kostas33drama Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος να με βοηθησει... pm me... Παιδια, εβαλα διαφορες wm6 roms, πως μπορω με το hardware πληκτρολογιο του TYTN να γραψω ελληνικα? ειναι αγορασμενο απο εξω. το Leng εχει bugs. 2 μερες τωρα τα ματια μου εγιναν ΝΑ! :lol: θα εκτιμουσα μια απαντηση... ή καποιο PM. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπερα σε ολους, αν μπορει καποιος να με βοηθησει... pm me... Παιδια, εβαλα διαφορες wm6 roms, πως μπορω με το hardware πληκτρολογιο του TYTN να γραψω ελληνικα? ειναι αγορασμενο απο εξω. το Leng εχει bugs. 2 μερες τωρα τα ματια μου εγιναν ΝΑ! :lol: θα εκτιμουσα μια απαντηση... ή καποιο PM. ευχαριστω πολυ. σου εδωσα ολες τις λυσεις :O αλλα και πως θα το κανεις και με το s@#$#% του. κατι δεν κανεις καλα ;) οσο για τα bugs που εχουν τα leng ,οπως λες, εγω τοσους μηνες δεν τα εχω δει πουθενα ;) γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο τελεια και χωρις κανενα προβλημα.... διαβαστε λιγο ρε παιδια και τα αναλογα threads. και εδω στο thread του τιτανα αλλα και μεσα στο ""λυσεις για sms με 160 χαρακτηρες"" υπαρχουν ολες οι δυνατοτητες που κυκλοφορουν και εξηγουνται και ολα λεπτομερως :O μην τα περιμενετε ολα παντα στο πιατο ;) κωστα τελειως φιλικα,ειλικρινα φιλε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ... θα ήθελα να μάθω γιατί ενώ έχω 160 χαρ. Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της οθόνης, στο μηχανικό πληκτρολόγιο έχω 70. υπαρχει τρόπος να αλλαξει? (εχω wm6 rom, Leng...) Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ... θα ήθελα να μάθω γιατί ενώ έχω 160 χαρ. Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της οθόνης, στο μηχανικό πληκτρολόγιο έχω 70. υπαρχει τρόπος να αλλαξει? (εχω wm6 rom, Leng...) Ευχαριστώ... γιατι οπως σου εξηγησα στα πμ μας, τα λενγκ υποστηριζουν 160 χαρακτηρες στα μηνυματα, στο εξωτερικο πληκτρολογιο, μονο στα wm5 ;) ακομα δεν υπαρχει full leng για τα wm6 του τιτανα τιτανα,που εχει σαν ιδιομορφια την απαιτηση και στο εξωτερικο πληκτρολογιο sms 160 χαρακτηρων.;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.... αυτο ρωτουσα τοσο καιρο εδω... αρα δεν μπορουμε να εχουμε ακομα με τα wm6 160 χαρ στο ext. keyb. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Ενας φιλος εχει το τιτανα με Ελληνικη εκδοση windows 5(ετσι το αγορασε απο την αντιπροσωπεια),μπορουμε να περασουμε την αγγλικη εκδοση των windows 6(Την γνησια)? Εμενα ο τιτανας μου ειχε εκδοση της vodafone και χρειαστηκε να το ξεκλειδωσω,χρειαζεται αυτη η διαδικασια να γινει και σε αυτον? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Ενας φιλος εχει το τιτανα με Ελληνικη εκδοση windows 5(ετσι το αγορασε απο την αντιπροσωπεια),μπορουμε να περασουμε την αγγλικη εκδοση των windows 6(Την γνησια)? Εμενα ο τιτανας μου ειχε εκδοση της vodafone και χρειαστηκε να το ξεκλειδωσω,χρειαζεται αυτη η διαδικασια να γινει και σε αυτον? μπορεις να κατεβασεις και να κανεις update σε wm6 απο το επισημο site της htc που θα την βρεις στο forum. http://www.qtek.gr/ οχι δεν χρειαζεται αφου δεν ειναι vodafone του φιλου σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 μπορεις να κατεβασεις και να κανεις update σε wm6 απο το επισημο site της htc που θα την βρεις στο forum. http://www.qtek.gr/ οχι δεν χρειαζεται αφου δεν ειναι vodafone του φιλου σου.:) Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου! Απλα εχω την εντυπωση οτι ελληνικη εκδοση για τα 6αρια ακομα δεν υπαρχει τουλαχιστον επισημα,βασικα μπορω να χρησιμοποιησω την εκδοση που ειναι στο http://www.htc.com? :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Και βέβαια υπάρχει στο φορουμ του σαιτ που σου είπε ο aris_21.Πηγαινε εκει,υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferz Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Γεια χαρά παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας..Ένας γνωστός μου, μου πουλαει το HTC Hermes TyTN το πρόβλημα είναι ότι είναι κλειδωμένο μιας και το έχει φέρει από Αγγλία από το δίκτυο της T-Mobile.Είχε κάνει απόπειρες να το ξεκλειδώσει με αποτέλεσμα τώρα να γράφει “NO GSM”…. Μπορώ να το ξεκλειδώσω? Αξίζει να το αγοράσω? Όποιος μπορεί να βοηθήσει.. επειδή δε ξέρω αν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ ας μου στείλει μαιλ στο Ferz1984@hotmail.com η ας κάνει ποστ εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 ρωτα τον panayiotis που ειχε ιδιο με το δικο σου πως το εκανε,λιγα ποστ πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferz Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Lagoudakis για μένα το είπες η για τον Eaglez? Να πω επίσης ότι είναι αυτό http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1049.htm ελπίζω κάποιος να γνωρίζει κάτι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ακολουθησε τις οδηγιες,απλο και ευκολο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293665 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 epidi den katexo poli kala tin aggliki glosa an katalaba kala katebazo to HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a to trexo kai eime etimos??? an mporite na moy ta analisete min kano kamia zimia ston titana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 epidi den katexo poli kala tin aggliki glosa an katalaba kala katebazo to HTC_Hermes_SIM_CID_Unlock_v3a to trexo kai eime etimos??? an mporite na moy ta analisete min kano kamia zimia ston titana. την αγγλικη μπορει να μην την κατεχεις :O αλλα το greekglish παει συννεφο :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? μπορεις να τα βαλεις κανονικοτατα και χωρις κανενα προβλημα. τα ελληνικα της ace δεν δεχεται η συσκευη σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferz Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Λοιπόν το παιδί που το πουλαει προσπάθησε να το ξεκλειδώσει με το wwe unlocker που βρήκε στο http://www.xda-developers.com και του κόλλησε στο 57% και πλέον όποτε ανάβει του λέει “no gsm”.Έχει κανείς καμία ιδέα αν θα καταφέρω να το κάνω να ξαναδεί δίκτυο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chevicol Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Paidia kalispera kai syggnwmi ek ton proterwn !!Parakolouthw synexws to forum, omws gia prwti fora tha ithella na ypovalw kia egw ena erwtima kai den xerw pws ginetai !! (asxetos!!)Apla ithella na rwtisw efoson valw ta wm6 kai to metaniwsw pws tha mporesw na xanavalw ta wm5 ?? Eyxaristw kai sygnwmi !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 paidia opios exei tytn tis vodafon den mpori na balei ta win6?? Όπως σου είπε ο Ζaxarakis μπορείς να βάλεις WM6 αλλά αν θές Ελληνικά σε όλο το περιβάλον μία πρόταση είναι αυτή που γράφω παραπάνω(δες τις φωτό από vodafone είναι). Άλλη πρόταση για Ελληνικά είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311105 Είναι δοκιμασμένη χωρίς κολλήματα και στην ταχύτητα παραπλήσια με την offisial. :wink: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ευχαριστω φιλε μου.... αυτο ρωτουσα τοσο καιρο εδω... αρα δεν μπορουμε να εχουμε ακομα με τα wm6 160 χαρ στο ext. keyb. :-) Μπορείς να βάλεις επιπλέον το AE Keyboard Map και να έχει και στο εξωτερικό 160 χαρακτήρες. Τώρα δεν ξέρω αν δεν κολλάει με το Leng, αλλά εγώ που έχω αγγλική Rom και δεν έχω βάλει το Leng, έχω κανονικά στην original WM6 SMS 160 χαρακτήρων στο εξωτερικό πληκτρολόγιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μπορείς να βάλεις επιπλέον το AE Keyboard Map και να έχει και στο εξωτερικό 160 χαρακτήρες. Τώρα δεν ξέρω αν δεν κολλάει με το Leng, αλλά εγώ που έχω αγγλική Rom και δεν έχω βάλει το Leng, έχω κανονικά στην original WM6 SMS 160 χαρακτήρων στο εξωτερικό πληκτρολόγιο... Σ'ευχαριστώ Φίλε μου... Θα κάνω μια δικιμή να το δω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Lagoudakis για μένα το είπες η για τον Eaglez? Να πω επίσης ότι είναι αυτό http://www.itreviews.co.uk/hardware/h1049.htm ελπίζω κάποιος να γνωρίζει κάτι…συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση:Oγια τον Eaglez πηγαινε η απαντηση φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglez Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Όπως σου είπε ο Ζaxarakis μπορείς να βάλεις WM6 αλλά αν θές Ελληνικά σε όλο το περιβάλον μία πρόταση είναι αυτή που γράφω παραπάνω(δες τις φωτό από vodafone είναι). Άλλη πρόταση για Ελληνικά είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311105 Είναι δοκιμασμένη χωρίς κολλήματα και στην ταχύτητα παραπλήσια με την offisial. :wink: lol anabathmistika stin 2.10gr euxaristo bebea i aporia parameni giati den pire tin ekdosi HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108_2_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έχει περάσει τα 06 καινα έχει προβλήματα? Πέρασα την ρομ του φίλου Σφακιανάκη και τα ελληνικά της ace και απο εκεί που δεν έιχα προβλήματα με τα 05 , κάθε τόσο έχω restart, κολλήματα και ειδικά στο κομμάτι τηλέφωνο καθε τόσο κολλάει , με πετάει , δεν έρχονται οι κλήσεις κλπ. Τα μόνα εξωτερικά προγράματα που έχω περάσει προς το παρόν είναι το resco explorer 5,35 και spd backup 1.5.1 . Υπάρχει περίπτωση να φταίει κατι με αυτα ; κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts