Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:46 μμ 58 minutes ago, koutsis said: Με μπέρδεψες με το πρώτο κομμάτι. εννοείς όταν είσαι στον safari? Και αν έκανε πίσω από δεξιά πως θα πήγαινε προστά? από αριστερά? Ανάποδα δηλαδή? 🤨 Όσον αφορά το πληκτρολόγιο: Πρώτον πετάς το gboard και βάζεις microsoft swiftkey, πολυ καλύτερο. Το πληκτρολόγιο γυρνάει στο μαμά apple όταν βάζεις username και password. Καποιες φορες έχω πατατηρήσει οτι μπορει να αλλάξει και στο άσχετο, αλλα το αλλάζεις πάλι απο τη σφαίρα κάτω αριστερά... Έχεις δίκιο που σε μπέρδεψα γιατί δεν ήμουν συγκεκριμένος. Δεν με ενοχλεί στο safari αλλά στο μενού της συσκευής πιο πολύ. Όσο για το ότι αλλάζει στο μαμά πληκτρολόγιο όταν είναι να εισάγεις username και password το γνωρίζω, αλλά εννοώ αυτός που λες στο τέλος. Αραιά και πού αλλάζει στα ξαφνικά ενώ γράφω μήνυμα. Θα δοκιμάσω Microsoft swiftkey. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Χθες στς 01:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:13 μμ 26 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Έχεις δίκιο που σε μπέρδεψα γιατί δεν ήμουν συγκεκριμένος. Δεν με ενοχλεί στο safari αλλά στο μενού της συσκευής πιο πολύ. Όσο για το ότι αλλάζει στο μαμά πληκτρολόγιο όταν είναι να εισάγεις username και password το γνωρίζω, αλλά εννοώ αυτός που λες στο τέλος. Αραιά και πού αλλάζει στα ξαφνικά ενώ γράφω μήνυμα. Θα δοκιμάσω Microsoft swiftkey. Εννοείς στα settings αυτό το βελάκι πάνω αριστερά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:24 μμ 10 minutes ago, koutsis said: Εννοείς στα settings αυτό το βελάκι πάνω αριστερά; Ναι αυτό ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Χθες στς 01:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:27 μμ Just now, Kostas_Ts_86 said: Ναι αυτό ακριβώς Εντάξει τώρα, λεπτομέρειες. Άλλωστε ποσο συχνά πια μπαίνεις στις ρυθμίσεις 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:36 μμ 8 minutes ago, koutsis said: Εντάξει τώρα, λεπτομέρειες. Άλλωστε ποσο συχνά πια μπαίνεις στις ρυθμίσεις 😁 Να μην το αναλύσουμε καλύτερα αυτό γιατί θα βγουν στη φόρα τα ocd μου 🤣🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts