filippos Δημοσιεύτηκε October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2023 (edited) Θέλω να ενεργοποιήσω το Iris payments στην Πειραιώς σε διαφορετικό νούμερο απο αυτό που μου εμφανίζει ως default αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Εθνική και Eurobank σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις το νούμερο. Η Πειραιώς μαλλον όχι; Edited October 18, 2023 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bartosz77 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) Hi Edited 11 Μαρτίου by Bartosz77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου On 19/10/2023 at 12:00 ΠΜ, filippos said: Θέλω να ενεργοποιήσω το Iris payments στην Πειραιώς σε διαφορετικό νούμερο απο αυτό που μου εμφανίζει ως default αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Εθνική και Eurobank σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις το νούμερο. Η Πειραιώς μαλλον όχι; Το ελυσες το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 29 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 5 ώρες πριν, karib said: Το ελυσες το προβλημα; ναι. Εάν θυμάμαι καλά, άλλαξα μέσα απο την διαχείρηση του λογαριασμού το δηλωμένο κινητό τηλέφωνο που είναι καθολικό για όλες τις υπηρεσίες της τράπεζας. Δεν μπορείς δηλαδή να έχεις για το IRIS ένα διαφορετικό. Που σημαίνει πως στο νούμερο που θα δηλώσεις θα έρχονται και τα μηνύματα επιβεβαίωσης / κωδικών σε sms. 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts