Jump to content

Xiaomi 13T Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, xristos_mi said:

Καλησπέρα σε όλους, μόλις ήρθε, περιοχή Ελλάδα.Screenshot_2025-07-11-21-07-51-942_com.android.updater.thumb.jpg.a01dbf972df2c33534e121426bbfa6a6.jpg

Άντε να δω μετά από πόσο καιρό θα έρθει σε μένα, που συνήθως δεν συμφωνούμε στις εκδόσεις 

• Απαντήσεις 167
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

12 minutes ago, Michalis196102 said:

Πως το έπαθε και ήρθε και σε μένα αυτή η αναβάθμιση;

Screenshot_2024-04-02-19-43-47-332_com.android.settings.thumb.jpg.0c0af5ed66a46ae160bc673fc63d3402.jpg

Και μάλιστα την ίδια μέρα. 

Έπρεπε να έχεις android 15..άλλαξε χώρα βάλε Ελβετία και κάνε προσπάθεια για ενημέρωση,θα σου έρθει.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ξερουμε κάποια θήκη τύπου back cover που να είναι επιβεβαιωμενα συμβατη με τα προστατευτικα οθόνης (tempered glass), και δεν τα ανασηκωνουν ?

Κατα προτιμηση με προστασια στις γωνίες.Κατι τετοιο οπως τη φωτό.

Εναλλακτικα επιβεβαιωμένο καλό συνδυασμό tempered glass και θήκης (ενίοτε ειναι και θεμα του γυαλιού).

image.thumb.jpeg.2a580b7486b8e261200c0a5f684748f3.jpeg

Ευχαριστώ.

Αυτή είναι σίγουρα θήκη της Spigen οπότε, σε αυτό το κομμάτι, αυτή είναι η απάντηση σου....

• 1 month later...
On 10/10/2025 at 8:39 ΠΜ, Michalis196102 said:

Νέο update με security patch Σεπτεμβρίου 

Screenshot_2025-10-10-08-35-40-073_com.android.updater.jpg

Μου ήρθε την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί λέω μπα... Security update Σεπτεμβρίου και ήρθε την 1/9?? 🤪

• 3 weeks later...

Καλημέρα,

Μόλις ήρθε, περιοχή Ελλάδα κανονικά. Πολύ μικρή, φορτώθηκε και ήταν έτοιμη σε 5 λεπτά.

Screenshot_2025-10-28-09-00-53-885_com.android.updater.jpg

Edited by xristos_mi

• 3 months later...

Ήρθε σήμερα, κανονικά με περιοχή Ελλάδα. 

Δεν το έχω ψάξει ακόμα, το μόνο που είδα άμεσα, είναι το HyperIsland όπως το ονομάζει, που στην ουσία σου έρχονται ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης σε αναδυόμενο παράθυρο, άλλαξε λίγο τα εικονίδια και... τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία, αλλά το αναφέρει ότι θα στρώσει πάλι σε 2-3 ημέρες αφού τελειώσει εσωτερικά με τα updates. 

Screenshot_2026-02-03-10-16-11-165_com.android.updater.jpg

On 3/2/2026 at 7:56 ΜΜ, xristos_mi said:

Ήρθε σήμερα, κανονικά με περιοχή Ελλάδα. 

Δεν το έχω ψάξει ακόμα, το μόνο που είδα άμεσα, είναι το HyperIsland όπως το ονομάζει, που στην ουσία σου έρχονται ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης σε αναδυόμενο παράθυρο, άλλαξε λίγο τα εικονίδια και... τρώει λίγο παραπάνω την μπαταρία, αλλά το αναφέρει ότι θα στρώσει πάλι σε 2-3 ημέρες αφού τελειώσει εσωτερικά με τα updates. 

Screenshot_2026-02-03-10-16-11-165_com.android.updater.jpg

Άρα να περιμένω κι εγώ τις επόμενες ημέρες να μου έρθει και σε μένα, μιας και πάντα μου έρχεται μετά από εσένα. Κάτι άλλο να σε ρωτήσω, γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει, όχι στην καινούργια αλλά στην 2.0;

Στο 15Τ προ που έχω με περασμένη την 3.0 εδώ και καιρό,ενώ αρχικά είχε μια κατανάλωση ελαφρώς τσιμπιμενη, μετά από χρήση και μαθαίνοντας τις συνήθειες του χρήστη το κινητό με μια λέξη όσον αφορά την μπαταρία είναι βράχος!

Ηέκδοση που έχω είναι η 3.0.12.0 

Konakis.

21 ώρες πριν, Michalis196102 said:

Άρα να περιμένω κι εγώ τις επόμενες ημέρες να μου έρθει και σε μένα, μιας και πάντα μου έρχεται μετά από εσένα. Κάτι άλλο να σε ρωτήσω, γενικά η μπαταρία πόσο σου κρατάει, όχι στην καινούργια αλλά στην 2.0;

Γενικά τις εργάσιμες ημέρες λόγο δουλειάς μου βγάζει μια ημέρα. Το βράδυ το φορτίζω για να βγάλει την επόμενη. 

Δεν είμαι όμως απλός χρήστης, δουλεύει φουλ το τηλέφωνο όλη την ημέρα, όλα ανοικτά, πολλές κλήσεις, οθόνη ανοικτή κλπ...

21 ώρες πριν, konakis said:

Στο 15Τ προ που έχω με περασμένη την 3.0 εδώ και καιρό,ενώ αρχικά είχε μια κατανάλωση ελαφρώς τσιμπιμενη, μετά από χρήση και μαθαίνοντας τις συνήθειες του χρήστη το κινητό με μια λέξη όσον αφορά την μπαταρία είναι βράχος!

Ηέκδοση που έχω είναι η 3.0.12.0 

Ναι όντως ήδη από την 2η ημέρα δείχνει να στρώνει , το έλεγε κιόλας ότι θέλει 2-3 ημέρες να "μάθει" και να ολοκληρώσει εσωτερικά τις αλλαγές.

• 4 weeks later...
14 ώρες πριν, Michalis196102 said:

Μετά από ένα μήνα ήρθε και σε μένα! Screenshot_2026-03-05-22-05-20-190_com.android.updater.thumb.jpg.1018e158a1dfd53f23119124c40ec1cc.jpg

Καλά εντάξει, ότι να'ναι δεν έχει λογική το πως έρχονται οι αναβαθμίσεις.
Πάντως σε εμένα, δεν είδα καμία τρελή διαφορά ή αναβάθμιση. 

Εκτός από κάτι αλλαγές στα εικονίδια στις Mi εφαρμογές και ότι ξανά βάλανε χρώμα στην κουρτίνα που κατεβάζεις από δεξιά κι εγώ δεν είδα κάποια άλλη διαφορά.