Petros_android Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Και μένα ήρθε η 14.0.12. Αφού βέβαια πρώτα "έπαιξα" με την "Περιοχή" στις ρυθμίσεις από Ελλάδα έβαλα Ινδία. Πρώτη φορά το δοκίμασα και ακόμα δεν ξέρω γιατί έπιασε.🤪 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Petros_android said: Και μένα ήρθε η 14.0.12. Αφού βέβαια πρώτα "έπαιξα" με την "Περιοχή" στις ρυθμίσεις από Ελλάδα έβαλα Ινδία. Πρώτη φορά το δοκίμασα και ακόμα δεν ξέρω γιατί έπιασε.🤪 Κι εγώ έκανα το ίδιο και μου εμφανίστηκε η 14.0.12. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Μόλις μου ήρθε!🤯 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου κατεβαίνει...👍 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Έκανες το κόλπο με την αλλαγή χώρας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) εγώ το έχω πάντα Ελβετία ... προς το παρόν δεν βλέπω μεγάλες διαφορές Edited 4 Φεβρουαρίου by xnikos 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Και εμένα κατεβαίνει με χώρα Ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Στο αδελφό τηλέφωνο Poco x5 Pro, τίποτε ακόμη Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Ερώτηση προς όσους κάνετε τα update, περιμένετε να σας βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και κάνετε refresh η χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Miui & HyperOS Update (εφαρμογή του playstore)? Την εμπιστεύεστε; Σε 13 Pro Plus, η εφαρμογή αυτή μου βγάζει ότι υπάρχει ένα security patch ενώ μέσω του μενού στις ρυθμίσεις, δεν μου εμφανίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος μέσω της εφαρμογής αυτής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, p_k said: Έκανες το κόλπο με την αλλαγή χώρας; Εγώ όχι το είχα Ελλάδα. 33 minutes ago, tsimisde said: Ερώτηση προς όσους κάνετε τα update, περιμένετε να σας βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και κάνετε refresh η χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Miui & HyperOS Update (εφαρμογή του playstore)? Την εμπιστεύεστε; Σε 13 Pro Plus, η εφαρμογή αυτή μου βγάζει ότι υπάρχει ένα security patch ενώ μέσω του μενού στις ρυθμίσεις, δεν μου εμφανίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος μέσω της εφαρμογής αυτής; Εμένα σήμερα μόλις άνοιξα το κινητό μου έβγαλε ειδοποίηση στην αρχική οθόνη ότι υπάρχει η ενημέρωση HyperOs. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 hour ago, tsimisde said: η χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Miui & HyperOS Update (εφαρμογή του playstore)? Την εμπιστεύεστε; όχι βέβαια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatza_7 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Μετά το Poco x5 pro 5g ήρθε και στο Redmi note 12 pro 5g της γυναίκας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, karatza_7 said: Μετά το Poco x5 pro 5g ήρθε και στο Redmi note 12 pro 5g της γυναίκας... Ακόμη τίποτε στο POCO. Έκανες αλλαγή χώρας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Με redmi note 12 pro+ 5g miui 14.0.12 δεν έχει έρθει ακόμα η hyper. Και με αλλαγή region . τίποτα ακόμα... Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Είναι σε έκδοση beta ακόμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, tasosdimas said: Είναι σε έκδοση beta ακόμη. δεν νομίζω ότι έρχονται ΟΤΑ beta updates 😉 μια χαρά stable είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Το δικό μου είναι ακόμα στην 14.0.8. Χώρα Ελλάδα. Δεν εχω κάνει αλλαγή σε κάποια άλλη χώρα. Θα το αφήσω έτσι και όποτε έρθει το Hyper OS. Εσείς που το πήρατε έχει διαφορές σε σχέση με το MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, xnikos said: δεν νομίζω ότι έρχονται ΟΤΑ beta updates 😉 μια χαρά stable είναι Την κατεβάζεις και δεν την αναγνωρίζει να την κάνει εγκατασταση Μόνο όταν είναι stable την κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 hour ago, xnikos said: δεν νομίζω ότι έρχονται ΟΤΑ beta updates 😉 μια χαρά stable είναι Η εικόνα με τις rom από πού είναι; σε πιο site; έχεις κάποιο link; Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 1 hour ago, babe0607 said: Η εικόνα με τις rom από πού είναι; σε πιο site; έχεις κάποιο link; https://xiaomifirmwareupdater.com/hyperos/ruby/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, tasosdimas said: https://xiaomifirmwareupdater.com/hyperos/ruby/ Σε ευχαριστώ. Από ότι είδα για redmi note 12 pro + 5g που έχω την ευρωπαϊκή είναι stable beta ακόμα.... Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Αφού είναι official xiaomi site κατεβάζουμε την global και την κάνουμε εγκατάσταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε μερικοί... όποιος δεν βιάζεται (και καλώς!), περιμένει και είναι θέμα ημερών να την πάρει όποιος βιάζεται αλλάζει το region το να κατεβάζετε από unofficial sites επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγες μέρες, δεν το καταλαβαίνω είναι η αλήθεια... * πιο πάνω εννοούσα φυσικά ότι τα update μέσω OTA δεν είναι ποτέ beta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, xnikos said: δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε μερικοί... όποιος δεν βιάζεται (και καλώς!), περιμένει και είναι θέμα ημερών να την πάρει όποιος βιάζεται αλλάζει το region το να κατεβάζετε από unofficial sites επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγες μέρες, δεν το καταλαβαίνω είναι η αλήθεια... * πιο πάνω εννοούσα φυσικά ότι τα update μέσω OTA δεν είναι ποτέ beta Προσωπικά δεν θα έλεγα ότι βιάζομαι. Επειδή ρωτώ κατά διαστήματα δεν σημαίνει ότι βιάζομαι κιόλας. Παρά ταύτα καθαρά ενημερωτικά και για την δική μου συσκευή αναφέρομαι και μόνο ακόμα και με αλλαγή του region δεν έχει έρθει η hyper. Στην 14.0.12.0 TMOEUXM είμαι. Αυτά... Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 54 minutes ago, xnikos said: δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε μερικοί... όποιος δεν βιάζεται (και καλώς!), περιμένει και είναι θέμα ημερών να την πάρει όποιος βιάζεται αλλάζει το region το να κατεβάζετε από unofficial sites επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε λίγες μέρες, δεν το καταλαβαίνω είναι η αλήθεια... * πιο πάνω εννοούσα φυσικά ότι τα update μέσω OTA δεν είναι ποτέ beta Ενημερωτική κουβέντα κάνουμε. Απλά ψάχνουμε λίγο. Δεν είναι θέμα βιασύνης. Ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Χωρίς παρεξήγηση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts