lefteris112 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Κάπου έχει τις απαντήσεις online άμα το googlρεις. Εγώ τυχαία το είχα βρει και έτσι μπήκα στην εφαρμογή κ το έκανα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις τώρα, περιοχή Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Καλησπέρα, ναι ήρθε και σε εμένα. Security update , δεν έχει κάποια άλλη διαφορά κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelaterr Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Είμαι σε αναζήτηση κινητού και βλέπω ότι έχει πέσει στα 520 αξίζει η αγορά του? Πώς τα πάει τελικά η μπαταρία? Γενικά πώς το βλέπετε να προχωρήσω στην αγορά? Ή θα βλέπατε κάτι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου On 1/9/2024 at 7:55 ΜΜ, killmelaterr said: Είμαι σε αναζήτηση κινητού και βλέπω ότι έχει πέσει στα 520 αξίζει η αγορά του? Πώς τα πάει τελικά η μπαταρία? Γενικά πώς το βλέπετε να προχωρήσω στην αγορά? Ή θα βλέπατε κάτι αλλο Καλησπέρα φίλε μου, Εμένα το τηλέφωνο έχει βγει πολύ καλό! Το δουλεύω φουλ επαγγελματικό-προσωπικό, όλα ανοικτά 24/7, με τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα mpla-mpla, σερφάρισμα, emails, bluetooth 2 συσκευές μόνιμα και πάει νεράκι χωρίς κανένα κόλλημα ή πρόβλημα. Η μπαταρία του έχει βγει καλή, αντέχει με την παραπάνω χρήση 1,5 μέρα εύκολα, με λίγο προσοχή το βράδυ της 2ης μέρας θέλει φόρτισμα. Πιστεύω να σε κατατόπισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelaterr Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου On 2/9/2024 at 8:32 ΜΜ, xristos_mi said: Καλησπέρα φίλε μου, Εμένα το τηλέφωνο έχει βγει πολύ καλό! Το δουλεύω φουλ επαγγελματικό-προσωπικό, όλα ανοικτά 24/7, με τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα mpla-mpla, σερφάρισμα, emails, bluetooth 2 συσκευές μόνιμα και πάει νεράκι χωρίς κανένα κόλλημα ή πρόβλημα. Η μπαταρία του έχει βγει καλή, αντέχει με την παραπάνω χρήση 1,5 μέρα εύκολα, με λίγο προσοχή το βράδυ της 2ης μέρας θέλει φόρτισμα. Πιστεύω να σε κατατόπισα. Ευχάριστο πολύ φίλε μου.. περιμένω να δω πως θα πάει η τιμή του realme gt6 αλλιώς βλέπω να πηγαίνω στο 13t pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα...Έχει πάρει κανείς android 15 beta??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde7 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Christos kitsos said: Καλησπέρα...Έχει πάρει κανείς android 15 beta??? καλησπέρα. μόλις μου ήρθε με region Germany. Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. 1 ώρα πριν, giannishalde7 said: καλησπέρα. μόλις μου ήρθε με region Germany. Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. update: Μόλις την πέρασα. Δεν είδα κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Μόλις με region Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts