aplos73 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Χαίρομαι που το ελυσες. Πάντως χθες που το διαβασα έβαλα το δικό μου στο 1 λεπτο και εβαλα να δω μια ταινία ( δεν πολύ βλέπω μεγάλα βίντεο ) για να δω τιμθα κάνει. Και δεν έριξε την φωτεινότητα της οθόνης. Οπότε μάλλον κάνα σκάλωμα θα έφαγε. Α ρε xiaomi αθάνατη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου On 29/8/2024 at 3:04 ΜΜ, babe0607 said: Μόλις τώρα το γύρισα Ελλάδα και ήρθε. Εγώ που το είχα Ελβετία αλλά και που το γύρισα Ελλάδα είμαι εδώ ... Ποια συσκευή έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, lefterismega said: Εγώ που το είχα Ελβετία αλλά και που το γύρισα Ελλάδα είμαι εδώ ... Ποια συσκευή έχεις ? Redmi note 12 pro+ Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου On 2/9/2024 at 9:25 ΜΜ, babe0607 said: Redmi note 12 pro+ Καλησπέρα. Ξέρουμε αν θα βγει Hyper OS 2 και αν θα υποστηρίξει την συσκευή! Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 58 minutes ago, babe0607 said: Καλησπέρα. Ξέρουμε αν θα βγει Hyper OS 2 και αν θα υποστηρίξει την συσκευή! Θα κυκλοφορησει σε κανενα 2 μηνο και θα υποστηριζει κανονικα το RN12 Pro 1 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Λογικά και το plus... 2 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, babe0607 said: Λογικά και το plus... Eννοειται.... 1 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Μακάρι να πάρουμε και εμείς το Hyper OS 2.0 και να μην τελειώσει η υποστήριξη του κινητού μας εδώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά το δικό μου δουλεύει άψογα και το έχω συνηχήσει. Και δεν θέλω να το αλλάξω. Ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Μόλις μου ήρθε. Just now, Petros_android said: Μόλις μου ήρθε. Security patch Σεπτεμβρίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Μόλις το έλαβα 😝 Τον τελευταίο καιρό υπάρχει θέμα με το σήμα μόνο στο συγκεκριμένο τηλ,ξαφνικά χάνει το σήμα λέει Χ κ ξανά έρχεται, το ίδιο κ στο WiFi σβήνει μόνο του εντελώς Σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Έκανα σήμερα επαναφορά δικτύου θα δείξει. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Με την ενημέρωση Σεπτεμβρίου έφερε κάποια βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Μόλις το έλαβα 😝 Τον τελευταίο καιρό υπάρχει θέμα με το σήμα μόνο στο συγκεκριμένο τηλ,ξαφνικά χάνει το σήμα λέει Χ κ ξανά έρχεται, το ίδιο κ στο WiFi σβήνει μόνο του εντελώς Σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Έκανα σήμερα επαναφορά δικτύου θα δείξει. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Με την ενημέρωση Σεπτεμβρίου έφερε κάποια βελτίωση; εγώ όμως με το ίδιο τηλέφωνο δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, elkons said: Μόλις το έλαβα 😝 Τον τελευταίο καιρό υπάρχει θέμα με το σήμα μόνο στο συγκεκριμένο τηλ,ξαφνικά χάνει το σήμα λέει Χ κ ξανά έρχεται, το ίδιο κ στο WiFi σβήνει μόνο του εντελώς Σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Έκανα σήμερα επαναφορά δικτύου θα δείξει. Έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα ; Με την ενημέρωση Σεπτεμβρίου έφερε κάποια βελτίωση; Εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Όσο για την ενημέρωση δεν πρόσεξα κάτι άλλωστε απλά Security patch ήταν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Ήρθε και στο δικό μου η ενημέρωση. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. Για την ώρα όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, aplos73 said: Καλημέρα. Ήρθε και στο δικό μου η ενημέρωση. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. Για την ώρα όλα καλά. Έχεις τη δυνατότητα να στείλεις εδώ τα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση η έκδοση του Hyper OS είναι η 1.0.7.0 UMOEUXM. Ελπίζω αυτό να είναι αυτό που θέλεις να μάθεις. Πάντως όλα καλά. Μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου (edited) 44 minutes ago, aplos73 said: Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση η έκδοση του Hyper OS είναι η 1.0.7.0 UMOEUXM. Ελπίζω αυτό να είναι αυτό που θέλεις να μάθεις. Πάντως όλα καλά. Μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο Ναι αυτό... Σε ευχαριστώ Edited 29 Σεπτεμβρίου by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Δεν έχει έρθει ακόμα η Hyper OS είναι η 1.0.7.0 UMOEUXM. Είτε γυρισμένο σε Ελλάδα... Ελβετία... Με RN 12 PRO+ 5G. Για πιο λόγο σε άλλη ίδια συσκευή έρχεται νωρίτερα; Αγορασμενη από Vodafone είναι. Καλοπροαίρετα ρωτάω 😀 1 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Είναι τρίμηνες ενημερώσεις, ποια έκδοση διαθέτεις; ποιο patch έχεις; Ακόμα παραμένει το πρόβλημα μου στο κινητό στο WiFi όχι, στα δεδομένα ναι. Redmi note 12 pro 5G. Τι nova sim,τι Cosmote sim τι Vodafone sim παραμένει το πρόβλημα... Συγκεκριμένα ανοίγω τα δεδομένα ξαφνικά σβήνουν μόνα τους μετά Δίκτυο μη διαθέσιμο, μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και ξανά πιάνει σήμα κανονικά . Πολλές φορές γίνεται με 2-3 μπάρες αλλά και με φουλ το έχω δει. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι; Edited 7 Οκτωβρίου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Αυτή έχω. patch Αυγούστου Edited 7 Οκτωβρίου by babe0607 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 36 minutes ago, elkons said: Είναι τρίμηνες ενημερώσεις, ποια έκδοση διαθέτεις; ποιο patch έχεις; Ακόμα παραμένει το πρόβλημα μου στο κινητό στο WiFi όχι, στα δεδομένα ναι. Redmi note 12 pro 5G. Τι nova sim,τι Cosmote sim τι Vodafone sim παραμένει το πρόβλημα... Συγκεκριμένα ανοίγω τα δεδομένα ξαφνικά σβήνουν μόνα τους μετά Δίκτυο μη διαθέσιμο, μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και ξανά πιάνει σήμα κανονικά . Πολλές φορές γίνεται με 2-3 μπάρες αλλά και με φουλ το έχω δει. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι; δεν θυμάμαι, "επαναφορά WiFi ,δικτύων & Bluetooth" έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Ναι μόνο το wifi είναι εντάξει δεν σβήνει μόνο του. Και επαναφορά εργοστασιακών έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Το ιδιο πρόβλημα αναφέρουν κι άλλοι σε προηγούμενη σελίδα. Δοκίμασε να περιορίσεις το δίκτυο σε μέχρι και 4g - να μην πιάνει 5g δηλαδή. Εμένα μου έλυσε το πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Μόνιμα σε 4G+ όμως; το είχα πάρει για να πιάνει 5G επειδή το 4G+ δεν με εξυπηρετεί σέρνεται εδω σε πολλά σημεία κ στους 3 παρόχους. Να κλαίω τα 200€; Λες να φτιάξει σε μελλοντική ενημέρωση; μακάρι.. Έχω τη πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού, είχε έρθει Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά. ΙΣΩΣ επιλυθεί με το HyperOS 2 τι να πω... Edited 7 Οκτωβρίου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Δοκιμασε το για αρχή για να δεις αν λύνει το πρόβλημά σου και μετά αποφασίζεις αν σου κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) On 7/10/2024 at 2:25 ΜΜ, elkons said: Είναι τρίμηνες ενημερώσεις, ποια έκδοση διαθέτεις; ποιο patch έχεις; Ακόμα παραμένει το πρόβλημα μου στο κινητό στο WiFi όχι, στα δεδομένα ναι. Redmi note 12 pro 5G. Τι nova sim,τι Cosmote sim τι Vodafone sim παραμένει το πρόβλημα... Συγκεκριμένα ανοίγω τα δεδομένα ξαφνικά σβήνουν μόνα τους μετά Δίκτυο μη διαθέσιμο, μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και ξανά πιάνει σήμα κανονικά . Πολλές φορές γίνεται με 2-3 μπάρες αλλά και με φουλ το έχω δει. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι; Έχω το ίδιο κινητό. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο.. αλλά κι εγώ η αλήθεια είναι πως το έχω επίτηδες καρφωμένο στο 4g και όχι 5g.. χωρίς κάποιο λόγο. Παλιότερα.. είχα ένα θέμα με Cosmote ως που βγήκε update και το διόρθωσε.. μετά από επανεκκίνηση, δεν είχα δεδομένα αν δεν έκανα μία λειτουργία πτήσης. Με Vodafone και Nova έτρεχε κανονικά. Edited 17 Οκτωβρίου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts