babe0607 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) Με ποιες χώρες σας ήρθε; Το έχω Ελβετία. Edited 13 Ιουνίου by babe0607 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 10 minutes ago, babe0607 said: Με ποιες χώρες σας ήρθε; Το έχω Ελβετία. Το Hyper os το είχα πάρει με Ελβετία αλλά όταν μπήκε έβαλα Ελλάδα. Τώρα με Ελλάδα πήρα την ενημέρωση Ιουνίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, babe0607 said: Με ποιες χώρες σας ήρθε; Το έχω Ελβετία. με Ελβετία μου ήρθε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, xnikos said: με Ελβετία μου ήρθε κανονικά Μερικές φορές εξαφανίζεται μόνο του και έρχεται την επόμενη μέρα έπειτα από έλεγχο ξανά.. έτσι έπαθα πρόσφατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 6 minutes ago, elkons said: Μερικές φορές εξαφανίζεται μόνο του και έρχεται την επόμενη μέρα έπειτα από έλεγχο ξανά.. έτσι έπαθα πρόσφατα Γνωστό φαινόμενο στα xiaomi κινητά, μην αγχώνεστε κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Μόλις έγινε η αναβάθμιση. Με Ελβετία. Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Στο redmi 12 pro 5G της κόρης μου εδώ και 2 μέρες περίπου δε δουλεύει κανένα κουμπί ούτε power button ούτε volume up/down.. πρέπει να πάει στο σέρβις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 5 minutes ago, rs280ps said: Καλησπέρα σε όλους. Στο redmi 12 pro 5G της κόρης μου εδώ και 2 μέρες περίπου δε δουλεύει κανένα κουμπί ούτε power button ούτε volume up/down.. πρέπει να πάει στο σέρβις; Δοκίμασε διαγνωστικά διαφορετικά δες αν έχει κάποια ενημέρωση λογισμικού αμ όχι πήγαινε σε ένα σέρβις να το δουν ίσως είναι θέμα λογισμικού ή υλικού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 49 minutes ago, elkons said: Δοκίμασε διαγνωστικά διαφορετικά δες αν έχει κάποια ενημέρωση λογισμικού αμ όχι πήγαινε σε ένα σέρβις να το δουν ίσως είναι θέμα λογισμικού ή υλικού Διαγνωστικά ποια εφαρμογή είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 13 ώρες πριν, rs280ps said: Καλησπέρα σε όλους. Στο redmi 12 pro 5G της κόρης μου εδώ και 2 μέρες περίπου δε δουλεύει κανένα κουμπί ούτε power button ούτε volume up/down.. πρέπει να πάει στο σέρβις; Προς το παρόν για να λειτουργείς το τηλ/νο ενεργοποίησε το "κουμπί προσβασιμότητας" για να έχεις ΟΛΕΣ τις πλαϊνές λειτουργίες και όχι μόνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουλίου 19 ώρες πριν, rs280ps said: Διαγνωστικά ποια εφαρμογή είναι; Γράφεις στο πληκτρολόγιο κλήσεων *#*#6484#*#* θα ανοίξει το μενού CTI που έχει διαγνωστικούς ελέγχους υλικού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Εχει ραδιο και nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 41 minutes ago, HRISA76 said: Εχει ραδιο και nfc? NFC προφανώς και έχει , radio FM πλέον δεν έχουν τα περισσότερα τηλ αυτής της κατηγορίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 11 minutes ago, xnikos said: NFC προφανώς και έχει , radio FM πλέον δεν έχουν τα περισσότερα τηλ αυτής της κατηγορίας Ευχαριστω για την απαντηση. Εχετε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη για ελληνικο ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 21 minutes ago, HRISA76 said: Ευχαριστω για την απαντηση. Εχετε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη για ελληνικο ραδιο? vradio, το θεωρώ κορυφαίο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου https://play.google.com/store/apps/details?id=radio.greece.free.fm εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με αυτό. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, HRISA76 said: Ευχαριστω για την απαντηση. Εχετε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη για ελληνικο ραδιο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crystalmissions.grradio 1 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, xnikos said: vradio, το θεωρώ κορυφαίο +1 για το vradio, οντως κορυφαίο! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου On 3/7/2024 at 8:07 ΜΜ, xnikos said: vradio, το θεωρώ κορυφαίο Συμφωνώ και εγώ για το Vradio. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου https://gr.gizchina.com/2024/07/06/xiaomi-dynatotita-apenergopoiisis-diafimiseon-epiteloys/ Μακάρι να ισχύει και να γίνει στη πράξη το χρειάζεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα σ' όλους. Έχω ένα "θεματάκι" και θέλω να ρωτήσω αν έχει τύχει και αλλού και αν υπάρχει λύση. Στο Redmi note 12 Pro+ που έχω που και που σβήνω φωτογραφίες που έχω μέσα. Υπάρχουν 14 συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Φεβρουάριο-Μάρτιο τις οποίες και να τις σβήσω ενώ πχ δεν εμφανίζονται στην κάμερα αν μπω στο "Συλλογή" υπάρχουν κανονικά. Κάνω ξανά διαγραφή και τις 14 κλείνω την "Συλλογή" και την ξανά ανοίγω ξανά και υπάρχουν πάλι οι φωτογραφίες. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Για δοκίμασε διαγραφή μνήμης cashe της εφαρμογής. Θα μπορούσες να κατεβάσεις κάποιον file manager και να δοκιμάσεις μέσω αυτού να τις διαγράψεις. Κάνε δοκιμή να δείς μήπως και τα καταφέρεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου On 7/7/2024 at 1:46 ΜΜ, elkons said: https://gr.gizchina.com/2024/07/06/xiaomi-dynatotita-apenergopoiisis-diafimiseon-epiteloys/ Μακάρι να ισχύει και να γίνει στη πράξη το χρειάζεται Με το dns.adguard.com δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Γιατί να περιμένεις ενημέρωση για να λύσεις το πρόβλημα; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 17 ώρες πριν, Petros_android said: Καλησπέρα σ' όλους. Έχω ένα "θεματάκι" και θέλω να ρωτήσω αν έχει τύχει και αλλού και αν υπάρχει λύση. Στο Redmi note 12 Pro+ που έχω που και που σβήνω φωτογραφίες που έχω μέσα. Υπάρχουν 14 συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Φεβρουάριο-Μάρτιο τις οποίες και να τις σβήσω ενώ πχ δεν εμφανίζονται στην κάμερα αν μπω στο "Συλλογή" υπάρχουν κανονικά. Κάνω ξανά διαγραφή και τις 14 κλείνω την "Συλλογή" και την ξανά ανοίγω ξανά και υπάρχουν πάλι οι φωτογραφίες. Το έχει πάθει κανείς άλλος? Υπάρχει κάποια λύση? Μήπως είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός με το Google photos και έχεις τις φωτογραφίες εκεί αποθηκευμένες και κάθε φορά που τις σβήνεις ξανά εμφανίζονται; 1 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts