lewton Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Έψαχνα στο yahoo παιχνίδια για το κινητό μου και είδα link για ελληνικό site, το πάτησα και με βγάζει σε κάτι γνώριμο. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν: "Ρε συ στο unwired βρέθηκα;". Ουσιαστικά είχα δίκιο. Κρίμα που δεν το είχα πάρει χα΄μπάρο νωρίτερα. :'( :'( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 από το googgle search, ελπίζω να μην είμαι εντελώς ξεκάρφωτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Από τον πωλητή του κινητού μου, ο οποίος μου είπε χαρακτηριστικά: "...και εκεί θα βρείς τη λύση σε όλα σου τα προβλήματα και απορίες..." :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Από τον πωλητή του κινητού μου, ο οποίος μου είπε χαρακτηριστικά: "...και εκεί θα βρείς τη λύση σε όλα σου τα προβλήματα και απορίες..." :) :) :) Μήπως πήγες στο kinitoneidimonas; :p Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Μαλλον εκει πηγε........:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Ποιος είναι αυτός; :confused: Από ένα παιδί από τον Πειραιά το αγόρασα ο οποίος (φαντάζομαι) είναι και αυτός στο myphone.gr, αλλά user name δεν ξέρω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Ποιος είναι αυτός; :confused: Από ένα παιδί από τον Πειραιά το αγόρασα ο οποίος (φαντάζομαι) είναι και αυτός στο myphone.gr, αλλά user name δεν ξέρω... :) Όχι, ο kinitoneidimonas έχει μαγαζί απ' όσο ξέρω στο κέντρο της Αθήνας Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 απο techteam.gr Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον panosFL Μετά την "πτώση" του Unwired δεν γνώριζα την ύπαρξη του MyPhone. Την συνάντησα τυχαία σε μια αναζήτηση στο google. και εγώ ακριβώς το ίδιο...μόλις πρίν 4 ημερες... ξέρει κάποιος να μου πει γιατί έπεσε το παλιό unwired?? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον cddaraa και εγώ ακριβώς το ίδιο...μόλις πρίν 4 ημερες... ξέρει κάποιος να μου πει γιατί έπεσε το παλιό unwired?? Όλα τα μέλη του παλιού unwired καθώς και οι moderators είναι πιά εδώ. Μια πρώτη άποψη για το τι συνέβη μπορείς να διαμορφώσεις σε αυτό το post του MsK. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 απο το φορουμ του http://www.greek-forum.com Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Από τον ξάδερφό μου, χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για το unwired, απλά με ενημέρωσε οτι υπάρχει ένα site, το myphone.gr, και με έστειλε εκεί να δώ ένα motorola windows phone που αναμένεται... :) Μπήκα, και μου φάνηκαν όλα πολύ οικεία.. :worry: Αυτό ήταν, κόλλησα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ego to ematha apo to search to in gr.. zhthsa elliniko forum gia kin kai poio lete na vgike proto kai kalytero? A. to kinitakias.gr B. to kinitomanhs.gr C.to w@pakias.gr D.myphone.gr <---------auto auto de mou hreiastike kan i voithia tou koinoy lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 re seis!!!kapoios ehei e-mail w@pakias.gr lol!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tax_opari91 ego to ematha apo to search to in gr.. zhthsa elliniko forum gia kin kai poio lete na vgike proto kai kalytero? A. to kinitakias.gr B. to kinitomanhs.gr C.to w@pakias.gr D.myphone.gr <---------auto auto de mou hreiastike kan i voithia tou koinoy lol Ta A, B kai C δεν υπάρχουν... :p Συμβολικά τα έγραψες? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Google! (Και όχι, ο παππούς μου ΔΕΝ ήταν χειριστής εκσκαφέα. :p :lol: :rotfl: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (30 Απρ. 2004 , 21:50) (Και όχι, ο παππούς μου ΔΕΝ ήταν χειριστής εκσκαφέα. :p :lol: :rotfl: ) τότε στάνταρ θα δούλευε ή στον μετροπόντικα ή στα ορυχεία.. :o :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 apo enan filo pou menei agglia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Mou irthe katakoutela ena SMS ;) Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tso Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) apo ton freestyler Παράθεση ...όχι άλλο κάρβουνο... :X ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Wirelessly posted (qtek 2020: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) sthn tyxh.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 (30 Απρ. 2004 , 22:18) sthn tyxh.. πώς μαθαίνεις κάτι τέτοιο στην τύχη; Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 1 Μάι. 2004 , 12:45) πώς μαθαίνεις κάτι τέτοιο στην τύχη; δεν το μαθαίνεις στην τύχη.. :wacko: το βρίσκεις στη τύχη. Φαντάζομαι αυτό εννοούσε. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Από το κανάλι #unwired στο mirc. Περίμενα την επανάκαμψη του και με πληροφόρησαν τα παιδιά για το myphone. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αν και ειναι καπως αργα να γραψω στο συγκεκριμενο thread μετα απο 6 περιπου μηνες ενεργης παρουσιας στο forum αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.Λοιπον εγω το βρηκα μετα απο αναζητηση απο το yahoo.Να'ναι καλα που μου το εβγαλε τοτε και το βρηκα!!! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts