Jump to content

Redmi Note 12 Pro 5G

bilis123456
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν έβγαλα και τις δύο σιμ [COSMOTE, Vodafone] έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ,έβαλα τις σιμ ξανά τις έβαλα μια μέρα 4G+ δεν με πέταξε εκτός, τα έβαλα 5G πάλι και είναι μια χαρά δεν με έχει πετάξει εκτός εδώ και 4 ημέρες. 

Εμένα σε redmi note 12 pro 5g ήρθε με Ελλάδα. Πάλι έχω μικρά θέματα με το σήμα, θα ενημερώσω το επόμενο διάστημα αφού κάνω την ενημέρωση Οκτωβρίου. 

Λογικά είναι πανελλαδικά διαθέσιμο στις συσκευές που πρέπει να πάει, σήμερα ήρθε σε Galaxy A15 5G,Galaxy S21 FE και το Redmi 12 pro 5g.

Edited by elkons

Στο δικό μου είχα εδώ και καιρό ( 3 μήνες )  ένα πρόβλημα  με τη σύνδεση της μιας μου sim . Έχω στην μια ένα εταιρικό Vodafone και στην άλλη sim ένα Vodafone CU. Όταν μιλούσα στην εταιρική γραμμή στα 16 με 17 λεπτά ομιλίας κοβόταν η σύνδεση. Είτε είχα τα data ανοιχτέ είτε όχι . Στην δεύτερη sim που έχω το CU αυτό δεν γινόταν. Μιλούσα όση ώρα ήθελα. Δοκίμασα να αλλάξω θέση στις sim αλλά τίποτα. Διαβάζοντας στο forum κάποιος είπε σε ένα άλλο παιδί να κάνει επαναφορά δικτύων . Το έκανα, έκανα επανεκκίνηση και τώρα δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ το forum. Με έβγαλε από μια δύσκολη φάση γιατί ετοιμαζόμουν να αλλάξω κάρτα sim. 

Edited by aplos73

Εγώ είχα κάνει επαναφορά δικτύου. 

Εμένα μόνο χτες έγινε μια φορά αλλά έχει σταματήσει δεν έχει θέματα ούτε σε κλήσεις .

Μετά την τελευταία αναβάθμιση αυτό που έχει αλλάξει στο δικό μου είναι ότι τώρα δίπλα στην ένδειξη ισχύος του σήματος κινητής γράφει LTE. Πριν την αναβάθμιση δεν φαινόταν τίποτα. Μόνο οι γραμμές του σήματος. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.

Τελικά το LTE δίπλα από την ένδειξη ισχύος σήματος κινητής έφυγε μετά από μια επανεκκίνηση. Δεν πειράζει. Μικρό το κακό .Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Μετά την αναβάθμιση στις επιλογές προτίμησης δικτύων μου εχει εμφανίσει 3 επιλογές. 1. Κατά προτίμηση δίκτυα κινητής προτιμώμενα. 2.Κατά προτίμηση wifi και 3. Προτιμώμενο IMS. Ξέρει κάποιος τι είναι το ΙΜS ; Το είχε προεπιλεγμένο και εγώ το άλλαξα σε Κατά προτίμηση δίκτυα κινητής και στις 2 sim και δουλεύει μια χαρά. Απλά με τρώει να μάθω τι είναι το IMS.

4 ώρες πριν, aplos73 said:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση αυτό που έχει αλλάξει στο δικό μου είναι ότι τώρα δίπλα στην ένδειξη ισχύος του σήματος κινητής γράφει LTE. Πριν την αναβάθμιση δεν φαινόταν τίποτα. Μόνο οι γραμμές του σήματος. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά.

Τελικά το LTE δίπλα από την ένδειξη ισχύος σήματος κινητής έφυγε μετά από μια επανεκκίνηση. Δεν πειράζει. Μικρό το κακό .Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Μετά την αναβάθμιση στις επιλογές προτίμησης δικτύων μου εχει εμφανίσει 3 επιλογές. 1. Κατά προτίμηση δίκτυα κινητής προτιμώμενα. 2.Κατά προτίμηση wifi και 3. Προτιμώμενο IMS. Ξέρει κάποιος τι είναι το ΙΜS ; Το είχε προεπιλεγμένο και εγώ το άλλαξα σε Κατά προτίμηση δίκτυα κινητής και στις 2 sim και δουλεύει μια χαρά. Απλά με τρώει να μάθω τι είναι το IMS.

1. πάνω απ' την ένδειξη ισχύος του σήματος βλέπεις τον τύπο του δικτύου, ΟΧΙ όμως όταν έχεις το WIFI on και τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό
2. https://www.linkedin.com/advice/0/what-key-benefits-drawbacks-ims-volte-roaming-international
   δεν είμαι σίγουρος όμως αν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα, πιθανόν από cosmote
3. αν έχεις καλό σήμα wifi σπίτι ή δουλειά καλύτερα στο "κατά προτίμηση wifi"

9 ώρες πριν, aplos73 said:

Το IMS ειναι ρυθμισεις για το voLTE.

Edited by s_nova

ok. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στο σπίτι έχω πολύ καλό και σταθερό WiFi αλλά και το δίκτυο της Vodafone μια χαρά είναι. Οπότε το αφήνω στο προτίμηση δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Όσο για την ένδειξη VoLTE δίπλα από την ένδειξη σήματος δεν μου την εμφανίζει. ( δεν είμαι συνδεμένος στο WiFi ). Την εμφάνισε μετά την αναβάθμιση και μόλις έκανα επανεκκίνηση χάθηκε. Αλλά δεν με πειράζει. Φτάνει που το τηλέφωνο μου δουλεύει μια χαρά.

59 minutes ago, aplos73 said:

ok. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στο σπίτι έχω πολύ καλό και σταθερό WiFi αλλά και το δίκτυο της Vodafone μια χαρά είναι. Οπότε το αφήνω στο προτίμηση δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Όσο για την ένδειξη VoLTE δίπλα από την ένδειξη σήματος δεν μου την εμφανίζει. ( δεν είμαι συνδεμένος στο WiFi ). Την εμφάνισε μετά την αναβάθμιση και μόλις έκανα επανεκκίνηση χάθηκε. Αλλά δεν με πειράζει. Φτάνει που το τηλέφωνο μου δουλεύει μια χαρά.

την ένδειξη volte την έχει καταργήσει η Vodafone  εδώ και καιρό 

στο προηγούμενο μνμ σου έγραψες για LTE ...

Καλησπέρα. Να σας ρωτήσω κάτι. Η αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει ακόμα. Έχει να κάνει με την εταιρεία? Είμαι στη vodafone. Redmi note 12 pro+ 5g και έχω την 1.0.6.0 UMOEUXM

Redmi Note 12 Pro+ 5G

8 minutes ago, babe0607 said:

Καλησπέρα. Να σας ρωτήσω κάτι. Η αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει ακόμα. Έχει να κάνει με την εταιρεία? Είμαι στη vodafone. Redmi note 12 pro+ 5g και έχω την 1.0.6.0 UMOEUXM

στα plus έρχεται με καθυστέρηση 

τόσο καιρό δεν το 'χεις προσέξει?

Οκ φίλε xnikos. Λάθος μου που έγραψα LTE.  VoLTE ήθελα να γράψω. Δεν το ήξερα ότι το έχει καταργήσει η Vodafone. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα ξέρω. 

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πότε θα ξεκινήσει τη κυκλοφορία του το Hyperos 2 ; Θα το λάβει το Redmi note 12 pro 5G; 

Λογικά με τον νέο χρόνο σωστά;

On 5/11/2024 at 8:44 ΜΜ, elkons said:

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πότε θα ξεκινήσει τη κυκλοφορία του το Hyperos 2 ; Θα το λάβει το Redmi note 12 pro 5G; 

Λογικά με τον νέο χρόνο σωστά;

https://hyperosupdates.com/xiaomi-hyperos-2-0-eligible-devices-list-poco-redmi-xiaomi

Καλησπέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω το τηλέφωνο παίρνει κάρτα microsd;

Η dual sim είναι υβριδική;παίρνει microsd δηλαδή;

Edited by monster1971