kostas47y Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Γειά σας στην ομάδα.... θέλω για πρώτη φορά να αγοράσω Apple watch .. δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιό.... θέλω να ρωτήσω αν όταν σου κάνουν κλήση έχει και δόνιση μαζί με τον ήχο ? όταν έρχονται ειδοποιήσεις από μηνύματα διαβάζονται αμέσως στην οθόνη ? δηλαδή τα κρατά λίγη ώρα να προλάβω να τα διαβάσω ? η πρέπει να πάω στα μηνύματα να τά ανοίξω για νά τά διαβάσω?και τρίτο ..αν φαίνονται όλες οι επαφές τού κινητού στο τηλέφωνο.... δηλαδή όταν σε καλούν αν φαίνεται τό όνομα τού καλουντος στην οθόνη τού τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Όλα όσα ζητάς γίνονται. Η συνεργασία iPhone με Apple Watch είναι υπερπλήρης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 1 ώρα πριν, athanaso77 said: Όλα όσα ζητάς γίνονται. Η συνεργασία iPhone με Apple Watch είναι υπερπλήρης. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Παιδιά ελληνικά στο πληκτρολόγιο στο ρολόι δεν Μπαίνουν ; Μόνο απαγορεύει έχει ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδιά ελληνικά στο πληκτρολόγιο στο ρολόι δεν Μπαίνουν ; Μόνο απαγορεύει έχει ;; Ναι δυστυχώς αυτό ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Καλησπέρα . πήρα σήμερα το ρολόι . μπορείτε να μου πείτε πως το ρυθμιζω να δείχνει την ώρα 24ωρο και όχι 12ωρο και πως βάζω να δείχνει τα βήματα στην οθόνη; Επίσης, 4 ώρες για ενημέρωση λογισμικού;;; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. Χθες στς 03:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:36 μμ 16 minutes ago, Strofigkas said: Καλησπέρα . πήρα σήμερα το ρολόι . μπορείτε να μου πείτε πως το ρυθμιζω να δείχνει την ώρα 24ωρο και όχι 12ωρο και πως βάζω να δείχνει τα βήματα στην οθόνη; Επίσης, 4 ώρες για ενημέρωση λογισμικού;;; Γιατί 4 ώρες; Μάλλον κάτι πήγε στραβά και έγινε κάτ΄επανάληψη. Όσον αφορά το 24 ωρο ρολόι, από την εφαρμογή watch στο κινητό σου, βρίσκεις το ρολόι και είναι ο πρώτος διακόπτης που έχει. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Χθες στς 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:47 μμ 9 minutes ago, kastorakos84 said: Γιατί 4 ώρες; Μάλλον κάτι πήγε στραβά και έγινε κάτ΄επανάληψη. Όσον αφορά το 24 ωρο ρολόι, από την εφαρμογή watch στο κινητό σου, βρίσκεις το ρολόι και είναι ο πρώτος διακόπτης που έχει. Οκ το βρήκα το 24ωρο. Τα βήματα πως τα βάζω να φαίνονται στην οθόνη; Και σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού,πρέπει το ρολόι να είναι στον φορτιστή για να γίνει; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. Χθες στς 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:50 μμ Just now, Strofigkas said: Οκ το βρήκα το 24ωρο. Τα βήματα πως τα βάζω να φαίνονται στην οθόνη; Και σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού,πρέπει το ρολόι να είναι στον φορτιστή για να γίνει; Για τα βήματα στην αρχική οθόνη, μπορείς να τροποποιήσεις το watchface που χρησιμοποιείς μέσα από την εφαρμογή watch. Οι ενημερώσεις στο ρολόι εγκαθίστανται μόνο όταν το ρολόι είναι συνδεμένο στον φορτιστή και η μπαταρία είναι τουλάχιστον 50%. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Χθες στς 04:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:00 μμ 8 minutes ago, kastorakos84 said: Για τα βήματα στην αρχική οθόνη, μπορείς να τροποποιήσεις το watchface που χρησιμοποιείς μέσα από την εφαρμογή watch. Οι ενημερώσεις στο ρολόι εγκαθίστανται μόνο όταν το ρολόι είναι συνδεμένο στον φορτιστή και η μπαταρία είναι τουλάχιστον 50%. Αυτό κάνω μέσα από την εφαρμογή watch προσπαθώ να τροποποιησω το watchface αλλά δεν μου βγάζει πουθενά στις πολυπλοκοτητες τα βηματα Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Χθες στς 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:11 μμ 10 minutes ago, Strofigkas said: Αυτό κάνω μέσα από την εφαρμογή watch προσπαθώ να τροποποιησω το watchface αλλά δεν μου βγάζει πουθενά στις πολυπλοκοτητες τα βηματα Δεν γίνεται. Υπάρχει εφαρμογή στο store αλλά δεν θυμάμαι πως λέγετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts