Michalis196102 Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 17 ώρες πριν, xristos_mi said: Καλησπέρα σε όλους, μόλις ήρθε, περιοχή Ελλάδα. Άντε να δω μετά από πόσο καιρό θα έρθει σε μένα, που συνήθως δεν συμφωνούμε στις εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) Πως το έπαθε και ήρθε και σε μένα αυτή η αναβάθμιση; Και μάλιστα την ίδια μέρα. Edited July 16, 2025 by Michalis196102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 12 minutes ago, Michalis196102 said: Πως το έπαθε και ήρθε και σε μένα αυτή η αναβάθμιση; Και μάλιστα την ίδια μέρα. Έπρεπε να έχεις android 15..άλλαξε χώρα βάλε Ελβετία και κάνε προσπάθεια για ενημέρωση,θα σου έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Λάθος φωτογραφία ανέβασα, αυτή είναι η σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Μόλις ήρθε, security update Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 On 18/8/2025 at 10:27 ΜΜ, xristos_mi said: Μόλις ήρθε, security update Ιουλίου. Αυτή τη φορά μαζί μας ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Ξερουμε κάποια θήκη τύπου back cover που να είναι επιβεβαιωμενα συμβατη με τα προστατευτικα οθόνης (tempered glass), και δεν τα ανασηκωνουν ? Κατα προτιμηση με προστασια στις γωνίες.Κατι τετοιο οπως τη φωτό. Εναλλακτικα επιβεβαιωμένο καλό συνδυασμό tempered glass και θήκης (ενίοτε ειναι και θεμα του γυαλιού). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 Αυτή είναι σίγουρα θήκη της Spigen οπότε, σε αυτό το κομμάτι, αυτή είναι η απάντηση σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 (edited) Νέο update με security patch Σεπτεμβρίου Edited October 10, 2025 by Michalis196102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 On 10/10/2025 at 8:39 ΠΜ, Michalis196102 said: Νέο update με security patch Σεπτεμβρίου Μου ήρθε την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί λέω μπα... Security update Σεπτεμβρίου και ήρθε την 1/9?? 🤪 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 (edited) Καλημέρα, Μόλις ήρθε, περιοχή Ελλάδα κανονικά. Πολύ μικρή, φορτώθηκε και ήταν έτοιμη σε 5 λεπτά. Edited October 28, 2025 by xristos_mi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Ήρθε σήμερα, κανονικά με περιοχή Ελλάδα. Δεν το έχω ψάξει ακόμα, το μόνο που είδα άμεσα, είναι το HyperIsland όπως το ονομάζει, που στην ουσία σου έρχονται ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης σε αναδυόμενο παράθυρο, άλλαξε λίγο τα εικονίδια και... τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία, αλλά το αναφέρει ότι θα στρώσει πάλι σε 2-3 ημέρες αφού τελειώσει εσωτερικά με τα updates. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου On 3/2/2026 at 7:56 ΜΜ, xristos_mi said: Ήρθε σήμερα, κανονικά με περιοχή Ελλάδα. Δεν το έχω ψάξει ακόμα, το μόνο που είδα άμεσα, είναι το HyperIsland όπως το ονομάζει, που στην ουσία σου έρχονται ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης σε αναδυόμενο παράθυρο, άλλαξε λίγο τα εικονίδια και... τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία, αλλά το αναφέρει ότι θα στρώσει πάλι σε 2-3 ημέρες αφού τελειώσει εσωτερικά με τα updates. Άρα να περιμένω κι εγώ τις επόμενες ημέρες να μου έρθει και σε μένα, μιας και πάντα μου έρχεται μετά από εσένα. Κάτι άλλο να σε ρωτήσω, γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει, όχι στην καινούργια αλλά στην 2.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Στο 15Τ προ που έχω με περασμένη την 3.0 εδώ και καιρό,ενώ αρχικά είχε μια κατανάλωση ελαφρώς τσιμπιμενη, μετά από χρήση και μαθαίνοντας τις συνήθειες του χρήστη το κινητό με μια λέξη όσον αφορά την μπαταρία είναι βράχος! Ηέκδοση που έχω είναι η 3.0.12.0 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, Michalis196102 said: Άρα να περιμένω κι εγώ τις επόμενες ημέρες να μου έρθει και σε μένα, μιας και πάντα μου έρχεται μετά από εσένα. Κάτι άλλο να σε ρωτήσω, γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει, όχι στην καινούργια αλλά στην 2.0; Γενικά τις εργάσιμες ημέρες λόγο δουλειάς μου βγάζει μια ημέρα. Το βράδυ το φορτίζω για να βγάλει την επόμενη. Δεν είμαι όμως απλός χρήστης, δουλεύει φουλ το τηλέφωνο όλη την ημέρα, όλα ανοικτά, πολλές κλήσεις, οθόνη ανοικτή κλπ... 21 ώρες πριν, konakis said: Στο 15Τ προ που έχω με περασμένη την 3.0 εδώ και καιρό,ενώ αρχικά είχε μια κατανάλωση ελαφρώς τσιμπιμενη, μετά από χρήση και μαθαίνοντας τις συνήθειες του χρήστη το κινητό με μια λέξη όσον αφορά την μπαταρία είναι βράχος! Ηέκδοση που έχω είναι η 3.0.12.0 Ναι όντως ήδη από την 2η ημέρα δείχνει να στρώνει , το έλεγε κιόλας ότι θέλει 2-3 ημέρες να "μάθει" και να ολοκληρώσει εσωτερικά τις αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Μετά από ένα μήνα ήρθε και σε μένα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 14 ώρες πριν, Michalis196102 said: Μετά από ένα μήνα ήρθε και σε μένα! Καλά εντάξει, ότι να'ναι δεν έχει λογική το πως έρχονται οι αναβαθμίσεις. Πάντως σε εμένα, δεν είδα καμία τρελή διαφορά ή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis196102 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Εκτός από κάτι αλλαγές στα εικονίδια στις Mi εφαρμογές και ότι ξανά βάλανε χρώμα στην κουρτίνα που κατεβάζεις από δεξιά κι εγώ δεν είδα κάποια άλλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts