nikiforos_ Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Έχει τοποθετήσει κάποιος τζαμάκι και να είναι ικανοποιημένος από την εφαρμογή του στη οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) έχει κάπου ρύθμιση να βλέπουμε την ταχύτητα δικτύου πάνω στη μπάρα; Edited 18 Ιανουαρίου by papg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου On 16/1/2024 at 8:16 ΜΜ, nikiforos_ said: Έχει τοποθετήσει κάποιος τζαμάκι και να είναι ικανοποιημένος από την εφαρμογή του στη οθόνη? Καλημέρα, εγώ έχω πάρει το παρακάτω τζαμάκι από Temu. Μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) Μπορεί κάποιος να κάνει ένα κόπο να στείλει τα APN settings που έχει η Cosmote όπως τα έχει το moto edge 40 neo; Τα generic τα ξέρω. Να επιβεβαιώσω κάτι. Και επίσης τι carrier setings σας δείχνει; Έχω φάει ήττα με ένα restore esim Edited 22 Ιανουαρίου by manosdoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Flashάραμε και το sec patch Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 43 minutes ago, manosdoc said: Flashάραμε και το sec patch Ιανουαρίου Σε εμένα δεν ήρθε ακόμη τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Θα σου έρθει, εγώ το flashara, έχω bootloader unlock 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, manosdoc said: έχω bootloader unlock Ωπ, ωπ, ωπ ένα link, οδηγίες, μπούσουλα κάτι.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Μην το κάνεις αν δεν γνωρίζεις, πέρα από τους κινδύνους, χάνεις για πάντα το warranty Ισχύει ότι για όλα τα motorola bootloader unlock + root μέσω magisk. Πατσάρεις το boot img μέσω εφαρμογής και το ρίχνεις μέσω fastboot. On 16/1/2024 at 1:45 ΜΜ, papg said: Καλησπέρα Τί κάρτες sim παίρνει βλέπω μια nanosim και η άλλη; Έχω με επιτυχία 1 nanoSIM + 2 eSIM 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, manosdoc said: Μην το κάνεις αν δεν γνωρίζεις, πέρα από τους κινδύνους, χάνεις για πάντα το warranty Ισχύει ότι για όλα τα motorola bootloader unlock + root μέσω magisk. Πατσάρεις το boot img μέσω εφαρμογής και το ρίχνεις μέσω fastboot. Έχω με επιτυχία 1 nanoSIM + 2 eSIM μήπως γνωρίζεις εάν μπορούμε να έχουμε δύο προφίλ esim αλλά να επιλέγουμε ένα σε χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ναι κανονικά μπορείς να έχεις ότι συνδιασμό θες ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Just now, manosdoc said: Ναι κανονικά μπορείς να έχεις ότι συνδιασμό θες ενεργό. Επειδή δεν κατάλαβα, μπορούμε να έχουμε παραπάνω eSim από μια; Τι είναι δλδ τα παραπάνω προφίλ; 1 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdoc Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ναι μπορείς παραπάνω eSIM από μία. Μπορείς να έχεις μόνο ESIM ενεργές χωρίς καν φυσική. Αλλά πάντα θα είναι 2 κάρτες ενεργές ή μία αναλόγως χωρίς να ξεχωρίζουμε τύπο. Edge 40 neo rooted, Έχουν απεγκατασταθεί οτιδήποτε σε υπηρεσίες Facebook,κλπ ύπουλα με ADB root. Φανταστική μπαταρία, πανάλαφρο, Dolby atmos, οθόνη curved 144Hz, 5G βλέπουμε και 1.2Gbps, eSIM (2), Adguard DNS + Adaway hosts + Google Unlimited Photos + Google One. https://mirrors.lolinet.com/firmware...fficial/RETEU/ Fastboot factory images https://github.com/MotorolaMobilityL...T3TM33.23-21-6 Kernel sources 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Για να δούμε θα δώσει ενημέρωση ασφαλείας και να διορθώσει και τίποτα θεματάκια που μπορεί να έχει το λογισμικό τώρα που μπήκε ο καινούργιος μήνας γιατί τελευταια φορα που έδωσε ήταν ο Νοέμβριος από τότε έχω να δω μου φαίνεται ότι μας ξέχασε, καλα για android 14 δεν το συζηταμε εχουμε πολυ καιρο ακομα προς το καλοκαιρι και αν,ηλπιζα οτι κατι θα αλλαξει αλλα ειναι πολυ πισω δυστυχως μονο το ονομα εχει γιατι στην ουσια η Lenovo κανει κουμαντο που ειναι και η μητρικη εταιρεια η οποια δεν φημιζεται κιολας για το συγκεκριμενο θεμα τελος παντων ιδωμεν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Σημερινή ενημέρωση ασφαλείας στο edge 40..... από χτες που το λειτουργώ έχει κάνει τρεις ενημερώσεις Καλό βράδυ Edited 1 Φεβρουαρίου by Polson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Επιτέλους έγινε ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου χτες δεν είδα καμία αλλαγή αλλά έγινε όπως πρέπει να γίνεται κανονικά τώρα σε τρεις μήνες πάλι ελπίζω τότε να πάρουμε και την 14. Edited 6 Φεβρουαρίου by chris1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ψάχνουν beta tester για Ινδία και Ευρώπη, τεστάρουν Android 14. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου https://www.lagonika.gr/prosfores/motorola-edge-40-neo-12gb256gb-3/ στα 253€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Ήδη ξεκίνησε να δίνεται στην Ινδία Android 14 stable, τις επόμενες ημέρες λογικά θα αρχίσει να δίνεται και παγκόσμια. 1 1 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Καλησπέρα. Καθότι σε σκέψη για αγορά του τηλεφώνου. Ερώτηση. Προστασία οθόνης και θήκες που βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 23 minutes ago, kostasw said: Καλησπέρα. Καθότι σε σκέψη για αγορά του τηλεφώνου. Ερώτηση. Προστασία οθόνης και θήκες που βρίσκουμε; Καλησπέρα,το τηλέφωνο είναι πολύ καλό ...θήκη δίνει μέσα αλλά εγώ δεν τη χρησιμοποιώ ...από Σκρουτζ πήρα 2 απλές και είναι μια χαρά... Τζαμακι δεν έχω 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 17 ώρες πριν, EVINA said: Καλησπέρα,το τηλέφωνο είναι πολύ καλό ...θήκη δίνει μέσα αλλά εγώ δεν τη χρησιμοποιώ ...από Σκρουτζ πήρα 2 απλές και είναι μια χαρά... Τζαμακι δεν έχω 😉 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εντάξει καμιά θήκη θα πάρω και από έξω. Προστασία οθόνης όμως θα χρειαστώ σίγουρα οπότε θα ήθελα κάποια καλή και αξιόπιστη. Επίσης η συσκευή βγαίνει με 8 και με 12 giga ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) On 12/4/2024 at 10:57 ΠΜ, duc said: Ήδη ξεκίνησε να δίνεται στην Ινδία Android 14 stable, τις επόμενες ημέρες λογικά θα αρχίσει να δίνεται και παγκόσμια. Πάντως το 30 Neo που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν το 40 Neo, πήρε το 14 πριν ένα μήνα.... και το 40 το απλό (κυκλοφορία 6 μήνες νωρίτερα απο το Neo) δεν έχει πάρει ακόμη Edited 14 Απριλίου by TeoT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 7 minutes ago, TeoT said: Πάντως το 30 Neo που κυκλοφόρησε ένα χρόνο πριν το 40 Neo, πήρε το 14 πριν ένα μήνα.... και το 40 το απλό (κυκλοφορία 6 μήνες νωρίτερα απο το Neo) δεν έχει πάρει ακόμη Τι να σου πω, αυτό διάβασα και είδα σε Ινδική ομάδα για αυτό και το ανέβασα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ τής συσκευής. Με το που το ενεργοποιήσω πόσες ενημερώσεις θα μου έρθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts