dasnowy Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 Επειδή το x3 pro μάλλον μας άφησε (το έχω πάει σε κατάστημα μήπως μπορεί να επισκευαστεί), ψάχνω για νέο κινητό. Μετά από λίγο ψάξιμο είμαι ανάμεσα στα redmi note 12 pro και samsung galaxy a34. Και τα δύο τα βρήκα στα 220 ευρώ στο best price. Τι θα προτείνατε? Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Λόγω αδιαβροχοποιησης θα πήγαινα στο σαμσουνγκ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Εγώ πήρα τις προάλλες το Α34 για τον μικρό μου γιο (12 ετών). Ο μικρός κάνει τούμπες από τη χαρά του. Ανέλπιστα γρήγορο , ωραία οθόνη, πολύ καλή μπαταρία . Το μόνο που βρήκα αρνητικό είναι ότι με φορτιστές όχι Samsung φορτίζει αργά. Ακόμη και με φορτιστές των 100 watt , γιαβάς γιαβάς. Το οικονομικό είναι πάντα σχετικό, εγώ όμως βρίσκω λογική την τιμή του. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Κι εγώ ακριβώς αυτό το δίλημμα έχω, είμαι μεταξύ αυτών των 2 κινητών για αντικατάσταση ενός Redmi Note 9S του γιου μου.Βλέπω ότι έχουν σχεδόν ολόϊδια χαρακτηριστικά, το μόνο που με προβληματίζει είναι το μενού Samsung αν τον βολέψει, μετά από 3 χρόνια χρήσης κινητών Xiaomi. Στην τιμή, έχει ξεφύγει πάνω λίγο το Xiaomi (280€) σε σχέση με τα 250€ του Samsung. Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts