι πως δεν έχει. (κοτσάνα ρωτάω αλλά τη ρίχνω δε βαριέσαι...) Υπάρχει καμιά σοφτγουερική πατέντα για ραδιάκι;

Το σετ που απαιτείται για GPS (hardware και software) πόσο έχει; (το ταμείον πια είναι δραματικά μείον...)

Αυτά και σόρυ για την άγνοια... :O

Αρχικό Μήνυμα από GAKIS

uparxei to kinito poleitai sta katastimata kai go pou exo anavathmisi meso tou germanou den mporo na to paro giati leei den to exoun akomi stis dikes tous apothikes.den einai ligo adiko????????????

Γιατί δεν πας στο πλαίσιο?

soy eipa re su exo anavathmisi apo to germano...:blink: :blink: :blink:

GREEN PLANET

Ρε παιδιά ειλικρινά ήθελα να ρωτήσω ακριβώς (μα ακριβώς όμως :rolleyes: ) ότι ακριβώς ρώτησε ο φίλος sotiris72 αλλά λέω άσε τώρα .... τι να ρωτάω τωρα .... :O είμαι και άσχετος από ppc θα γελάνε και οι πέτρες :lol: :lol:

@sotiris72 : Ρε μεγάλε στο μυαλό μου είσαι ?

Νίκος,

Κάτοχος του ΤyTN από τη Δευτέρα 21/8/06. 789 € από play247. Μέχρι στιγμής πάρα πολύ ευχαριστημένος.Από εφαρμογές έχω περάσει το Phone Plus 3, iLauncher, Opera 8.5, Spd Backup, Pocket Player, Total Commander (free!!!+reg editor), registry tweaks,...

Παρατήρησα ότι ο Resco Explorer μου το βάραινε αρκετά (πλήρης εγκατάσταση).

Πολύ γρήγορο με τον Opera σε ΤΙΜ 3G της Πάτρας.Ολα καλά και πολύ βολικό στη δουλειά μου.

Αυτονομία: Με 30-40 λεπτά ομιλίας όλη μέρα Bluetooth (Plantronics 640) , 2-3 emails, 40 - 60 min internet 3G , από την Κυριακή το πρωί το έβαλα σήμερα το μεσημέρι για φόρτιση!

Αυτά για την ώρα.Προσωπική εκτίμηση ότι το πιπισι αξίζει τα λεφτά του. Εδώ άλλα κάνουν 500 € και παίζουν απλά πολύ καλή μουσική...

Xiaomi Mi 9T 128GB

Πότε σου είπαν ? ή μήπως δεν ξέρουν ?

χεχε το δεύτερο...αφού εμείς ξερουμε πιο πολλα απο τα καημένα τα παιδάκια που δουλεύουν σε αυτού του τύπου τα μαγαζάκια...Είχε πλάκα γιατί του λέω: για δες για το ΤyTN kai μόλις του έβγαλε τον κωδικό στην οθόνη πετάχτηκε και αναφώνησε : Ποιο είναι αυτό??? Νέο τηλ??? :lol: :) :D

:cry: :cry: :( :shock: ...By the way...Βαρέθηκα να περιμένω ποτε θα το φέρει η ΤΙΜ !!!

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ένας από αυτούς που αποφάσισαν να κάνουν το "άλμα" από smartphone σε ppc.

Αφού ευχαριστήσω την SonyEricsson που με έσπρωξε σε αυτή την αλλαγή, καθυστερώντας αδικαιολόγητα (για να μην πω τίποτα χειρότερο) το Ρ990, θέλω να ζητήσω την υπομονή σας σε όποια κοτσάνα σας ρωτήσω γιατί είμαι πραγματικά στραβάδι.

Δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου, αλλά το παρήγγειλα και έρχεται, ναι στο αστρονομικό ποσό των 789 ΕΥΡΩ... (HTC TyTN)

Ποιά είναι τα βασικά που θα πρέπει να περάσω στο μηχάνημα;

Τι είναι αυτό που εξ αρχής πρέπει να κάνω; :(

Με το παλιό μου, Ρ900, είχα μερικές ελάχιστες επισκέψεις στο ιντερνετ. Τώρα θέλω ιντερνετ και μεϊλ για πολύ πιο εκτεταμένη χρήση... :p

Το WiFi αν και ακόμη δεν το κατέχω, αλλά οσονούπω θα πρέπει να το χρησιμοποιώ.

:rolleyes:

Επίσης, για όσους το έχουν: Σε τι φάση είναι το πληκτρολόγιο; Βολεύει ας πούμε να γράψεις ένα κειμενάκι της τάξης των 300 λέξεων ή να πάρω και το σπαστό πληκτρολόγιο; :(

Ηχογράφηση κλήσεων. Γίνεται ή θέλει πρόγραμμα; :worry:

Ράδιο φαντάζομαι πως δεν έχει. (κοτσάνα ρωτάω αλλά τη ρίχνω δε βαριέσαι...) Υπάρχει καμιά σοφτγουερική πατέντα για ραδιάκι;

Το σετ που απαιτείται για GPS (hardware και software) πόσο έχει; (το ταμείον πια είναι δραματικά μείον...)

Αυτά και σόρυ για την άγνοια... :O

Aπορώ γιατί τα αγοράζετε τόσο ακριβά. Στο handit κάνει 679. Anyway δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.

Καλορίζικο!:D

Στις ερωήσεις τώρα...

Το πληκτρολόγιο, αν το συγκρίνω με άλλες συσκευές της HTC είναι καλό και άνετο στην πληκτρολόγηση για το μέγεθός του πάντα.

Ηχογράφηση κλήσεων θέλει πρόγραμμα.

Υπάρχει πρόγραμμα για ράδιο, αλλά δε συμφέρει μέσω 3G γιατό χρεώνεσαι. Μέσω wifi θα είσαι ok.

Για GPS χρειάζεσαι έναν δέκτη bt gps. Εγώ σου προτείνω το fortuna slim που έχω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Για GPS χρειάζεσαι έναν δέκτη bt gps. Εγώ σου προτείνω το fortuna slim που έχω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Είμαι ανάμεσα σε fortuna slim kai se nokia ld-3w. Τι λες για το δεύτερο??? εχουν ιδιο δέκτη (Σιρφ σταρ 3) αλλά το νοκια έχει καλύτερη αυτονομία και παίρνει καποια κοινη μπαταρία που βάζει και στα τηλεφωνα της και δεν θα εχω προβλημα να τη βρω μελλοντικα.

Είμαι ανάμεσα σε fortuna slim kai se nokia ld-3w. Τι λες για το δεύτερο??? εχουν ιδιο δέκτη (Σιρφ σταρ 3) αλλά το νοκια έχει καλύτερη αυτονομία και παίρνει καποια κοινη μπαταρία που βάζει και στα τηλεφωνα της και δεν θα εχω προβλημα να τη βρω μελλοντικα.

Δεν ξέρω κανέναν που να το έχει και δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Το fortuna slim το έχουν πολλοί και είναι εγγύηση. Υπάρχει και σχετικό θέμα για συσκευές GPS.

Η απόφαση δική σου.

Σημερα που ημουν στην ACE τους προτεινα να αλλαξω το 8500 με το TyTN. Η διαφορα που μου ειπαν ειναι 200 euros. 480 το δικο μου και 200 680. Γιατι ολοι το εχετε παρει τοσο ακριβα??

Εντελώς εμπειρικά, καθώς οι "γραμμούλες" ένδειξης σήματος δεν είναι κι ό,τι πιο αξιόπιστο -κι ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή για μέτρηση σήματος κινητής τηλεφωνίας (αλήθεια, τι θα προτείνατε; ) :

Συγκρίνοντας το νέο μου HTC TyTN με το παλιό μου Nokia 6310i, Cosmote και τα δύο, γενικά το 6310 μάλλον υπερέχει, όχι όμως κατά πολύ.

Δεδομένου ότι, δυστυχώς, το σπίτι μου είναι "δύσκολη" περιοχή για την Cosmote (μένω "μόνο" δυο χιλιόμετρα από το μέγαρο του ΟΤΕ, αλλά έχω άθλιο σήμα και για UMTS ούτε λόγος...), το TyTN συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς, μερικές φορές καλύτερα, μερικές χειρότερα, από το 6310. Φυσικά, με το Nokia δε θα μπορούσα να μετρήσω UTMS, αλλά σάμπως και με το TyTN μπορώ απ' το σπίτι; :wacko:

Αλλού, πάντως, δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένος. Τώρα, δεν ξέρω εάν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε και την Πεύκη "περιοχή με οριακή κάλυψη" :lol:

Δοκιμασε το προγραμμα batti....! ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα ενδειξης μπαταριας...!

IPHONE 4 The Ultimate

Aπορώ γιατί τα αγοράζετε τόσο ακριβά. Στο handit κάνει 679. Anyway δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.

Καλορίζικο!:D

Στις ερωήσεις τώρα...

Το πληκτρολόγιο, αν το συγκρίνω με άλλες συσκευές της HTC είναι καλό και άνετο στην πληκτρολόγηση για το μέγεθός του πάντα.

Ηχογράφηση κλήσεων θέλει πρόγραμμα.

Υπάρχει πρόγραμμα για ράδιο, αλλά δε συμφέρει μέσω 3G γιατό χρεώνεσαι. Μέσω wifi θα είσαι ok.

1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. :)

2. Το πήρα ακριβά γιατί δυστυχώς, αν και τα αγγλικά μου είναι σε καλό επίπεδο, τα Ελληνικά είναι υπερ - απαραίτητα και σε περίπτωση σέρβις θα πρέπει να το πάρω πίσω πολύ γρήγορα! :(

3. Ποιό πρόγραμμα θέλει για ηχογράφηση κλήσεων; Φαντάζομαι πως πρέπει να το αγοράσω από κάπου... και τιμή; :confused:

4. Ο fortuna slim που αναφέρεσαι, πόσο κοστίζει; Πρέπει μετά φαντάζομαι να περάσω και χάρτες ... Το πρόγραμμα κοστίζει γύρω στα 100 ΕΥΡΩ; (τόσο είχα ακούσει όταν ψαχνόμουν με το ΕΤΕΝ) :wacko:

5. Πως ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές; (για όσους το έχουν). Με θόρυβο και σε παραπλήσια ονόματα; (π.χ. "Παπαδόπουλος" και "Ταραδόπουλος") :lol:

6. Nick1150, ελπίζω μια μέρα να δίνουμε κι εμείς οδηγίες στα στραβάδια των πιπισι... :O

Ευχαριστώ

exto trelathei se tesseris ergasimes tha to exooooooooooo!!!!!!!

poios mporei na mou pei ti software na katevaso gia arxi???p.x. task manager.

kai poso kostizei peripou to kathena:!: :!: :!: :worry:

GREEN PLANET

Υπάρχει κανένας χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει και 9100 και TyTN να μας πει αν είναι εμφανές πιο γρήγορο το TyTN?

http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Qtek-9100.gif

that's the babe

Υπάρχει κανένας χρήστης που να έχει χρησιμοποιήσει και 9100 και TyTN να μας πει αν είναι εμφανές πιο γρήγορο το TyTN?

Σημαντικη διαφορα σε ανοιγμα εγγραφων-αρχειων, στην πλοηγηση στα μενου με την πρωτη εκδοση λογισμικου του Tytn ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο( αλλα σιγουρα θα γινει βελτιστοποιηση σε μελλοντικη εκδοση λογισμικου, ο 400αρης Samsung μπορει να κανει πολλα περισσοτερα...).

Σίγουρα αν υπάρχει κάποιος που έχει δουλέψει και τα δύο είναι πιο αρμόδιος ..... από τον επεξεργαστή πάντως και μόνο η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη :rolleyes:

Νίκος,

Σίγουρα αν υπάρχει κάποιος που έχει δουλέψει και τα δύο είναι πιο αρμόδιος ..... από τον επεξεργαστή πάντως και μόνο η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη :rolleyes:

Απλά νομίζω οτι ο ΟΜΑP είναι dual core γι αυτο ρωτάω. Για τον samsung δεν ξέρω.

http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Qtek-9100.gif

that's the babe

Το έχω ήδη στο κουτί του δίπλα μου!!!

(αλλά καίγομαι στη δουλειά και δεν μπορώ ούτε για φόρτιση να το βάλω!)

Το βράδυ μωρό μου!

Θα ξενυχτίσουμε παρέα!!

Αν διαπιστώσω κάτι στην ασχετοσύνη μου, θα σας ενημερώσω...

Γειά σας καίγομαι...

Υ.Γ. Το πρόγραμμα ηχογράφησης. Ξέρει κανείς ποιό και πόσο;

Αν μιλάς για ηχογράφηση κλήσεων...απ'οτι ξέρω δεν γίνεται :(

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Personal Mobile Vault™ for Windows Mobile™

Δεν ξέρω αν δουλεύει σίγουρα.

Το πρόγραμμα ηχογράφησης. Ξέρει κανείς ποιό και πόσο;

Καλορίζικο!!

Εκτός από αυτό που σου έδωσε ο φίλος johner μπορείς να δεις και το Vito AudioNotes το οποίο στο S200 μου ηχογραφεί κανονικά εισερχόμενες & εξερχόμενες κλήσεις και τους δύο ομιλητές αλλά αν είμαι σε εξωτερικό χώρο ο συνομιλητής μου δεν ακούγεται καθαρά λόγω της φασαρίας που "πιάνει" το μικρόφωνο του κινητού... Σε εσωτερικό χώρο η ηχογράφηση γίνεται άψογα ακόμη κι αν χρησιμοποιώ BT Handsfree! :)