XRV750L Δημοσιεύτηκε October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2005 Θα ήθελα τις εμπειρίες σας σχετικά με τον χρόνο ανταπόκρισης του ΟΤΕ, για την μετατροπή της γραμμής απο PSTN, η, ISDN σε ADSL. Ψυλλιάζομαι βάσιμα, πως αν παραμείνεις στην ΟΤΕnet δεν ξεπερνάει τις 5 μέρες, ενώ αν ζητήσει την μετατροπή για λογαριασμό σου τρίτη εταιρεία, π.χ. η Forthnet, ξεπερνάει ακόμα και τις 10. Έχω δίκιο, η, είμαι προκατηλημμένος? Επίσης ο ΟΤΕ αρνείται να πάρει θέση για το αν υποχρεούται να ειδοποιήσει τον provider όταν γίνει η μετατροπή και λέει πως ''ούτε υποχρεούται, ούτε δεν υποχρεούται''. Βέβαια, το πρωί θα το καταθέσω εγγράφως και πρωτοκολλημένο οπότε υποχρεούται να απαντήσει χωρίς μισόλογα, και επίσης εγράφως. Έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από τις 16 του μήνα, όπως μου είπαν στο 134, (με αίτηση στις 6), δεν έχει ειδοποιήσει την Forthnet ακόμα με ρητή διαβεβαίωση της τελευταίας,και λέει ''να μιλάτε αποκλειστικά με τον πάροχό σας'', λές και η κάθε Forthnet σαν ιδιωτικός τομέας, δεν θέλει να πουλήσει.!! Το πρωί θα ξανασκοτωθούμε, αυτή την φορά από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Την πρώτη φορά μου την ενεργοποιησαν σε 2 βδομάδες. Ήταν η εποχή πριν από 2 χρόνια που δεν είχαν πόρτες και ο μέσος χρόνος αναμονής ήταν πάνω από 20 μέρες. Τη δευτερη φορά, αρχές Αυγούστου 2005, μου την ενεργοποιησαν σε 2 μέρες. Και τις 2 φορές αίτηση είχα κάνει εγώ στον ΟΤΕ. Δεν έκανα την κουταμάρα να βάλω γραμμή από ISP. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timmor Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Κάλεσα Πέμπτη απόγευμα στο 134 και Παρασκευή κατά τις 11:00 είχα dsl.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Εγω αγορασα την προηγουμενη Δευτερα πακετο OnDSL απο καταστημα του ΟΤΕ. Η ενεργοποιηση της γραμμης εγινε χτες (Δευτερα), μια εβδομαδα μετα. Παντως ακομα δε με εχουν ειδοποιησει απο την οτενετ για την ενεργοποιηση! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Σε εμένα η ενεργοποίηση έγινε μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες. Γενικά αν κάποιος έχει otenet ως isp του δίνουν άμεση προταιρεότητα από τον ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δηλαδή ο ΟΤΕ έχει 3 ταχύτητες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας; 1. για όποιον κάνει μέσω otenet 2. για όποιον κάνει ανεξάρτητα 3. για όποιον κάνει μέσω τρίτης εταιρείας; :lol: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 ego phra to on dsl kit sths 11 tou mhna......shmera mou energopoihsan thn grammh kai perimeno kai ego thn sundesh tou intrnet na mou energopoihsoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Egw eixa kanei aitisi conn-x DEutera kai paraskeui mesimeri mou irthe kai mazi kai i sindesi+grammi Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRV750L Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Σήμερα έφτασα μέχρι τα υψηλά κλιμάκια στο μέγαρο του ΟΤΕ. Την χθεσινή κυρία την ''άδειασαν'', σαφώς υποχρεούται ο ΟΤΕ να ειδοποιήσει την forthnet για την ενεργοποίηση, και σε μία προσπάθεια να την καλύψουν, την άδειασαν ακόμα περισσότερο, με το: ''Η κυρία, μπορεί να μην γνώριζε καλά'', ωραία προισταμένη που την πληρώνουμε εμείς.!! Μού είπαν ακόμα ένα ψέμμα, πως ειδοποίησαν την forthnet αυθημερόν στις 16/10, αλλά έχουν σβήσει το mail,(!!!), όμως το ξαναπερνάνε αμέσως. Όπως αντιλαμβάνεσθε, η Forthnet, έχει πάρει μόνο το σημερινό,όπότε μην ισχυρίζεσαι πράγματα που δεν αποδεικνύονται, κύριε ΟΤΕ. Ο σημερινός Κύριος, παρά την δύο φορές ευγενική μου επισήμανση, επέμενε να μου μιλάει στόν ενικό, για να ''αισθάνεται οικεία'', λες και κάναμε μαζί φαντάροι. Όταν του είπα: ''Λέτε, η όποια ιδιωτική εταιρεία να μην θέλει τα λεφτά μου, και να με ταλαιπωρεί ενω την έχετε ειδοποιήσει?" , μου απάντησε "μην γίνεσαι μαρξιστής".!!! Τα στοιχεία του και το υπηρεσιακό του τηλέφωνο, στην διάθεσή σας. Δεν έκανα ακόμα έγγραφη αναφορά γιατί μαζεύω στοιχεία. Θα ήθελα εμπειρίες και από χρήστες άλλων παρόχων εκτός ΟΤΕνετ για να βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας. Σας ευχαριστώ και θα επανέλθω. (Α, η χθεσινή ψευδόμενη κυρία, ''δεν εργάζεται σήμερα'', όσο για την απόκρυψη που την πληρώνουμε μέσα στα ακριβότερα πάγια της Ευρώπης, δεν ισχύει στα τηλέφωνα που καλείς τον ΟΤΕ!!).Τί άλλο να πώ, εκτός από το οτι λυπάμαι τα μισοκακόμοιρα ανθρωπάρια που έχουν σαν όνειρο ζωής ένα εφ' άπαξ από τις τσέπες μας. Αν ήταν ο τελευταίος provider του κόσμου, θα επικοινωνούσα με σήματα καπνού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δηλαδή ο ΟΤΕ έχει 3 ταχύτητες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας; 1. για όποιον κάνει μέσω otenet 2. για όποιον κάνει ανεξάρτητα 3. για όποιον κάνει μέσω τρίτης εταιρείας; :lol: min gelas !etsi inai! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 ego phra to on dsl kit sths 11 tou mhna......shmera mou energopoihsan thn grammh kai perimeno kai ego thn sundesh tou intrnet na mou energopoihsoun! Δεν ειναι βλακεια να εχεις τη γραμμη και να περιμενεις ποτε θα καπνισει στον οτε να σου δωσουν το password για τη συνδεση?? Λοιπον κανε οτι εκανα και εγω! Παρε τη Forthnet και ζητα μια συνδεση Demo! Πες και καλα οτι σου τελειωνει οπου να ναι η συνδεση και σκεφτεσαι να πας στην F και θες να σου δωσουν ενα demo να δεις πως παει απο ταχυτητες κλπ! Μεσα σε 15' θα εχεις συνδεση (που φυσικα κραταει γαι 2-3 μερες!) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRV750L Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ημουν ηδη πελατης της Forthnet και μου προτειναν μονοι τους να μου δωσουν demo. Ομως τι να το κανω, αφου δεν ειχα modem ADSL. Το θεμα απο την τεχνικη πλευρα εκλεισε γιατι αφου ανακατεψα ολον τον ΟΤΕ επι δυο μερες, τελικα αποφασισαν να ειδοποιησουν με μειλ την Forthnet οτι η γραμμη ειναι ετοιμη και θα παω σημερα να παρω την οριστικη συνδεση. Εκτος του οτι εκαναν 10 ολοκληρες μερες για την αναβαθμιση που οπως βλεπετε δεν το κανουν στους δικους τους πελατες, καθυστερουσαν και μια απλη ειδοποιηση μεσω τηλεφωνου, φαξ, η μειλ, επι δυο μερες που θα ηταν περισσοτερες αν δεν σηκωνα τον κοσμο εγω.!! Φυσικα το θεμα δεν εχει κλεισει απο την ηθικη πλευρα, γιατι δεν ανεχομαι ουτε τον αθεμιτο ανταγωνισμο, οταν αυτος γινεται στην πλάτη μου, ουτε τα ψεμματα, ουτε τον καθε κακομαθημενο δημοσιο υπαλληλο να μου λεει στον ενικο αυτα που σας εγραψα χθες. Τα 2/3 των υπαλληλων τους, δεν θα στεκοντουσαν στον ιδιωτικο τομεα ουτε για μια ωρα. Ετοιμαζω γραπτη καταγγελια με ονοματα και στοιχεια και θα περιμενω την θεση τους. Δεν θα καταφυγω στην νοοτροπια του τυπου, ''δεν βαριεσαι, αφου εκανες τελικα την δουλεια σου τι ψαχνεις τωρα?'' γιατι θα σπασουν το στομαχι και του επομενου και του μεθεπομενου και καπου πρεπει να φτιαξουν καποια πραγματα επιτελους. ΟΤΕ ?? ΠΟΤΕ.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Εκτος του οτι εκαναν 10 ολοκληρες μερες για την αναβαθμιση που οπως βλεπετε δεν το κανουν στους δικους τους πελατες, καθυστερουσαν και μια απλη ειδοποιηση μεσω τηλεφωνου, φαξ, η μειλ, επι δυο μερες που θα ηταν περισσοτερες αν δεν σηκωνα τον κοσμο εγω.!! Καλα μην εισαι και πολυ σιγουρος γι'αυτο... Μαλλον σε ολους ετσι κανουν. Εμενα η γραμμη μου εχει ενεργοποιηθει απο τη Δευτερα και μεχρι αυτη τη στιγμη (Τεταρτη) δεν με εχουν ειδοποιησει! :worry: Μεχρι τοτε ας ειναι καλα η Forthnet! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Kαι σε Ondslkit γίνεται καθυστέρηση. Φίλου του έχει ενεργοποιησει τη γραμμή ο ΟΤΕ και η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει ενημέρωση. Με αποτέλεσμα να μπαίνει με demo τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Περιοχή Μελίσσια (τηλ. κέντρο Πεντέλης). Είχα κάνει την αίτηση τον περασμένο Μάρτη, μια Τρίτη -δεν θυμάμαι ημερομηνία- βράδυ στο http://www.oteshop.gr (η γραμμή μου ήταν ISDN). Τετάρτη απόγευμα με πήραν τηλέφωνο από το 134 για επιβεβαίωση και Παρασκευή είχε ενεργοποιηθεί το ADSL στη γραμμή. Ο εξοπλισμός άργησε, λόγω γκάφας της courier, με αποτέλεσμα για 3 μέρες η γραμμή μου να είναι ADSL κι εγώ να μπαίνω στα 64K με Netmod :wacko: λόγω έλλειψης του εξοπλισμού (splitter, router). Μετά όμως όλα μια χαρά. Η συνδρομή μου είναι με Forthnet, κάτι που από την αρχή τους είχα πει στο 134 όταν με ρώτησαν. Επίσης τον περασμένο Σεπτέμβρη πήρα στο 134 για να ζητήσω αναβάθμιση από 384 Kbps σε 512 και την άλλη μέρα το πρωί (σε λιγότερες από 24 ώρες) η γραμμή είχε ήδη αναβαθμιστεί. :happy: Disclaimer: Δεν έχω κανένα μέσο στον ΟΤΕ :p Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Kαι σε Ondslkit γίνεται καθυστέρηση. Φίλου του έχει ενεργοποιησει τη γραμμή ο ΟΤΕ και η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει ενημέρωση. Με αποτέλεσμα να μπαίνει με demo τώρα. Μαλον ετσι ηταν και με εμενα. Μπορει παντως να παει στο http://www.my.otenet.gr και να κανει μονος του την ενεργοποιηση!! :O Απλα για να κανει login χρησιμοποιει τον κωδικο χρηστη και το συνθηματικο που αναγραφονται πανω στο συμβολαιο του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εκανα την ενεργοποιηση μονος μου. Παρ' οτι ημουν πανω σε φερεσυχνο, μεσα σε 7-10 μερες μαζι με τα ΣΚ, ειχα την ADSL ετοιμη (ολα αυτα πριν 7 μηνες). Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Την πρώτη φορά που αγόρασα το adsl in a box η ενεργοποίηση έγινε μέσα σε 15 ημερολογιακές και όχι εργάσιμες μέρες. Την δεύτερη φορά πριν ένα μήνα περιπού έκανα την ενεργοποίηση μόνος μου, και σε μια μέρα ήμουν συνδεμένος.... πιστεύω πως παίζει ρόλο η περιοχή και φυσικά η ζητηση της εκάστοτε περιόδου.... :) Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Έκανα την αίτηση για 384 γραμμή μέσω του Oteshop,την επομένη με πήραν για επιβεβαίωση και μετά απο 4 εργάσιμες ήταν έτοιμη.Τότε ήρθε και το speedtouch που το αγόρασα απο το oteshop,ενεργοποίησα και μια netkey και μέσα σε 5 μέρες ήμουν έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tc-moschato Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Η ΟΤΕΝΕΤ έχει ένα πακέτο bundle 512 το οποίο είναι σε προσφορά και δεν χρεώνεσαι το κόστος ενεργοποίησης 34.99+ΦΠΑ. Η αίτησή μου προς την ΟΤΕΝΕΤ στάλθηκε στις 29/9/2005. Για να μη σας τα πολυλογώ σήμερα 22/10/2005 δεν έχω ακόμη γραμμή. Σας παραθέτω τα γεγονότα περιληπτικά. Μετά από αναμονή 10 ημερών επικοινώνησα με την ΟΤΕΝΕΤ για την τύχη της γραμμής μου και η απάντησή τους ήταν ότι πρέπει να περιμένω 12 εργάσιμες γιατί αυτό είναι το μέγιστο όριο που καθυστέρισης που δίνει ο ΟΤΕ για την ενεργοποίηση των ADSL γραμμών. Μετά την πάροδο των 12 εργάσιμων άρχισα να επικοινωνώ με τον ΟΤΕ, γιατί εκεί τοποθετούσαν το πρόβλημα από την ΟΤΕΝΕΤ. Μετά από αρκετά τηλέφωνα κατέληξα σε έναν εξυπηρετικότατο κύριο στο κέντρο του Πειραιά, του οποίου του ξέφυγε διαβάζοντας την οθόνη του τερματικού του ότι η παραγγελία μου ήταν "χονδρικής" από ΟΤΕΝΕΤ και επειδή δεν μπορούσε να δει παραπέρα μου έδωσε το τηλέφωνο μιας άλλης πολύ καλής κυρίας η οποία ψάχνοντας μου έδωσε την εξής απάντηση: "Τοποθετήσαμε κάποιες νέες κάρτες της ITRACOM στα DSLAM του Πειραιά του Φαλήρου της Νίκαιας και του Κοορυδαλού αλλά δεν δουλεύουν και περιμένουμε από την INTRACOM να τις αντικαταστήσει, οπότε θα περιμένετε". Ω Ελλάς της διαπλοκής και των συμφερόντων Τα σχόλια δικά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 savvato vradi on-line aitisi, deytera mesimeri on-line... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 εχω οτενετ αοριστου και ζητησα αναβαθμιση μεσω του 134 απο 384 σε 512 και μεσα σε 2 μερες ημουν ετοιμος χωρις να κανω τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ΑΙΣΧΟΣ !!!! 14/10 ΑΙΤΗΣΗ 21/10 ACTIVE Η ΓΡΑΜΜΗ και περιμένω σα μ@λ@κ@ς USERNAME KAI PASSWORD ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ΑΙΣΧΟΣ !!!! 14/10 ΑΙΤΗΣΗ 21/10 ACTIVE Η ΓΡΑΜΜΗ και περιμένω σα μ@λ@κ@ς USERNAME KAI PASSWORD ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Θέλεις να ακούσεις κάτι χειρότερο; Και δεν μιλάμε για dsl ακόμα αλλά για ενεργοποίηση απλής γραμμής. 21/10 έγινε η αίτηση, 31/10 θα έρθει το συνεργείο, 2/11 μπορώ να πάω για ondsl kit ,ε φαντάσου τώρα,αφού θα τους πάρει 10 μέρες για να ενεργοποιήσουν την γραμμή μου, πόσο θα τους πάρει για να ενεργοποιήσουν την ADSL γραμμή μου :cry: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Σκεφτείτε απλά να πάρεις DSL από άλλη εταιρία τι γυμνάσια θα μας κάνουν ΑΥΤΟΣ είναι και ο μοναδικός λόγος που αγόρασα απο τον OTE. Ο πρώτος πάροχος που θα μου δώσει ΚΑΙ LAST MILE connection ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ..... και μη τον είδατε και τον απαντήσατε τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts