botilas Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Εχω το NEC ND-1300A εδώ και ενάμιση χρόνο. σήμερα που πήγα να γράψω ένα DVD με το NERO με το που τελειώνει το lead in μου βγάζει το εξής σφάλμα : Power Calibration ERROR. και ακυρώνη την εγγραφή. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει... (τα cd τα γράφει κανονικά). Ευχαριστώ. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Κάντου ένα flashάρισμα στην τελευταία έκδοση λογισμικού και πες μας αποτελέσματα. Την τελευταία έκδοση θα τη βρεις εδώ -> http://www.herrie.org/firmwares/nec1300.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δεν άλλαξε κάτι πάλι το ίδιο σφάλμα βγάζει... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Το πρόβλημα το εμφανίζει σε όλα τα δισκάκια ανεξάρτητα απο μαρκα η σε κάποια συγκεκριμένα?Δοκίμασε διαφορετικές μάρκες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δοκίμασα princo taiyo Yuden verbatim tdk kai creation όλα το ίδιο, μάλλον πρέπει να κοιτάζω για νέο recorder ε??? Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 :( Μάλλον το πιο πιθανό!! Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Να ξαναπάρω NEC ή να κοιτάξω κάτι αλλό? Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Πάρε το 3540, μια χαρά είναι. Και το δικό σου δε νομίζω ότι έχει κάτι σοβαρό, αλλά όπως και να έχει είναι παλιό, ώρα να πάρεις ένα πιο γρήγορο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Πάρε το 3540, μια χαρά είναι. Συμφωνώ απόλυτα, ωστόσο ίσως αξίζει να δεις και το νεότερο 4550. Δεν είναι δοκιμασμένο όσο το 3540, αλλά με τις σειρές 2500/3500 η NEC μας έχει δείξει ότι κάθε μοντέλο της είναι καλύτερο απ' αυτό που αντικαθιστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ok thanks πήρα το NEC DVD+/-R/RW ND-4550 16X BULK DOUBLE LAYER 46,60€. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Καλορίζικο, αν βγεί πατάτα εγω δεν ξέρω τίποτα, έτσι; :whistle: Σοβαρά τώρα, αν θες γράψε μας τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Εχω το NEC ND-1300A εδώ και ενάμιση χρόνο. σήμερα που πήγα να γράψω ένα DVD με το NERO με το που τελειώνει το lead in μου βγάζει το εξής σφάλμα : Power Calibration ERROR. και ακυρώνη την εγγραφή. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει... (τα cd τα γράφει κανονικά). Ευχαριστώ. Ακριβώς το ίδιο recorder έχω και εγώ και το έχω 14 μήνες και μου έβγαλε ξαφνικά το ίδιο μήνυμα. Από τότε δεν μπορεί να διαβάσει ούτε να γράψει dvd δίσκους παρά μόνο cds :wacko: Λες να το είχαν προγραμματισμένο το συγκεκριμένο μοντέλο να αυτοκαταστρέφεται; :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts