duc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Just now, kostasw said: Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ τής συσκευής. Με το που το ενεργοποιήσω πόσες ενημερώσεις θα μου έρθουν; Λογικά μια, η τελευταία που ήρθε και σε εμάς νομίζω πριν 20 ημέρες 1 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 minutes ago, duc said: Λογικά μια, η τελευταία που ήρθε και σε εμάς νομίζω πριν 20 ημέρες Ευχαριστώ. Θα περιμένω λίγο να εμφανιστεί. Έχω βάλει ξεκλείδωμα με δαχτυλικο. Ακουμπωντας το δάχτυλο σε σβηστή οθόνη δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να πατήσω το πλαϊνό πλήκτρο να ανάψει η οθόνη και μετά να το ξεκλειδώσω με το δάχτυλο. Επειδή θολωσα τι πρέπει να κάνω για να πιάνει πάντα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 8 ώρες πριν, duc said: Τι να σου πω, αυτό διάβασα και είδα σε Ινδική ομάδα για αυτό και το ανέβασα. Για να πω την αλήθεια δεν πολυπαρακολουθώ γενικά την εξέλιξη των συσκευών, με τι σειρά δίνονται οι ενημερώσεις κλπ κλπ παρά μόνο όταν είναι να αγοράσω καινούρια συσκευή (καθε 3..4 χρόνια) και τον πρώτο καιρό μετά την αγορά και επειδή το τελευταίο δίμηνο έχουν αγοραστεί ενα 30 neo για την σύζυγό μου και ένα 40 απλό για μένα ανέφερα τί έχει γίνει με τις αναβαθμίσεις στο Android 14 7 ώρες πριν, kostasw said: Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ τής συσκευής. Με το που το ενεργοποιήσω πόσες ενημερώσεις θα μου έρθουν; Δεν έχω το 40 Neo αλλά κρίνοντας απο το 30 Neo και απο το 40 το απλό θα σου έρθουν μια μια όλες οι ενημερώσεις που έχουν βγει.... στο 40 μου έχουν ερθει 6 η 7.... 7 ώρες πριν, kostasw said: Ευχαριστώ. Θα περιμένω λίγο να εμφανιστεί. Έχω βάλει ξεκλείδωμα με δαχτυλικο. Ακουμπωντας το δάχτυλο σε σβηστή οθόνη δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να πατήσω το πλαϊνό πλήκτρο να ανάψει η οθόνη και μετά να το ξεκλειδώσω με το δάχτυλο. Επειδή θολωσα τι πρέπει να κάνω για να πιάνει πάντα; Κουνώντας λίγο το τηλέφωνο η χτυπώντας ελαφρά την οθόνη ανάβει η θέση για το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν χρειάζεται να πατήσεις κάποιο πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Καλησπέρα, Διάβασα εδώ:( https://techblog.gr/mobile/android-15-ayta-ta-smartphone-poy-tha-paroyn-tin-enimerosi/ ) Ότι η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος, και το edge 40 neo είναι στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρουν την ενημέρωση... Το ότι εμείς είμαστε ακόμα με Android 13 τους το έχει πεί κανένας; 😀🤣😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 15 ώρες πριν, zchrisz said: Καλησπέρα, Διάβασα εδώ:( https://techblog.gr/mobile/android-15-ayta-ta-smartphone-poy-tha-paroyn-tin-enimerosi/ ) Ότι η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος, και το edge 40 neo είναι στην λίστα με τα τηλέφωνα που θα πάρουν την ενημέρωση... Το ότι εμείς είμαστε ακόμα με Android 13 τους το έχει πεί κανένας; 😀🤣😀 Μπορεί να πάρεις την 15 όταν βγει η 17 😂😂🤪 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioiland Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Καλησπέρα & Χρόνια πολλά! Κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και μήνες. Πολλά τα προβλήματα όσο αφορά το "stock" Android έχει κάποιος φλασάρει νεότερο update μέσω του RSA και το επομένο μετά το πήρε μέσω OTA; Στην δική μου περίπτωση το update δεν το παίρνει ποτέ μέσω OTA και αναγκάζομαι να το "φλασάρω" με το πρόγραμμα της Motorola όπως και σε ένα Moto G54. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 3 minutes ago, dioiland said: Πολλά τα προβλήματα όσο αφορά το "stock" Android Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioiland Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, nikiforos_ said: Για πες... Όλα αυτά που έχω διαπιστώσει υπάρχουν και στο Forum της Lenovo . Για μένα το πιο ενοχλητικό είναι τα 1)notifications από διάφορες εφαρμογές καθυστερούν ή δεν έρχονται ποτέ ειδικά όταν η οθόνη είναι σε "sleep" . 2)Το messenger συνεχώς "connecting". 3 Battery Drain σε stanby το βράδυ με κλειστό WIFI ενώ είναι στα 60hz η οθόνη και το network mode = 4G. 4) Υψηλή θερμοκρασία σε αναπαραγωγή βίντεο σε youtube ή σε social media apps. Δεν φαίνεται επίσης στα updates changelog και άμα διορθώνουν τα bugs, μόνο security updates και αυτά δεν τηρούνται ανά 2μήνο όπως επίσημα αναφέρουν καλά για το Android 14 το κόβω να καθυστερεί και άλλο. Edited 5 Μαΐου by dioiland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Καλησπέρα, Υπάρχει ρύθμιση για ν' ανεβάσω την ένταση ήχου συνομιλίας; Μετά από ένα προστατευτικό τζαμάκι που έβαλα ίσα που ακούω τον άλλο... Δεν ξέρω αν έφταιγε, το τζαμάκι πάντως βγήκε και πάλι όμως ο συνομιλητής δεν ακούγεται... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 18 ώρες πριν, zchrisz said: Καλησπέρα, Υπάρχει ρύθμιση για ν' ανεβάσω την ένταση ήχου συνομιλίας; Μετά από ένα προστατευτικό τζαμάκι που έβαλα ίσα που ακούω τον άλλο... Δεν ξέρω αν έφταιγε, το τζαμάκι πάντως βγήκε και πάλι όμως ο συνομιλητής δεν ακούγεται... Τι μπορεί να φταίει; Τελικά δικιά μου παπάτζα!!! Το τζαμάκι που έβαλα ήταν αυτό με το υγρό που στεγνώνεις με UV Led. Δεν πρόσεξα την μικρή εγκοπή που έχει πάνω πάνω για ηχείο, το καθάρισα και όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Χριστός Ανέστη παιδιά ! Σε παλιότερο μήνυμα μου ήμουν στην φάση να το αγοράσω το neo....έκανα λίγο πίσω και περιμενα να πέσει λίγο η τιμή . Στο διάστημα αυτό γλυκοκοιταω το realme 12 pro plus ! Φυσικά είμαι σε σκέψεις ....σε σύγκριση των δύο μου δίνει πολύ καλύτερη κάμερα στο neo . Δώστε τις συμβουλές σας 🌷🌷 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 10 minutes ago, Arinapac said: Χριστός Ανέστη παιδιά ! Σε παλιότερο μήνυμα μου ήμουν στην φάση να το αγοράσω το neo....έκανα λίγο πίσω και περιμενα να πέσει λίγο η τιμή . Στο διάστημα αυτό γλυκοκοιταω το realme 12 pro plus ! Φυσικά είμαι σε σκέψεις ....σε σύγκριση των δύο μου δίνει πολύ καλύτερη κάμερα στο neo . Δώστε τις συμβουλές σας 🌷🌷 Έχω το Realme GT neo 2 εδώ και 2 χρόνια, εδώ και 5 χρόνια μόνο Realme, τίμια εταιρεία με πολύ καλά τηλέφωνα και λειτουργικό. Έχω και το edge 40 φυσικά, αλλά το σκέφτομαι κι εγώ να πάρω και το Realme 12+ Pro, αν το θέλεις για φωτογραφία δεν το συζητάμε ότι είναι αρκετά καλύτερο, φυσικά από ότι διαβάζω στις ομάδες της Realme. Κατά τα άλλα θεωρώ πολύ καλύτερη σαν συσκευή το Motorola. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Όλα με ενδιαφέρουν και η φωτογραφία εννοείται ! Έχω το realme master edition και δεν έχω απολύτως κανένα θέμα ! Θέλω κάτι παραπάνω και με καλή φωτογραφία ! On 12/5/2024 at 7:53 ΜΜ, duc said: Έχω το Realme GT neo 2 εδώ και 2 χρόνια, εδώ και 5 χρόνια μόνο Realme, τίμια εταιρεία με πολύ καλά τηλέφωνα και λειτουργικό. Έχω και το edge 40 φυσικά, αλλά το σκέφτομαι κι εγώ να πάρω και το Realme 12+ Pro, αν το θέλεις για φωτογραφία δεν το συζητάμε ότι είναι αρκετά καλύτερο, φυσικά από ότι διαβάζω στις ομάδες της Realme. Κατά τα άλλα θεωρώ πολύ καλύτερη σαν συσκευή το Motorola. Όλα με ενδιαφέρουν και η φωτογραφία εννοείται ! Έχω το realme master edition και δεν έχω απολύτως κανένα θέμα ! Θέλω κάτι παραπάνω και με καλή φωτογραφία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) Επειδή το έχω ψάξει το θέμα αρκετά, ήθελα φωτογραφικό κινητό και ήταν στις επιλογές μου το Realme 12 Pro Plus. Από τα όσα έχω δει σε reviews, η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει πείσει τόσο πολύ, για διαφημιζόμενο ως φωτογραφικό κινητό, περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής, το OIS είναι για κλάματα. Από την άλλη, το Edge 40 Neo, με βάση τα δικά μου κριτήρια, με κάλυπτε η φωτογραφική του και με το παραπάνω (έχει 8 η 13 Mpx macro camera, όταν οι περισσότεροι δίνουν μόνο 2 Mpx). Γενικά, μου είχε φανεί πολύ κομπλέ σε θέμα κάμερας, εκεί θα κατέληγα, με απώθησαν όμως τα σχόλια περί αυτονομίας ειδάλλως, πήγαινα για Edge 40 Neo. Έτσι όπως το έγραψα, φαίνεται σαν να στέκομαι στα megapixel της macro κάμερας, πιστεύω όμως ότι το Edge 40 Neo, τα καταφέρνει αρκετά καλά στο θέμα της φωτογραφίας, ακόμα κι αν μην έχει παινευτεί τόσο σε αυτό τον τομέα. Edited 15 Μαΐου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 53 minutes ago, tsimisde said: Επειδή το έχω ψάξει το θέμα αρκετά, ήθελα φωτογραφικό κινητό και ήταν στις επιλογές μου το Realme 12 Pro Plus. Από τα όσα έχω δει σε reviews, η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει πείσει τόσο πολύ, για διαφημιζόμενο ως φωτογραφικό κινητό, περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής, το OIS είναι για κλάματα. Από την άλλη, το Edge 40 Neo, με βάση τα δικά μου κριτήρια, με κάλυπτε η φωτογραφική του και με το παραπάνω (έχει 8 η 13 Mpx macro camera, όταν οι περισσότεροι δίνουν μόνο 2 Mpx). Γενικά, μου είχε φανεί πολύ κομπλέ σε θέμα κάμερας, εκεί θα κατέληγα, με απώθησαν όμως τα σχόλια περί αυτονομίας ειδάλλως, πήγαινα για Edge 40 Neo. Έτσι όπως το έγραψα, φαίνεται σαν να στέκομαι στα megapixel της macro κάμερας, πιστεύω όμως ότι το Edge 40 Neo, τα καταφέρνει αρκετά καλά στο θέμα της φωτογραφίας, ακόμα κι αν μην έχει παινευτεί τόσο σε αυτό τον τομέα. Καλημέρα..... Κάτοχος του motorola edge 40 από τον Γενάρη , κανένα παράπονο όλα κομπλέ . Στο θέμα αυτονομία είναι σίγουρα καλύτερο από το neo μιας και κάνει καλύτερη διαχείριση . Στο θέμα κάμερα είναι πολύ καλό επίσης , αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, tsimisde said: Επειδή το έχω ψάξει το θέμα αρκετά, ήθελα φωτογραφικό κινητό και ήταν στις επιλογές μου το Realme 12 Pro Plus. Από τα όσα έχω δει σε reviews, η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει πείσει τόσο πολύ, για διαφημιζόμενο ως φωτογραφικό κινητό, περίμενα κάτι καλύτερο για να είμαι ειλικρινής, το OIS είναι για κλάματα. Από την άλλη, το Edge 40 Neo, με βάση τα δικά μου κριτήρια, με κάλυπτε η φωτογραφική του και με το παραπάνω (έχει 8 η 13 Mpx macro camera, όταν οι περισσότεροι δίνουν μόνο 2 Mpx). Γενικά, μου είχε φανεί πολύ κομπλέ σε θέμα κάμερας, εκεί θα κατέληγα, με απώθησαν όμως τα σχόλια περί αυτονομίας ειδάλλως, πήγαινα για Edge 40 Neo. Έτσι όπως το έγραψα, φαίνεται σαν να στέκομαι στα megapixel της macro κάμερας, πιστεύω όμως ότι το Edge 40 Neo, τα καταφέρνει αρκετά καλά στο θέμα της φωτογραφίας, ακόμα κι αν μην έχει παινευτεί τόσο σε αυτό τον τομέα. Έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια !!!! Το διαφημίζουν πολύ το realme για την κάμερα του και βαρέθηκα πια να θέλω να βγάζω μια φωτογραφία χωρίς φως ,βράδυ και να μην καταλαβαίνω τι βλέπω όταν την κοιτάζω! Όμως είμαι ανάμεσα στα δύο ....motorola edge 40 neo και realme 12 pro plus Είμαι σε μεγάλο δίλημμα.... Edited 15 Μαΐου by Arinapac 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει το Realme 12 Pro Plus η μάλλον, είναι ακριβότερο από όσο πρέπει κατ'εμέ, σε θέμα χαρακτηριστικών. Γενικά, από τα όσα έχω δει, ναι, διαφημίζονται οι φωτογραφικές του ικανότητες, για να είμαι όμως ειλικρινής, εφόσον πλασάρεται ως ατού, περίμενα κάτι παραπάνω. Περίμενα την κορυφή της κατηγορίας, δεν θα έλεγα όμως ότι διεκδικεί τον τίτλο επάξια. Το Motorola δεν υπολείπεται σημαντικά σε αυτό τον τομέα πιστεύω και γενικά, είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση, δεν θα χάσεις. Το Realme, θα έλεγα ότι ποντάρει περισσότερο στο hype, αμφιβάλλω αν είναι αντάξιο της φήμης του, ξαναλέω, κρίνοντας από την τιμή και τα χαρακτηριστικά του, είναι μεγάλη η διαφορά τιμής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 15 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Το Edge 40 το απλό όχι το neo, έχει f 1,4 και ειδικά οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι απίστευτα φωτεινές, και πάρα πολύ καλές και όλες οι άλλες 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 22 ώρες πριν, tsimisde said: Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει το Realme 12 Pro Plus η μάλλον, είναι ακριβότερο από όσο πρέπει κατ'εμέ, σε θέμα χαρακτηριστικών. Γενικά, από τα όσα έχω δει, ναι, διαφημίζονται οι φωτογραφικές του ικανότητες, για να είμαι όμως ειλικρινής, εφόσον πλασάρεται ως ατού, περίμενα κάτι παραπάνω. Περίμενα την κορυφή της κατηγορίας, δεν θα έλεγα όμως ότι διεκδικεί τον τίτλο επάξια. Το Motorola δεν υπολείπεται σημαντικά σε αυτό τον τομέα πιστεύω και γενικά, είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση, δεν θα χάσεις. Το Realme, θα έλεγα ότι ποντάρει περισσότερο στο hype, αμφιβάλλω αν είναι αντάξιο της φήμης του, ξαναλέω, κρίνοντας από την τιμή και τα χαρακτηριστικά του, είναι μεγάλη η διαφορά τιμής.... Μιλάς για το motorola edge 40 το απλό η το neo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 1 hour ago, Arinapac said: Μιλάς για το motorola edge 40 το απλό η το neo ? Για το Neo. Για το απλό Edge 40, δεν έχω βρει αρκετές πληροφορίες για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω όμως ότι είναι μια εξίσου καλή επιλογή, ίσως το Edge να είναι ελαφρώς καλύτερο, σε θέμα επιδόσεων κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Για το Neo. Για το απλό Edge 40, δεν έχω βρει αρκετές πληροφορίες για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω όμως ότι είναι μια εξίσου καλή επιλογή, ίσως το Edge να είναι ελαφρώς καλύτερο, σε θέμα επιδόσεων κυρίως. Λέω να σε εμπιστευτώ και να πάω σε motorola ! Τώρα έχω ένα realme master edition και επειδή είμαι 100% ευχαριστημένη ,έλεγα να πάω στο 12+ .... Το motorola σαν μάρκα ήταν από τα αγαπημένα μου πριν χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα ! Θα το τολμήσω ξανά λοιπόν ....έτσι σκέφτομαι τουλάχιστον ! On 15/5/2024 at 8:27 ΜΜ, CaptainChris said: Το Edge 40 το απλό όχι το neo, έχει f 1,4 και ειδικά οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι απίστευτα φωτεινές, και πάρα πολύ καλές και όλες οι άλλες Από ότι διαβάζω η διαφορά τους είναι μόνο στην αυτονομία .....γενικότερα τα δύο motorola είναι ίδια ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, Arinapac said: Λέω να σε εμπιστευτώ και να πάω σε motorola ! Τώρα έχω ένα realme master edition και επειδή είμαι 100% ευχαριστημένη ,έλεγα να πάω στο 12+ .... Το motorola σαν μάρκα ήταν από τα αγαπημένα μου πριν χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα ! Θα το τολμήσω ξανά λοιπόν ....έτσι σκέφτομαι τουλάχιστον ! Από ότι διαβάζω η διαφορά τους είναι μόνο στην αυτονομία .....γενικότερα τα δύο motorola είναι ίδια ! Λάθος Το κανονικό edge 40 είναι καλύτερο , σχετικά με την αυτονομία κάνει πολύ καλή διαχείριση αν και έχει πιο μικρή μπαταρία το κανονικό edge 40 . . https://www.kimovil.com/en/compare/motorola-edge-40,motorola-edge-40-neo Edited 16 Μαΐου by Polson 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 16 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 2 ώρες πριν, Arinapac said: Λέω να σε εμπιστευτώ και να πάω σε motorola ! Τώρα έχω ένα realme master edition και επειδή είμαι 100% ευχαριστημένη ,έλεγα να πάω στο 12+ .... Το motorola σαν μάρκα ήταν από τα αγαπημένα μου πριν χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα ! Θα το τολμήσω ξανά λοιπόν ....έτσι σκέφτομαι τουλάχιστον ! Από ότι διαβάζω η διαφορά τους είναι μόνο στην αυτονομία .....γενικότερα τα δύο motorola είναι ίδια ! Το απλό σε σχέση με το neo έχει καλύτερο και ταχύτερο επεξεργαστή, η κάμερα έχει πιο φωτεινό φακό και η μπαταρία ενώ είναι μικρότερη κρατάει περισσότερο λόγο καλύτερης διαχείρισης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 11 minutes ago, CaptainChris said: Το απλό σε σχέση με το neo έχει καλύτερο και ταχύτερο επεξεργαστή, η κάμερα έχει πιο φωτεινό φακό και η μπαταρία ενώ είναι μικρότερη κρατάει περισσότερο λόγο καλύτερης διαχείρισης. Σωστά.... Να γράψω μόνο ότι δεν είναι το απλό είναι το κανονικό , η έκδοση neo είναι ένα σκαλί πιο κάτω . Καλό βράδυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου On 16/5/2024 at 11:25 ΜΜ, Polson said: Σωστά.... Να γράψω μόνο ότι δεν είναι το απλό είναι το κανονικό , η έκδοση neo είναι ένα σκαλί πιο κάτω . Καλό βράδυ Άντε τώρα να αποφασίσω !! 😢😢😢 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts