Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7370


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1,5 μερα φιλε μου με αρκετη χρηση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 83
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα :)

 

Σήμερα πήγα μια βόλτα στο The Mall και είδα το 7370...

 

Ομολογώ ότι είμαι ολίγον τι αντι-ΝΟΚΙΑς. Σουπερ-φαν της SE και περαστικός από Motorola.

 

Αυτο το κινητάκι με κέρδισε με την πρώτη ματιά. Καταπληκτικότατη οθόνη, τρελό μέγεθος, συμπαθητικό interface...

 

Αλλά γιατί ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ; και μόνο 10mb;

Σκοπεύουν να βγάλουν το 7375 με κάρτα μνήμης σε κανα μήνα;

 

Πραγματικά στεναχωρέθηκα σήμερα αφού το κινητό μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει και ωραίο φακό.

 

Του λείπει και ένα φωτάκι για το βράδυ, αλλά αυτό είναι μικρότερης σημασίας...

 

Κρίμας...

Link to comment
Share on other sites

Κουκλί... :O θα το ζητήσω για δώρο μιας και πλησιάζουν τα γενέθλιά μου..

και πολυ καλα θα το κανεις να το ζητησεις:)

το κινητο μερα με την μερα γινεται μεγαλη καψουρα για μενα,αφου μεχρι και το d-600 Μου αποχωριστηκα γι αυτο το 7370 κι ας μην εχει την τεραστια μνημη.

εχει ομως φοβερη ποιοτητα κατασκευης για να μην πω οτι τελικα ξεπερναει ακομα και το d-600 σε αυτο τον τομεα.

η μπαταρια του συνεχιζει να κραταει σε μετρια επιπεδα αλλα με φουλ χρηση και με το Bt ανοιχτο ολη μερα,1,5 μερα maximum.

το νεο μενου που εχει βαλει η Nokia στα series-40 ειναι πραγματκα ΕΡΩΤΑΣ,μου αρεσει παρα μα παρα πολυ και αυτη τη στιγμη δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο αλλης εταιρειας που να μπορει να συναγωνιστει στα ισια το μενου της Nokia.

ο μονος λογος που θα το αντικαταστησω ειναι μονο οταν ερθει ελπιζω συντομα το 6280.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Η ποιοτητα του ειναι η κορυφη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, ενώ είμαι υπέρ των series 60 κινητών μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα από το 7370! Πρίν το δώ σκεφτόμουν πώς η περιορισμένη μνήμη ή το series 40 λειτουργικό θα είναι πρόβλημα! Όταν όμως το έπιασα στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα από την κατασκευή, την μεγάλης ανάλυσης οθόνη, το απίστευτο design! Τρομερό κινητό αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και λιγότερο οι δυνατότητες! Στο gsmarena.com αναφέρουν ότι "...για να εντυπωσιάσεις με το 8800 πρέπει να πείς την τιμή του, ενώ με το 7370 αρκεί να το βγάλετε από την τσέπη σας!".Νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει απόλυτα το 7370!

Τέλος αυτό το swivel design που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ για πρώτη φορά είναι καταπληκτικό!Πολύ όμορφο και μάλιστα όταν το συνηθίσετε θα μπορείτε να το ανοίγετε με το ένα χέρι...Απλά ελπίζω να μην χαλαρώνει ο μηχανισμός μετα από αρκετή χρήση!

 

Αναμφισβήτητα μια πάρα πολύ καλή επίλογη για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν!Και μην ξεχνάτε πώς όποιες αμφιβολίες έχετε για την ευχρηστία και την περιορισμένη μνήμη θα σας φύγουν κατευθείαν μόλις αγγίξετε το κινητό!

 iPhone 3G S⃣
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα ημουν στην Αθηνα και ειπα να παω να δω κανενα κινητο. Πηγα στο Νοκια Shop στου Ζωγραφου και ειδα το 7370 τοσο σε καφε (ρεπλικα) οσο και πραγματικο σε χρυσαφι. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το κινητο ειναι τρομερο σε design , ποιοτητα , οθονη ενώ εχει και αρκετα μικρο μεγεθος (περιπου οσο το 6111). Μου αρεσε τοσο πολυ που ειπα οτι θα το αγορασω αμεσως! Δυστυχως μου ειπε η υπαλληλος οτι υπηρχε μονο ενα προς το παρον σε χρυσαφι οποτε φανταστειτε την απογοητευση μου!

Να μην σας τα πολυλογω γυρισα εκεινη την ημερα 6-7 Γερμανους , 2-3 Nokia Shop και κανα δυο αλλα καταστηματα (ΤΙΜ/Vodafone ect.) και δεν το βρηκα πουθενα σε καφε (ουτε καν χρυσαφι υπηρχε)! Μαλιστα μερικοι μου ειπαν οτι εκτος απο καποια λιγα κομματια που κυκλοφορησαν (και εξαντληθηκαν) δεν διατειθεται προς το παρον ουτε για παραγγελία!

 

Κριμα αλλα μολις βρω καποιο κομματι θα το παρω.:)

 

Ξεχασα να πω οτι η τιμη ειναι 368 ευρω (Nokia Shop).

Link to comment
Share on other sites

Τελευταία έκδοση λογισμικού για 7370 είναι 3.56 :)

 

Ποια τελευταια εκδοση? Εδω δεν υπαρχει ουτε ενα 7370 διαθεσιμο! Κοντεψα να γυρισω ολη την Αθηνα για να το βρω και παλι τιποτα.:p

Link to comment
Share on other sites

Χθες άνοιξα ένα ολοκαίνουριο 7370, αλλά μέσα στο κουτί συσκευασίας δεν βρήκα το συνηθισμένο CD με το PC suite που προσφέρει η Nokia, ούτε καλώδιο σύνδεσης USB για τον υπολογιστή. Ξέρετε αν προβλέπεται να υπάρχουν αυτά μέσα στην συσκευσία ή όχι?
Proud Member of Xiaomi Miui Hellas
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με την νοκια ,το πακετο περιεχει:

* Nokia 7370 phone

* Nokia Battery BL-4B

* Nokia Standard Charger AC-3

* Nokia Fashion Stereo Headset HS-3

* Nokia 7370 Fashion Quick user guide

* Nokia 7370 General user guide

* Nokia 7370 Fashion pouch

* Nokia 7370 Fashion strap

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,82488,00.html

Ας απαντησει και καποιος που το εχει αγορασει :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Ας απαντησει και καποιος που το εχει αγορασει

Φίλε nervous όπως τα λές είναι! Δεν υπάρχει ούτε καλώδιο ούτε cd στη συσκευασία!Υπάρχει μια θήκη, ένα πολύ trendy hands free και μια αθλιότατη φούντα που θεωρείται fashion strap! Τί να πείς...

 

paidia to kinito einai ginaikeio i oxi?

 

Φίλε μου, εγώ δεν θα το έπαιρνα! Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μόνο γυναικείο αλλά σίγουρα δεν είναι και καθαρά αντρικό κινητό! Ούτως ή άλλως η nokia και στο site της όλη τη σειρά L'amour την αναφέρει ώς άκρως θυληκή! Βέβαια έχω δει μερικούς τύπους να το έχουν το εν λόγω κινητό, οπότε είναι καθαρά θέμα γούστου! Αν σου αρέσει πάρ'το και μην κολλάς σε ηλίθια taboo! :) Το θέμα είναι ότι σίγουρα οι κοπέλες που θα το δούν στα χέρια σου θα έχουν ένα λόγω περισσότερο να σε πλησιάσουν... :) :)

 iPhone 3G S⃣
Link to comment
Share on other sites

paidia to kinito einai ginaikeio i oxi?

 

Στο καφε χρωμα σιγουρα οχι:

 

http://mobiset.ru/photos/20102005/nokia/7370_3a.jpg

 

Εμενα πιο γυναικειο μου φαινεται το SE W550i που ειναι πορτοκαλι.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

@rivers: φίλε δεν είναι αυτό το χρώμα του κινητού..Αυτή η φωτογραφία είναι από το promo! Το 7370 που κυκλοφόρησε σε coffee brown είναι τελείως καφέ(σκέψου όπου γκρί->καφέ!) και οι γραμμούλες είναι ευθείες (δες στο κοίλο μέρος - δεν κάνουν καμπυλίτσα). Τα μπλέ στοιχεία έχουν παραμείνει βέβαια!
 iPhone 3G S⃣
Link to comment
Share on other sites

paidia to kinito einai ginaikeio i oxi?

 

 

Το κινητό είναι σαφέστατα σχεδιασμένο για γυναίκες! Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις της εταιρίας επίσης είναι σχεδιασμένες έτσι που να απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες και επίσης εκείνο το "λουράκι" με την φουντίτσα και το πάνινο "χρυσοκέντητο" σακουλάκι είναι αξεσουάρ που σίγουρα δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται απο άντρες. Τώρα βέβαια και το περιοδικό ..."σούπερ Κατερίνα" απευθύνεται θεωρητικά στα κοριτσάκια της εφηβίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αγοράκια της ίδιας ηλικίας δεν μπορούν να το διαβάσουν, εάν ήθελαν.

Proud Member of Xiaomi Miui Hellas
Link to comment
Share on other sites

Το κινητό είναι σαφέστατα σχεδιασμένο για γυναίκες!

 

Ξεχασες να πεις οτι αυτη ειναι η αποψη σου. Οποιο κινητο εχει καλο design ειναι για γυναικες?

 

When closed, the phone is 88 mm long, with the other two dimensions being 43 and 23 mm, which puts it among small phones. Its weight of 104 gm ranks it as a medium heavy phone. Nokia 7370 is offered in two color versions: one with amber golden covers made for feminine customers and a coffee brown one, which is supposed to suit men's expectations for an extravagant phone.

 

http://www.gsmarena.com/nokia_7370-review-66.php

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασες να πεις οτι αυτη ειναι η αποψη σου. Οποιο κινητο εχει καλο design ειναι για γυναικες?

 

 

Έχεις δίκιο! Βέβαια αυτή είναι η αποψή μου, αλλά το θεώρησα αυτονόητο ότι γράφοντας μια άποψη θεωρείται δική μου... και έτσι δεν σκέφτηκα να το δηλώσω ξεχωριστά.

 

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα έλεγα ότι ΟΧΙ, όποιο κινητό έχει καλό σχεδιασμό δεν είναι απαραίτητα για γυναίκες.

Τι σε έκανε όμως να πιστέψεις ότι είχα αυτή την άποψη? Όσο αφορά το συγκεκριμένο κινητό θεωρώ ότι έχει πραγματικά ΑΨΟΓΟ design (σχεδόν σοκαριστικά καλόγουστο!), που μπορεί να συγκινήσει και τον πιό δύσκολο ..."κριτικό τέχνης" αν θέλεις, αλλά επιμένω (πάντα κατά την άποψή μου) ότι αυτός ο σχεδιασμός απευθύνεται κατά κύριο λόγο στο γυναικείο κοινό...!

Και αν θέλεις, επειδή έχουμε να κάνουμε και με marketing, κατά δεύτερο λόγο (ή έμμεσο τρόπο) στο αντρικό κοινό...αφού σαφέστατα το design του και ο εξοπλισμός του, δεν πληρεί τα στάνταρ πρότυπα του αντρικού γούστου, όπως αυτά παρουσιάζονται συχνά δημοσίως.

 

Άλλωστε, είτε σε "ζεστό amber" είτε σε "σκούρο καφέ" προσφέρεται πάντα με το πάνινο θηκάκι που έχει χρυσοκέντητα λουλουδάκια αποτυπωμένα επάνω και φυσικά το φουντάκι του, που μόνο σε ...τσολιά δεν παραμπέμπει! Αν η λογική του αγγλόφωνου αποσπάσματος που παρέθεσες ήταν απόλυτη (που ΔΕΝ ήταν φυσικά) τότε ποιός θα απαντήσει στο ερώτημα, γιατί η Nokia εφοδιάζει το αντρικό κοινό της με ένα κινητό που το εξοπλίζει με πάνινο λουλουδένιο θηκάκι και φουντάκι για λουράκι, όταν υποτίθεται ότι αισιοδοξεί να προσαρμοστεί στις προσδοκίες των ανδρών για ένα φανταστικό κινητό? ("...is supposed to suit men's expectations for an extravagant phone...")

Απο πότε στην δική μας, ελληνική, κουλτούρα και όχι μόνο, οι "αντρικές προσδοκίες" για ένα gadget προσδιορίζονταν με λουλουδάκια και φουντίτσες?

 

Άλλωστε το σχόλιο του Michal Sedlák για το θέμα, που έγραψε την παράγραφο που μου παρέθεσες, είναι ιδιαίτερα εύγλωττο και δεν νομίζω ότι χρήζει αμφισβήτησης, "...The cherry on the top of kitsch however is the lively drop to be attached to the eyelet of the phone. It is a golden fringe with a tiny head, which strongly resembles the type of decoration our grandmothers used to hang on their wardrobes. I myself would rather leave this accessory at home, but I can imagine how a lady with sharp forepart shoes and fur around her neck will go crazy about it...."

 

Εν πάσει περιπτώσει, το τηλέφωνο έχει ιδιαίτερα καλόγουστο σχεδιασμό και με το να λέω (την άποψή μου) ότι απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες δεν το υποβαθμίζει σε τίποτα απολύτως, ούτε σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κατέχει ένας άντρας! Άλλωστε σήμερα το πρωί το περιεργαζόμουν με ...περηφάνεια σε δημόσιο χώρο, καθώς η ΚΥΡΙΑ που μου το δάνεισε για λίγα λεπτά, μου περιέγραφε γλαφυρά πόσο πολύ ενθουσιάστηκαν οι φίλες της που το είδαν!

Proud Member of Xiaomi Miui Hellas
Link to comment
Share on other sites

Ποια τελευταια εκδοση? Εδω δεν υπαρχει ουτε ενα 7370 διαθεσιμο! Κοντεψα να γυρισω ολη την Αθηνα για να το βρω και παλι τιποτα.:p

Χαχ... λέμε τώρα... Πάντως εντυπωσίασε πολύ η ΝΟΚΙΑ. ΝΟΚΙΑ FOREVER

Link to comment
Share on other sites

Εν πάσει περιπτώσει, το τηλέφωνο έχει ιδιαίτερα καλόγουστο σχεδιασμό και με το να λέω (την άποψή μου) ότι απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες δεν το υποβαθμίζει σε τίποτα απολύτως, ούτε σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κατέχει ένας άντρας! Άλλωστε σήμερα το πρωί το περιεργαζόμουν με ...περηφάνεια σε δημόσιο χώρο, καθώς η ΚΥΡΙΑ που μου το δάνεισε για λίγα λεπτά, μου περιέγραφε γλαφυρά πόσο πολύ ενθουσιάστηκαν οι φίλες της που το είδαν!

 

Πιστεψε με φιλε αν το κινητο ηταν για γυναικες δεν θα το εβγαζε η Νοκια σε καφε αλλα μονο σε μπεζ οπως το 7380.

Τελος παντων ολα ειναι σχετικα. Εγω παντως δεν θα ειχα κολημα να το αγορασω γιατι εχω την δικη μου αποψη και αλλωστε μιας και ειμαι παντρεμενος με παιδι ειναι αδυνατον καποιος θα με χαρακτηρισει για το κινητο μου.:lol:

Link to comment
Share on other sites

paidia kalispera..exo to kinito sta xeria mou edo k liges ores k to psaxno akomi.. se genikes grames einai ena panemorfo kinito..den exo dei poio kalais8ito pou8ena..einai mikrouli glika..anoigei panemorfa exei yperoxa grafika ..teleious hxous k apo oso boresa na do kali eykrinia stin fotografiki mixani..

ALLAAAAA

to mono pou me xalase TROMERA einai oti sta minimata ta grapta gia ena minima exei mono 70 xarakthtres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opos to arxiko nokia 6600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ELEOS!!!!!!!!!! gia ena normal minima dld ton 140 pou exoun ola oi idioktites tou kata ta alla uperoxoun kinitou to xreonontai DIPLO!!! kserei kaneis an borei na ginei kati gi ayto?????giati otan eixa to idio provlima sto nokia 6600 me 15e k mia apostoli sthn nokia mou to dior8osane .. den ksero omos an borei na ginei to idio k me ayto..KSEREIS KANEIS??any help???? an einai etsi na to epistrepso stin vodafon..den leei na stelno sms kanoniko k na to xreonomai diplo...!!!!!!!!!!!!! ektos k an den exo kanei kapoia ry8misi sosta... kserei kaneis ti paizei?????an borei kapoios na mou apantisei to syntomotero 8a me sosei..oxi tpt allo dld alla gia na to epistrepso kiolas..an k 8a lupi8o para para para poli...to kinito einai KOUKLA!!! to eroteytika..alla den leei na einai 70 xaraktires gia ena sms...:cry: :cry:

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

Link to comment
Share on other sites

paidia kalispera..exo to kinito sta xeria mou edo k liges ores k to psaxno akomi.ektos k an den exo kanei kapoia ry8misi sosta... kserei kaneis ti paizei?????

 

Καλοριζικο to 7370 lenaki. :)

Στις ρυθμισεις των μηνυματων επελεξε Υποστηριξη Χαρακτηρων Περιορισμενη και οχι πληρης .

σελ70 στο manual ;)

http://img482.imageshack.us/img482/2927/mwsnap4788qc.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο to 7370 lenaki. :)

Στις ρυθμισεις των μηνυματων επελεξε Υποστηριξη Χαρακτηρων Περιορισμενη και οχι πληρης .

σελ70 στο manual ;)

http://img482.imageshack.us/img482/2927/mwsnap4788qc.jpg

 

 

 

nervous

 

me sozeis!!!!!!!!!!!!!!ontos eixa kanei la8os..den eixa kanei dld thn sosti ry8misi... :) :) u are my hero!!!!!!!!!! k oti eixa pesei se mayri stenaxoria k elega pos to epistrefo!! to exo hdh eroteytei...pantos einai panemorfo..k min lete andriko gynaikeio ktl... siga na min deixnei ena kinito poso andres eiste eleos:blink:

 

 

nervous ta sevi mou!!!na sai kala:D

 

 

 

 

YS.na protimisetai to xrysafi..sto kafe xanei PARA POLU.ego to phra 260e epipleon sthn vodafon ..upoti8etai eixa epidotisi giati ekana kalous logariasmoun (wime!!) ..an allaza noumero k to epairna os nea syndesi o germanos mou to dine 175!!!! ( mazi k i ekptosi 20 %pou exei gia thn aposyrsi kiniton) se syndesi tim omos..ela pou ego den borousa na allakso noumero k den h8ela tim..opote 260 gia to xrisafi kinito mou..xalali tou pros to paron..elpizo na min to metanioso:)

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Τρομερή δικαιολογία να επιστρέψεις ενα καινούριο τηλέφωνο μονο για τους χαρακτήρες. :) Μη σας τρομάζει αυτό και να έχει πρόβλημα θα διορθωθεί με σβέλτη αναβάθμιση
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...