koutsis Δημ. January 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2025 19 minutes ago, pavlos.dr said: Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό με την υγεία ; Γιατί να μην είναι? Κι εμενα μου εχει συμβεί να μην πέσει η υγεία σε ενα χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2025 Εμένα με 317 φορτίσεις 90%. Κρατάει όλη μέρα πάντως, κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2025 2 minutes ago, drivth said: Εμένα με 317 φορτίσεις 90%. Κρατάει όλη μέρα πάντως, κανένα θέμα. Έχω γράψει και παλαιότερα Ειχα iPhone X με υγεία 17% Δουλευε κανονικά Μονο στα κρύα τα πολλά έσβηνε εύκολα Πχ χιονοδρομικό και 90% να είχα μπαταρία έσβηνε Και κρατούσε κιόλας μια χαρά όταν ο καιρός ήταν καλός Μην δίνεται σημασία στα νούμερα αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου μια ερωτηση λιγο ασχετη με τη συσκευη . σκεφτομαι την αλλαγη σε iphone 15 , αλλα εχω πολλα smart tags της σαμσουγκ , οπως και μελη της οικογενειας (ηλικιωμενοι) με σαμσουγκ , τα οποια τα παρακολουθω με την ευρεση σαμσουγκ η το smartThings της σαμσουγκ . ξερει καποιος αν καποια απο τις 2 εφαρμογες δουλευει σε ios ? μονο αυτο με κραταει λιγο και δεν εχω κανει την αλλαγη . Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 7 ώρες πριν, stelioz78 said: μια ερωτηση λιγο ασχετη με τη συσκευη . σκεφτομαι την αλλαγη σε iphone 15 , αλλα εχω πολλα smart tags της σαμσουγκ , οπως και μελη της οικογενειας (ηλικιωμενοι) με σαμσουγκ , τα οποια τα παρακολουθω με την ευρεση σαμσουγκ η το smartThings της σαμσουγκ . ξερει καποιος αν καποια απο τις 2 εφαρμογες δουλευει σε ios ? μονο αυτο με κραταει λιγο και δεν εχω κανει την αλλαγη . Το smart things υπάρχει σε ios. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου On 5/4/2026 at 10:40 ΠΜ, stelioz78 said: μια ερωτηση λιγο ασχετη με τη συσκευη . σκεφτομαι την αλλαγη σε iphone 15 , αλλα εχω πολλα smart tags της σαμσουγκ , οπως και μελη της οικογενειας (ηλικιωμενοι) με σαμσουγκ , τα οποια τα παρακολουθω με την ευρεση σαμσουγκ η το smartThings της σαμσουγκ . ξερει καποιος αν καποια απο τις 2 εφαρμογες δουλευει σε ios ? μονο αυτο με κραταει λιγο και δεν εχω κανει την αλλαγη . On 5/4/2026 at 6:00 ΜΜ, koutsis said: Το smart things υπάρχει σε ios. smarthings υπαρχει σε ios αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να παρακολουθησεις δικους σου. εγω χρησιμοποιω το life360 για να παρακαλουθω samsung 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Καλημέρα παιδιά Το Gov Gr Wallet δουλεύει σε εσάς με ενημέρωση εφαρμογής χθεσινή και με το IOS 26.5 ; Γιατί σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει Edited 13 Μαΐου by pavlos.dr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 3 ώρες πριν, pavlos.dr said: Καλημέρα παιδιά Το Gov Gr Wallet δουλεύει σε εσάς με ενημέρωση εφαρμογής χθεσινή και με το IOS 26.5 ; Γιατί σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει δεν έχω το 15 αλλά το 17 προ μαμ.Σε μένα χθες νόμιζω μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής δεν άνοιγε ότι κ να έκανα.Οποτε απεγκατάσταση κ εκ νέου εγκατάσταση κ έφτιαξε.Βεβαια επρπεπε να περάσω από την αρχή ότι είχα.Να πω ότι μου το έχει κάνει κ άλλες φορές η εφαρμογή.Σε γενικές γραμμές την θεωρώ κάπως προβληματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts