chios Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Κανένα update έκανες στο multimedia του αυτοκινήτου;, στο Hyundai που έχουμε του έχω κάνει 4-5 update από όταν το πήρα και διόρθωσαν πολλά θέματα που είχε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου ειναι ενημερωμενο δεν το εχει βλαει η skoda στις συμβατες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 44 minutes ago, lemo13 said: Καλημέρα. Το πηρα και εγώ με την προσφορά του πλαισίου Ολα καλά μεχρι τωρα εκτος απο ενα μεγάλο deal breaker για μενα Δεν λειτουργεί το android auto αυτοκίνητο μου. Απο τι είδα ειναι κοινο πρόβλημα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα του γκρουπ της vw. Εγω εχω skoda kamiq στο hyundai της γυναίκας μου λειτουργεί κανονικά. Ψαχνω λύση ακομα δεν εχω βρει κάτι Και εγω skoda kamiq εχω φιλε μου..χρειαζεται update το bolero και στην περιοχη μου η αντιπροσωπεια κανει τον κινεζο..παρε ενα carkit για ασυρματο android auto και λυνεις το θεμα 36 minutes ago, chios said: Κανένα update έκανες στο multimedia του αυτοκινήτου;, στο Hyundai που έχουμε του έχω κάνει 4-5 update από όταν το πήρα και διόρθωσαν πολλά θέματα που είχε. Τι hyundai εχεις αν επιτρεπεται? Edited 29 Ιουνίου by mike3550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 4 ώρες πριν, mike3550 said: Και εγω skoda kamiq εχω φιλε μου..χρειαζεται update το bolero και στην περιοχη μου η αντιπροσωπεια κανει τον κινεζο..παρε ενα carkit για ασυρματο android auto και λυνεις το θεμα Τι hyundai εχεις αν επιτρεπεται? Ναι σκεφτόμai να παρω ενα Carlinkit 2air. Έχεις δοκιμάσει , λειτουργεί? Σε hyundai i30 λειτουργει κανονικα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 4 ώρες πριν, mike3550 said: Και εγω skoda kamiq εχω φιλε μου..χρειαζεται update το bolero και στην περιοχη μου η αντιπροσωπεια κανει τον κινεζο..παρε ενα carkit για ασυρματο android auto και λυνεις το θεμα Τι hyundai εχεις αν επιτρεπεται? i10 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, lemo13 said: Ναι σκεφτόμai να παρω ενα Carlinkit 2air. Έχεις δοκιμάσει , λειτουργεί? Σε hyundai i30 λειτουργει κανονικα πάντως Ναι εχω παρει και λειτουργει κανονικα δεν εχω θεμα..και μετα samsung που εχουν θεμα με το kamiq και με nothing 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Και σε ρενω zoe δουλεύει ι χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου θα παραγγείλω και εγω αν ειναι Ηθελα να rωτησω η μεμβράνη που φοραει ειναι απλη ή glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 14 minutes ago, lemo13 said: θα παραγγείλω και εγω αν ειναι Ηθελα να rωτησω η μεμβράνη που φοραει ειναι απλη ή glass? απλη ειναι αν θες τσαμακι βαλε spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, mike3550 said: απλη ειναι αν θες τσαμακι βαλε spigen ειχε στο πλαισιο αυτες https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/memvranes-gialia-prostasias/nothing-phone-2-screen-protector_4288513 πηρα 2, πρεπει να ειναι οι γνησιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Η μεμβράνη που έχει το κινητό βγαίνει εύκολα? Ή θέλει διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, razkal said: Η μεμβράνη που έχει το κινητό βγαίνει εύκολα? Ή θέλει διαδικασία? Δεν νομιζω δυσκολο απλα την τραβας 1 ώρα πριν, lemo13 said: ειχε στο πλαισιο αυτες https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/memvranes-gialia-prostasias/nothing-phone-2-screen-protector_4288513 πηρα 2, πρεπει να ειναι οι γνησιες Ναι λογικα οι γνησιες ειναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts