kattt Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 περικλη :blink: χαθηκαμε το ξερεις?? :) Σε περιμένω Χαλκιδική τώρα που έβαλα και εκεί ADSL:lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Γεια σου Δασκαλε και απο μενα... Σε περιμένω Χαλκιδική τώρα που έβαλα και εκεί ADSL:lol: :lol: :lol: μολις ανεβω θα τα πουμε σιγουρα :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 μολις ανεβω θα τα πουμε σιγουρα :D:D Από ROM 6αρια ποιά έχεις τώρα? Έχει bugs? Εγώ περιμένω τα γνήσια 6αρια, αν έχουν και αυτά προβλήματα όπως η τελευταία 3.3.1 τότε θα αρχίσω πάλι το ψάξιμο:food: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Από ROM 6αρια ποιά έχεις τώρα? Έχει bugs? Εγώ περιμένω τα γνήσια 6αρια, αν έχουν και αυτά προβλήματα όπως η τελευταία 3.3.1 τότε θα αρχίσω πάλι το ψάξιμο:food: περικλη την 2.5 black pro με 1.40 radio,δουλευω και εκει εχω κατασταλαξει μιας και δεν εμεινα ευχαριστημενος με τις υπολοιπες...ειναι οτι πιο σταθερο και αξιοπιστο εχω δοκιμασει και μεχρι στιγμης ζητημα να εχω δει 2 κοληματα (οχι παγωματα!! απλα κατι να μην δουλευει τελεια ;)) στον τιτανα και να χρειαστηκε soft reset... δοκιμαζω βεβαια οτι καινουριο (παντα σε black ) αλλα επιστρεφω παντα στην 2.5 με καποια tweaks που την κανουν αψογη ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 ...Και εκεί που είχα το Desti7 και οδήγαγα, χτυπάει το τηλέφωνο. Μίλησα κανονικά και αφού έκλεισα, τα έπαιξε. Πρέπει να πέρασαν και 3 ώρες συνεχούς προσπάθειας για να το ξανανοίξω. Πολλές φορές δεν μπορούσα να βάλω ούτε το pin. Απεγκατέστησα το Desti εντελλώς και μετά το Spb Shell. Μάλλον εκεί ήταν το πρόβλημα. Είδωμεν.!!:worry: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakianakis Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδιά η official version δεν έπρεπε να έχει βγει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 ειχανε πει για τελος του μηνα,αλλα κατι πηρε το αυτι μου για αυγουστο,με βλεπω στην παραλια με το λαπτοπ κατω απο την ομπρελα να περναω τα 6αρια:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 ειχανε πει για τελος του μηνα,αλλα κατι πηρε το αυτι μου για αυγουστο,με βλεπω στην παραλια με το λαπτοπ κατω απο την ομπρελα να περναω τα 6αρια:p :p γιαννη αν εισαι κατα μυκονο μερια εκεινο το διαστημα....κερναω μπυρες :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 και βεβαια θα ειμαι!!!!ειμαι ηδη απο τωρα,παρε τον εξοπλισμο και ελα:p :pεκτος αν μας πιασει σεπτεμβρης ετσι οπως το πανε με τα original!!!στο τσακ ειμαι να του σκασω μαγειρεμενα!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Χαιρετώ το thread, έχω αρκετό καιρό να γράψω ενεργά στο MyPhone, αν και σε άλλη ενότητα (ως νυν κάτοχος N-Gage:)). Θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω κινητό και ψάχνοντας σε Symbian/WM λύσεις, και εν συνεχεία κοιτάζοντας δυνατότητες, εξοπλισμούς και επεξεργαστική ισχύ και γενικότερα βάζοντάς τα κάτω, κατέληξα μάλλον στο TyTN. Επειδή όμως δε σκαμπάζω γρι από Windows Mobile και δεν έχω καμιά πρακτικά σχέση με PPCs, μου γεννώνται μερικές απορίες. Έκατσα και διάβασα όλο το thread ως εδώ (Παναγία μ', χαρά στο κουράγιο σας!) αλλά και πάλι μου μείναν αρκετά κενά. Επειδή λοιπόν βλέπω πως εδαμέ υπάρχουν εξαιρετικά βοηθητικά και φιλικά μέλη του forum, παίρνω το θάρρος να αραδιάσω το κατεβατό με τις ερωτήσεις μου, κι όποιος ξέρει απαντάει!:D Κατ' αρχάς, τον Τιτάνα με βλέπω να τον παίρνω μεταχειρισμένο, επειδή για τα 750 περίπου που είναι η κανονική του τιμή δε βλέπω φως. Πόσο είναι μια καλή τιμή για μεταχειρισμένο κομμάτι; Πόσο εύκολα μπορώ να βρω ένα; Την αλλαγή τη βλέπω σε βάθος τριμήνου περίπου, αλλά και με τα τρέχοντα δεδομένα κάνουμε κουβέντα. Η σύνδεση USB που έχει η συσκευή φορτίζει κιόλας κατά τον συγχρονισμό; Τι ταχύτητας είναι; (εννοώ USB 1.1 ή 2.0) Επειδή δουλεύω σε Mac υπολογιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Missing Sync της Mark/Space για συγχρονισμό επαφών, mails κ.ο.κ. με τον υπολογιστή μου - έχει δουλέψει ή ξέρει γενικότερα κανείς το πρόγραμμα αυτό - και ειδικά με Ελληνικά mails, contacts, κ.λπ.; Με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα με τα Ελληνικά. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, αν η συσκευή έχει Ελληνική ROM τότε τα πάντα όσον αφορά στα Ελληνικά (T9, πληκτρολόγιο on screen, Ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο, στα μενού του συστήματος, στα μηνύματα, στα προγράμματα) είναι εντάξει. Αν η συσκευή είναι σε άλλη γλώσσα τι γίνεται; Δε με πειράζει ιδιαίτερα η γλώσσα στα μενού του συστήματος, ίσα - ίσα έχω μία μικρή αντιπάθεια στα Ελληνικά στα Windows, αλλά με νοιάζει απόλυτα να μπορώ να δουλέψω σε όλα τα προγράμματα με σωστά (και τονισμένα) Ελληνικά τόσο από το soft keyb όσο και από το κανονικό. Το Leng τι είναι και τι ακριβώς κάνει; Ποια η διαφορά του από του AEKmap; Ελληνική πρόβλεψη λέξεων κατά την πληκτρολόγηση υπάρχει, και αν ναι σε ποιες ROMS; Στα WM 6.0; Το xT9 που διάβασα παραπάνω τι είναι ακριβώς; Feature των WM6 ή κάποιο εξτρά πρόγραμμα και αν το δεύτερο, είναι συμβατό με WM5; Ορθογραφικός έλεγχος στο Word για Ελληνικά υπάρχει; Έχει ασχοληθεί κανείς με emulators στον Τιτάνα; MAME, Gameboy, Gameboy Advance, SCUMMVM, SNES, Playstation, κυρίως τα τέσσερα τελευταία. Ξέρω ότι υπάρχουν εξομοιωτές αλλά δεν ξέρω ο 400άρης του TyTN κατά πόσο παίρνει κεφάλι ή αν γονατίζει... μαρτυρίες κανείς;:) Δεν έχω GPS δέκτη, αλλά και στο N-Gage μου που έχω τώρα δουλεύω το Route 66 ως χάρτη - υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα Destinator και TomTom; (Σε λίγο τελειώνω, υπομονή!) Βλέπω πως τα WM6 είναι πολύ της "μοδός" και τα περιμένουμε και επίσημα όπου να 'ναι... μερικές ερωτήσεις γι' αυτά λοιπόν:) Κατ' αρχάς, όταν κυκλοφορήσουν από την HTC θα μπορούν να περαστούν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε Τιτάνα, ανεξαρτήτως πού/πώς αγοράστηκε και ποια ROM φοράει; Η Ελληνική έκδοση της ACE θα μπορεί; Αν περαστεί στον Τιτάνα κάποια ROM (επίσημη ή μαστορεμένη), με hard reset επανέρχεται στην αρχική κατάσταση αυτής της ROM ή στη ROM που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο; Γενικότερα, είναι δυνατόν να επανέλθει ο Τιτάνας μετά από baked/cooked ROM σε κάποια "επίσημη" κατάσταση όσον αφορά στη ROM του; Ελληνικές ROMs πού βρίσκονται; Κατά πόσο μπορούν να περαστούν σε έναν Τιτάνα (τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί για να τις δεχτεί) και τι παραπάνω προσφέρουν σε σχέση με τις ξένες; Αγγλική ROM επίσημη; Από τους XDA; Με τα Ελληνικά στις WM6 ROMs τι γίνεται; Αν είναι Ελληνική η ROM απ' όσο κατάλαβα όλα δουλεύουν εντάξει αυτόματα, αν είναι Αγγλική πώς δουλεύουν πληκτρολόγια, αυτόματη πρόταση λέξεων κ.ο.κ.; Και κάτι τελευταίο: διαβάζω αρκετά παράπονα για τη βραδύτητα του Τιτάνα όσον αφορά στην εφαρμογή του τηλεφώνου, πως αργεί να ανταποκριθεί κάποια δευτερόλεπτα και τα λοιπά. Στην WM6 έκδοση υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα; Α, και μια λεπτομέρεια: μπορείς να πληκτρολογήσεις άνετα αριθμό στην οθόνη όταν καλείς χωρίς να βγάλεις πενάκι; Αυτά:) Να με συμπαθάτε αν είμαι υπερβολικός, αλλά φοιτητής γαρ δε με σηκώνει να κάνω λάθος επιλογές όταν αλλάζω συσκευή, αφού ό,τι πάρω θα μείνει στα χέρια μου για καμιά δι-τριετία τουλάχιστον:O Την συγγνώμη μου και την καλησπέρα μου! Σ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 παναγια μου τι σεντονι κατεβασες αδελφε!!!!:p αν μεχρι το βραδυ δεν σου εχει απαντηση κανεις θα σου γραψω οσα ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 υπάρχει πρόγραμμα που δίνει παραπάνω φωτεινότητα στην οθόνη του τιτάνα?? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Κατ' αρχάς, τον Τιτάνα με βλέπω να τον παίρνω μεταχειρισμένο, επειδή για τα 750 περίπου που είναι η κανονική του τιμή δε βλέπω φως. Πόσο είναι μια καλή τιμή για μεταχειρισμένο κομμάτι; Πόσο εύκολα μπορώ να βρω ένα; Την αλλαγή τη βλέπω σε βάθος τριμήνου περίπου, αλλά και με τα τρέχοντα δεδομένα κάνουμε κουβέντα. Η σύνδεση USB που έχει η συσκευή φορτίζει κιόλας κατά τον συγχρονισμό; Τι ταχύτητας είναι; (εννοώ USB 1.1 ή 2.0) Επειδή δουλεύω σε Mac υπολογιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Missing Sync της Mark/Space για συγχρονισμό επαφών, mails κ.ο.κ. με τον υπολογιστή μου - έχει δουλέψει ή ξέρει γενικότερα κανείς το πρόγραμμα αυτό - και ειδικά με Ελληνικά mails, contacts, κ.λπ.; Με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα με τα Ελληνικά. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, αν η συσκευή έχει Ελληνική ROM τότε τα πάντα όσον αφορά στα Ελληνικά (T9, πληκτρολόγιο on screen, Ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο, στα μενού του συστήματος, στα μηνύματα, στα προγράμματα) είναι εντάξει. Αν η συσκευή είναι σε άλλη γλώσσα τι γίνεται; Δε με πειράζει ιδιαίτερα η γλώσσα στα μενού του συστήματος, ίσα - ίσα έχω μία μικρή αντιπάθεια στα Ελληνικά στα Windows, αλλά με νοιάζει απόλυτα να μπορώ να δουλέψω σε όλα τα προγράμματα με σωστά (και τονισμένα) Ελληνικά τόσο από το soft keyb όσο και από το κανονικό. Το Leng τι είναι και τι ακριβώς κάνει; Ποια η διαφορά του από του AEKmap; Ελληνική πρόβλεψη λέξεων κατά την πληκτρολόγηση υπάρχει, και αν ναι σε ποιες ROMS; Στα WM 6.0; Το xT9 που διάβασα παραπάνω τι είναι ακριβώς; Feature των WM6 ή κάποιο εξτρά πρόγραμμα και αν το δεύτερο, είναι συμβατό με WM5; Ορθογραφικός έλεγχος στο Word για Ελληνικά υπάρχει; Έχει ασχοληθεί κανείς με emulators στον Τιτάνα; MAME, Gameboy, Gameboy Advance, SCUMMVM, SNES, Playstation, κυρίως τα τέσσερα τελευταία. Ξέρω ότι υπάρχουν εξομοιωτές αλλά δεν ξέρω ο 400άρης του TyTN κατά πόσο παίρνει κεφάλι ή αν γονατίζει... μαρτυρίες κανείς;:) Δεν έχω GPS δέκτη, αλλά και στο N-Gage μου που έχω τώρα δουλεύω το Route 66 ως χάρτη - υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα Destinator και TomTom; (Σε λίγο τελειώνω, υπομονή!) Βλέπω πως τα WM6 είναι πολύ της "μοδός" και τα περιμένουμε και επίσημα όπου να 'ναι... μερικές ερωτήσεις γι' αυτά λοιπόν:) Κατ' αρχάς, όταν κυκλοφορήσουν από την HTC θα μπορούν να περαστούν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε Τιτάνα, ανεξαρτήτως πού/πώς αγοράστηκε και ποια ROM φοράει; Η Ελληνική έκδοση της ACE θα μπορεί; Αν περαστεί στον Τιτάνα κάποια ROM (επίσημη ή μαστορεμένη), με hard reset επανέρχεται στην αρχική κατάσταση αυτής της ROM ή στη ROM που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο; Γενικότερα, είναι δυνατόν να επανέλθει ο Τιτάνας μετά από baked/cooked ROM σε κάποια "επίσημη" κατάσταση όσον αφορά στη ROM του; Ελληνικές ROMs πού βρίσκονται; Κατά πόσο μπορούν να περαστούν σε έναν Τιτάνα (τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί για να τις δεχτεί) και τι παραπάνω προσφέρουν σε σχέση με τις ξένες; Αγγλική ROM επίσημη; Από τους XDA; Με τα Ελληνικά στις WM6 ROMs τι γίνεται; Αν είναι Ελληνική η ROM απ' όσο κατάλαβα όλα δουλεύουν εντάξει αυτόματα, αν είναι Αγγλική πώς δουλεύουν πληκτρολόγια, αυτόματη πρόταση λέξεων κ.ο.κ.; Και κάτι τελευταίο: διαβάζω αρκετά παράπονα για τη βραδύτητα του Τιτάνα όσον αφορά στην εφαρμογή του τηλεφώνου, πως αργεί να ανταποκριθεί κάποια δευτερόλεπτα και τα λοιπά. Στην WM6 έκδοση υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα; Α, και μια λεπτομέρεια: μπορείς να πληκτρολογήσεις άνετα αριθμό στην οθόνη όταν καλείς χωρίς να βγάλεις πενάκι;Αυτά:) Να με συμπαθάτε αν είμαι υπερβολικός, αλλά φοιτητής γαρ δε με σηκώνει να κάνω λάθος επιλογές όταν αλλάζω συσκευή, αφού ό,τι πάρω θα μείνει στα χέρια μου για καμιά δι-τριετία τουλάχιστον:O Την συγγνώμη μου και την καλησπέρα μου! Σ 1. Δες στο buy&sell section. 2. Φοστίζει. USB 1.1. 3. Δεν ξέρω. 4. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα είτε το πάρεις από ACE Hellas είτε από εξωτερικό. Υπαρχουν πολλά προγράμματα για αυτή τη δουλειά. 5. Το leng εξελληνίζει το περιβάλλον. Το Aekmap το hardware keyboard σε περίπτωση που δεν είναι ελληνικό. 6. Ούτε καν στα αγγλικά. :P Μερικά προγράμματα το έχουν αυτό. 7. Δεν ξέρω. 8. Όχι 9. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά αν δεν παίξουν στο tytn που θα παίξουν! 10. Μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε bt gps και εδώ θα έχεις πολλές δυνατότητες. 11. Όχι, πρέπει να βρεις άλλη ROM αν δεν είναι απο ACE. 12. Όταν κάνεις hard reset επανέρχεσαι στην ROM που έχεις περάσει τελευταία φορά. 13. xda-devs, εκεί είναι όλα. 14. Δεν κατάλαβα. 15. Τα WM6 είναι γενικά πιο γρήγορα απο τα 5. Πληκτρολογείς αρκετά άνετα χωρίς πενάκι. Σε ξεπέταξα κάπως γρήγορα, αλλά ήταν πολλά. Δέχομαι διευκρινιστικές ερωτήσεις.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 1. Δες στο buy&sell section. 2. Φοστίζει. USB 1.1. 3. Δεν ξέρω. 4. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα είτε το πάρεις από ACE Hellas είτε από εξωτερικό. Υπαρχουν πολλά προγράμματα για αυτή τη δουλειά. 5. Το leng εξελληνίζει το περιβάλλον. Το Aekmap το hardware keyboard σε περίπτωση που δεν είναι ελληνικό. 6. Ούτε καν στα αγγλικά. :P Μερικά προγράμματα το έχουν αυτό. 7. Δεν ξέρω. 8. Όχι 9. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά αν δεν παίξουν στο tytn που θα παίξουν! 10. Μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε bt gps και εδώ θα έχεις πολλές δυνατότητες. 11. Όχι, πρέπει να βρεις άλλη ROM αν δεν είναι απο ACE. 12. Όταν κάνεις hard reset επανέρχεσαι στην ROM που έχεις περάσει τελευταία φορά. 13. xda-devs, εκεί είναι όλα. 14. Δεν κατάλαβα. 15. Τα WM6 είναι γενικά πιο γρήγορα απο τα 5. Πληκτρολογείς αρκετά άνετα χωρίς πενάκι. Σε ξεπέταξα κάπως γρήγορα, αλλά ήταν πολλά. Δέχομαι διευκρινιστικές ερωτήσεις.:p @λαγουδάκη: Τους παλιούς περιμένω γιατί το σεντόνι (όντως)... θέλει στρώσιμο:rofl: @johner: Τις ευχαριστίες μου:D Ναι, ήταν λίγο γρήγορο το ξεπέταγμα αλλά μου κάλυψες ορισμένα βασικά:) Διευκρινιστικές απορίες: Σα να κατάλαβα πως το Leng κάνει και εξελληνισμό του πληκτρολογίου - δεν ισχύει αυτό; Ένα emulator για WM6 ελληνικά που έχω βάλει από την MS στα Windows έχει πρόβλεψη για Ελληνικές λέξεις π.χ. στη σύνταξη μηνυμάτων, αυτό είναι άσχετο; Όσον αφορά στους χάρτες, με GPS σίγουρα θα έχω πολλές δυνατότητες, αλλά χωρίς GPS μπορώ να δουλεύω τα προγράμματα απλώς ως χάρτες τσέπης; Αν δεν είναι από ACE θα μπορώ να περάσω επίσημες ROMs της μαμάς HTC; Στο 14 διευκρινίζω: Αν τα WM6 είναι Αγγλικά, οι λύσεις για Ελληνική γραφή με SIP και πληκτρολόγιο δουλεύουν; Ευχαριστώ παίδες, με ενθαρρύνετε:w00t: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Σα να κατάλαβα πως το Leng κάνει και εξελληνισμό του πληκτρολογίου - δεν ισχύει αυτό; Ένα emulator για WM6 ελληνικά που έχω βάλει από την MS στα Windows έχει πρόβλεψη για Ελληνικές λέξεις π.χ. στη σύνταξη μηνυμάτων, αυτό είναι άσχετο; Όσον αφορά στους χάρτες, με GPS σίγουρα θα έχω πολλές δυνατότητες, αλλά χωρίς GPS μπορώ να δουλεύω τα προγράμματα απλώς ως χάρτες τσέπης; Αν δεν είναι από ACE θα μπορώ να περάσω επίσημες ROMs της μαμάς HTC; Στο 14 διευκρινίζω: Αν τα WM6 είναι Αγγλικά, οι λύσεις για Ελληνική γραφή με SIP και πληκτρολόγιο δουλεύουν; Ευχαριστώ παίδες, με ενθαρρύνετε:w00t: To Leng εξελληνίζει τα πάντα, σα να είναι ελληνικό ένα πράγμα! Για τις λέξεις δε μπορώ να σου πω με σιγουριά, έχω την εντύπωση πως με το default πληκτρολόγιο δε γίνεται. Τώρα παρατήρησα οτι στα WM6 υπαρχει ορθογραφικός έλεγχος. Μπορείς να δουλέψεις τους χάρτες και χωρίς GPS. Θα μπορείς να περνάς όλες τις ROM εκτος ACE. Δε θα έχεις πρόβλημα με τα πληκτρολόγια ακομη και αγγλικό να είναι το cell σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 υπάρχει πρόγραμμα που δίνει παραπάνω φωτεινότητα στην οθόνη του τιτάνα??δεν εχω ακουσει τιποτα,και εγω θα ηθελα ενα κλικ παραπανω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 δεν εχω ακουσει τιποτα,και εγω θα ηθελα ενα κλικ παραπανω:O μόνο ένα click φίλε lagoudakis??? :) ρε παιδιά... αυτή η ace πόσο καιρό κάνει να "σου φτιάξει" αν υπάρχει πρόβλημα στον τιτάνα??? το πήρα την περασμένη βδομάδα για το γνωστό πρόβλημα με το σήμα λήψης και ακόμη τίποτα. φωνή βοώντος εν τη ερήμω. τι να κάνω??? μια βδομάδα χωρίς τιτάνα πάει πολύ... "δεν μποώ" που λέει και το ξαδερφάκι μου που είναι 2 ετών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 @λαγουδάκη: Τους παλιούς περιμένω γιατί το σεντόνι (όντως)... θέλει στρώσιμο:rofl: @johner: Τις ευχαριστίες μου:D Ναι, ήταν λίγο γρήγορο το ξεπέταγμα αλλά μου κάλυψες ορισμένα βασικά:) Διευκρινιστικές απορίες: Σα να κατάλαβα πως το Leng κάνει και εξελληνισμό του πληκτρολογίου - δεν ισχύει αυτό; Ένα emulator για WM6 ελληνικά που έχω βάλει από την MS στα Windows έχει πρόβλεψη για Ελληνικές λέξεις π.χ. στη σύνταξη μηνυμάτων, αυτό είναι άσχετο; Όσον αφορά στους χάρτες, με GPS σίγουρα θα έχω πολλές δυνατότητες, αλλά χωρίς GPS μπορώ να δουλεύω τα προγράμματα απλώς ως χάρτες τσέπης; Αν δεν είναι από ACE θα μπορώ να περάσω επίσημες ROMs της μαμάς HTC; Στο 14 διευκρινίζω: Αν τα WM6 είναι Αγγλικά, οι λύσεις για Ελληνική γραφή με SIP και πληκτρολόγιο δουλεύουν; Ευχαριστώ παίδες, με ενθαρρύνετε:w00t: Τα LEng κάνουν Ελληνικά και τα δύο πληκτρολόγια και όλο το interface, επίσεις όποια λέξη γράψεις στην βρίσκει μόλις πατήσεις το δεύτερο γράμμα, από την αρχή έχει αλλά περιορισμένες λέξεις. Στα WM6 προς το παρόν τα LEng κάνουν τα πληκτρολόγια (και τα δύο) Ελληνικά αλλά όχι το Interface.Για ROM μπορείς να περάσεις όποια θέλεις. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 μόνο ένα click φίλε lagoudakis??? :) ρε παιδιά... αυτή η ace πόσο καιρό κάνει να "σου φτιάξει" αν υπάρχει πρόβλημα στον τιτάνα??? το πήρα την περασμένη βδομάδα για το γνωστό πρόβλημα με το σήμα λήψης και ακόμη τίποτα. φωνή βοώντος εν τη ερήμω. τι να κάνω??? μια βδομάδα χωρίς τιτάνα πάει πολύ... "δεν μποώ" που λέει και το ξαδερφάκι μου που είναι 2 ετώνεκει περιπου7-10 μερες για ενοχλησε τους με κανενα τηλ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=143006 την ειδηση την εδωσε στο φορουμ της ace o pharmex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παίδες με έχετε αφήσει άφωνο... από την όλη φάση εδώ μέσα ψυλλιαζόμουν πως θα απαντούσε κόσμος αλλά εσείς είστε το κάτι άλλο! Άρα, να ανακεφαλαιώσουμε να δω αν είμαι στο σωστό δρόμο: ROM αν το πάρω με IMEI από ACE περνάω ό,τι βρω στο διάβα μου, μαγειρεμένη, της ACE ή ξένη της HTC. (αλήθεια, η ACE πού δίνει τις ROMs της; Δεν είδα κάτι στο ελληνικό site της HTC). Με Leng έχω Ελληνικά πληκτρολόγια και τα δύο σε κάθε έκδοση του λειτουργικού, μόνο που στα WM5 κάνει και εξελληνισμό του περιβάλλοντος (προαιρετικά υποθέτω, ναι; ) Με το θέμα της εργοστασιακής επαναφοράς; Περνάς από πανω την τελευταία ROM της ACE ή την καταλληλότερη επίσημη από XDA και είναι εντάξει, ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο για να επανέλθει στην κατάσταση που είχε από τη μαμά του; Αν είχα τώρα τα λεφτά για έναν Τιτάνα μεταχειρισμένο θα τον χτυπούσα άμεσα - για την ώρα χρονοπρογραμματίζουμε για λίγο πιο μετά...:( Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παίδες με έχετε αφήσει άφωνο... από την όλη φάση εδώ μέσα ψυλλιαζόμουν πως θα απαντούσε κόσμος αλλά εσείς είστε το κάτι άλλο! Άρα, να ανακεφαλαιώσουμε να δω αν είμαι στο σωστό δρόμο: ROM αν το πάρω με IMEI από ACE περνάω ό,τι βρω στο διάβα μου, μαγειρεμένη, της ACE ή ξένη της HTC. (αλήθεια, η ACE πού δίνει τις ROMs της; Δεν είδα κάτι στο ελληνικό site της HTC). Με Leng έχω Ελληνικά πληκτρολόγια και τα δύο σε κάθε έκδοση του λειτουργικού, μόνο που στα WM5 κάνει και εξελληνισμό του περιβάλλοντος (προαιρετικά υποθέτω, ναι; ) Με το θέμα της εργοστασιακής επαναφοράς; Περνάς από πανω την τελευταία ROM της ACE ή την καταλληλότερη επίσημη από XDA και είναι εντάξει, ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο για να επανέλθει στην κατάσταση που είχε από τη μαμά του; Αν είχα τώρα τα λεφτά για έναν Τιτάνα μεταχειρισμένο θα τον χτυπούσα άμεσα - για την ώρα χρονοπρογραμματίζουμε για λίγο πιο μετά...:( Oι ROMs βρίσκονται στο forum και είναι προσβάσιμο μόνο για κατόχους με ΙΜΕΙ της ACE. Mπορείς να βάλεις οποιαδήποτε ROM. Αν δε σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά στο Interface μην ασχοληθείς καθόλου με το leng. Βάλε το hikeyboard για ελληνικο keyboard + aekmap για ελληνικο hardware kayboard και είσαι ok. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με την εργοστασιακή επαναφορά. Σκέψου τη ROM σαν κάτι που δε διαγράφεται. Όταν κάνεις hard reset θα κάνεις επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις με τη ROM που έχεις μέσα. Αν θες άλλη ROM το flashάρεις με τη νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παίδες με έχετε αφήσει άφωνο... από την όλη φάση εδώ μέσα ψυλλιαζόμουν πως θα απαντούσε κόσμος αλλά εσείς είστε το κάτι άλλο! Άρα, να ανακεφαλαιώσουμε να δω αν είμαι στο σωστό δρόμο: ROM αν το πάρω με IMEI από ACE περνάω ό,τι βρω στο διάβα μου, μαγειρεμένη, της ACE ή ξένη της HTC. (αλήθεια, η ACE πού δίνει τις ROMs της; Δεν είδα κάτι στο ελληνικό site της HTC). Με Leng έχω Ελληνικά πληκτρολόγια και τα δύο σε κάθε έκδοση του λειτουργικού, μόνο που στα WM5 κάνει και εξελληνισμό του περιβάλλοντος (προαιρετικά υποθέτω, ναι; ) Με το θέμα της εργοστασιακής επαναφοράς; Περνάς από πανω την τελευταία ROM της ACE ή την καταλληλότερη επίσημη από XDA και είναι εντάξει, ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο για να επανέλθει στην κατάσταση που είχε από τη μαμά του; Αν είχα τώρα τα λεφτά για έναν Τιτάνα μεταχειρισμένο θα τον χτυπούσα άμεσα - για την ώρα χρονοπρογραμματίζουμε για λίγο πιο μετά...:(παντως αμα μπορουσες να βρεις λεφτα αυτη την στιγμη πρεπει να εχουν μεινει 1-2 κομματια στο media-markt με 400 ευρω τελικη τιμη καινουργια,αν σκεφτεις οτι στο πλαισιο εχει 750 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 εστω και με καρτα φίλε μου ,χτυπα το απο media markt,η τιμή είναι σκότωμα και μιλάμε για ολοκαινουργιο μηχάνημα. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 @johner: Για εργοστασιακή επαναφορά λέω π.χ. αν στο μέλλον θέλω να το πουλήσω ή να το επαναφέρω σε μία σταθερή κατάσταση με ROM που του έχει βάλει ήδη η HTC. Λογικά απ' όσα μου λέτε θα πρέπει να βρω μια ROM της HTC (γιατί της ACE αν είναι δικό της βρίσκεις) και να το φλασάρω. Γίνεται αυτό; Βρίσκονται τέτοιες ROMs επίσημες; @λαγουδάκης: Αν είχα τα λεφτά θα το έπαιρνα τώρα!:D @luke: Δεν έχω κάρτα, εκ πεποιθήσεως... φοιτητής είμαι το καψερό:( Αλλά με την πρώτη ευκαιρία ντούκου και μετρητοίς θα χτυπηθεί ο Τιτάνας! Παίδες ευχαριστώ, με καλύψατε σχεδόν στα πάντα:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts