xnikos Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, monster1971 said: Καλησπέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω το τηλέφωνο παίρνει κάρτα microsd; Η dual sim είναι υβριδική;παίρνει microsd δηλαδή; δυστυχώς όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Έχει καταφέρει κάποιος να έχει internet κατά τη διάρκεια μιας κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Just now, rallis said: Έχει καταφέρει κάποιος να έχει internet κατά τη διάρκεια μιας κλήσης; ??? μα προφανώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Μήπως αυτό που ψάχνεις είναι το VoLTE; Δηλαδή ταυτόχρονα με τη κλήση δεδομένα; Τι πάροχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) Cosmote Το VoLTE μάλλον ψάχνω αλλά δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις. Edited 14 Νοέμβριος by rallis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 9 minutes ago, rallis said: Cosmote Το VoLTE μάλλον ψάχνω αλλά δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις. τώρα το λέει "χρήση 4g call" θα χρειαστεί όμως μάλλον να στο ενεργοποιήσουν πρώτα από εξυπ. πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 14 minutes ago, rallis said: Cosmote Το VoLTE μάλλον ψάχνω αλλά δεν το έχω βρει στις ρυθμίσεις. Στείλε sms στο 1333 τη λέξη WIFICALL. Στη COSMOTE πάει μαζί VoLTE με WiFi calling. Πες μου εαν λειτουργεί μετά 🤓🤓 4 minutes ago, xnikos said: τώρα το λέει "χρήση 4g call" θα χρειαστεί όμως μάλλον να στο ενεργοποιήσουν πρώτα από εξυπ. πελατών Δεν είναι σαν τη NOVA η COSMOTE, έχουν sms ενεργοποίησης ✨️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος 27 minutes ago, elkons said: Στείλε sms στο 1333 τη λέξη WIFICALL. Στη COSMOTE πάει μαζί VoLTE με WiFi calling. Πες μου εαν λειτουργεί μετά 🤓🤓 Δεν είναι σαν τη NOVA η COSMOTE, έχουν sms ενεργοποίησης ✨️ Το έκανα και λειτουργεί! Ευχαριστώ για την βοήθεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος (edited) Με VoLTE ίσως έχεις και καλύτερη ποιότητα σε κλήσεις γιατί πριν την ενεργοποίηση γινόταν μέσω 2G ,θα ήταν κάπως πιο <<θολή>> η φωνή και σίγουρα έκανε παραπάνω ώρα για να πιάσει γραμμή. Επίσης εάν είσαι σε σημείο με κακό σήμα αλλά καλό wifi μπορείς να μιλήσεις μέσω WiFi calling, αυτό γίνεται αυτόματα αφού κρίνει το κινητό πως το σήμα είναι κάπως κακό για κλήση. Όσο αναφορά διακοπές στο σήμα 5G και εγώ ακόμα το έχω με την πιο πρόσφατη έκδοση, χάνει το σήμα ξαφνικά χωρίς λόγο για δευτερόλεπτα, δείχνει Χ δηλαδή. Με όλους τους παρόχους το ίδιο είχα στο 5G,άλλα κινητά δεν το είχαν αυτό το φαινόμενο στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα στον ίδιο πάροχο και αναγκαστικά στο 4G+ για να μη το παθαίνει αυτό. Μα καλά γιατί δε το φτιάχνουν με update; ελπίζω τουλάχιστον με το Hyper os 2 να επιδιορθωθεί. Edited 14 Νοέμβριος by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apojohn Δημ. 18 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 18 Νοέμβριος Μόλις ήρθε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 18 Νοέμβριος Το μεσημέρι δεν είχα διαθέσιμη..με το που είδα το ποστ σου βρήκε. Είσαι ωραίος ευχαριστούμε για τη πληροφορία! Τώρα παίζει να βγήκε 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:34 πμ Εξαφανίστηκε 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Τρίτη στις 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:57 μμ Εγώ την έκανα κανονικά. Security update ήταν. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. Όλα καλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:57 μμ 🫡🫡 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Τετάρτη στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:14 μμ Πολύ ωραία. Έχει και το δικό μας τηλέφωνο μέσα. Για να δούμε τι αλλαγές φέρνει το Hyper OS 2.0 Το καλό είναι ότι το υποστηρίζει με uopdate το τηλέφωνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantom Δημ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Καλησπερα!Δυστυχως η συσκευη δεν λαμβανει update με τιποτα,εχω αλλαξει region εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα!!!Εχω συνδεση στη cosmote NEO!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:54 μμ Εγώ προχτές την έλαβα είπα να τη κάνω χτες την ενημέρωση και είχε εξαφανιστεί. Θα σου έρθει σίγουρα τις επόμενες ημέρες έχει ξανα γίνει. Δεν φταίει ο πάροχος σου μην αγχώνεσαι 😅 @fantom Μόλις μου ήρθε φίλε μου με COSMOTE και εγώ 🙃 για τσεκαρε,πάνω στο Hyperos πατάς και έλεγχος για ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Πριν λίγο μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση 1.0.11.0. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts