Guest lagoudakis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Γεια σας παιδια εχει κανεις ευκαιρο το cabaki που σου επιτρεπει να στελνεις μυνημα με 160 χαρακτηρες γιατι φιλος εβαλε τα 6αρια στον τιτανα του και τωρα στελνει μονο 70 χαρακτηρες smsτου προτεινω να βαλει αν δεν το εχει το resco keyboard και να κανει αυτα που λεει ο φιλος μινοταυρος στην ενοτητα για τα sms 160 χαρακτηρων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366,προφανως εχει αλλη αναβαθμιση και οχι τις ace με τα ελληνικα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ρε παδια κανενας γνωστης του θεματος περι micro sdhc???? Η original rom WM6 τις υποστηρίζει κανονικά. Έχω μία στα 4 gb... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 παιδια καλησπερα, τελικα το προβλημα που αντιμετωπιζω με το internet ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζα.ουτε με wifi εχω internet στο ppc.τι μπορει να φταιει ρε παιδια? εβαλα και opera μπας και ηταν προβλημα του explorer αλλα τιποτα. κατι μου λεει πως κατι πρεπει να αλλαξω η να δημιουργησω στις ρυθμισεις του ppc οποιος γνωριζει ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 παιδια καλησπερα, τελικα το προβλημα που αντιμετωπιζω με το internet ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζα.ουτε με wifi εχω internet στο ppc.τι μπορει να φταιει ρε παιδια? εβαλα και opera μπας και ηταν προβλημα του explorer αλλα τιποτα. κατι μου λεει πως κατι πρεπει να αλλαξω η να δημιουργησω στις ρυθμισεις του ppc οποιος γνωριζει ας βοηθησει εχεις αλλαξει ραδιο? τι ρομ και τι εκδοση ραδιο εχεις στον τιτανα σου? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 rom exw tin black satin tin medium k radio 1.51.00.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Θα ήθελα να με κατευθύνετε σε ποιο "μαγαζί" μπορώ να βρώ το spb mobile shell & weather. Κατέβασα το trial από τη σελίδα τους και παίζει μια χαρά. Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 rom exw tin black satin tin medium k radio 1.51.00.10 περασε το 1.47 και δοκιμασε το παλι. περνωντας αλλο ραδιο δεν χανεις τπτ απολυτως και η συσκευη μετα την εγκατασταση του ειναι απολυτως ιδια οπως ηταν πριν το φλασαρισμα του ραδιου ;) δοκιμασε το και πες μας.εεγω ειχα καταληξει στο 1.47 που ειχε καλυτερη διαχειριση στο θεμα δικτυου αλλα και τα υπολοιπα στην συσκευη, δουλευαν κανονικα . τι ενοω καλυτερη διαχειριση στο θεμα δικτυου?στο 1.47 εαν εχανε το σημα το εβρισκε πολυ συντομα,αντιθετα με τις εκδοσεις εως και εως 1.50 που ειχα δοκιμασει που πολλες φορες αν χανανε το σημα του δικτυου επρεπε να το βαλω σε λειτουργια πτησης και να το ξανααλλαξω για να βρει δικτυο παλι :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Θα ήθελα να με κατευθύνετε σε ποιο "μαγαζί" μπορώ να βρώ το spb mobile shell & weather. Κατέβασα το trial από τη σελίδα τους και παίζει μια χαρά. Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ καλημερα φιλε μου. iPmart® forum - Powered by our members! :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ok i will give a try kai ta leme meta... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 telika doule4e alla den nomizw na itan logo tou oti evala radio 1.47 meta pou to evala den douleve PALI... kai meta piga settings->connections->connections kai evala sto vpn to ip mou kai tote doule4e to 8ema ine omws an 8elw na to doule4w se public wifi ti ginete?????????? pou 8a 3erw ip kai ta lipa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkol Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Παιδια καλησπέρα και απο εμένα! Θα μπορούσα να εχω λίγο τα φώτα σας? Το Σαββατο επιτέλους θα εχω στα χέρια μου τον Τιτάνα ΙΙ. Είναι κάτι που θα πρεπει να κανω ανοιγοντας το σχετικα με αναβαθμισεις κλπ? Θα το πάρω από καταστημα ΟΤΕ..Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1461241&postcount=1 απλο ελαφρυ και ευχρηστο και πανω απο ολα free ;) βαλε το tweks2k2,ειναι για διαφορα τετοια κολπα Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Παιδια καλησπέρα και απο εμένα! Θα μπορούσα να εχω λίγο τα φώτα σας? Το Σαββατο επιτέλους θα εχω στα χέρια μου τον Τιτάνα ΙΙ. Είναι κάτι που θα πρεπει να κανω ανοιγοντας το σχετικα με αναβαθμισεις κλπ? Θα το πάρω από καταστημα ΟΤΕ..Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. γεια σου φιλε μου :) ξεκινα απο εκει που ειναι ηδη ανοιχτο το θεμα και για την συγκεκριμενη συσκευη:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160464 οτι αποριες και προβληματα εχεις,τα παιδια εκει θα σε βοηθησουν αμεσα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 telika doule4e alla den nomizw na itan logo tou oti evala radio 1.47 meta pou to evala den douleve PALI... kai meta piga settings->connections->connections kai evala sto vpn to ip mou kai tote doule4e to 8ema ine omws an 8elw na to doule4w se public wifi ti ginete?????????? pou 8a 3erw ip kai ta lipa? για ξενα locked ip wifi φυσικα και χρειαζεσαι wep key ;) λογικο δεν ειναι ;) το θεμα ειναι πως βρηκες την λυση στο προβλημα σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 για ξενα locked ip wifi φυσικα και χρειαζεσαι wep key ;) λογικο δεν ειναι ;) το θεμα ειναι πως βρηκες την λυση στο προβλημα σου :) vasika file zaharakis den milaw gia locked ip wifi oute gia wep key, alla gia open ip wifi px sto athens wifi den exw internet, apla den anigi tpt kai sto spiti twra mporw na sinde8w sto wifi router ala internet yok mono me active sync ta katafera na exw internet kai mesw tou oti ekana autes tis alages st vpn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkol Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 se euxaristo zaxarakis!! Molis gyrisa apo ti douleia kai ksekinao meleti..Tha mas xorisoun oi gunaikes mas..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othanoulis Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλημερα φιλε μου. iPmart® forum - Powered by our members! :) Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ακόμα μια ερώτηση... :O υπάρχει τρόπος να βάλεις ένα τραγούδι, ή τέλοσπάντων ένα δικό σου ήχο για ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ακόμα μια ερώτηση... :O υπάρχει τρόπος να βάλεις ένα τραγούδι, ή τέλοσπάντων ένα δικό σου ήχο για ξυπνητήρι; dokimase to pTravel Alarm..para poly kalo programma..ektos apo ayta pou thes mporeis na bazeis na paizei kapoia tragoudia kai na stamataei aytomata to playback meta apo ton xrono pou tha oriseis esy.. Παράθεση Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Χαίρετε παίδες, Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και αρκετά utilities που σου δίνουν τη δυνατότητα να σβήνεις την οθόνη, ενώ συγχρόνως κλειδώνουν και τη συσκευή. Το κακό όμως είναι ότι πάντα πρέπει να το κάνεις αυτό χειροκίνητα. Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να γίνεται αυτό σε στυλ "screensaver", δηλαδή αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αδράνειας της συσκευής ; Δεν μιλάω για κανονικό screensaver, αλλά καθαρά για αυτόματο σβήσιμο οθόνης και κλείδωμα συσκευής. Θενκς, nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ακόμα μια ερώτηση... :O υπάρχει τρόπος να βάλεις ένα τραγούδι, ή τέλοσπάντων ένα δικό σου ήχο για ξυπνητήρι; http://www.burroak.on.ca/pta.html just the best :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 http://www.burroak.on.ca/pta.html just the best :) Δημήτρη είσαι :superman: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μπορούμε να βάλουμε το Android OS του google στον τιτάνα μας; Κάποιος που έχει διαβάσει ή το έχει δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 ρε παιδια τι γινεται? το αφησαμε λιγο το φορουμ του τιτανα μας ετσι? να ρωτησω κατι ρε παιδια? τι γινεται μ' αυτη την ace? πηγα τον τιτανα που μου ειχε βγαλει προβλημα στη δονηση πριν 10 μερες και σημερα βλεπω στη σελιδα της ace αυτο... "ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ." δηλαδη για να το καταλαβω ρε παιδια... ποιος μου απαγορευει να βαζω οτι θελω στο ppc μου? προσωπικα ειχα την black satin οταν τους το ειχα δωσει γινεται αυτο που κανουν??? και να σκεφτειται πως ο δικος μου τιτανας ηταν προβληματικος και μου αλλαξανε ολοκληρη πλακετα προ 4.5 μηνων (δηλαδη μου ανανεωθηκε και η εγγυηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 το εχουμε πει βρε πολλες φορες οτι καταργει την εγγυηση η αλλαγη ρομ,και εσυ βρε παιδι μου πριν το πας δεν περναγες την επισημη,θα σε μαλωσω δεν παρακολουθεις το φορουμ:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts