Jump to content

Redmi Note 12 Pro 5G

bilis123456
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμιση σε Hyper O.S 2.0 moy κάνει το εξείς τρελό. Eχω επιλέξει αρχική οθόνη με συρτάρι εφαρμογών. Επιλέγω τις συντομεύσεις που θέλω και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση η τερματισμό μου χαλάει τις συντομεύσεις και βάζει κάποιες δικές του ( τις ίδιες κάθε φορά ). Το κάνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπάς και στρώσει.

• Απαντήσεις 798
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

20 minutes ago, aplos73 said:

Μετά την αναβάθμιση σε Hyper O.S 2.0 moy κάνει το εξείς τρελό. Eχω επιλέξει αρχική οθόνη με συρτάρι εφαρμογών. Επιλέγω τις συντομεύσεις που θέλω και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση η τερματισμό μου χαλάει τις συντομεύσεις και βάζει κάποιες δικές του ( τις ίδιες κάθε φορά ). Το κάνει και σε κάποιον άλλο αυτό; Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπάς και στρώσει.

αν αναφέρεσαι σε συντομεύσεις εφαρμογών, μήπως έχεις τσεκαρισμενο το "συμπλήρωση κελιών μη ....."

τίποτα δεν άλλαξε σε εμένα πλην της σμίκρυνσης των εικονιδίων και της προσθήκης έτσι μιας επιπλέον γραμμής 

Edited by xnikos

Ναι. Έχω τσεκαρισμένο το συμπλήρωμα κελίων . Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω και θα δω τί θα γίνει.

Το δοκίμασα. Ξετσέκαρα την επιλογή συμπλήρωσης κελιών αλλά πάλι το ίδιο έκανε. Θα κάνω μια επαναφορά μπας και στρώσει.

26 minutes ago, aplos73 said:

Ναι. Έχω τσεκαρισμένο το συμπλήρωμα κελίων . Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω και θα δω τί θα γίνει.

Το δοκίμασα. Ξετσέκαρα την επιλογή συμπλήρωσης κελιών αλλά πάλι το ίδιο έκανε. Θα κάνω μια επαναφορά μπας και στρώσει.

δεν κατάλαβα πάντως τι  σου  κάνει 

μήπως εννοείς την αποθήκη εφαρμογών?

τι σου βάζει δλδ?

Βάζω στην αρχική οθόνη 4 συντομεύσεις εφαρμογών. Ρολόι επαφές, κάμερα και ημερολόγιο. Μόνο αυτές. Και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση τις βγάζει και βάζει 14 άλλες συντομεύσεις. Π,Χ διαχείριση αρχείων, WPS Office, Google Chrome, και άλλες συντομεύσεις. Και πρέπει μετά να τις αφαιρώ και να βάζω τις δικές μου. Ε. Δεν γίνεται να το κάνω αυτό κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση. Πριν το update δεν μου το έκανε αυτό. Γι αυτό λέω να κάνω μια επαναφορά. 

18 minutes ago, aplos73 said:

Βάζω στην αρχική οθόνη 4 συντομεύσεις εφαρμογών. Ρολόι επαφές, κάμερα και ημερολόγιο. Μόνο αυτές. Και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση τις βγάζει και βάζει 14 άλλες συντομεύσεις. Π,Χ διαχείριση αρχείων, WPS Office, Google Chrome, και άλλες συντομεύσεις. Και πρέπει μετά να τις αφαιρώ και να βάζω τις δικές μου. Ε. Δεν γίνεται να το κάνω αυτό κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση. Πριν το update δεν μου το έκανε αυτό. Γι αυτό λέω να κάνω μια επαναφορά. 

περίεργο...

μήπως άλλαξε η   "προεπιλεγμένη οθόνη"  και σε μπερδεύει?

Καλημέρα. Όχι. Δεν άλλαξε η προεπιλεγμένη οθόνη. Ούτως η άλλως 1 οθόνη χρησιμοποιώ. Δεν εχω πολλές συντομεύσεις εφαρμογών για να χρησιμοποιώ και δεύτερη οθόνη. Μόνο 4 χρησιμοποιώ και γι' αυτό εχω αρχική οθόνη με συρτάρι εφαρμογών και όχι την κλασική της xiaomi με όλες τις εφαρμογές στην οθόνη. Πάντως όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ελπίζω να στρώσει. 

Καλησπέρα στην παρέα. Με redmi note 12 pro+ 5g δεν έχει έρθει ακόμα η Hyper O.S 2.0. Είτε γυρισμένο σε Ελλάδα ή Ελβετία. Παίζει ρόλο η εταιρεία που είμαι;Vodafone είμαι.

Edited by babe0607

Samsung S25

Στο Redmi note 12 pro 5g μια χαρά ήρθε και τον Γενάρη στα Redmi 12 5G (που είχε αγοραστεί πιο πριν) το καινούργιο ακόμα MIUI 14.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Με redmi note 12 pro+ 5g δεν έχει έρθει ακόμα η Hyper O.S 2.0. Το έχω γυρισμένο σε Ελλάδα ή Ελβετία. Παίζει ρόλο η εταιρεία που είμαι;Vodafone είμαι.

Samsung S25

υποψιάζομαι ότι αφου δεν ήρθε ακόμα hyper os 2 να έρθει αργότερα προς τέλος καλοκαιριού το hyper os 3 μία & καλή

και στο απλό 12 5G πού έχω, ακόμα hyper os 2

19 minutes ago, babis3g said:

υποψιάζομαι ότι αφου δεν ήρθε ακόμα hyper os 2 να έρθει αργότερα προς τέλος καλοκαιριού το hyper os 3 μία & καλή

και στο απλό 12 5G πού έχω, ακόμα hyper os 2

Νομίζω θα δώσουν Hyperos 2.1 ή κάνω λάθος και μετά το 3.

Στο 12 5G έχει πάει καιρό από MIUI 14 σε Hyperos 1 και μετά Hyperos 2. Εμείς το αγοράσαμε με MIUI πριν λίγους μήνες αλλά η Xiaoμάρα δεν μας έστειλε Hyperos 2.0 κατευθείαν.. έχω κάνει αναφορά στην ανατροφοδότιση και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρω γιατί γίνεται έτσι στη περίπτωση μας.. 

On 8/6/2025 at 12:12 ΜΜ, babe0607 said:

Καλησπέρα. Με redmi note 12 pro+ 5g δεν έχει έρθει ακόμα η Hyper O.S 2.0. Το έχω γυρισμένο σε Ελλάδα ή Ελβετία. Παίζει ρόλο η εταιρεία που είμαι;Vodafone είμαι.

Περίεργο, στο 12 pro 5G έχει έρθει, και στο 12 5G φιλου π το έχει καιρό (σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το πήρα πιο μετά). Δε παίζει ρόλο ο παροχος αφού πλέον δεν είναι branded phones ακόμα κ να τα αγοράσεις από εκεί 👾

Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και βρες την εφαρμογή Ενημερώσεις κάνε εκκαθάριση δεδομένων και εκ νέο έλεγχο για Ενημερώσεις με Ελλάδα ή Ελβετία. 

Στο 12 5G δοκίμασα επίσης να περάσω χειροκίνητα λέει ROM not allowed 😅

Και εκκαθάριση έκανα.... τίποτα.😔 και στο xiaomi community μπήκα....την κατέβασα από εκεί....τίποτα....

βγάζουν και hyper 2.2 κάπου το πήρε το μάτι μου.....

Samsung S25

13 ώρες πριν, elkons said:

Στο 12 5G δοκίμασα επίσης να περάσω χειροκίνητα λέει ROM not allowed 😅

Χμμ θα δοκιμάσω πρώτα Hyperos 1 και μετά 2 μήπως περάσει ίσως από MIUI 14 σε Hyperos 2.0 κατευθείαν δηλαδή να μη μπορεί να περάσει 2 εκδόσεις Android αλλά μια μια. 

Εάν πάλι μου εμφανίζει ROM Not allowed τι να πω..

• 2 weeks later...

6 minutes ago, elkons said:

Δεν είδα πουθενά το Redmi note 12 pro plus. Άρα αυτό που είχαν πει ισχύει ότι το HyperOs 2 είναι η τελευταία μεγάλη ενημέρωση για το κινητό. 😒

8 minutes ago, Petros_android said:

Δεν είδα πουθενά το Redmi note 12 pro plus. Άρα αυτό που είχαν πει ισχύει ότι το HyperOs 2 είναι η τελευταία μεγάλη ενημέρωση για το κινητό. 😒

Δεν είναι όλη η λίστα είναι αυτή που ξεκινάει σιγα σιγά λογικά μέσω Mi Pilot. Κάπου είχα διαβάσει οτι θα πάει σε όλη τη σειρά 12. Θα δούμε. 

1 hour ago, elkons said:

Δεν είναι όλη η λίστα είναι αυτή που ξεκινάει σιγά σιγά λογικά μέσω Mi Pilot. Κάπου είχα διαβάσει ότι θα πάει σε όλη τη σειρά 12. Θα δούμε. 

Μακάρι γιατί σε επίσημη εκδήλωση της Xiaomi είχαν πει ότι το HyperOs είναι το τελευταίο και πως δεν θα πάρει το 2.2.

Κατέβασα από εδώ https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900582 την OS2.0.2.0.UMOEUXM για το redmi note 12pro+ 5g και δεν μου την πέρασε. Τι να πω 😔

Samsung S25

το αναφέρω πιό πάνω πού είχα διαβάσει, όλες οι σειρές 12G θα πάρουν αργότερα & 3.0

3 ώρες πριν, babe0607 said:

Κατέβασα από εδώ https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900582 την OS2.0.2.0.UMOEUXM για το redmi note 12pro+ 5g και δεν μου την πέρασε. Τι να πω 😔

Τι σου εμφανίζει η Xiaomαρα οτι δεν είναι Official rom ή Error 😅

Εμένα δεν άφησε χειροκίνητα το Redmi 12 5G να βάλω Hyperos 2.0 ακομα MIUI 14. Ενω ενας γνωστός μου που το έχει περισσότερο καιρό από πέρυσι έχει ήδη Hyperos 2.0 🤨

Δεν έχουν στείλει Hyperos γενικά στο συγκεκριμένο μοντέλο σε αυτά που αγοράστηκαν πρόσφατα, δεν ξέρω τι εχει κάνει.

42 minutes ago, elkons said:

Τι σου εμφανίζει η Xiaomαρα οτι δεν είναι Official rom ή Error 😅

Κάνω manual την εγκατάσταση και βγάζει αυτά..

IMG_20250625_131946.jpg

IMG_20250625_132011.jpg

Samsung S25